storozak Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Nie wiem czy widziałyście to: [url]http://www.dogomania.pl/threads/217741-Jordan-bezz%C4%99bny-stary-par%C3%B3wek-uwi%C4%85zany-od-lat-na-%C5%82a%C5%84cuchu-w-schronisku.?p=18187942#post18187942[/url] może to kolejny cud..... Quote
nukujek Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='storozak']Nie wiem czy widziałyście to: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/217741-Jordan-bezz%C4%99bny-stary-par%C3%B3wek-uwi%C4%85zany-od-lat-na-%C5%82a%C5%84cuchu-w-schronisku.?p=18187942#post18187942[/URL] może to kolejny cud.....[/QUOTE] normalnie cud:-) Kochany Jordanek ma już cieplutko:-) Quote
karolkamadry Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Super wiadomość:) Jeszcze Gniewusi trzeba znaleźć domek:) Quote
nukujek Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='karolkamadry']Super wiadomość:) Jeszcze Gniewusi trzeba znaleźć domek:)[/QUOTE] tak, Gniewusia też czeka...Mam już plakacik do wydrukowania i powieszenia gdzie się da;-) jakby ktoś chciał, to poproszę o maila na pw, to podeślę:-) Quote
aida Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 No trochę mnie tu nie było a tu takie nowości. Przeczytałam wszystko i jestem pełna podziwu dla Ciebie Karola. Fakt ten przystojniak pasuje do Nuczki Quote
karolkamadry Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='aida']No trochę mnie tu nie było a tu takie nowości. Przeczytałam wszystko i jestem pełna podziwu dla Ciebie Karola. Fakt ten przystojniak pasuje do Nuczki[/QUOTE] Tylko Nuczka jakos na razie mało zainteresowana przystojniakiem:) chociaż dzisiaj bawiła się z nim na ogrodzie:) Quote
aida Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='karolkamadry']Tylko Nuczka jakos na razie mało zainteresowana przystojniakiem:) chociaż dzisiaj bawiła się z nim na ogrodzie:)[/QUOTE] Miłość nadchodzi powoli trzeba czasu:lol: Quote
karolkamadry Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Wiem wiem:) Miśkę już kocha i to bardzo:) Quote
aida Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='karolkamadry']Wiem wiem:) Miśkę już kocha i to bardzo:)[/QUOTE] Odnalazła bratnią duszyczkę Quote
karolkamadry Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 No właśnie - i mówię Ci Aido jak one potrafią się bawić razem:) To jest nieprawdopodobne. Quote
aida Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='karolkamadry']No właśnie - i mówię Ci Aido jak one potrafią się bawić razem:) To jest nieprawdopodobne.[/QUOTE] Czyli są szczęśliwe obydwie uratowane przez Ciebie Quote
karolkamadry Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Miśka jest taka śmieszna i tal nieświadoma jaki los czekałby ją gdyby nie nasza reakcja i pomoc TOZ polickiego:) A Nuczka się od niej tego uczy:) I powoli powoli zapomina...chociaż wątpie żeby to kiedyś do końca zapomniała Quote
nukujek Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='aida']Miłość nadchodzi powoli trzeba czasu:lol:[/QUOTE] :-) tym bardziej, że to juz taka dojrzała miłość;-) Quote
karolkamadry Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 I taka trochę spaczona, ale będzie dobrze...parę dni temu pisałam Wam że niedługo Nuka z Miską będą spały razem, i tak juz jest, a teraz wiem ze za parę dni będą spały w trójkę:) Chociaż Nuka i tak wygląda na lekko skonsternowaną jak jej sie Miśka wpycha do spanka:) Quote
danusiadanusia Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 witajcie!!! jakie wspaniałe wieści, Karolina i Zuzia czy Wy macie czarodziejskie różdżki??? bo tak się Wasze psiaki pięknie zgrywają, bardzo fajnie, że nasza Nukusia też pomalutku akceptuje swoje rodzeństwo.. brawo:):) Quote
karolkamadry Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Nie wiem czy to kwestia różdżek czy to one same - te psiaki - są czarodziejskie:) Wczoraj zrobiłam kolejną próbę usadowienia Nuki na łóżku - i wiecie co - przespała ze mną całą noc....I rano zaczęła się bardzo swobodnie jak na nią zachowywać:) Chodzi sobie po domu, nie muszę jej już wynosić na taras, sama przychodzi z drugiego końca domu...I jest taka zadowolona jakby :) Wiecie jak to strasznie cieszy:) Quote
storozak Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Gratuluję;) Jeju jaka ona musi być zdziwiona swoim szczęściem:) Quote
danusiadanusia Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 to fajnie, że czują się wspaniale w swoim domu a pani też dają tyle radości:):) chyba wszyscy mieszkańcy Waszego domu to CZARODZIEJE:):) Quote
jola_li Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='danusiadanusia']witajcie dziewczyny!!! no pięknie się Karolina rozmnażacie:evil_lol: zdjęcia super:):) cała trójka wspaniała:)[/QUOTE] No proszę, chwilę mnie nie było i już się trójka zrobiła :-)! Nieustające chapeau bas, Karolka :-)!!! (a propos rozmnażania, mam nadzieję, że towarzystwo nie jest hmmm.... rozwojowe ;-)?) Quote
karolkamadry Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Z towarzystwa całego to na razie tylko Nuka nie jest rozwojowa:) Łatek niedługo idzie na kastracje, a Miśka jeszcze odrobinkę musi poczekać...ale też pójdzie:) Quote
aida Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 A co ciekawego u mojej ukochanej rodziny Quote
karolkamadry Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Dzisiaj dość późno wróciłam z pracy, to nawet do lasu nie mogłyśmy wyjść. Ale w domu robi się coraz fajniej - to znaczy jest bardzo fajnie, ale gromadka zaczyna się dogadywać i to bardzo bardzo. Może dzisiaj wykąpiemy Nukę po raz drugi, bo jej się to na pewno przyda:) Quote
wasabi81 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='karolkamadry']Nie wiem czy to kwestia różdżek czy to one same - te psiaki - są czarodziejskie:) Wczoraj zrobiłam kolejną próbę usadowienia Nuki na łóżku - i wiecie co - przespała ze mną całą noc....I rano zaczęła się bardzo swobodnie jak na nią zachowywać:) Chodzi sobie po domu, nie muszę jej już wynosić na taras, sama przychodzi z drugiego końca domu...[B]I jest taka zadowolona jakby[/B] :) Wiecie jak to strasznie cieszy:)[/QUOTE] :loveu::loveu::multi::multi::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Recommended Posts