Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem czy widziałyście to:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/217741-Jordan-bezz%C4%99bny-stary-par%C3%B3wek-uwi%C4%85zany-od-lat-na-%C5%82a%C5%84cuchu-w-schronisku.?p=18187942#post18187942[/url]
może to kolejny cud.....

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='storozak']Nie wiem czy widziałyście to:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/217741-Jordan-bezz%C4%99bny-stary-par%C3%B3wek-uwi%C4%85zany-od-lat-na-%C5%82a%C5%84cuchu-w-schronisku.?p=18187942#post18187942[/URL]
może to kolejny cud.....[/QUOTE]

normalnie cud:-) Kochany Jordanek ma już cieplutko:-)

Posted

[quote name='karolkamadry']Super wiadomość:) Jeszcze Gniewusi trzeba znaleźć domek:)[/QUOTE]

tak, Gniewusia też czeka...Mam już plakacik do wydrukowania i powieszenia gdzie się da;-) jakby ktoś chciał, to poproszę o maila na pw, to podeślę:-)

Posted

No trochę mnie tu nie było a tu takie nowości. Przeczytałam wszystko i jestem pełna podziwu dla Ciebie Karola. Fakt ten przystojniak pasuje do Nuczki

Posted

[quote name='aida']No trochę mnie tu nie było a tu takie nowości. Przeczytałam wszystko i jestem pełna podziwu dla Ciebie Karola. Fakt ten przystojniak pasuje do Nuczki[/QUOTE]
Tylko Nuczka jakos na razie mało zainteresowana przystojniakiem:) chociaż dzisiaj bawiła się z nim na ogrodzie:)

Posted

[quote name='karolkamadry']Tylko Nuczka jakos na razie mało zainteresowana przystojniakiem:) chociaż dzisiaj bawiła się z nim na ogrodzie:)[/QUOTE]

Miłość nadchodzi powoli trzeba czasu:lol:

Posted

[quote name='karolkamadry']No właśnie - i mówię Ci Aido jak one potrafią się bawić razem:) To jest nieprawdopodobne.[/QUOTE]

Czyli są szczęśliwe obydwie uratowane przez Ciebie

Posted

Miśka jest taka śmieszna i tal nieświadoma jaki los czekałby ją gdyby nie nasza reakcja i pomoc TOZ polickiego:) A Nuczka się od niej tego uczy:) I powoli powoli zapomina...chociaż wątpie żeby to kiedyś do końca zapomniała

Posted

I taka trochę spaczona, ale będzie dobrze...parę dni temu pisałam Wam że niedługo Nuka z Miską będą spały razem, i tak juz jest, a teraz wiem ze za parę dni będą spały w trójkę:) Chociaż Nuka i tak wygląda na lekko skonsternowaną jak jej sie Miśka wpycha do spanka:)

Posted

witajcie!!! jakie wspaniałe wieści, Karolina i Zuzia czy Wy macie czarodziejskie różdżki??? bo tak się Wasze psiaki pięknie zgrywają, bardzo fajnie, że nasza Nukusia też pomalutku akceptuje swoje rodzeństwo.. brawo:):)

Posted

Nie wiem czy to kwestia różdżek czy to one same - te psiaki - są czarodziejskie:) Wczoraj zrobiłam kolejną próbę usadowienia Nuki na łóżku - i wiecie co - przespała ze mną całą noc....I rano zaczęła się bardzo swobodnie jak na nią zachowywać:) Chodzi sobie po domu, nie muszę jej już wynosić na taras, sama przychodzi z drugiego końca domu...I jest taka zadowolona jakby :) Wiecie jak to strasznie cieszy:)

Posted

[quote name='danusiadanusia']witajcie dziewczyny!!! no pięknie się Karolina rozmnażacie:evil_lol: zdjęcia super:):) cała trójka wspaniała:)[/QUOTE]
No proszę, chwilę mnie nie było i już się trójka zrobiła :-)!
Nieustające chapeau bas, Karolka :-)!!!
(a propos rozmnażania, mam nadzieję, że towarzystwo nie jest hmmm.... rozwojowe ;-)?)

Posted

Dzisiaj dość późno wróciłam z pracy, to nawet do lasu nie mogłyśmy wyjść. Ale w domu robi się coraz fajniej - to znaczy jest bardzo fajnie, ale gromadka zaczyna się dogadywać i to bardzo bardzo. Może dzisiaj wykąpiemy Nukę po raz drugi, bo jej się to na pewno przyda:)

Posted

[quote name='karolkamadry']Nie wiem czy to kwestia różdżek czy to one same - te psiaki - są czarodziejskie:) Wczoraj zrobiłam kolejną próbę usadowienia Nuki na łóżku - i wiecie co - przespała ze mną całą noc....I rano zaczęła się bardzo swobodnie jak na nią zachowywać:) Chodzi sobie po domu, nie muszę jej już wynosić na taras, sama przychodzi z drugiego końca domu...[B]I jest taka zadowolona jakby[/B] :) Wiecie jak to strasznie cieszy:)[/QUOTE]
:loveu::loveu::multi::multi::sweetCyb::sweetCyb: