ChiqDeeWikiXenia Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Hehehe, ja też nie raz pomylę imiona, szczególnie jak jest u mnie 5;) przy 3 jakoś sobie radzę;) Quote
storozak Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Ten wątek jest wyjątkowy. Jak się już naczytam o tych wszystkich nieszczęściach i zaczynam być załamana - wracam tutaj, żeby zobaczyć, że trzeba mieć nadzieje i walczyć bo WARTO!!! Dziękuję jeszcze raz.....:) Quote
karolkamadry Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Oby wiecej historii tak si kończyło:) Quote
ewa36 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Najlepszego psineczko ! Czy sąsiadka Nuki ze schronu - cudna gackowata 3-łapka ma wątek ? Quote
Sabina02 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='ewa36']Najlepszego psineczko ! [B]Czy sąsiadka Nuki ze schronu - cudna gackowata 3-łapka ma wątek ?[/B][/QUOTE] Wlasnie to samo mialam pytac... :cool3: Quote
danusiadanusia Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 jestem już ! co u Nuki? jak minął dzień? Quote
danusiadanusia Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Sabina02']Wlasnie to samo mialam pytac... :cool3:[/QUOTE] dziewczyny, chyba Igiełka ma założyć wątek, tylko trzeba zebrać więcej informacji o Gniewce, ja jadąc dzisiaj z Anią zapomniałam o nią pytać, bo cały czas rozmawiałyśmy o Nuce, ale Asia jest bliżej i to załatwi, pozdrawiam:) Quote
karolkamadry Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Cześć dziewczyny, u nas coraz lepiej, ale idzie powolutku:) W domu cały czas Nuka ma dużego stresa, chociaż 2 razy weszła przez drzwi z ogrodu, czego wcześniej nie była w stanie zrobić. Dużo czasu z nią spędzam na dworzu, bo tam czuje się taka mocno rozluźniona i szczęśliwa. I dodatkowo je i pije bez problemu. Kładzie się na pleckach i domaga kiziania - i mam do tego mała teorie: Spacer bez brzuszka to spacer stracony:) Jutro wyjeżdżam na szkolenie, i cała opieka nad pieskami spadnie na Zuzę i moją Mamę. Wracam szybko bo już w poniedziałek. Nuczka z dnia na dzień jest pewniejsza i mam nadzieje, że niedługo osiągnie całkowity spokój ducha. Quote
karolkamadry Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='danusiadanusia']dziewczyny, chyba Igiełka ma założyć wątek, tylko trzeba zebrać więcej informacji o Gniewce, ja jadąc dzisiaj z Anią zapomniałam o nią pytać, bo cały czas rozmawiałyśmy o Nuce, ale Asia jest bliżej i to załatwi, pozdrawiam:)[/QUOTE] Plotki:diabloti: Swoją droga trzeba ten wątek założyć. Quote
Igiełka Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Kochane Ciotki wątek Gniewce założę nie martwcie się wszystko będzie dobrze :lol: Nukusia jest wyjątkową sunią dostała szansę i już robi postępy dzielna dziewczynka- przesyłamy mnóstwo dobrych myśli i życzymy udanego szkolenia :):) Napewno Zuzia i mama otoczą kruszynkę troskliwą opieką :lol: Quote
nukujek Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='danusiadanusia']dziewczyny, chyba Igiełka ma założyć wątek, tylko trzeba zebrać więcej informacji o Gniewce, ja jadąc dzisiaj z Anią zapomniałam o nią pytać, bo cały czas rozmawiałyśmy o Nuce, ale Asia jest bliżej i to załatwi, pozdrawiam:)[/QUOTE] tak, tak, ja się dowiem co i jak i dam znać:-) Quote
nukujek Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Igiełka']Kochane Ciotki wątek Gniewce założę nie martwcie się wszystko będzie dobrze :lol:[/QUOTE] Dzięki Kochana:loveu::loveu::loveu: Quote
karolkamadry Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Witamy wszystkich w ten wietrzny aczkolwiek ciepły poranek:) Mamy dzisiaj nowy sukces:) Nuka dzisiaj pierwszy raz wzięła z ręki kawałek chlebka z masełkiem leżąc na kocyku w domu:) Wcześniej bała się tego jak ognia:) I robiła to tylko wtedy, gdy była na dworzu:)) Quote
nukujek Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Brawo:klacz::klacz::klacz: Każdego dnia nowe sukcesy:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
aida Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='karolkamadry']Witamy wszystkich w ten wietrzny aczkolwiek ciepły poranek:) Mamy dzisiaj nowy sukces:) Nuka dzisiaj pierwszy raz wzięła z ręki kawałek chlebka z masełkiem leżąc na kocyku w domu:) Wcześniej bała się tego jak ognia:) I robiła to tylko wtedy, gdy była na dworzu:))[/QUOTE] A czy masełka było wystarczająco dużo:evil_lol: SUPER dziewczyna już wie że nikt nie zrobi jej krzywdy Quote
karolkamadry Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Coraz lepiej jest z nią:) Masełka było dużo:) Ona tak strachliwie je że nie oszczędzałam na masełku jak chciała. Jeszcze z takich małych newsów - zaczęła kłaśc się na boku w domu - i nie budzi się co chwila:) Quote
danusiadanusia Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 czyli już pewnie zaczyna się czuć w sowim domu:) cudowne dziewczyny i wieści też:):) Quote
karolkamadry Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 No i mamy nowe postępy: Nuka przemogła sie i weszła drzwiami sama do domu bez pomocy i prawie zrobiła brzuszek domowy:) Quote
Igiełka Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 to wielka radość czytać takie wspaniałe wieści i osiągane sukcesy- przesyłamy Wam dobre myśli :):) Quote
karolkamadry Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 A my bardzo Wam wszystkim dziękujemy:) Tak jak pisałam Wam wczoraj zaraz wyjeżdzam na szkolenie, także odezwę się dopiero jutro po południu, chyba, że tam gdzie będę, będzie internet. My Wam przesyłamy również bardzo ciepłe myśli:) Quote
wasabi81 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Nuka w blyskawicznym tempie robi wielkie postepy... madra z niej sunia :-) Quote
Recommended Posts