Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

och Wiola, żeby jeszcze ten tekst i ogłoszenia coś pomogły...prawie dziś miałam nadzieję na dom dla Hektora, ale gdy wyjaśniłam ,że stary, że to że tamto...
no nie da się...zamiast ustalania daty śubu ustalałam czy przyszły teść mógłby na działkę wziąć psa...no ale nie czuł się na siłach...
kurde Hektor małżeństwo mi położysz hahaha!
data jest, ale chyba nic z tego nie będzie Hektor. jak Cie wyadoptujemy teraz to się hajtam, jak nie...rezygnuję...a cóż...jesteś wart takiego postanowienia...
długie rozmowy za mną...no! Hektorku do przodu. idź do domu a wtedy ja 10.10. 2010 o godz. 10:10 wyjdę za mąż....;);)

a jak nie paskudo to zostanę starą panną!

Wiola, załóżmy mu osobny wątek bez Alaski...błagam...niech Hektor ma swój watek i to jak najszybciej się da. Ze wszystkimi zdj,eciami. on tu tonie przy Alasce. Tak ja czuję, gdy przekopywałam watek. Hektor jest tu dodatkiem do suni.
On musi mieć swój wątek.Brązowa...ja go zakładam...
zmieńcie tytuł w tym tylko na alaskę

Wątek Hektora:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10653222#post10653222

wiewióra Ty jesteś jego aniołem stróżem. Proszę Cię, zawitaj na tamtym watku i pisz tyle informacji ile się da o nim!

jeszcze nocne allegro.padam na pysk.dajcie znać jak coś źle:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=415523123

Posted

chyba lubi sie z Kruczkiem...patrzylam na nich,lizali sie po mordkach.Pewnie Kruczek mowil:nie martw sie,mozna sie przyzwyczaic,jesc dostaniesz tyle samo,poczatkowo bedziesz tęsknił,ale potem juz bedzie wszystko jedno :placz:

Posted

jest ich 5....Tom-bardzo niepewny owczarek,Kruczek,Oskar i Krzywa Łapa (padalec:oops:,chociaz u niego cos sie tam dzieje,ma kontakt z ludzmi,dostaje z biura TOzu przysmaki,bo ma wspolne z nimi okno) no i teraz Hektor...

Posted

Tak, teraz Hektor...i marnuje resztki swojej energii na obszczekiwanie Krzywej Łapy, razem z Kruczkiem pyskują i tamten nie zostaje dłużny, a Szaraczek też niezła zadziora do psów.

Posted

Kiedys kruczek byl postrachem schronu,,potrafil swoje pokazac,,,,a teraz skacze tak wysoko,,,,ze trzeba uwazac na twarz,,bo za wszelka cene chce dac olbrzymiego buziaka prosto w usta!!!!:razz:

Posted

Kruczek to mial cała historie...ech,nawet mi sie o nim myslec nie chce,co sie czlowiek ma dołowac.Wszystko przez lenistwo jednej baby,co miala gdzies psa i zamiast 1 rok,wpisala mu 9lat...dziewicioletniego juz nikt nie chciał...a gdy przyszedl do schronu,mial 9 miesiecy....i tak juz siedzi.

Alaska poszla na stronke schroniskowa...niech chociaz ludzie ja zobacza.