nicia1982 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Ta swinka co siedzi teraz w sklepie chyba jednak nie znajdzie za szybko domu - bo osoba ktora byla zainteresowana ma tez mozliowosc wziecia swinek blizej swojego miasta a to pewnie juz przewazy szale tym bardziej ze ona chce rozetki male 3kolorowe a nie dorosla gladka popytam jeszcze w Kaliszu czy na razie ktos nie moglby jej wziac na przechowanie nim nie wymysli sie czegos Quote
bebebe1 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='invictus hilaritas'][URL]http://allegro.pl/item217725902_myszoskoczki_na_pokarm_za_darmo_.html[/URL] czy mozna im jakos pomoc ? zglosilam do allegro jako naruszanie zasad.. zobaczymy..[/quote] Czy ktoś z Was zapisał numer telefonu tej panienki? Bo Allegro usunęło aukcję i kontakt się urwał :( Elurin, skoro Czoko nawaliła, może mogłabym zabrać w przyszłości dziecko od Balbinki? Ze zrozumiałych względów dziewczynkę :) Quote
Elurin Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='bebebe1']Elurin, skoro Czoko nawaliła, może mogłabym zabrać w przyszłości dziecko od Balbinki? Ze zrozumiałych względów dziewczynkę :)[/quote] Zmieniłem treść posta, bo przeczytałem cały tamten watek. Ciężko stwierdzić, kto zawinił. Argumenty Czoko mają sens, z drugiej strony do mnie np. smsowała z tego szpitala...a w sprawie Bystrej nie...Choćby przez TZ-a czy nawet znajomego mogła, jeśli jej zależało na suni. Jak mówiłem, przemyślę jeszcze sprawę, ale zaczynam mieć wątpliwości. Quote
invictus hilaritas Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 bebebe1 jej nick to psiara !! mozna napisac do niej.. pucka a ty bieresz swinke nicia1982 na DT jak bedzie transport do ciebie? Quote
pucka69 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 bebebe - mam tel w domu - zrobilam zrzut z ekranu - wystarczy wieczorem czy prosic tz-a zeby znalazł? inviktus - ja będę miała w domu na tymczasie trzy świnki od elurin i najprawdopodobniej swinkę ulv. Quote
bebebe1 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Elurin']Bebebe, w którym miejscu Czoko nawaliła? Na razie chce prośka (dziś esemesowała do mnie w tej sprawie)[/quote] W tej sytuacji przepraszam :oops: Może zbyt pochopnie wyraziłam opinię ;( A do Psiary napisałam, zobaczymy... I zdjęcia chłopaków dałam na gryzoniowe forum i na nowe świnkowe - może znajdzie się taki, co się im nie oprze :D Quote
Elurin Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Bebebe, zmieniłem tamten post, bo w końcu doczytałem w tamtym wątku, o co poszło. Zastanawiam się, ale, kurczę, Kapuszek chce samiczki...A jak będą chłopcy??? Ciężkie jest życie prezesunia:eviltong: Quote
bebebe1 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 No nie ukrywam, że wolałbym dziewczynkę. Po wypadku Wacusia jestem przewrażliwiona, a u nas na tym zadu...u dr Milena i specjaliści jej pokroju niestety nie przyjmują :shake: Zależy mi, żeby świnka, która u mnie zamieszka (bo jednak z całą pewnością jakaś zamieszka na stałe :)) była z moimi dziewczynami w tej samej klatce - liczę na to, że stracą zainteresowanie wzajemnymi kłótniami, a poza tym zrobi się tłoczno i wesoło. W sumie facet byłby o tyle dobry, że zapewne by zapanował nad tym babińcem, ale... j/w. Po prostu się o niego boję i dlatego wolałabym dziewczynkę. Quote
Elurin Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Ależ, Bebebe, nie namawiam Cię przecież na samca!:cool3: Tak się tylko na głos zastanawiam... Quote
pucka69 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 bebebe - torba z jamnikiem gotowa:) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75947[/URL] Quote
zasadzkas Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 A ja właśnie pomyślałam, e może wykastrować samczyka u dr Mileny i dopiero bebe byś adoptowała? Wykastrowanego już, co? Zrobilibyśmy zrzutkę na zabieg. Nieśmiało proponuję, proszę mnie nie skalpować, w razie czego, tylko zwyczajnie odmówić :roll: Quote
ulvhedinn Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 A kogo we Wrocku polecalibyście do ewentualnej sterylizacji? Quote
zasadzkas Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Dr Piaseckiego polecają szczuromaniacy. Ulv, właśnie Cię szukam: szczurka ma ogromnego guza i koniecznie i jak najszybciej trzeba ją zawieźć do dr Piaseckiego. Możesz pomóc? Zadzwoń do Tweetki, ona jest w pracy, ale była osobiście u małej, wszystko Ci powie. Quote
Evelin Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Napisałam wczoraj do tej artystki z allegro, ale mi nie odpisała.Zdaje się,że Basia zgłosiła naruszenie regulaminiu...I jak Bebebe napisała to artystka otrzymała 2 maile,może się zastanowi... Smutna sprawa z tymi świnkami laboratoryjnymi.Nie bardzo moge pomóc... Niestety nie uda się pomóc wszystkim i jest to bardzo smutne... Bebebe i jaka decyzja w sprawie samczyka? Przeszłam swoje z Wacusiem, ale część osób pisze sobie beztrosko ,że ma kastracika luib dwa.. Nie wiem co postanowisz,ale do kastracji oczywiście się dorzucę... Quote
pucka69 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ja tez zgłosimam wczoraj naruszenie allegro - dla tej panny! cholerka - moze milena by zrobiła te kastrację? ona na macierzynski idzie w październiku .... Quote
basia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [QUOTE]Zdaje się,że Basia zgłosiła naruszenie regulaminiu...[/QUOTE] Ja? Nie zrobiłam tego chociaż mnie korciło. Pucka, paczka żywnościowa poszła dzisiaj. Daj znać jak dojdzie, no i w ogóle co o niej myślisz ;) Quote
Evelin Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='basia']Ja? Nie zrobiłam tego chociaż mnie korciło. [/quote] Masz rację,juz sprawdziłam,to była Invictus... Quote
zasadzkas Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ze szczurką bardzo źle, jutro jadą z nią do tego super weta tu jej guz, fotka drastyczna, więc uwaga: [url]http://forum.szczury.org/attachment.php?aid=1124[/url] Quote
pucka69 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 o boże ciotko! idz, idz i zaraz jutro po wizycie szybko mi napisz sms-a co powiedział wet . Wygląda to strasznie :( Quote
agamika Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 jakas godzinike temu wróciłam do domu( uff) z 1 urodzinek cory przyjaciółki:loveu: , i nie mam siły przeglądać wątku bo ruch tu jak na A4:shake: ;) . Gdzies widziałam ,ze chyba jakis DT potrzebny, i vchyba Pucka wymienieła mnie, i potwierdzam że w razie potrzeby mage przyjąć swiniaka jakiegos, tylko ,że jak bez klatki to tak do 2 tygodni, bo Bolka nie moge za bardzo ograniczac zyciowo. pozdrawiam ;) Quote
invictus hilaritas Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 a ja zdjecia nie widze bo musialabym byc tam zalogowana, ale wierze na slowo ze wyglada bardzo zle.. pucka dostalas pv ode mnie? Quote
pucka69 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 pw dostałam ... krótkie w porównaniu do mojego :) zdjęcie jest straszne - trzymam bardzo mocno kciuki - mogę dołożyć więcej pieniędzy niż zadeklarowalam jesli od tego miałoby coś zalezeć. agamiko - u ulv we Wrocku jest prosiek ze schronu. prosiek Eryk. Ulv wyjeżdża na wakacje. nie bardzo co mamy zrobic z proskiem Mam już prosiaki od Elurina!!! Atos oraz dwa bezimienne na razie . Atos zajął domek - reszta ulokowała sie za domkiem! Quote
invictus hilaritas Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote] pw dostałam ... krótkie w porównaniu do mojego :smile: [/quote] :eviltong: Sprzedający psiara_2005 Lokalizacja Zielonka [QUOTE]Mam do ODDANIA na pokarm 4 myszoskoczki: -3 letni samiec czarny -roczny samiec czarny -biało-czarno-szary roczny,ale płci nie znam -biało-szaro-popielaty roczny,ale płci nie znam Nie jestem do nich przywiązana a muszę je oddać ze względu na alergie mojej młodszej siostry i na to,że szybko się rozmnażają. Kontakt pod numerem 513051557-Dominika lub 602379288-Beata [/QUOTE] Quote
Recommended Posts