Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jestem bardzo szczęśliwa:)))) Dziewczyny, jesteście wspaniałe:)) I skoro już wiem, że Nuka bez problemu radzi sobie z podróżowaniem, to mamy plan z moją córką, że w wakacje ruszamy w Polskę z dwoma naszymi kochanymi psiakami i wszystkie Was odwiedzamy:))) Bo przez telefon jest bardzo miło, ale osobiście będzie jeszcze lepiej:)
Jutro NUKA ma ostatni, długi kawałek do domu :)))
Ja Aido, ryczę od dwóch dni...bo sama wiesz jakie były zawirowania:))

Posted

[quote name='fioneczka'] Nusianka :loveu: nakarmiona

[IMG]http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/psy/20111130056.jpg[/IMG][/QUOTE]

Kochana wspaniała Nukusia :bigcool::bigcool:
łezki po policzku ze szczęścia płyną niczym strumyk :oops::oops:

[quote name='danusiadanusia']IGIEŁKO!!! szukaj proszę następną naszą psinę, zakładaj watek, daj szansę następnej bidzie przed świętami:)[/QUOTE]

Cioteczki poszukam wyjątkową psinę i ruszymy z następnym wątkiem :)

[quote name='karolkamadry']Ja jestem bardzo szczęśliwa:)))) Dziewczyny, jesteście wspaniałe:)) I skoro już wiem, że Nuka bez problemu radzi sobie z podróżowaniem, to mamy plan z moją córką, że w wakacje ruszamy w Polskę z dwoma naszymi kochanymi psiakami i wszystkie Was odwiedzamy:))) Bo przez telefon jest bardzo miło, ale osobiście będzie jeszcze lepiej:)
Jutro NUKA ma ostatni, długi kawałek do domu :)))
Ja Aido, ryczę od dwóch dni...bo sama wiesz jakie były zawirowania:))[/QUOTE]

My także ogromnie cieszymy się i z całego serca dziękujemy za wspaniały domek:Rose: :Rose::Rose:
To piękny plan i życzę jego spełnienia :loveu:- Wszyscy będziemy czekać z utęsknieniem na Wasze odwiedziny :lol: i nie będziemy mogli doczekać się następnych :lol:

Posted

[quote name='aida']A to słodka tajemnica:evil_lol:[/QUOTE]

Aido wiem, że płacesz, wiem że od razu ją pokochałaś, wiem, że gdybyś mogła.... wszystko wiem...Ja też płaczę i nie mogę uwierzyć, że tacy ludzie jak ty czy nukujek i igiełka funkcjonujną w społeczeństwie. I tak się nad tym wszystkim zastanawiam, gdzie są faceci? Chyba ich nie ma bo to gorszy gatunek:)

Posted

No śpiochy wstawać nowe informacje.My z Nuczką już po spacerze.Noc przebiegła bardzo spokojnie tylko że Nuka za miejsce w którym czuła się dobrze wybrała tuż przy miskach. Nie chciała spać na legowisku ani w łożach tylko niestety na gołej podłodze nawet na kocyk nie weszła. Widać że jest jej bardzo gorąco. Po prostu chyba brak jej powietrza i nie najlepiej się czuje w warunkach jej do tej pory nieznanych. Jedno co mnie martwi to to że ona prawie wogóle nie pije dosłownie śladowe ilości bardziej moczy nos niż pije. W domu się nie załatwiła. Dlatego też spacer był tak poranny. Na trawce zrobiła swoje potrzeby i mogłyśmy wracać obwąchując teren.
I znowu trzeba było brać na ręce bo wejście do klatki to w oczętach strach. W domu już spokojnie bez strachu. No a teraz czeka nas śniadanie bo przed podróżą trzeba się najeść. Spoko wiem co robię do wyjazdu jeszcze jakieś 8 godzin.

Posted

cudownie!!! wiedziałam, że tak będzie, do domu się przyzwyczai to kwestia czasu, zmiana warunków, bliskość człowieka to też dopiero poznaje, ale trzeba z nią jak najwięcej obcować, przyzwyczajać do wszystkiego, skoro noc minęła bez sensacji to już tylko musi być lepiej, całusy i uściski, szykuję się do pracy pa,pa,pa.....

Posted

Ja się po prostu do takiej roli nie nadaję. Wydawało mi się że jestem bardzo twarda a od wczoraj co patrzę na Nukę to wyję. Fioneczce już dzisiaj znowu zaplułam telefon. Cieszę się że Nuczka będzie miała dom że czeka ją szczęśliwe życie ale cały czas leżę przy niej i staram się wynagrodzić wszystkie lata biedy.Z wersji lepszych to to że Nuczka dzisiaj już leży na dywanach to i mnie kości nie bolą od leżenia.Jest bardzo spokojna ale już chyba mi zaufała bo wtula się całym swoim ciałkiem i nastawia pyszczek do głaskania.Buziakom nie ma końca, a jak liże po rękach to łzy lecą jak groch.Dobra koniec bo zapluję klawiaturę

Posted

No widzę Aida że też masz ciężko, psia miłość człowieka rozczula do łez.
Ja strasznie przeżywałam rozstanie z moim tymczasem, kilka dni temu oddałam go do ds, i nadal za nim tęsknię.

Posted

Słuchajcie rzecz z serii nie do uwierzenia. Nuka utrzymuje 100% czystość w domu. Wychodzę z nią na spacer i tam załatwia swoje potrzeby. Czyli jednak cuda istnieją

Posted

dziewczyny przecież mówiłam!!! one są zdyscyplinowane, mądre, kochane ale jak pokochają to już na amen!!!! Aida, jesteś kochana, zbliżyłaś ją jako pierwsza tak blisko człowieka, brawo, mówi się, że psy czuja intencje człowieka Nuka też Cię wyczuła, że tak szybko zaufała, a jest pojętną uczennicą no i ma super nauczyciela .... cóż więcej trzeba, troszkę czasu! podziwiam ją, że po tylu latach w schronisku zna swoje miejsce to jest cudowne:):)

Posted

Własnie Nuka wyruszyła w podróz do swojego kochanego domu.Fakt że wyciska łzy wszystkim. Koleżanka Karoliny jak ją zobaczyła zaczęła od płaczu i całowania.
Czyli popłakałyśmy sobie i dziewczyny wyjechały

Posted

[quote name='aida']Własnie Nuka wyruszyła w podróz do swojego kochanego domu.Fakt że wyciska łzy wszystkim. Koleżanka Karoliny jak ją zobaczyła zaczęła od płaczu i całowania.
Czyli popłakałyśmy sobie i dziewczyny wyjechały[/QUOTE]
a teraz ja z Wam:(:(, ale przecież jedzie do swojego domku, będę czekała na wieści od Karoliny:)