brazowa1 Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Betbet,cudowny tekst!!!!! swietny.Dziekuje. Quote
Betbet Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 och Wiola, żeby jeszcze ten tekst i ogłoszenia coś pomogły...prawie dziś miałam nadzieję na dom dla Hektora, ale gdy wyjaśniłam ,że stary, że to że tamto... no nie da się...zamiast ustalania daty śubu ustalałam czy przyszły teść mógłby na działkę wziąć psa...no ale nie czuł się na siłach... kurde Hektor małżeństwo mi położysz hahaha! data jest, ale chyba nic z tego nie będzie Hektor. jak Cie wyadoptujemy teraz to się hajtam, jak nie...rezygnuję...a cóż...jesteś wart takiego postanowienia... długie rozmowy za mną...no! Hektorku do przodu. idź do domu a wtedy ja 10.10. 2010 o godz. 10:10 wyjdę za mąż....;);) a jak nie paskudo to zostanę starą panną! Wiola, załóżmy mu osobny wątek bez Alaski...błagam...niech Hektor ma swój watek i to jak najszybciej się da. Ze wszystkimi zdj,eciami. on tu tonie przy Alasce. Tak ja czuję, gdy przekopywałam watek. Hektor jest tu dodatkiem do suni. On musi mieć swój wątek.Brązowa...ja go zakładam... zmieńcie tytuł w tym tylko na alaskę Wątek Hektora: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10653222#post10653222 wiewióra Ty jesteś jego aniołem stróżem. Proszę Cię, zawitaj na tamtym watku i pisz tyle informacji ile się da o nim! jeszcze nocne allegro.padam na pysk.dajcie znać jak coś źle: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=415523123 Quote
ponka1 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Śliczny teks, śliczny banerek, jesteście wspaniałe, żeby tak Hektor o tym wiedział, to od razu by się lepiej poczuł. Quote
deedee77 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Betbet rewelacja!!!! Aż mi łzy pociekły.... najważniejsze żeby ktoś wszedł i przeczytał... Quote
brazowa1 Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 chyba lubi sie z Kruczkiem...patrzylam na nich,lizali sie po mordkach.Pewnie Kruczek mowil:nie martw sie,mozna sie przyzwyczaic,jesc dostaniesz tyle samo,poczatkowo bedziesz tęsknił,ale potem juz bedzie wszystko jedno :placz: Quote
wiewiora1 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Kruczek to dopiero biedny psiak,,,,,,i siedzi od dawna z tylu!!!!Duzo jest tqakich zapomnianych:( Quote
brazowa1 Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 jest ich 5....Tom-bardzo niepewny owczarek,Kruczek,Oskar i Krzywa Łapa (padalec:oops:,chociaz u niego cos sie tam dzieje,ma kontakt z ludzmi,dostaje z biura TOzu przysmaki,bo ma wspolne z nimi okno) no i teraz Hektor... Quote
ponka1 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Tak, teraz Hektor...i marnuje resztki swojej energii na obszczekiwanie Krzywej Łapy, razem z Kruczkiem pyskują i tamten nie zostaje dłużny, a Szaraczek też niezła zadziora do psów. Quote
wiewiora1 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Kiedys kruczek byl postrachem schronu,,potrafil swoje pokazac,,,,a teraz skacze tak wysoko,,,,ze trzeba uwazac na twarz,,bo za wszelka cene chce dac olbrzymiego buziaka prosto w usta!!!!:razz: Quote
brazowa1 Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Kruczek to mial cała historie...ech,nawet mi sie o nim myslec nie chce,co sie czlowiek ma dołowac.Wszystko przez lenistwo jednej baby,co miala gdzies psa i zamiast 1 rok,wpisala mu 9lat...dziewicioletniego juz nikt nie chciał...a gdy przyszedl do schronu,mial 9 miesiecy....i tak juz siedzi. Alaska poszla na stronke schroniskowa...niech chociaz ludzie ja zobacza. Quote
ponka1 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Fajnie, że Alaska na stronie schronu będzie, a na nowy wątek Hektora, to nikt stad nie zagląda ? Quote
akucha Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Widziałam już Alaskę na schroniskowej stronie, ładnie się prezentuje. Idę szukac Hektora... Quote
brazowa1 Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 hektorka nie ma na stronie schroniska,ale skoro zrobilo sie miejsce,to poprosze Olenke.Ona tez kocha stare psy. Quote
akucha Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Alaska ma caly czas allegro. Dziś wrzuciłam ją na trójmiejskie Quote
brazowa1 Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 no niechby ja udalo sie opchnac dobrym ludziom!!!!!! byliby zakochani,ja to wiem.Jak ona sie wdzieczy do ludzi,az sie zagina w pałąk. Quote
brazowa1 Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 a one oba,dalej skazane na dozywocie w schronisku...o ,przepraszam,na "dozycie" w schronisku Quote
brazowa1 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Alaska,taka sliczna,taka przytulna,kulka na kaczych łapkach,wdzieczaca sie za chwile poklepania po zadku.Cudna jest. Quote
brazowa1 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Sznaucerowatej Dianie sie udalo....zawsze jest nadzieja.Diana teraz wyglada tak,ze mi samej zaczela sie podobac.Alaske tez to moze spotkac. Quote
brazowa1 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 chociaz Alaska do domu,chociaz ona... Quote
brazowa1 Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 no....Alaska do domu,plisssssssss Quote
Recommended Posts