Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 47.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maupa4

27969

• Bila

6040

• ockhama

3031

• wilczy zew

1578

Posted

Maupa4 ja się już chyba pogubiłam :oops:? Czy teraz masz 4 bulwiki + Monarek + Migotka, czy coś więcej?
I powiedz jak mojemu tz'owi wytłumaczyć, że 3 psy to jeszcze nie jest zbyt dużo? :evil_lol:

Posted

mam 5 bulwików :oops: i Migotkę i Monarka i ...sparaliżowaną suczkę szczeniaczka z Krakowa (ale ona jest na tymczasie) ...

a poza tym "wszyscy zdrowi" ... :stupid: :roflt:

Posted

[quote name='Maupa4']mam 5 bulwików :oops: i Migotkę i Monarka i ...sparaliżowaną suczkę szczeniaczka z Krakowa (ale ona jest na tymczasie) ...

a poza tym "wszyscy zdrowi" ... :stupid: :roflt:[/quote]

och imponujące stadko... :loveu: tylko podziwiać takich ludzi jak Wy. :cool3:

Posted

[quote name='Maupa4']a tam podziwiać ... lekarza trzeba wzywać :diabloti:[/quote]

e tam lekarza... raczej jakiegoś dziennikarza, co by taką postawę przedstawił całemu światu za wzór... :cool3:

Posted

a zdjęć nie zrobiłaś "mojemu wnukowi" ? ...
ja teraz to trochę mało czasowa - no bo wiecie po raz pierwszy "walczę" z porażeniem mózgowym u szczeniaka ... muszę wszystko szybciutko "rozpracować i opanować" a przecież i te moje małpiszony jednak wymagaja "trochę więcej uwagi" ...

[COLOR=slategray]czasem się zastanawiam - na jakim ja wątku coś piszę - u siebie czy u "obcych" ... nie mówiąc już o tym że ostatnio na spacerach (będąc myślami już gdzie indziej) wołam ..."mmmmmmmmm" i pustka w głowie - kto wpadł na pomysł dać im wszystkim imiona na "M" :mad: [/COLOR]

Posted

Żebym wiedziała, że spotkam to bym aparatus zabrała ale idę sobie na Pola a tu słyszę Zulus no to kto to może byc tylko Zuziny dzieciak coś wpsominali kochani młodzi ludzie od Zulusa, że Ciebie odwiedzą. W odwiedziny szykuję się i ja tylko zakręcona jestem. Już niedługo Magda zostaniesz wetem ja żałuję że w tym kierunku nie poszłam teraz jak znalazł.
Pozdrawiam
Anka

Posted

niech ci będzie że MMMM jak miłość ... ;)
ja co prawda słyszę: MMM-oja (to Mona+Maja), MMM-ana (to Maja+Mona), MMM-ogota (to Monar+Migotka), MMM-inar (Migota+Monar) a jak jest samo MMMM (to albo ja jestem krowa albo zupełna puuustka w głowie) ....
o chłopakach nie wspomnę - ich wszystkie imiona na G (Glutek, Guśka i Gronio) więc i u nich tysiące możliwości dziwnych połączeń ... :cool1:

Posted

Zgrana paczka jak w hodowli miot na literę.
Ja choć mam dwa to mi się we łbie pokręci i na odwrót powiem jak już mam kiełbie we łbie to mówię psy do mnie. To tak jak Szarik do czołgu
To tak jest bardzo wszystko przeżywamy i juz nie możemy wyluzować tak jest jak się chce i trzeba pomagać. Żeby iść do weta trzeba o chorobie wpierw samemu wyczytać bo jak się upomnieć co trzeba jeszcze zrobić co wymyśleć by było ok zasugerować.
Pozdrawiam
anka

Posted

:):)
Gratuluję wątku...własnie zamiast uczyć się na brzydkie słówko na "M" już drugą godzinę sobie czytam i patrzam. Wzruszająco mi:D

Mam nadzieję, że ten wątek pomoże mi nakłonić resztę Famili do przygarnięcia jeszcze jednego psa. Bo ja tak bardzo chcem:)

POzdrowionka i głaski dla bulwek

Posted

[quote name='Wiola.od.Gacka']Zgrana paczka jak w hodowli miot na literę.[/quote]

tak już kiedyś zastanawiałyśmy się (ja + moje dziewczyny) że to tak jakoś nam "samoczynnie" wyszło - wszystkie nasze "przygarniuchy" mają imiona na M ... a takie nasze "nie po przejściach" na G ... :oops:

już boimy się dawać "tymczasom" imiona ... [COLOR=slategray]no bo jak na M to aż strach się bać ... ;) dlatego Sofa będzie miała na imię Sofa - czy nam się podoba czy nie ...[/COLOR]

Posted

To teraz na S poleci... :scared:

Maupo, czy Tyś zmotoryzowana babeczka jest? Pomocy potrzebujemy przy odebraniu z dworca nieidomej sopockiej Klusi wraz z opiekunką i zawiezieniu ich we wskazane miejsce... Kogo poprosić?

Posted

Dokładnie nie wim, bo Brazowa mi nie napisała :placz: Dowiem się, ale po południu to będzie na bank...

Maupo, ja wiem, że zawracam Ci głowę i litości nic nie mam, ale my w stolycy nie mamy nikogusieńko...

Posted

Brazowa pisała na celestynowskim. Myślałam, że to gdzieś kawałek w Wawie, to się zgłosiłam, ale okazuje sie, że to Celestynów a to daaleeko. i potrzebny samochód.

Posted

Nie chcę robić tu wątku transportowego...
Kluska niestety na dziś nie jedzie, szukamy transportu dla innej suczki, Warszawa- Sochaczew- Wawa
Ma szansę na dom w Niemczech, była adoptowana na festynie w Sochaczewie i niestety wróciła do schroniska. Mała, pekińczykowata suńka. Jutro lub pojutrze.
Jeśli macie jakieś pomysły to proszę piszcie....