Jump to content
Dogomania

Dog De Bordeaux :o) Sunia jest już gruba :o) a szczeniaki wielkie.

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

agabe a czy dałabyś radę wziąć ją ze szczeniurami? Szczeniaczkom znajdziemy domki, gdy tylko podrosną, wyślemy Ci wszystko co potrzebne, uzbieramy pieniążki na leczenie, karmę itd?

Posted

szesć istnień to bardzo wielka odpowiedzialność i wyzwanie a ja jestem jedynie nastawiona na "podtuczenie"tej chudzinki.i nawet znalazłabym jej stały dom jakby się nie zgodziła z moim snoopem,a jak by żyli sobie w zgodzie zostałaby na zawsze i oczywiście bym się już postarała o to by nie musiała być już "maszynką do rodzenia szczeniorów":placz:

Posted

Ja zapłace za szczeniaki .Z bordożego forum pomoga już dwie osoby . Krzysztof zaoferował 100 zł. i jeszcze jedna frumowiczka dołozy do paliwa i prześle worek karmy Eukanuby Puupy do domu w którym znajda sie szczeniaki sunia .
Facet logował sie na Allegro ostatnio 26.XII br. Mam nadzieje , że niedługo tam zajrzy bo aukacja suni kończy sie za 2 dni . Aukcji szczeniatek już nie ma .
Tak wiec można spokojnie ustalić gdzie wyladuje sunia ze szczenitkami i dokłanie ustalić jej dowóz do domu zastepczego . Mam nadzieje , że nie bedzie za późno ani dla suni ani dla jej dzieci.

Posted

[B]79beata.[/B]Kiedy kontaktowałas sie z tym panem u którego jest sunia ze szczenietami?
Kiedy przysłał Ci te zdjecia? A może masz do niego numer telefonu?
Kurcze tu sie liczy czas . A człowiek sie nie odzywa.

Posted

jak będziecie coś wiedzieć dajcie znać a tymczasem :multi: :multi: [SIZE=4][COLOR=red][B]SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2007 [SIZE=1][COLOR=black]i oby wszystkie psie bidulki znalazły swoje szczęścliwe domki!!!!!! :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

no cóż - sylwester

każdy myśli może juz o balu...:lol:

mam nadzieje, ze sunka jeszcze u tego pana jest
oby tylko zdązyc - nie wiedomo kto na takiej aukcji moze sie przyplątac

Posted

Aukcja szczeniat sie skończyła. Jest tylko aukcja suni jeszcze przez dwa dni. Jeżeli facet sie dzisiaj nie odezwie trzeba bedzie zalicytować sunie .

Ewenulna licytacja suni musi sie odbyć przez osobe do której sunia poedzie do domu zastepczego.

Posted

[B]Patia, agabe.[/B] Nie jest narazie ustalone na 100% u której z Was znajdzie sie sunia.

[B]Pytanie do Was[/B].Czy przyjmiecie sunie razem ze szczenietami do chwili znalezienia dla nich domów?

Dobrze by było żeby na najwazniejsza sprawa została ustalona .

Posted

[quote name='agabe']szesć istnień to bardzo wielka odpowiedzialność i wyzwanie a ja jestem jedynie nastawiona na "podtuczenie"tej chudzinki.i nawet znalazłabym jej stały dom jakby się nie zgodziła z moim snoopem,a jak by żyli sobie w zgodzie zostałaby na zawsze i oczywiście bym się już postarała o to by nie musiała być już "maszynką do rodzenia szczeniorów":placz:[/quote]

Agabe raczej tylko suńkę by wzięła..Może nawet na stałe....

Posted

ale czy te 3-tygodniowe szczeniaki to moga tak oddzielnie jechać?
chyba, ze juz rozdane/sprzedane
po 50 zł

tak odległosciowo to chyba agabe jest duzo dużo blizej
a patia w krakowie/wieliczce - wiec cała polska do przejechania

Posted

Najlepiej aby szczeniaki razem z sunką były w jednym domku-wątpię, aby były już sprzedane.. 3 tygodniowe są jeszcze karmione mlekiem matki-więc rozdzielenie ich nie byłoby wskazane..
Agabe jest bliżej-ale nie może wziąśc szczeniaków-jesli Patia może-to ja jestem za tym, aby do niej cała rodzinka pojechała..

Posted

no właśnie, ale gdyby sunie wzieła agabe, to raczej - jak rozumiem bez małych...??

no i nie byłabym taka pewna, czy szczeniole sie nie sprzedały - 50 zł za przynajmniej kilkuprocentowe prawdopodobienstwo posiadania psa w typie ddb to naprawde niewiele
w koncu jak wyrośnie co innego to przeciez są schroniksa....
albo drzewa w lesie...

Posted

[quote name='AniaB']no właśnie, ale gdyby sunie wzieła agabe, to raczej - jak rozumiem bez małych...??

no i nie byłabym taka pewna, czy szczeniole sie nie sprzedały - 50 zł za przynajmniej kilkuprocentowe prawdopodobienstwo posiadania psa w typie ddb to naprawde niewiele
w koncu jak wyrośnie co innego to przeciez są schroniksa....
albo drzewa w lesie...[/quote]
Na dodatek "świąteczny" czas, piszczące prezenty pod choinką to takie rozczulające przecież... :mad: