storozak Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 To i ja się przywitam z Jordankiem:) Miłego dnia życzę:) Quote
mestudio Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Bardzo dziękujemy [B]nukujek [/B]za wpłatę, jest już na koncie. Rozliczenia będą na pierwszej stronie. Quote
Onaa Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Szkoda że mały nie może jeść karmy bo to chyba najprędzej normuje takie sensacje. I pewnie też nie za bardzo może jabłka i tłuste. No i pewnie też żołądkowi potrzeba troszkę czasu. Każdy psiak ma inny brzuszek. Potem można zobaczyć, może odrobaczenie będzie potrzebne chyba że to było w schronie. Quote
mestudio Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 [quote name='Dogo07']Szkoda że mały nie może jeść karmy bo to chyba najprędzej normuje takie sensacje. I pewnie też nie za bardzo może jabłka i tłuste. No i pewnie też żołądkowi potrzeba troszkę czasu. Każdy psiak ma inny brzuszek. Potem można zobaczyć, może odrobaczenie będzie potrzebne chyba że to było w schronie.[/QUOTE] On wcale nie reaguje na suchą karmę, nie wie o co chodzi jak to leży w misce. Oprócz tego on nie ma zębów, TZ jeszcze sprawdzi mu mordkę jak wróci jutro. W schronie mówili, że odrobaczony, ale chyba za jakiś tydzień to go jednak odrobaczymy. Dziś stare dziadki domowe zażyczyły sobie spacer o 6 rano, dość późno jak na nie. Jordan też zameldował się przy drzwiach jak zobaczył, że wychodzę. On dosłownie sika pupą chłopak. A teraz skoro dzidzia zasnęła to idziemy do ogrodu na przechadzkę. Quote
mestudio Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Jordanek jest bardzo grzeczny chłopczyk i taki delikatny w domku. Cichutko sobie leży na posłanku większość dnia, ale już sobie mnie upatrzył i jak wychodzę z jadalni to on idzie na kocyk, który jest bliżej kuchni i wtedy mnie widzi. Jak idę dalej to zdarza mu się też za mną iść. Bardzo lubi spacerki i pięknie dogaduje się z małymi suczkami oraz kotami. W domu nieśmiało zaglądał do mnie na kanapę i podstawiał pyszczek do miziania. [img]http://img830.imageshack.us/img830/8137/img1626zj.jpg[/img] [img]http://img46.imageshack.us/img46/1343/img1624h.jpg[/img] [img]http://img827.imageshack.us/img827/3157/img1625r.jpg[/img] Idziemy na ostatni spacer, chociaż pogoda u nas tragiczna, okropna wichura i zimno. Quote
storozak Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Jordan Parówek Kaczucha Pierwszy:) Cuuuudny jest:) Quote
wiosenka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Jordan podlewa "marcinki"? może białe? jak jakieś fajne to chętnie kupię na wiosennym bazarku ;). Quote
mestudio Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Marcinki mam różne, białe też:-). Uwielbiam te cudne, jesienne kwiatuchy. Zrobię wiosną trochę sadzonek tylko musisz się przypomnieć. Quote
nukujek Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Cioteczki, tak nieśmiało zapytam...może ktoś jeszcze dorzuci choć parę złotóweczek dla Jordanka? Na pewno by się przydały...:-) Quote
wasabi81 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Zapisze sobie Jordanka... fajny psiak :-) Quote
mestudio Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Jordanowi wpadły do skarbonki pieniążki od [B]jola_li[/B], bardzo pięknie dziękujemy :loveu:. Córka nazwała Jordana wstydziuch:-), rzeczywiście zachowuje się jakby się nas wstydził chłopak, jest przesympatyczny, do tej pory nie wydał z siebie żadnego głośniejszego odgłosu i przychodzi się pomiziać machając ogonkiem. Jamnik Marcelina i dwa stare dziadki są o niego bardzo zazdrosne. Wczoraj Jordan znowu siknął w tym samym miejscu co poprzednio - zamyłam śmierdzącym środkiem to może mu przejdzie i zabije ten jego zapach. W sumie nasikał bez powodu bo dziadek Mufin był w ogrodzie. Quote
storozak Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Biedny Jordanek.... nie wie gdzie wolno sikać a gdzie nie... Może się chłopak nauczy:) Quote
mmd Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Nikt nie zajrzał cały dzień do kluseczka? No wiecie co.... Quote
mestudio Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 [quote name='mmd']Nikt nie zajrzał cały dzień do kluseczka? No wiecie co....[/QUOTE] :-) Jordanek się leni - tupta za mną po domu, leżakuje i wychodzi na spacerki. Legowisko jeszcze nie dotarło, jak dojdzie to napiszę. Quote
mmd Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 No nie mów... mam powiadomienie, że doręczone, to co oni z nim zrobili? Quote
mestudio Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 [quote name='mmd']No nie mów... mam powiadomienie, że doręczone, to co oni z nim zrobili?[/QUOTE] A jak to było wysłane - czym? Quote
mmd Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Kurierem DPD - zaraz Ci wrzucę na PW tracking. Możliwe, że nie chciało mu się jechać i sobie gdzieś trzyma... Quote
majowa Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 ja zajrzałam do Pana Paróweczka tylko w pracy nie bardzo mogę coś pisać :) Quote
jostel5 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Pomijając wpadki z siusianiem (również doopką:shake: ) ,z Jordana jest fajny gość!;) Quote
wiosenka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 A jak z brzuszkiem? Normuje się już? Quote
mestudio Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Brzuszek bez zmian, czyli nie ma rozwolnienia w sensie biegamy co chwilkę, ale dalej leje się woda z dooopki. Jordan podał dziś panu łapkę - pan przyjechał i poszedł się przywitać z pieskiem, pogłaskać, a piesek dał sam łapkę:-). Quote
mestudio Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Śpię sobie. [img]http://img683.imageshack.us/img683/3802/img1644t.jpg[/img] Quote
Recommended Posts