keria Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='elaja']Sorry Keria , ale moja wina , że głupoty piszę - tak jest jak się najpierw robi a potem myśli :oops:- chodziło mi o rozliczenie w pierwszym poście wątku na dogo a nie na fb. Jeśli bym najpierw sprawdziła ( bo wszystko jest rozliczone ) to nie musiałabym sie teraz tłumaczyć z głupoty:shake:[/QUOTE] Nie ma za co Elaja heh, myślałam, że aż tak opóźniona jestem z tym facebookiem ;) Na pierwszej stronie już pozmieniane. Quote
elaja Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 A gdzie chciałaś napisać na fb , na wydarzeniu Pikusia ? [url]http://www.facebook.com/events/126599424120319/[/url] Treść wydarzenia może zmienić tylko autor , Ty możesz tylko dodać post - pod treścią wydarzenia masz okienko " napisz coś" Quote
elaja Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Widziałam Pikusia w Dzienniku :multi: Piękny tekst Tamb - mam nadzieję , że odezwie się fajny domek :lol: Kciuki :thumbs: nadal zaciśnięte ! Quote
keria Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 [quote name='elaja']A gdzie chciałaś napisać na fb , na wydarzeniu Pikusia ? [URL]http://www.facebook.com/events/126599424120319/[/URL] Treść wydarzenia może zmienić tylko autor , Ty możesz tylko dodać post - pod treścią wydarzenia masz okienko " napisz coś"[/QUOTE] Dobrze wiedzieć ale to nie ja robiłam to wydarzenie, bo nie umiem go zrobić. To ktoś z wątku Pikusia ale nie pamiętam kto :oops: Quote
tamb Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [URL]http://www.dziennikpolski24.pl/pl/po-godzinach/przygarnij-zwierzaka/1208504-wyrzucony-z-samochodu.html[/URL] Dziewczyny, kto potrafi robić wizyty przedadopcyjne, bardzo rygorystycznie. Pod kątem determinacji w leczeniu, zamożności (koszty weterynaryjne, karma itp), sprawności fizycznej (spacery, noszenie psa w różnych sytuacjach), kontaktowości adoptującej (chodzi o informacje, jak pies się zaaklimatyzował itp), umiejętności przewidywania (żeby pies nie został uwiązany pod sklepem, spuszczony ze smyczy, itp.). Odkąd wyprowadziłam się z Krakowa prosiłam Salibinkę i osobę, która dzisiaj wyjeźdźa na 3 tygodnie. Poprosić Salibinkę, czy ktoś na wątku ma doświadczenie i jest asertywny ? Quote
elaja Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Poproś Salibinkę , jeśli to będzie jej rejon na pewno nie odmówi . Również [B]kkanarekk [/B]ma duże doświadczenie i szczęśliwą rękę do udanych adopcji. Wizyta ma być dla Pikusia ? Ktoś się nim zainteresował ? Quote
tamb Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Rozmawiałam przed chwilą z Foksia i Dżekuś, akurat będzie w tym rejonie w piątek i może sprawdzić. Potencjalny domek dla Pikusia, ul. Kazimierza Wielkiego, starsi ludzie po zmałym piesku. Quote
elaja Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 O rany ! To tym bardziej trzymam kciuki , oby Pikusiowi się udało i domek okazał sie idealny ! Quote
tamb Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Pikuś jest bardzo fajnym pieskiem, potrzebuje człowieka obok cały czas. Fajnie by było, gdyby domek okazał się dobry. Quote
Onaa Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 To trzymamy mocno kciuki za pikusiowy dom :) ! Quote
Malgoska Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 wspaniałe wieści, byliby z nim cały czas. Quote
fizia Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Trzymam kciuki!!! Fb ja robiłam, już dodałam to, co jest w 1 poście Quote
tamb Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Kolejny dom do sprawdzenia, przy Mazowieckiej. Też dobrze się zapowiada. Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='tamb']Kolejny dom do sprawdzenia, przy Mazowieckiej. Też dobrze się zapowiada.[/QUOTE] Jeden przy drugim sie sprawdzi bo to niedaleko siebie. Podaj mi namiary na maila. Quote
elaja Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='tamb']Kolejny dom do sprawdzenia, przy Mazowieckiej. Też dobrze się zapowiada.[/QUOTE] Jak ja się cieszę , że są ludzie zainteresowani Pikusiem , po tylu miesiącach poniewierki , przeganiania i kompletnej obojętności tubylców ..... Pikuś zasługuje na najlepszy dom ! [quote name='Foksia i Dżekuś']Jeden przy drugim sie sprawdzi bo to niedaleko siebie. Podaj mi namiary na maila.[/QUOTE] Beatko :loveu: ogromne dzięki ! Quote
Onaa Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 To może Pikuś i jeszcze jakiś staruszek się załapie :). Widać że jednak ludzi obchodzi los starych niechcianych piesków. Quote
malena78 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 wspaniałe wieści !!! :) trzymam kciuki za Pikusia :multi: Quote
keria Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Dowiedziałam się dziś o super wiadomościach. Oby dwa domki okazały się super!!!! Pikuś zasługuje na super dom! Fajnie jakby do tego drugiego domku załapał się jakiś seniorek, oby tylko ludzie zechcieli innego :loveu: Na pewno im coś Beata znajdzie :razz: Quote
Malgoska Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='keria']Dowiedziałam się dziś o super wiadomościach. Oby dwa domki okazały się super!!!! Pikuś zasługuje na super dom! Fajnie jakby do tego drugiego domku załapał się jakiś seniorek, oby tylko ludzie zechcieli innego :loveu: Na pewno im coś Beata znajdzie :razz:[/QUOTE] Cudne wieści, aż ciepło się robi na sercu. Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='keria']Dowiedziałam się dziś o super wiadomościach. Oby dwa domki okazały się super!!!! Pikuś zasługuje na super dom! Fajnie jakby do tego drugiego domku załapał się jakiś seniorek, oby tylko ludzie zechcieli innego :loveu: Na pewno im coś Beata znajdzie :razz:[/QUOTE] Pani z Mazowieckiej mimo ,ze druga dzwoniła i uczciwie jej powiedziłam ,ze jest jeszcze jeden domek powiedzila ,ze tylko Pikusia adoptuje bo tak mial na imie jej ostatni piesek. Dla Pikusia wybierzemy najlepszy ,jezeli okaze sie ,ze pani z Mazowieckiej jest super domkiem to temu drugiemu zaproponuje jakiegos starszego psa ,a mam ich 5 w hotelu i kilkanascie w schronisku. Ale jezeli ten pierwszy domek bedzie lepszy to niesttey inna bieda nie znajdzie domku jak na razie. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [COLOR=seagreen][B]Wydarzenie tłustoczwartkowe na fb ;-) Oczywiście dla zwierzaków :smile: [/B][/COLOR][B][COLOR=green]Rozsyłajcie gdzie się da :smile: [/COLOR][/B] [URL]http://www.facebook.com/events/310501772331152/[/URL] dla tych co fb nie mają ;-) "Kochani, zamiast jutro kupić dla siebie o jednego pączka za dużo, przelejcie 2 złote na konto dowolnego schroniska lub fundacji zajmującej się zwierzętami :-D" Quote
tamb Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Pikuś został dzisiaj odrobaczony Cestalem (drugie odrobaczenie). Quote
keria Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 [quote name='Foksia i Dżekuś']Pani z Mazowieckiej mimo ,ze druga dzwoniła i uczciwie jej powiedziłam ,ze jest jeszcze jeden domek powiedzila ,ze tylko Pikusia adoptuje bo tak mial na imie jej ostatni piesek. Dla Pikusia wybierzemy najlepszy ,jezeli okaze sie ,ze pani z Mazowieckiej jest super domkiem to temu drugiemu zaproponuje jakiegos starszego psa ,a mam ich 5 w hotelu i kilkanascie w schronisku. Ale jezeli ten pierwszy domek bedzie lepszy to niesttey inna bieda nie znajdzie domku jak na razie.[/QUOTE] A może spróbuj tą panią podstępem wziąć :p? Np pojechać na wizytę przedadopcyjną z innym poczciwym psiakiem którego chcesz wyadoptować, że niby tak zawozisz go do schroniska czy coś tam, coś tam....:roll: Jeśli nie dostanie Pikusia może zlituje się nad innym jak już będzie mieć go pod ręką :cool3:? Quote
Malgoska Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 cos wiadomo, gdzie idzie Pikuś i kiedy? Quote
Recommended Posts