Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

staruszki zaczynaja sie sypać.
Tylko Nerka wiecznie zywy.15 rok w schronisku.
I Ruda Diana-jeszcze dłużej niż on,leci jej 16sty rok w schronisku.Ale dla nich nie ma nadziei.

Posted

cóż Ciotka,Ty tez masz w banerze pakiet nieadopcyjny,tak jak wiewórka1.
Oooo i nawet jednego ducha masz....
Wybierzcie sobie Ciotki jakies młodziaki-śliczniaki do reklamowania i bedzie Wam weselej w zyciu.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

znowu zmieniła boks-trzeci raz w tym miesiacu.Ona jakos daje rade.Krzywa Łapa,po przenosinach (był w jednym boksie i jakies 8 lat nie wychodził poza niego),po przeniesieniu do innych psów-umarł.Może to i lepiej...nie zdążył okrzepnąć i zagryźć Czarlsa.W ciągu tych lat zagryzł dwa psy,do których sie przedostał,miał wprawę.

Posted

Wiesz co Brązowa, ja już normalnie nie mogę na dogo zaglądać. I to wszystko przez Sopociaki. Tak naprawdę to je najbardziej lubię, bo przez nie zaczęłam wchodzić na dogo. Zawsze uważałam, że w Sopocie dzieje się dobrze i to dawało nadzieję. A teraz się tylko dołuję...

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Przestraszylam sie ,,,gdy jej nie zobaczylam na wybiegu ,,,Poszlam do pracownika i zapytalam cicho czy Alaska jeszcze zyje ,,,i wtedy on mi wskazal palcem na grubaska kulke ktora strasznie sie cieszyla na moj =widok z oddala ,,,Alaska zawsze mnie rozbraja ,,inne psy sa takie lekko rozkojazone ,patrza na inne strony tip ,,a Alaska ,,wpatrzona w jeden punkt ,,,,we mnie ,,,Czasem az mi sie lezka w oku zakreci ,,,ze ona mnie poznaje ,czeka itp ,,,jest kochana i dalej do wziecia ,,Wyglada bardzo bardzo dobrze ,,,,

• 1 month later...
Posted

:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Nie zdążyła zatańczyć... dobranoc Alasko... ukochaj proszę Hektora, jemu się na koniec udało...

[IMG]http://img94.imageshack.us/img94/9928/alaskaf.jpg[/IMG]

Posted

Masakra... Nie wiem co napisać... To głupie, ale jej mi naprawdę żal. Tak bardzo chciałam jej pomóc i tak bardzo nie umiałam. Alaska, trzymaj się kochana foczko! Będę o tobie pamiętać...