Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Tak się dzisiaj lenimy:
[IMG]http://img707.imageshack.us/img707/5486/img2103j.jpg[/IMG]
[IMG]http://img269.imageshack.us/img269/8271/img2113dv.jpg[/IMG]
[IMG]http://img600.imageshack.us/img600/1518/img2116v.jpg[/IMG]
Ziuka - widziałaś jaką piękną ma obróżkę na pierwszym zdjęciu? :-D To była minka z "dziękuję bardzo Ziutka".
A dzięki mmd może się tak pięknie wylegiwać na posłanku...
Trzecie zdjęcie jest z płochliwą Marceliną. Resocjalizacja idzie pełną parą...

TZmestudio

Edited by mestudio
Posted

No nie, co jedne zdjęcia Jordanka to lepsze :lol:.

Ale słodziak :loveu:.
Ale teraz to się zaczyna już uśmiechać, bo przedtem na zdjęciach był taki poważny.
A na tym drugim zdjęciu jak fajnie sobie leży - kołami do góry :lol:.
W schroniskowej budzie nie miał takiej możliwości.
A psina widać porządna, to nic że Ciotka lub Wujek go w takiej pozycji od góry z aparatem nakryli , psiak się zasłonił skromnie ogonkiem, Wstydniś jeden :).

Posted

[quote name='Dogo07']...
A psina widać porządna, to nic że Ciotka lub Wujek go w takiej pozycji od góry z aparatem nakryli , psiak się zasłonił skromnie ogonkiem, Wstydniś jeden :).[/QUOTE]

Są i takie bez ogonka, ale mestudio mi zabroniła je umieszczać pod groźbą kary...
:-D

TZmestudio

Posted

Widziałam obróżkę, widziałam :cool3: całuje w nochalek serdelka :loveu:
Marcelinka jest śliczna, czemu nikt o nią nie dzwoni, nie mam pojęcia, ehh :shake:

Posted

[quote name='Ziutka']Widziałam obróżkę, widziałam :cool3: całuje w nochalek serdelka :loveu:
Marcelinka jest śliczna, czemu nikt o nią nie dzwoni, nie mam pojęcia, ehh :shake:[/QUOTE]

Rzeczywiście Marcelina jest bardzo ładna. Ona ma kolor sierści taki ciepły brąz. Coś jak spaniel...
Trochę jeszcze nie jest do końca proczłowiecza, ale z każdym dniem robi się milsza. W przeciwieństwie do takiej Krówki.... :-D
TZmestudio

Posted (edited)

Dziś dostaliśmy Aniprazol o Ziutki. Bardzo dziękujemy. Przyjechał w takiej paczce:
[IMG]http://img17.imageshack.us/img17/7816/img2118tl.jpg[/IMG]

A w środku jako wypełniacz było to:
[IMG]http://img804.imageshack.us/img804/8739/img2119t.jpg[/IMG]

Bardzo dziękujemy zarówno za Aniprazol jak i "wypełniacz". Te przysmaki to chyba sami zjemy :-D
Zaraz się zabierzemy do trucia....

TZmestudio

Edited by mestudio
Posted

[quote name='mestudio']
Zaraz się zabierzemy do trucia....

TZmestudio[/QUOTE]
Do trucia siebie przysmakami ? :cool3:
Czy do trucia tej cholernej włosogłówki ? :mad:

Posted

Ziutka, bardzo Ci dziękujemy za tabletki i przysmaki dla zwierzaków:loveu:

Zaraz zerknę kiedy jordan był odrobaczany bo muszą upłynąć dwa tygodnie i wtedy zadziałamy.

Zerknęłam - jutro mijają dwa tygodnie, super!!!!

Posted

[quote name='mestudio']

Zerknęłam - jutro mijają dwa tygodnie, super!!!![/QUOTE]
No to super :)
Tak więc, żegnaj gówniania włosogłówko :pissed:

Posted

[quote name='Ziutka']No to super :)
Tak więc, żegnaj gówniania włosogłówko :pissed:[/QUOTE]

Mam nadzieję, że ją pożegnamy. Potem tylko badania ponownie i będzie wiadomo co i jak.

To legowisko musiałam położyć w kuchni bo psy nie dają mi żyć, wszędzie są tam gdzie ja, Jordan nawet nie daruje sobie jak idę pod prysznic, włazi na siłę do łazienki i koniec. A jeśli zamknę drzwi do pokoju maluszka żeby mi nie tuptały jak zasypia to siedzą pod drzwiami i Jordan skrobie w drzwi swoją delikatną łapką:diabloti:

Posted

[quote name='mestudio']
To legowisko musiałam położyć w kuchni bo psy nie dają mi żyć, wszędzie są tam gdzie ja, [B]Jordan nawet nie daruje sobie jak idę pod prysznic, włazi na siłę do łazienki i koniec.[/B] A jeśli zamknę drzwi do pokoju maluszka żeby mi nie tuptały jak zasypia to siedzą pod drzwiami i [B]Jordan skrobie w drzwi swoją delikatną łapką:diabloti:[/B][/QUOTE]
No zakochał się Jordanek jak nic :loveu:

Posted

To łażenie to ja znam ;) - jak psu się umyśli, kto jest jego wybawcą, to nie odpuści. W 1998 znalazłam takie chude i na długich łapkach :) Po kilku dniach się zaczęło - do łazienki, do kuchni, do łóżka - wszędzie tam, gdzie ja przez 10 lat. Mam wrażenie, że nawet na sam koniec walczył, bo widział, że się po prostu rozpadam.

Posted

[quote name='Ziutka']No dzisiaj zaczyna się ubijanie włosogłowki :mad:
Psiaczki już po tabletkach ?[/QUOTE]
Zdychaj włosogłówko paskudna :)

Posted

[quote name='mmd']Zdychaj włosogłówko paskudna :)[/QUOTE]
Tak jest! :)

A wszystkie psiaczki pożarły tabletki bez problemu ?
Bo u mnie, to czasami trzeba takie podchody robić, że to głowa mała.
We wszystkim wyczują, że tableteczka ukryta :evil_lol:

Posted

W pasztecie też? Polecam belgijski, mój poprzedni jamniorowaty miał dobrego niucha, a dostawał pod koniec życia 14 tabletek dziennie, było na czym ćwiczyć :)