mestudio Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 No pięknie chłopakowi wśród tych róż:-). Quote
mestudio Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 (edited) Tak się dzisiaj lenimy: [IMG]http://img707.imageshack.us/img707/5486/img2103j.jpg[/IMG] [IMG]http://img269.imageshack.us/img269/8271/img2113dv.jpg[/IMG] [IMG]http://img600.imageshack.us/img600/1518/img2116v.jpg[/IMG] Ziuka - widziałaś jaką piękną ma obróżkę na pierwszym zdjęciu? :-D To była minka z "dziękuję bardzo Ziutka". A dzięki mmd może się tak pięknie wylegiwać na posłanku... Trzecie zdjęcie jest z płochliwą Marceliną. Resocjalizacja idzie pełną parą... TZmestudio Edited January 8, 2012 by mestudio Quote
Onaa Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 No nie, co jedne zdjęcia Jordanka to lepsze :lol:. Ale słodziak :loveu:. Ale teraz to się zaczyna już uśmiechać, bo przedtem na zdjęciach był taki poważny. A na tym drugim zdjęciu jak fajnie sobie leży - kołami do góry :lol:. W schroniskowej budzie nie miał takiej możliwości. A psina widać porządna, to nic że Ciotka lub Wujek go w takiej pozycji od góry z aparatem nakryli , psiak się zasłonił skromnie ogonkiem, Wstydniś jeden :). Quote
mestudio Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 [quote name='Dogo07']... A psina widać porządna, to nic że Ciotka lub Wujek go w takiej pozycji od góry z aparatem nakryli , psiak się zasłonił skromnie ogonkiem, Wstydniś jeden :).[/QUOTE] Są i takie bez ogonka, ale mestudio mi zabroniła je umieszczać pod groźbą kary... :-D TZmestudio Quote
storozak Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Jordan model:) On się powinien Fabio nazywać:) hihihih Quote
Onaa Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Widzę że Jordanek i cudzym legowiskiem nie pogardzi :). Quote
Ziutka Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Widziałam obróżkę, widziałam :cool3: całuje w nochalek serdelka :loveu: Marcelinka jest śliczna, czemu nikt o nią nie dzwoni, nie mam pojęcia, ehh :shake: Quote
mestudio Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 [quote name='Ziutka']Widziałam obróżkę, widziałam :cool3: całuje w nochalek serdelka :loveu: Marcelinka jest śliczna, czemu nikt o nią nie dzwoni, nie mam pojęcia, ehh :shake:[/QUOTE] Rzeczywiście Marcelina jest bardzo ładna. Ona ma kolor sierści taki ciepły brąz. Coś jak spaniel... Trochę jeszcze nie jest do końca proczłowiecza, ale z każdym dniem robi się milsza. W przeciwieństwie do takiej Krówki.... :-D TZmestudio Quote
mestudio Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 (edited) Dziś dostaliśmy Aniprazol o Ziutki. Bardzo dziękujemy. Przyjechał w takiej paczce: [IMG]http://img17.imageshack.us/img17/7816/img2118tl.jpg[/IMG] A w środku jako wypełniacz było to: [IMG]http://img804.imageshack.us/img804/8739/img2119t.jpg[/IMG] Bardzo dziękujemy zarówno za Aniprazol jak i "wypełniacz". Te przysmaki to chyba sami zjemy :-D Zaraz się zabierzemy do trucia.... TZmestudio Edited January 9, 2012 by mestudio Quote
Ziutka Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='mestudio'] Zaraz się zabierzemy do trucia.... TZmestudio[/QUOTE] Do trucia siebie przysmakami ? :cool3: Czy do trucia tej cholernej włosogłówki ? :mad: Quote
mestudio Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Ziutka, bardzo Ci dziękujemy za tabletki i przysmaki dla zwierzaków:loveu: Zaraz zerknę kiedy jordan był odrobaczany bo muszą upłynąć dwa tygodnie i wtedy zadziałamy. Zerknęłam - jutro mijają dwa tygodnie, super!!!! Quote
Ziutka Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='mestudio'] Zerknęłam - jutro mijają dwa tygodnie, super!!!![/QUOTE] No to super :) Tak więc, żegnaj gówniania włosogłówko :pissed: Quote
mestudio Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 [quote name='Ziutka']No to super :) Tak więc, żegnaj gówniania włosogłówko :pissed:[/QUOTE] Mam nadzieję, że ją pożegnamy. Potem tylko badania ponownie i będzie wiadomo co i jak. To legowisko musiałam położyć w kuchni bo psy nie dają mi żyć, wszędzie są tam gdzie ja, Jordan nawet nie daruje sobie jak idę pod prysznic, włazi na siłę do łazienki i koniec. A jeśli zamknę drzwi do pokoju maluszka żeby mi nie tuptały jak zasypia to siedzą pod drzwiami i Jordan skrobie w drzwi swoją delikatną łapką:diabloti: Quote
Ziutka Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='mestudio'] To legowisko musiałam położyć w kuchni bo psy nie dają mi żyć, wszędzie są tam gdzie ja, [B]Jordan nawet nie daruje sobie jak idę pod prysznic, włazi na siłę do łazienki i koniec.[/B] A jeśli zamknę drzwi do pokoju maluszka żeby mi nie tuptały jak zasypia to siedzą pod drzwiami i [B]Jordan skrobie w drzwi swoją delikatną łapką:diabloti:[/B][/QUOTE] No zakochał się Jordanek jak nic :loveu: Quote
mmd Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 To łażenie to ja znam ;) - jak psu się umyśli, kto jest jego wybawcą, to nie odpuści. W 1998 znalazłam takie chude i na długich łapkach :) Po kilku dniach się zaczęło - do łazienki, do kuchni, do łóżka - wszędzie tam, gdzie ja przez 10 lat. Mam wrażenie, że nawet na sam koniec walczył, bo widział, że się po prostu rozpadam. Quote
Ziutka Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 A ja na dobranoc, całuję cały zwierzyniec w piękne mokre noski :loveu: Quote
Ziutka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 No dzisiaj zaczyna się ubijanie włosogłowki :mad: Psiaczki już po tabletkach ? Quote
mestudio Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 [quote name='Ziutka']No dzisiaj zaczyna się ubijanie włosogłowki :mad: Psiaczki już po tabletkach ?[/QUOTE] Tak, psiaki już po pierwszej dawce:-). Oby pomogło. Quote
mmd Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='Ziutka']No dzisiaj zaczyna się ubijanie włosogłowki :mad: Psiaczki już po tabletkach ?[/QUOTE] Zdychaj włosogłówko paskudna :) Quote
Ziutka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='mmd']Zdychaj włosogłówko paskudna :)[/QUOTE] Tak jest! :) A wszystkie psiaczki pożarły tabletki bez problemu ? Bo u mnie, to czasami trzeba takie podchody robić, że to głowa mała. We wszystkim wyczują, że tableteczka ukryta :evil_lol: Quote
mmd Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 W pasztecie też? Polecam belgijski, mój poprzedni jamniorowaty miał dobrego niucha, a dostawał pod koniec życia 14 tabletek dziennie, było na czym ćwiczyć :) Quote
Recommended Posts