Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten wątek jest wyjątkowy. Jak się już naczytam o tych wszystkich nieszczęściach i zaczynam być załamana - wracam tutaj, żeby zobaczyć, że trzeba mieć nadzieje i walczyć bo WARTO!!! Dziękuję jeszcze raz.....:)

Posted

[quote name='Sabina02']Wlasnie to samo mialam pytac... :cool3:[/QUOTE]
dziewczyny, chyba Igiełka ma założyć wątek, tylko trzeba zebrać więcej informacji o Gniewce, ja jadąc dzisiaj z Anią zapomniałam o nią pytać, bo cały czas rozmawiałyśmy o Nuce, ale Asia jest bliżej i to załatwi, pozdrawiam:)

Posted

Cześć dziewczyny, u nas coraz lepiej, ale idzie powolutku:) W domu cały czas Nuka ma dużego stresa, chociaż 2 razy weszła przez drzwi z ogrodu, czego wcześniej nie była w stanie zrobić. Dużo czasu z nią spędzam na dworzu, bo tam czuje się taka mocno rozluźniona i szczęśliwa. I dodatkowo je i pije bez problemu. Kładzie się na pleckach i domaga kiziania - i mam do tego mała teorie: Spacer bez brzuszka to spacer stracony:)
Jutro wyjeżdżam na szkolenie, i cała opieka nad pieskami spadnie na Zuzę i moją Mamę. Wracam szybko bo już w poniedziałek.
Nuczka z dnia na dzień jest pewniejsza i mam nadzieje, że niedługo osiągnie całkowity spokój ducha.

Posted

[quote name='danusiadanusia']dziewczyny, chyba Igiełka ma założyć wątek, tylko trzeba zebrać więcej informacji o Gniewce, ja jadąc dzisiaj z Anią zapomniałam o nią pytać, bo cały czas rozmawiałyśmy o Nuce, ale Asia jest bliżej i to załatwi, pozdrawiam:)[/QUOTE]
Plotki:diabloti: Swoją droga trzeba ten wątek założyć.

Posted

Kochane Ciotki wątek Gniewce założę nie martwcie się wszystko będzie dobrze :lol:
Nukusia jest wyjątkową sunią dostała szansę i już robi postępy dzielna dziewczynka-
przesyłamy mnóstwo dobrych myśli i życzymy udanego szkolenia :):)
Napewno Zuzia i mama otoczą kruszynkę troskliwą opieką :lol:

Posted

[quote name='danusiadanusia']dziewczyny, chyba Igiełka ma założyć wątek, tylko trzeba zebrać więcej informacji o Gniewce, ja jadąc dzisiaj z Anią zapomniałam o nią pytać, bo cały czas rozmawiałyśmy o Nuce, ale Asia jest bliżej i to załatwi, pozdrawiam:)[/QUOTE]

tak, tak, ja się dowiem co i jak i dam znać:-)

Posted

Witamy wszystkich w ten wietrzny aczkolwiek ciepły poranek:) Mamy dzisiaj nowy sukces:) Nuka dzisiaj pierwszy raz wzięła z ręki kawałek chlebka z masełkiem leżąc na kocyku w domu:) Wcześniej bała się tego jak ognia:) I robiła to tylko wtedy, gdy była na dworzu:))

Posted

[quote name='karolkamadry']Witamy wszystkich w ten wietrzny aczkolwiek ciepły poranek:) Mamy dzisiaj nowy sukces:) Nuka dzisiaj pierwszy raz wzięła z ręki kawałek chlebka z masełkiem leżąc na kocyku w domu:) Wcześniej bała się tego jak ognia:) I robiła to tylko wtedy, gdy była na dworzu:))[/QUOTE]

A czy masełka było wystarczająco dużo:evil_lol:
SUPER dziewczyna już wie że nikt nie zrobi jej krzywdy

Posted

Coraz lepiej jest z nią:) Masełka było dużo:) Ona tak strachliwie je że nie oszczędzałam na masełku jak chciała. Jeszcze z takich małych newsów - zaczęła kłaśc się na boku w domu - i nie budzi się co chwila:)

Posted

A my bardzo Wam wszystkim dziękujemy:) Tak jak pisałam Wam wczoraj zaraz wyjeżdzam na szkolenie, także odezwę się dopiero jutro po południu, chyba, że tam gdzie będę, będzie internet. My Wam przesyłamy również bardzo ciepłe myśli:)