Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 607
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Mamy kolejną wplatę.Koleżanka o której wcześniej wspominalam na wątku Magda W napisała mi,że wysłała dla Lakusia 50 zł:multi::multi:[/QUOTE]

O kurczatko, to chyba uzbieramy? uda się!!!:loveu:

Posted

Andegawenko ja myślę, że u babci Ritki;) Nie jest taki trudny - to imiona moich psiaków(dwóch z trzech):lol:

Ruda Zuziu zapraszam:)
A Lakuś będzie zdrowiutki, na pewno uda się nazbierać:multi:
A Wasze foteczki też uwielbiam oglądać- tylko częściej by mogły być ;)
No i ubranka po Pipi chętnie obejrzę - na moje gremlinki by się coś przydało na zimę:grins:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Andegawenko ja myślę, że u babci Ritki;) Nie jest taki trudny - to imiona moich psiaków(dwóch z trzech):lol:

No i ubranka po Pipi chętnie obejrzę - na moje gremlinki by się coś przydało na zimę:grins:[/QUOTE]

Czikita i DiDi?

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Andegawenko ja myślę, że u babci Ritki;) Nie jest taki trudny - to imiona moich psiaków(dwóch z trzech):lol:

No i ubranka po Pipi chętnie obejrzę - na moje gremlinki by się coś przydało na zimę:grins:[/QUOTE]

Chętnie zajrzę do Ciebie wieczorem:lol:
Cieszę się,że zaglądasz do naszych maluchów:lol:A fotki... Aparat póki co leży w szufladzie zepsuty i czeka sobie na naprawę. Aparat pożyczam od córki i wtedy robię Pszczółce masę zdjęć:lol: Ostatnio potrzebowała swój aparat zawodowo to była przerwa ale myślę ,że niedługo znów mi przywiezie to znowu będą fotki:lol:

Melduję,że ubranka wyprane ręcznie w delikatnym płynie do prania i dokładnie wypłukane już się suszą.:lol: Wszystkie w rozmiarze "xs" z którego wyrosła ale nie dorosła jeszcze do "s" więc na zimę ma uszyte na zamówienie troszkę "na wyrost" no bo jeszcze nie ma roczku:lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Ahahahaha to się baby rozpisały:evil_lol:
Hmm... 2,5 kg... powiem Ci wielkopies:diabloti::grins: hehehe biedna Zuzia...;)
A Wy mieszkacie blisko Lakusia?:)[/QUOTE]

Nie,ja mieszkam w Poznaniu a Lakuś w Warszawie.Ale mamy więzy krwi i te sprawy:evil_lol:

Posted

[SIZE="5"][COLOR="green"]SPECJALNE ZAMÓWIENIE Z DOGO KWIACIARNI OD ANULI .[/COLOR][/SIZE]

[IMG]http://img61.imageshack.us/img61/958/yurjbae4nt9.gif[/IMG]

[SIZE="6"][COLOR="green"][COLOR="purple"]Piekny bukiet róż z podziękowaniem , dla Kochanych Serduszek, wspierających Lakusia na tym wątku:[/COLOR][/COLOR][/SIZE]

[SIZE="5"][COLOR="red"]DZIEKUJE![/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Javena'][SIZE=5][COLOR=green]SPECJALNE ZAMÓWIENIE Z DOGO KWIACIARNI OD ANULI .[/COLOR][/SIZE]

[IMG]http://img61.imageshack.us/img61/958/yurjbae4nt9.gif[/IMG]

[SIZE=6][COLOR=green][COLOR=purple]Piekny bukiet róż z podziękowaniem , dla Kochanych Serduszek, wspierających Lakusia na tym wątku:[/COLOR][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=5][COLOR=red]DZIEKUJE![/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

Anula, dziękujemy pieknie za kosz z podziekowaniem...Jesteś też w naszym gronie:iloveyou: