RUDA ZUZIA Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 :loveu::loveu::loveu:Ale my mamy Ciebie:lol: Quote
andegawenka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='RUDA ZUZIA']:loveu::loveu::loveu:Ale my mamy Ciebie:lol:[/QUOTE] O!!:loveu:[IMG]http://www.picturesanimations.com/t/thank_you/i68263074_97573_2.gif[/IMG] Quote
RUDA ZUZIA Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Mamy kolejną wplatę.Koleżanka o której wcześniej wspominalam na wątku Magda W napisała mi,że wysłała dla Lakusia 50 zł:multi::multi: Dziękujemy:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
andegawenka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='RUDA ZUZIA']Mamy kolejną wplatę.Koleżanka o której wcześniej wspominalam na wątku Magda W napisała mi,że wysłała dla Lakusia 50 zł:multi::multi:[/QUOTE] O kurczatko, to chyba uzbieramy? uda się!!!:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Andegawenko ja myślę, że u babci Ritki;) Nie jest taki trudny - to imiona moich psiaków(dwóch z trzech):lol: Ruda Zuziu zapraszam:) A Lakuś będzie zdrowiutki, na pewno uda się nazbierać:multi: A Wasze foteczki też uwielbiam oglądać- tylko częściej by mogły być ;) No i ubranka po Pipi chętnie obejrzę - na moje gremlinki by się coś przydało na zimę:grins: Quote
mshume Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Podajcie prosze nr konta na pw. Pani Yogusia chciałaby wspomóc Lakiego :) Quote
andegawenka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='mshume']Podajcie prosze nr konta na pw. Pani Yogusia chciałaby wspomóc Lakiego :)[/QUOTE] Pańci Yogusi pieknie dziękujemy:cunao::loveu: Quote
andegawenka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Andegawenko ja myślę, że u babci Ritki;) Nie jest taki trudny - to imiona moich psiaków(dwóch z trzech):lol: Ruda Zuziu zapraszam:) A Lakuś będzie zdrowiutki, na pewno uda się nazbierać:multi: A Wasze foteczki też uwielbiam oglądać- tylko częściej by mogły być ;) No i ubranka po Pipi chętnie obejrzę - na moje gremlinki by się coś przydało na zimę:grins:[/QUOTE] Czikita i DiDi? Quote
RUDA ZUZIA Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 [quote name='mshume']Podajcie prosze nr konta na pw. Pani Yogusia chciałaby wspomóc Lakiego :)[/QUOTE] Już lecę z numerem konta:loveu:Dziękujemy pańci Yogusia:multi::multi::multi: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Tak dokładnie :) Czikita, Didi i Wiki:loveu: hehehe A Ty jakiego masz psiaczka - jak już o tym piszemy?:) Lakuś chyba wybaczy mały off;):Rose: Quote
RUDA ZUZIA Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Andegawenko ja myślę, że u babci Ritki;) Nie jest taki trudny - to imiona moich psiaków(dwóch z trzech):lol: Ruda Zuziu zapraszam:) A Lakuś będzie zdrowiutki, na pewno uda się nazbierać:multi: A Wasze foteczki też uwielbiam oglądać- tylko częściej by mogły być ;) No i ubranka po Pipi chętnie obejrzę - na moje gremlinki by się coś przydało na zimę:grins:[/QUOTE] Chętnie zajrzę do Ciebie wieczorem:lol: Cieszę się,że zaglądasz do naszych maluchów:lol:A fotki... Aparat póki co leży w szufladzie zepsuty i czeka sobie na naprawę. Aparat pożyczam od córki i wtedy robię Pszczółce masę zdjęć:lol: Ostatnio potrzebowała swój aparat zawodowo to była przerwa ale myślę ,że niedługo znów mi przywiezie to znowu będą fotki:lol: Melduję,że ubranka wyprane ręcznie w delikatnym płynie do prania i dokładnie wypłukane już się suszą.:lol: Wszystkie w rozmiarze "xs" z którego wyrosła ale nie dorosła jeszcze do "s" więc na zimę ma uszyte na zamówienie troszkę "na wyrost" no bo jeszcze nie ma roczku:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 To czekam - mam nadzieję, że xs będzie dobre, bo ciężko znaleźć coś na Dee... ma 1kg i jest malutka..:) Quote
RUDA ZUZIA Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 A to rzeczywiście mała pchełka:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Maluszek jak Wasze :loveu: A ile Pipi waży?;) Rośnie podobnie jak Lakuś? Quote
RUDA ZUZIA Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Maluszek nam spada... Do góry Lakuś. Musimy nazbierać na operację nóżki abyś mógł biegać radośnie:loveu: Quote
andegawenka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Maluszek jak Wasze :loveu: A ile Pipi waży?;) Rośnie podobnie jak Lakuś?[/QUOTE] Pewnie nie da się zważyć:p Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 To tak przelotem;) A Ty Andegawenko masz boksia? :) Quote
RUDA ZUZIA Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 A właśnie,że się da:eviltong: Ma 2,5 kg i właśnie miałyśmy z "czikitą i di" małą "pyskówkę" na pw:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Ahahahaha to się baby rozpisały:evil_lol: Hmm... 2,5 kg... powiem Ci wielkopies:diabloti::grins: hehehe biedna Zuzia...;) A Wy mieszkacie blisko Lakusia?:) Quote
RUDA ZUZIA Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Ahahahaha to się baby rozpisały:evil_lol: Hmm... 2,5 kg... powiem Ci wielkopies:diabloti::grins: hehehe biedna Zuzia...;) A Wy mieszkacie blisko Lakusia?:)[/QUOTE] Nie,ja mieszkam w Poznaniu a Lakuś w Warszawie.Ale mamy więzy krwi i te sprawy:evil_lol: Quote
Javena Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [SIZE="5"][COLOR="green"]SPECJALNE ZAMÓWIENIE Z DOGO KWIACIARNI OD ANULI .[/COLOR][/SIZE] [IMG]http://img61.imageshack.us/img61/958/yurjbae4nt9.gif[/IMG] [SIZE="6"][COLOR="green"][COLOR="purple"]Piekny bukiet róż z podziękowaniem , dla Kochanych Serduszek, wspierających Lakusia na tym wątku:[/COLOR][/COLOR][/SIZE] [SIZE="5"][COLOR="red"]DZIEKUJE![/COLOR][/SIZE] Quote
RUDA ZUZIA Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Cioteczki wszystkie,gdzie jesteście? Chodźcie zobaczyć jakie śliczne kwiatki dostałyście od Anuli :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
andegawenka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='Javena'][SIZE=5][COLOR=green]SPECJALNE ZAMÓWIENIE Z DOGO KWIACIARNI OD ANULI .[/COLOR][/SIZE] [IMG]http://img61.imageshack.us/img61/958/yurjbae4nt9.gif[/IMG] [SIZE=6][COLOR=green][COLOR=purple]Piekny bukiet róż z podziękowaniem , dla Kochanych Serduszek, wspierających Lakusia na tym wątku:[/COLOR][/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=red]DZIEKUJE![/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Anula, dziękujemy pieknie za kosz z podziekowaniem...Jesteś też w naszym gronie:iloveyou: Quote
Recommended Posts