Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='DuDziaczek']Dobry pomysl bo to nasze na drzewie juz cale przemokniete jest:shake:[/quote]
to się nowe przyklei ;)
ja jak tylko jutro pogoda będzie w miarę przejdę się po osiedlu z tymi plakatami

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koksiaczek będzie miał prawdopodobnie dom:multi:.
Na razie nie zdejmujcie jej jeszcze z ogłoszeń, zrobimy to , jak już będzie w nowym domku.
Dzwoniła dzisiaj do mnie b.miła pani z Włoszczowy, dwójka dzieci, odpowiedzialnych, miały juz pod opieką psiaka, którym zajmowały sie pod nieobecność właścicieli.Myślę,że będzie to dobre miejsce dla sunieczki, pani obiecała przysyłac fotki i jakieś info o suni.
Przyjada po sunię jutro albo we wtorek.
Prawdopodobnie jest to ta osoba z allegro, o której pisała mi betel, w każdym razie zobaczyli Koksiaczkę w necie.

Posted

Ale czeka jeszcze śliczna Rita, mix jamnika, Jaśminka , no i takie podrostki , czyli Poki i Sawa.
Mam prośbę, czy mogłybyście ogłosić Ritę może gdzieś w krakowskich ogłoszeniach, bo tam kochają jamniki i może znalazł by sie dla niej dobry dom.
Rita jest teraz u naszej znajomej, więc jest w dobrych warunkach. Ale sprawa jest o tyle pilna,że ona się coraz bardziej przywiązuje, a oni do niej. Niestety ze względu na b.poważna chorobę znajoma nie może jej zostawić u siebie, ale wyda ja tylko do b.dobrego domku.

A u mnie na działce za pracą rosną jeszcze dwa szczeniorki tej dzikiej suni, są prześliczne, podejrzewam o ojcostwo mojego Dingo w pracy, więc będa trochę wyżełkowate.
Mają tearz ok. 3 tyg. w sobotę je odpchliłam, bo były strasznie zapchlone. Ale niestety suki nie odpchlę, bo ona ucieka , jak tylko mnie zobaczy i krąży wokól mnie i bardzo oszczekuje, jak wyjmuję szczeniory .
Nie wiem, co jej musiał zrobić człowiek,że aż tak się boi.
Szczeniaczki trzeba będzie jak najszybciej od niej zabrać, jak tylko zaczną samodzielnie jeść, bo boje się ,żeby przy niej nie zdziczały.

Posted

Wszystkie nasze szczeniaki daję co kilka dni na krakowskie zwierzaczki i gumtree krakowskie:roll:
Erka zrób zdjecia tym szczeniorkom, a jak ich tatusiem jest ?Dingo to faktycznei cudne muszą być;)

Posted

Potter nie ma m pojęcia, ja nie znam nikogo. A jeżeli chodzi o transport, to napisz na wątku transportowym. I może jeszcze o Misi do Nowego Sącza.
A czy ci z Bielska-Białej mogli by przyjechac np. do Krakowa?

Posted

Napisałam w tej sprawie do Dorothy.
Niestety ci ludzie nie mogą nigdzie po niego dojechać.
Saga (chyba) pisała coś o jakimś szzceniaku, który ma być wkrótce wieziony do Krakowa i że można by to połączyć z Koralem.

Posted

Kurcze Potter i co będzie z tym domkiem w Bielsku?
Wiele psiaków dowoziliśmy pod sam nos i są to najlepsze domki na swiecie wspominając tu choćby dowóz Lirki Tanii do Wrocławia, Misi Izy do Wawy chawci do Zabrza i dalej mołabym tak wymieniać.........
A dla niego znaleźć domek wcale tak prosto moze nie być:roll:
Jeśli Nowy Sącz jest blisko Bielska może by tak połączyć trnasport Korala i Misi?
Tylko skąd wziąć ten transport......

Posted

Na wątku transportowym ktoś pisze,że będzie jechał 16.09 na trasie Kraków-Bielsko -B. i z powrotem.
Potter napisz do tej osoby. Do Krakowa, to może jakoś by Ci sie udało go zawieźć.

Koksiaczek dzisiaj pojechała do bardzo fajnego domku do Włoszczowy!:loveu::loveu::loveu:

Dzisiaj , jak rodzinka przyjechała po sunieczkę, padał deszcz i jak weszli z Elwirą na działkę, zastali komiczny widok. Maciupeńki Koksiaczek wyglądał z olbrzymiej budy, a wielka Giga była wciśnieta do maleńkiej budki i jeszcze wepchała sie tam do niej Jaśminka:evil_lol:.

Posted

Widziałam dzis Jaśminkę i sie zakochałam:loveu:Aniołek cały czas wdrapywała się na kolanka, lizała mnie po twarzy:lol:Do innych psiaków super nastawiona.
A Fago to prawdziwa lekomanka:cool3:Dałam tabletki witaminowe dla psiaków Elwirze i Elwira częstowała psiaki -Fago zjadła 3;)wszamała swoją, Sawy i Gigi....

Posted

[quote name='erka']Koksiaczek dzisiaj pojechała do bardzo fajnego domku do Włoszczowy!:loveu::loveu::loveu:[/quote]
Super. Wszystkiego naj Koksiaczku w nowym domku!:multi:
A reszta psiaków czeka???

Posted

Wiem bo dziś teżbyło błoto i na bazarach ktoś mnei zaczepił "ale ma pani brudny nos, niech go pani sobie umyje":diabloti:Nie wspoinając o spodniach:mad:

Posted

[quote name='saga_86']Wiem bo dziś teżbyło błoto i na bazarach ktoś mnei zaczepił "ale ma pani brudny nos, niech go pani sobie umyje":diabloti:Nie wspoinając o spodniach:mad:[/quote]
to ja już nie wspomnę o moich jak byłam z Gigą u weterynarza a zaczym poszłyśmy z P.Elwirą zostałam cała obskoczona przez psiaki i powitana tańcem radości w deszcz, spodnie miałam od góry do dołu w błocie, jak wracałam ludzie sie na mnie dziwnie patrzyli :evil_lol: ciekawe czemu hm może dlatego, że wyglądałam jakbym upadła :razz:
a już nie powiem nic o mojej torbie i portfelu, które jak spacerowałyśmy z Patrycją zostawiłam na budzie, najbliżej ściany, torba niegdyś biała zrobiła się czarna :diabloti:

Posted

Nie chce zapeszac ale byc moze szykuje sie domek :razz: dla szczeniaka (bo jakby to inacze:angryy:) ale domekdobry tylko pieso musi byc malutki wiec ozbaczymy.. :) Jutro maam wiedziec wiecej o domku to wtedy zaproponuje Jaśminkę i Rite mam nadzieje ze nie dojda do mnie swlowa "ale ja chcem psa!"
A czy sa jeszcze jakies psiaki ktore beda "malutkie" wielkosci westa ??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...