Olena84 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Rowniez sie witam, zeby potem nikt nie gonil;). Quote
mestudio Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 A my właśnie wróciliśmy z drugiego dziś spacerku, piesek grzeczny, zadowolony tylko trzeba diablika pilnować na werandzie bo jak go wypuszczam aby poczekał tam na mnie to zaraz ściany są zalane, a zapach cudny potem na powitanie obcych. Dalej siusia pupą niestety. Quote
Onaa Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Jaki on tutaj kochany: [URL]http://img683.imageshack.us/img683/3802/img1644t.jpg[/URL] :loveu:. Ale w sumie troszkę śmiszny z wyglądu, ma taki wielki łepek w stosunku do tułowia :). Quote
mestudio Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Główkę ma rzeczywiście bardzo dużą, ale ja już się przyzwyczaiłam bo go widzę cały dzień:-). Quote
jotpeg Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 mestudio&tzmestudio - niesamowici jestescie!!! :Rose::Rose::Rose: strasznie ujmujący psiak z Jordanka :loveu::loveu: co do klopotow fizjologicznych - moze przyczyną zarobaczenie jest? :eek2: Quote
mestudio Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 [quote name='jotpeg']mestudio&tzmestudio - niesamowici jestescie!!! :Rose::Rose::Rose: strasznie ujmujący psiak z Jordanka :loveu::loveu: co do klopotow fizjologicznych - moze przyczyną zarobaczenie jest? :eek2:[/QUOTE] Też o tym myślałam, mam w domu tenaver więc jutro mu podam. Quote
mestudio Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Są dwie super wiadomości. 1.[B] jostel5[/B]zasiliła skarbonkę Jordana za co pięknie dziękujemy :loveu: 2. Dotarło piękne legowisko dla Jordanka od [B]mmd[/B] za co również pięknie dziękujemy :loveu: Legowisko jest super rozmiarowo, bardzo fajną ma poduchę doleżenia i jest z fajnego materiału. Piesek bardzo zadowolony. [img]http://img685.imageshack.us/img685/7324/img1677hv.jpg[/img] [img]http://img836.imageshack.us/img836/1636/img1678va.jpg[/img] Quote
storozak Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Jaki pies szczęśliwy!!! Chyba nigdy w życiu nie miał takiego posłania!!!! SUPER Quote
mmd Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Kultura :) Książki blisko, kaloryfer blisko - nie wiem tylko, czy kolor się psu podoba, ale miałam na to znikomy wpływ ;) Mestudio - to dzięki Wam ta przemiana z tego bidulka przy budzie i w błocie [URL]http://img339.imageshack.us/img339/7582/img0917ta.jpg[/URL] Quote
Onaa Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Ojejku, ale piesio ma teraz fajnie :). Legowisko jakby na niego robione. Quote
nukujek Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 fiu fiu fiu, ale się prezentuje przystojniaczek;-) Quote
mestudio Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Wczoraj sprawdziłem mu paszczękę i okazało się że ma zęby tylko baaaaaardzo mocno starte. Tak bardzo, że wyglądają jakby ich nie było. Ale pod palcami wyraźnie je się czuje. TZmestudio Quote
mestudio Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 [quote name='mmd']Kultura :) Książki blisko, kaloryfer blisko - nie wiem tylko, czy kolor się psu podoba, ale miałam na to znikomy wpływ ;) [/QUOTE] Kolor powiedziałbym że jest bajerancki. Na pewno w promieniu 100km drugiego takiego nie ma. :-) [quote name='mmd'] Mestudio - to dzięki Wam ta przemiana z tego bidulka przy budzie i w błocie [URL]http://img339.imageshack.us/img339/7582/img0917ta.jpg[/URL][/QUOTE] Robimy co możemy. Jak nie możemy to tez robimy. Mamy nadzieję, że uda się mu znaleźć naprawdę fajny dom. TZmestudio Quote
mmd Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Chyba lepiej, żeby najpierw się trochę kultury nauczył, bo lanie po ścianach to buractwo schroniskowe :evil_lol: On w końcu załapie, o co chodzi, nikt go tego nie uczył póki co. No i te fontanny z pupki muszą się unormować. Gumtree idzie i Tablica też, ale bez wyróżnień. Myślę, że do końca roku już nie ma co, bo ludzie czym innym zajęci. Quote
mestudio Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Kolorek i wzorek legowiska super, psiak bardzo zadowolony, wyleguje się jak królewicz. A jeśli chodzi o sikanie to są to sporadyczne akcje, 1-2 dziennie jak do tej pory, mam nadzieję, że się nie rozkręci chłopak w tym temacie. Już wie, że w kuchni pani daje dobre rzeczy i dziś czekał na kolację:-), dostał miseczkę i przy okazji go odrobaczyłam, pięknie zjadł tabletki. Na dworze straszna wichura, jak ktoś nie mieszka w szczerym polu to nie wie o czym mowa:evil_lol:. Zastanawiam się kiedy zerwie nam kable energetyczne bo zazwyczaj tak jest przy takim wietrze. Jeszcze jeden spacerek dziś nas czeka tak po 22 żeby noc była spokojna:cool3:. Quote
mmd Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Chyba wszędzie tak wieje. Rano było pięknie, a teraz szkoda gadać. U mnie wieje mocno, mój TZ dziś wyjazdowo w Toruniu i też narzeka. Psiaki na spacer tylko na postronkach, żeby skarbeńków nie porwało ;) Quote
majowa Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 W okolicach Fromborka ok 100km/h u nas sie rozkręci w nocy z soboty na niedzielę Quote
Roszpunka Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 U nas wieje, ale to normalka ;) Dom pachnie mokrymi psami :) Jordan wygląda na swoim posłanku, jakby nigdy schroniskowej słomy nie widział :loveu: Kurczę, Wielcy jesteście, nooooo..... Quote
jola_li Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Jordan w nowym entourage'u wygląda rewelacyjnie :-)!!! Ależ mu musi być u Was dobrze, nawet mu się nie śniło takie życie :).... Martwi mnie tylko to trwające rozwolnienie :-(. Może mu coś zaaplikować?... Quote
Onaa Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Ja zawsze myślałam że psa się odrobacza rano na czczo. U nas w nocy też wiało, nie tak strasznie jak kilka dni temu ale też niemiło. Mojego pieska na spacerkach raczej nic nie porwie i jak są takie wiatry to raczej ja się mocno trzymam smyczy że jakby co to nas od ziemi nie oderwie ;). Quote
Recommended Posts