barb Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 [quote name='luka1']No tak, nie jest to łatwo ogarnąć. Więc tak - ze szczeniaków Frytki został jeden chłopak. To jeden z tych dwoch szczeniorkow, ktore oglaszałam ? Mam cztery szczeniaki od suczki - sznaucerki (same chłopaki) i jednego - Filipka - który trafił do nas jako kompletny szkielet. te cztery (na zdjęciu razem) szczeniaki ze zdjęcia powyżej są poza moim zarządzaniem bo to prośba o dom od koleżanki, która je znalazła. Wszystko się komplikuje bo nie mogę wstawić zdjęć. Może poproszę córkę - ona wie jak to zrobić. Jak będą fotki to też się pieski troszke ogłosi. Quote
barb Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Szczeniorki beżowe mają dziś na tablicy odświezone ogloszenie. Quote
luka1 Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 barb, bardzo dziękuję,że pilnujesz ogłoszeń maluchów. Ja całą sobotę spędziłam w gabinecie wetki ze swoim kotem, który odchodzi i nową sunią - szkieletorkiem. Sunia trafiła do nas ze szczeniakiem kompletnie wychudzona. Na konie dnia dowieziono nam kolejnego szczeniaka -suczka , mała -znalezioną w worku w opuszczonym zakładzie. No cóż stwierdzam, że worek to najbardziej popularny sposób pozbywania się maluchów. Quote
barb Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='luka1']barb, bardzo dziękuję,że pilnujesz ogłoszeń maluchów. Tylko, że ogloszone są te dwa beżowe,z ktorych jeden poszedl do domku. Z tym, że gdyby ktoś zadzwonil to zawsze możesz oferować inne szczeniaczki. Jeśli znajdziesz czas żeby wstawić dla kolejnych szczeniorkow jakiś tekst i fotki - to postaram sie to przełożyć na ogloszenia. Ja całą sobotę spędziłam w gabinecie wetki ze swoim kotem, który odchodzi i nową sunią - szkieletorkiem. Sunia trafiła do nas ze szczeniakiem kompletnie wychudzona. Na konie dnia dowieziono nam kolejnego szczeniaka -suczka , mała -znalezioną w worku w opuszczonym zakładzie. No cóż stwierdzam, że worek to najbardziej popularny sposób pozbywania się maluchów. Ludzie są beznadziejni ...:shake: Quote
Czorcik Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 o rety luka który Twój kot odchodzi ? ten bez łapki ??? Quote
barb Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Wyedytowalam ogloszenie maluchow na przygarnijzwierzaka - są znow na początku. Quote
luka1 Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Czorcik napisał(a):o rety luka który Twój kot odchodzi ? ten bez łapki ??? A wypluń te słowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam w DT kotkę, którą oddała kobieta gdy ta miała wypadek i nie mógła chodzić. Kotka już doszła do siebie, chodziła, załatwiała sie do kuwety i nagle przestała jeść. Jest co raz gorzej i właściwie chyba nie przeżyje. Na razie walczymy. Natomiast dziś odeszła Klarunia. Ostatnie miesiące mieszkała w domu ze względu na mrozy. Niestety, przegrałyśmy walkę z rakiem. Był zbyt rozległy by się go pozbyć. Dziś od rana było bardzo źle. Siedziałam przy niej i właściwie lepiej, że umarłą - nie chciała bym tego cierpienia przeżyć. Quote
Czorcik Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 przykre :(:( wystraszyłam się , ze to luka choruje dobrze pamietam, ze ten bez łapki to Luka ? Quote
barb Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 luka1 napisał(a): Natomiast dziś odeszła Klarunia. Ostatnie miesiące mieszkała w domu ze względu na mrozy. Niestety, przegrałyśmy walkę z rakiem. Był zbyt rozległy by się go pozbyć. Dziś od rana było bardzo źle. Siedziałam przy niej i właściwie lepiej, że umarłą - nie chciała bym tego cierpienia przeżyć. To smutno dziś u Was :-( Quote
barb Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 barb napisał(a):Szczeniorki beżowe mają dziś na tablicy odświezone ogloszenie. I znów odświezone.;) Quote
luka1 Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Dziś sprzątnęłam posłanie Klary. Głupio jakoś bez niej. Maluch od Frytki został jeden. No i sześć na podwórku. Quote
Czorcik Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 luka1 napisał(a):Dziś sprzątnęłam posłanie Klary. Głupio jakoś bez niej. Maluch od Frytki został jeden. No i sześć na podwórku. przykro mi :( Quote
barb Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 luka1 napisał(a): Maluch od Frytki został jeden. No i sześć na podwórku. Maluch od Frytki to jeden z tych bezowych szczeniaczkow ? Nie znam całego wątku... Quote
barb Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Odświeżylam dziś ogloszenie na tablicy beżowym szczeniaczkom ale nie wiem czy jeszcze potrzebne ? Przy okazji zapraszam na bazarek Sharki dla Basta - jeszcze tylko dwa dni. http://www.dogomania.pl/forum/threads/225684-Odtworzony_Ubrania-duże-rozmiary_rajstopy-ciążowe_pieluszki-na-basen_dlaBasta_do15-04?p=18950454#post18950454 Quote
luka1 Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 dziś do domu pojechał ostatni szczeniak Frytki. Frycia i Punia zostają w DT na stałe. Jeśli ktoś dzwoni z ogłoszenia to przedstawiam im pozostałe psiaki. Quote
barb Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 luka1 napisał(a):dziś do domu pojechał ostatni szczeniak Frytki. Frycia i Punia zostają w DT na stałe. Jeśli ktoś dzwoni z ogłoszenia to przedstawiam im pozostałe psiaki. To nie trzeba usuwać ogloszenia szczeniaczków ? Quote
luka1 Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 nie trzeba usuwać - mam jeszcze trzy maluchy. Quote
luka1 Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 dopiero teraz odkryłam na czym polegała przerwa w działaniu dogo. Nic nie mogę znaleźć. Quote
barb Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 luka1 napisał(a):nie trzeba usuwać - mam jeszcze trzy maluchy. W takim razie zostawiam. :lol: Quote
barb Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='luka1']nie trzeba usuwać - mam jeszcze trzy maluchy.[/QUOTE] Ciociu Luko odswieżylam ogloszenie szczeniorkom na tablica.pl - przyda się jeszcze ? Quote
Recommended Posts