Jump to content
Dogomania

Swinka-makabra,czyli Klub Pomocy Świnkoosobom.SZUKAMY DT dla swinek,w calej Polsce!

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czyli - w reklamówce - czyli nieduzo? ok to napisze do nich. mozesz zaniesc w poniedzialek. tylko jakby nie chcieli wziac to sie upieraj - bo ja z jednym człowiekiem uzgodnie - a innemu dasz i ...;) wiesz jak to bywa ...

Posted

oj, wiem...pamietam jeszcze ostatnio jak wieeelkie oczy robili, jak transporter przyniosłam ( a reklamówce tej grubszej ale nie takiej wypełnionej - 4ry pokrowce ok 60 na 50 z materiału grubości powiedzmy lnu ) czyli w sumie nieduza - napewno mniejsze od transportera - hi hi

Posted

Kitka - Ryjek to już prawdziwy Ryj! Piękny świń, wielki...Te gryzonie sa niesamowite.
Słuchajcie, to kto idzie na targi jutro i o której??? Ja bym wolał 10.30-11.00. Pucka, Ty idziesz? Bona? Ktoś jeszcze?

Posted

[QUOTE]Kitka - Ryjek to już prawdziwy Ryj! Piękny świń, wielki...[/QUOTE]
Tjaa.. Helcia też niczego sobie ;) Niemalże 1 kg, piękny wynik.
Piszcie ile ważą Wasze już dorosłe świnki. Zrobimy nieformalny konkurs na najbardziej wypasionego prosiaka :D

Posted

[quote name='Elurin']Basiu - Rupert jest bezkonkurencyjny! Na oko 1,5 kg...
Pucka - my tak, a Bona i Neris? Nie potwierdziły...no, Neris nie wie, czy da radę.[/quote]

ja będę o 10.30:multi:
przy Teatrze Dramatycznym tak?

Posted

[quote name='baffi2']dzięki agamiko...:lol: a wiesz może czy dziś jest wystwa kotów?[/quote]
nie mam zielonego pojęcia, o swinkowej przeczytałam tu. Wystawa,mi si enie interesuje :shake: :evil_lol:

Posted

[QUOTE]basiu - wezmę aparat TZ-a. Można nim zrobic 1000-2000 zdjęć w zależności od różnych rzeczy. ale jak myślisz że je tu wszystkie wstawie ....[/QUOTE]
No ba! :evil_lol: :thumbs: