nukujek Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='karolkamadry']A czy to drobinka to ocenimy latem:)[/QUOTE] w takim razie rozpoczynam dietę i codziennie rano biegam:evil_lol: ale od poniedziałku:diabloti: Quote
danusiadanusia Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='nukujek']w takim razie rozpoczynam dietę i codziennie rano biegam:evil_lol: ale od poniedziałku:diabloti:[/QUOTE] kochana Ty zacznij normalnie jeść!!! ja muszę biegać! zima zrobiła swoje, oddałam córce rower stacjonarny ale na bazarku kupiłam sobie skakankę, tylko wstyd się przyznać ale jeszcze jej nie wypróbowałam :( Karolina obiecuję do lata się wyrzeźbię :):) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Chyba każda z nas do lata ma taki zamiar:D Trzeba myśleć pozytywnie!:) Jak tam Nuka? Quote
Igiełka Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 oo tak optymizm jest wskazany :) a o kondycję zadbamy do lata- nie martwcie się Co słychać u Nukusii? :) Quote
danusiadanusia Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='Igiełka']oo tak optymizm jest wskazany :) a o kondycję zadbamy do lata- nie martwcie się Co słychać u Nukusii? :)[/QUOTE] przychylam się i ponawiam pytanie - jak ma się dziewczynka? Quote
karolkamadry Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Oj Cioteczki obserwuję naszą Gwiazdę i mam wrażenie, że te wszystkie objawy wynikają z prozaicznej przyczyny...chcę kupę a nie narobię do łóżka...Bo jestem damą Nuśka ma się mega dobrze, dzisiaj była na tyle bezczelna i na tyle odważna, że wskoczyła na kanapę...przy wszystkich gościach i domagała się kiziania...Jest niesamowita i codziennie mnie zadziwia:) Ogólnie mam mega osobniki płci psiej:) które uwielbiam i kocham bardzo bardzo....no i własnie Nuka ładuje się na kanapę:) a ja nie chcę psów na kanapie:) Quote
danusiadanusia Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='karolkamadry']Oj Cioteczki obserwuję naszą Gwiazdę i mam wrażenie, że te wszystkie objawy wynikają z prozaicznej przyczyny...chcę kupę a nie narobię do łóżka...Bo jestem damą Nuśka ma się mega dobrze, dzisiaj była na tyle bezczelna i na tyle odważna, że wskoczyła na kanapę...przy wszystkich gościach i domagała się kiziania...Jest niesamowita i codziennie mnie zadziwia:) Ogólnie mam mega osobniki płci psiej:) które uwielbiam i kocham bardzo bardzo....no i własnie Nuka ładuje się na kanapę:) a ja nie chcę psów na kanapie:)[/QUOTE] już to kiedyś słyszałam :) ale co dziewczyna ma zrobić jak pańcia zapraszała ją do łóżka ;):) czyli wie co można i na co pańcia pozwoli:turn-l::iloveyou: Quote
karolkamadry Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Ona skubana wie dokładnie kiedy może a kiedy nie - gdzie ją tego nauczyli ???? To jest mega gwiazda mega mega większa od Whitney Huston Quote
danusiadanusia Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='karolkamadry']Ona skubana wie dokładnie kiedy może a kiedy nie - gdzie ją tego nauczyli ???? To jest mega gwiazda mega mega większa od Whitney Huston[/QUOTE] ona wie, że jej pańcia ma wielkie.... serducho i to wykorzystuje:) zawsze mówiłam, że psiaki z Białej Podlaskiej są bardzo inteligentne, pojęte i etc. ..... Moja dzikuska Lusia też z tego schroniska, do dzisiaj jest bojuchem, ale zna nas dobrze i wie na ile może sobie pozwolić, strasznie ściąga od jej kompana Tofika i jest strasznie zazdrosna.Jednym słowem te psiaki rozkochują z wzajemnością :):):) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Hheheh:D no to piękna Gwiazda z Nukusi:) Ale spokojnie, jeszcze pokaże coś więcej;) Ja po roku uwierzyć nie mogłam jak moje dziewuchy się zmieniły... stworzyłam potwory:D Quote
nukujek Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='danusiadanusia']kochana Ty zacznij normalnie jeść!!! :):)[/QUOTE] ale ja właśnie jem normalnie;) weganizm to dla jak najbardziej normalny i naturalny sosób jedzenia:-) inaczej nie jestem w stanie żyć:evil_lol: a co do Nukusi, to powiem Ci uważaj z tym rozpieszczaniem, bo wejdzie Ci na głowę:diabloti: tak jak moje dziewczynki:evil_lol: Quote
karolkamadry Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 No dzisiaj znowu mnie zadziwiła, już nie tylko sobie śpi spokojnie koło mnie ale się wtula tak że szok:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Jak nie będziesz mogła w nocy oddychać to się nie bój... ona tylko będzie leżeć na Tobie :D Quote
danusiadanusia Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='karolkamadry']No dzisiaj znowu mnie zadziwiła, już nie tylko sobie śpi spokojnie koło mnie ale się wtula tak że szok:)[/QUOTE] i kto tu zawinia !!!!:):):) pańcię trzeba lać :):):) a Nukusia niech sobie śpi w łóżeczku. Karolina jesteś taka kochana, może ona właśnie wtedy czuje się bardzo bezpiecznie, ale Cie rozkochała :):):):) Quote
karolkamadry Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Wszystkie są strasznie kochane, ale tylko ona ma ten przywilej spania ze mną w łóżeczku:) Wykorzystuje mnie wtedy bo jestem dla niej i tylko dla niej:) Tak muszę obdzielać kiziankami całą trójkę:) Quote
danusiadanusia Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='karolkamadry']Wszystkie są strasznie kochane, ale tylko ona ma ten przywilej spania ze mną w łóżeczku:) Wykorzystuje mnie wtedy bo jestem dla niej i tylko dla niej:) Tak muszę obdzielać kiziankami całą trójkę:)[/QUOTE] jednym słowem jest bardzo mądra i przebiegła:):) ona chyba bardzo dobrze Cię wyczuła! kurcze kto by pomyślał, że Nuka wygra na loterii i tak odmieni się jej życie :) bardzo się cieszę:Rose::multi::bigcool::bigcool: Quote
Igiełka Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Nukusia jest niesamowicie mądrą sunią i szybko uczy się a zwłaszcza jak mieć Pańcię tylko dla siebie :lol::lol: kochana spryciula:lol: Danusiu mam to samo radość ogromna że nasza trójłapcia ma teraz takie wspaniałe życie:loveu::multi::multi: Quote
aida Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Witaj kochana rodzinko. Potrzebna pomoc [URL]http://www.dogomania.pl/threads/224104-amp-amp-quot-chwyćmy-się-za-ręce-quot-dla-Pixi-!!!?p=18770427#post18770427[/URL] Quote
danusiadanusia Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Igiełka']Nukusia jest niesamowicie mądrą sunią i szybko uczy się a zwłaszcza jak mieć Pańcię tylko dla siebie :lol::lol: kochana spryciula:lol: Danusiu mam to samo radość ogromna że nasza trójłapcia ma teraz takie wspaniałe życie:loveu::multi::multi:[/QUOTE] uwielbiam ten wątek, bo od początku był niesamowity, krótki i ten finał przemian dziewczynki jest wyjątkowy:):) oby wszystkim bezdomnym tak się udało jak naszej gwieździe:):) musimy sklonować Karolinę .... :):):) Quote
danusiadanusia Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 haaalo!!! Witajcie :):) co u Was z poniedziałku słychać? Quote
karolkamadry Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Halo:))) Ua nas wszystko super, pogodę mamy świetną - idealną na spacerki:) I te z psami i te konne:) Wygkląda na to, że Nuka faktycznie miała małe lęki związane z adaptacją (no albo ta nieszczęsna kupa) bo na dzień dziesiejszy jest rewelacyjnie:) Przesypia całą noc, i bardzo ale to bardzo swobodnie sobie chodzi po mieszkaniu:) Najbardziej uwielbiają moją toaletę poranną bo wszystkie trzy towearzyszą mi od umycia zębów po zapięcie ostatniego guzika:) Są szczęśliwe to bez wątpienia:) Niebawem pożyczę od mamy aparat i porobię nowe fotki:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 W takim razie czekam na nowe uśmiechnięte zdjęcia:) Quote
danusiadanusia Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']W takim razie czekam na nowe uśmiechnięte zdjęcia:)[/QUOTE] HURAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):) bedzie znowu sesja :):) Quote
karolkamadry Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 No to tak na szybko - ulubione miejsce Nuki na ogrodzie:) Wykopała sobie małą dziurkę i zaleguje tam codziennie:) [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/857/nuczka.jpg/][IMG]http://img857.imageshack.us/img857/3746/nuczka.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Quote
danusiadanusia Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='karolkamadry']No to tak na szybko - ulubione miejsce Nuki na ogrodzie:) Wykopała sobie małą dziurkę i zaleguje tam codziennie:) [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/857/nuczka.jpg/][IMG]http://img857.imageshack.us/img857/3746/nuczka.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL][/QUOTE] piękna dziewczynka:):) i super szybka pańcia :):) dziekujemy Quote
Recommended Posts