Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='elaja']Sorry Keria , ale moja wina , że głupoty piszę - tak jest jak się najpierw robi a potem myśli :oops:- chodziło mi o rozliczenie w pierwszym poście wątku na dogo a nie na fb. Jeśli bym najpierw sprawdziła ( bo wszystko jest rozliczone ) to nie musiałabym sie teraz tłumaczyć z głupoty:shake:[/QUOTE]
Nie ma za co Elaja heh, myślałam, że aż tak opóźniona jestem z tym facebookiem ;)
Na pierwszej stronie już pozmieniane.

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A gdzie chciałaś napisać na fb , na wydarzeniu Pikusia ? [url]http://www.facebook.com/events/126599424120319/[/url]
Treść wydarzenia może zmienić tylko autor , Ty możesz tylko dodać post - pod treścią wydarzenia masz okienko " napisz coś"

Posted

[quote name='elaja']A gdzie chciałaś napisać na fb , na wydarzeniu Pikusia ? [URL]http://www.facebook.com/events/126599424120319/[/URL]
Treść wydarzenia może zmienić tylko autor , Ty możesz tylko dodać post - pod treścią wydarzenia masz okienko " napisz coś"[/QUOTE]
Dobrze wiedzieć ale to nie ja robiłam to wydarzenie, bo nie umiem go zrobić. To ktoś z wątku Pikusia ale nie pamiętam kto :oops:

Posted

[URL]http://www.dziennikpolski24.pl/pl/po-godzinach/przygarnij-zwierzaka/1208504-wyrzucony-z-samochodu.html[/URL]

Dziewczyny, kto potrafi robić wizyty przedadopcyjne, bardzo rygorystycznie. Pod kątem determinacji w leczeniu, zamożności (koszty weterynaryjne, karma itp), sprawności fizycznej (spacery, noszenie psa w różnych sytuacjach), kontaktowości adoptującej (chodzi o informacje, jak pies się zaaklimatyzował itp), umiejętności przewidywania (żeby pies nie został uwiązany pod sklepem, spuszczony ze smyczy, itp.). Odkąd wyprowadziłam się z Krakowa prosiłam Salibinkę i osobę, która dzisiaj wyjeźdźa na 3 tygodnie. Poprosić Salibinkę, czy ktoś na wątku ma doświadczenie i jest asertywny ?

Posted

Poproś Salibinkę , jeśli to będzie jej rejon na pewno nie odmówi . Również [B]kkanarekk [/B]ma duże doświadczenie i szczęśliwą rękę do udanych adopcji.
Wizyta ma być dla Pikusia ? Ktoś się nim zainteresował ?

Posted

Rozmawiałam przed chwilą z Foksia i Dżekuś, akurat będzie w tym rejonie w piątek i może sprawdzić. Potencjalny domek dla Pikusia, ul. Kazimierza Wielkiego, starsi ludzie po zmałym piesku.

Posted

[quote name='tamb']Kolejny dom do sprawdzenia, przy Mazowieckiej. Też dobrze się zapowiada.[/QUOTE]
Jak ja się cieszę , że są ludzie zainteresowani Pikusiem , po tylu miesiącach poniewierki , przeganiania i kompletnej obojętności tubylców ..... Pikuś zasługuje na najlepszy dom !
[quote name='Foksia i Dżekuś']Jeden przy drugim sie sprawdzi bo to niedaleko siebie. Podaj mi namiary na maila.[/QUOTE]
Beatko :loveu: ogromne dzięki !

Posted

Dowiedziałam się dziś o super wiadomościach. Oby dwa domki okazały się super!!!!
Pikuś zasługuje na super dom!
Fajnie jakby do tego drugiego domku załapał się jakiś seniorek, oby tylko ludzie zechcieli innego :loveu: Na pewno im coś Beata znajdzie :razz:

Posted

[quote name='keria']Dowiedziałam się dziś o super wiadomościach. Oby dwa domki okazały się super!!!!
Fajnie jakby do tego drugiego domku załapał się jakiś seniorek, oby tylko ludzie zechcieli innego :loveu: Na pewno im coś Beata znajdzie :razz:[/QUOTE]

Cudne wieści, aż ciepło się robi na sercu.

Posted

[quote name='keria']Dowiedziałam się dziś o super wiadomościach. Oby dwa domki okazały się super!!!!
Fajnie jakby do tego drugiego domku załapał się jakiś seniorek, oby tylko ludzie zechcieli innego :loveu: Na pewno im coś Beata znajdzie :razz:[/QUOTE]

Pani z Mazowieckiej mimo ,ze druga dzwoniła i uczciwie jej powiedziłam ,ze jest jeszcze jeden domek powiedzila ,ze tylko Pikusia adoptuje bo tak mial na imie jej ostatni piesek. Dla Pikusia wybierzemy najlepszy ,jezeli okaze sie ,ze pani z Mazowieckiej jest super domkiem to temu drugiemu zaproponuje jakiegos starszego psa ,a mam ich 5 w hotelu i kilkanascie w schronisku. Ale jezeli ten pierwszy domek bedzie lepszy to niesttey inna bieda nie znajdzie domku jak na razie.

Posted

[COLOR=seagreen][B]Wydarzenie tłustoczwartkowe na fb ;-) Oczywiście dla zwierzaków :smile: [/B][/COLOR][B][COLOR=green]Rozsyłajcie gdzie się da :smile: [/COLOR][/B]

[URL]http://www.facebook.com/events/310501772331152/[/URL]

dla tych co fb nie mają ;-)

"Kochani, zamiast jutro kupić dla siebie o jednego pączka za dużo, przelejcie 2 złote na konto dowolnego schroniska lub fundacji zajmującej się zwierzętami :-D"

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Pani z Mazowieckiej mimo ,ze druga dzwoniła i uczciwie jej powiedziłam ,ze jest jeszcze jeden domek powiedzila ,ze tylko Pikusia adoptuje bo tak mial na imie jej ostatni piesek. Dla Pikusia wybierzemy najlepszy ,jezeli okaze sie ,ze pani z Mazowieckiej jest super domkiem to temu drugiemu zaproponuje jakiegos starszego psa ,a mam ich 5 w hotelu i kilkanascie w schronisku. Ale jezeli ten pierwszy domek bedzie lepszy to niesttey inna bieda nie znajdzie domku jak na razie.[/QUOTE]
A może spróbuj tą panią podstępem wziąć :p?
Np pojechać na wizytę przedadopcyjną z innym poczciwym psiakiem którego chcesz wyadoptować, że niby tak zawozisz go do schroniska czy coś tam, coś tam....:roll: Jeśli nie dostanie Pikusia może zlituje się nad innym jak już będzie mieć go pod ręką :cool3:?