Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='luka1']No tak, nie jest to łatwo ogarnąć. Więc tak - ze szczeniaków Frytki został jeden chłopak.
To jeden z tych dwoch szczeniorkow, ktore oglaszałam ?

Mam cztery szczeniaki od suczki - sznaucerki (same chłopaki)
i jednego - Filipka - który trafił do nas jako kompletny szkielet.
te cztery (na zdjęciu razem) szczeniaki ze zdjęcia powyżej są poza moim zarządzaniem bo to prośba o dom od koleżanki, która je znalazła.

Wszystko się komplikuje bo nie mogę wstawić zdjęć. Może poproszę córkę - ona wie jak to zrobić.

Jak będą fotki to też się pieski troszke ogłosi.

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

barb, bardzo dziękuję,że pilnujesz ogłoszeń maluchów. Ja całą sobotę spędziłam w gabinecie wetki ze swoim kotem, który odchodzi i nową sunią - szkieletorkiem. Sunia trafiła do nas ze szczeniakiem kompletnie wychudzona.
Na konie dnia dowieziono nam kolejnego szczeniaka -suczka , mała -znalezioną w worku w opuszczonym zakładzie. No cóż stwierdzam, że worek to najbardziej popularny sposób pozbywania się maluchów.

Posted

[quote name='luka1']barb, bardzo dziękuję,że pilnujesz ogłoszeń maluchów.

Tylko, że ogloszone są te dwa beżowe,z ktorych jeden poszedl do domku. Z tym, że gdyby ktoś zadzwonil to zawsze możesz oferować inne szczeniaczki.

Jeśli znajdziesz czas żeby wstawić dla kolejnych szczeniorkow jakiś tekst i fotki - to postaram sie to przełożyć na ogloszenia.

Ja całą sobotę spędziłam w gabinecie wetki ze swoim kotem, który odchodzi i nową sunią - szkieletorkiem. Sunia trafiła do nas ze szczeniakiem kompletnie wychudzona.
Na konie dnia dowieziono nam kolejnego szczeniaka -suczka , mała -znalezioną w worku w opuszczonym zakładzie. No cóż stwierdzam, że worek to najbardziej popularny sposób pozbywania się maluchów.

Ludzie są beznadziejni ...:shake:

Posted

Czorcik napisał(a):
o rety luka który Twój kot odchodzi ? ten bez łapki ???

A wypluń te słowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam w DT kotkę, którą oddała kobieta gdy ta miała wypadek i nie mógła chodzić. Kotka już doszła do siebie, chodziła, załatwiała sie do kuwety i nagle przestała jeść. Jest co raz gorzej i właściwie chyba nie przeżyje. Na razie walczymy.
Natomiast dziś odeszła Klarunia. Ostatnie miesiące mieszkała w domu ze względu na mrozy. Niestety, przegrałyśmy walkę z rakiem. Był zbyt rozległy by się go pozbyć. Dziś od rana było bardzo źle. Siedziałam przy niej i właściwie lepiej, że umarłą - nie chciała bym tego cierpienia przeżyć.

Posted

luka1 napisał(a):

Natomiast dziś odeszła Klarunia. Ostatnie miesiące mieszkała w domu ze względu na mrozy. Niestety, przegrałyśmy walkę z rakiem. Był zbyt rozległy by się go pozbyć. Dziś od rana było bardzo źle. Siedziałam przy niej i właściwie lepiej, że umarłą - nie chciała bym tego cierpienia przeżyć.

To smutno dziś u Was :-(

Posted

luka1 napisał(a):

Maluch od Frytki został jeden. No i sześć na podwórku.

Maluch od Frytki to jeden z tych bezowych szczeniaczkow ? Nie znam całego wątku...

• 3 weeks later...
Posted

dziś do domu pojechał ostatni szczeniak Frytki. Frycia i Punia zostają w DT na stałe. Jeśli ktoś dzwoni z ogłoszenia to przedstawiam im pozostałe psiaki.

Posted

luka1 napisał(a):
dziś do domu pojechał ostatni szczeniak Frytki. Frycia i Punia zostają w DT na stałe. Jeśli ktoś dzwoni z ogłoszenia to przedstawiam im pozostałe psiaki.

To nie trzeba usuwać ogloszenia szczeniaczków ?

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='luka1']nie trzeba usuwać - mam jeszcze trzy maluchy.[/QUOTE]
Ciociu Luko odswieżylam ogloszenie szczeniorkom na tablica.pl - przyda się jeszcze ?