Jump to content
Dogomania

Swinka-makabra,czyli Klub Pomocy Świnkoosobom.SZUKAMY DT dla swinek,w calej Polsce!

Recommended Posts

Posted

Ta swinka co siedzi teraz w sklepie chyba jednak nie znajdzie za szybko domu - bo osoba ktora byla zainteresowana ma tez mozliowosc wziecia swinek blizej swojego miasta a to pewnie juz przewazy szale tym bardziej ze ona chce rozetki male 3kolorowe a nie dorosla gladka

popytam jeszcze w Kaliszu czy na razie ktos nie moglby jej wziac na przechowanie nim nie wymysli sie czegos

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='invictus hilaritas'][URL]http://allegro.pl/item217725902_myszoskoczki_na_pokarm_za_darmo_.html[/URL]

czy mozna im jakos pomoc ? zglosilam do allegro jako naruszanie zasad.. zobaczymy..[/quote]
Czy ktoś z Was zapisał numer telefonu tej panienki? Bo Allegro usunęło aukcję i kontakt się urwał :(

Elurin, skoro Czoko nawaliła, może mogłabym zabrać w przyszłości dziecko od Balbinki? Ze zrozumiałych względów dziewczynkę :)

Posted

[quote name='bebebe1']Elurin, skoro Czoko nawaliła, może mogłabym zabrać w przyszłości dziecko od Balbinki? Ze zrozumiałych względów dziewczynkę :)[/quote]
Zmieniłem treść posta, bo przeczytałem cały tamten watek. Ciężko stwierdzić, kto zawinił. Argumenty Czoko mają sens, z drugiej strony do mnie np. smsowała z tego szpitala...a w sprawie Bystrej nie...Choćby przez TZ-a czy nawet znajomego mogła, jeśli jej zależało na suni.
Jak mówiłem, przemyślę jeszcze sprawę, ale zaczynam mieć wątpliwości.

Posted

bebebe - mam tel w domu - zrobilam zrzut z ekranu - wystarczy wieczorem czy prosic tz-a zeby znalazł?
inviktus - ja będę miała w domu na tymczasie trzy świnki od elurin i najprawdopodobniej swinkę ulv.

Posted

[quote name='Elurin']Bebebe, w którym miejscu Czoko nawaliła? Na razie chce prośka (dziś esemesowała do mnie w tej sprawie)[/quote]
W tej sytuacji przepraszam :oops: Może zbyt pochopnie wyraziłam opinię ;(
A do Psiary napisałam, zobaczymy...
I zdjęcia chłopaków dałam na gryzoniowe forum i na nowe świnkowe - może znajdzie się taki, co się im nie oprze :D

Posted

Bebebe, zmieniłem tamten post, bo w końcu doczytałem w tamtym wątku, o co poszło. Zastanawiam się, ale, kurczę, Kapuszek chce samiczki...A jak będą chłopcy???
Ciężkie jest życie prezesunia:eviltong:

Posted

No nie ukrywam, że wolałbym dziewczynkę. Po wypadku Wacusia jestem przewrażliwiona, a u nas na tym zadu...u dr Milena i specjaliści jej pokroju niestety nie przyjmują :shake:
Zależy mi, żeby świnka, która u mnie zamieszka (bo jednak z całą pewnością jakaś zamieszka na stałe :)) była z moimi dziewczynami w tej samej klatce - liczę na to, że stracą zainteresowanie wzajemnymi kłótniami, a poza tym zrobi się tłoczno i wesoło. W sumie facet byłby o tyle dobry, że zapewne by zapanował nad tym babińcem, ale... j/w. Po prostu się o niego boję i dlatego wolałabym dziewczynkę.

Posted

A ja właśnie pomyślałam, e może wykastrować samczyka u dr Mileny i dopiero bebe byś adoptowała? Wykastrowanego już, co? Zrobilibyśmy zrzutkę na zabieg. Nieśmiało proponuję, proszę mnie nie skalpować, w razie czego, tylko zwyczajnie odmówić :roll:

Posted

Dr Piaseckiego polecają szczuromaniacy.
Ulv, właśnie Cię szukam: szczurka ma ogromnego guza i koniecznie i jak najszybciej trzeba ją zawieźć do dr Piaseckiego. Możesz pomóc? Zadzwoń do Tweetki, ona jest w pracy, ale była osobiście u małej, wszystko Ci powie.

Posted

Napisałam wczoraj do tej artystki z allegro, ale mi nie odpisała.Zdaje się,że Basia zgłosiła naruszenie regulaminiu...I jak Bebebe napisała to artystka otrzymała 2 maile,może się zastanowi...
Smutna sprawa z tymi świnkami laboratoryjnymi.Nie bardzo moge pomóc...
Niestety nie uda się pomóc wszystkim i jest to bardzo smutne...
Bebebe i jaka decyzja w sprawie samczyka? Przeszłam swoje z Wacusiem,
ale część osób pisze sobie beztrosko ,że ma kastracika luib dwa..
Nie wiem co postanowisz,ale do kastracji oczywiście się dorzucę...

Posted

[QUOTE]Zdaje się,że Basia zgłosiła naruszenie regulaminiu...[/QUOTE]
Ja? Nie zrobiłam tego chociaż mnie korciło.

Pucka, paczka żywnościowa poszła dzisiaj. Daj znać jak dojdzie, no i w ogóle co o niej myślisz ;)

Posted

jakas godzinike temu wróciłam do domu( uff) z 1 urodzinek cory przyjaciółki:loveu: , i nie mam siły przeglądać wątku bo ruch tu jak na A4:shake: ;) .

Gdzies widziałam ,ze chyba jakis DT potrzebny, i vchyba Pucka wymienieła mnie, i potwierdzam że w razie potrzeby mage przyjąć swiniaka jakiegos, tylko ,że jak bez klatki to tak do 2 tygodni, bo Bolka nie moge za bardzo ograniczac zyciowo.
pozdrawiam ;)

Posted

pw dostałam ... krótkie w porównaniu do mojego :)
zdjęcie jest straszne - trzymam bardzo mocno kciuki - mogę dołożyć więcej pieniędzy niż zadeklarowalam jesli od tego miałoby coś zalezeć.
agamiko - u ulv we Wrocku jest prosiek ze schronu. prosiek Eryk. Ulv wyjeżdża na wakacje. nie bardzo co mamy zrobic z proskiem
Mam już prosiaki od Elurina!!!
Atos oraz dwa bezimienne na razie . Atos zajął domek - reszta ulokowała sie za domkiem!

Posted

[quote]

pw dostałam ... krótkie w porównaniu do mojego :smile:
[/quote]

:eviltong:

Sprzedający psiara_2005
Lokalizacja Zielonka

[QUOTE]Mam do ODDANIA na pokarm 4 myszoskoczki:
-3 letni samiec czarny
-roczny samiec czarny
-biało-czarno-szary roczny,ale płci nie znam
-biało-szaro-popielaty roczny,ale płci nie znam
Nie jestem do nich przywiązana a muszę je oddać ze względu na alergie mojej młodszej siostry i na to,że szybko się rozmnażają.
Kontakt pod numerem
513051557-Dominika
lub
602379288-Beata [/QUOTE]