agabe Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 taka chudzinka i ma 5 szczeniaczków :shake: Quote
agabe Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 coś mi się wydaje że ten pan to typowy pseudohodowca który chciał zarobić sobie a teraz szybko chce się pozbyć suńki Quote
Kinia781 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 na allegro było wystawione 5 szczeniaków po matce bordośce przez tego pana, wynika z tego że ojciec nieznany. Quote
joaaa Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 No tak, masz rację! Moze jednak znalazł ją i już była w ciąży. A co zrobic ze szczeniakami, są jeszcze za małe, żeby je oddzielać. Quote
agabe Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 czy ktoś wie już coś więcej na jej temat? Quote
Kinia781 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 agabe a czy dałabyś radę wziąć ją ze szczeniurami? Szczeniaczkom znajdziemy domki, gdy tylko podrosną, wyślemy Ci wszystko co potrzebne, uzbieramy pieniążki na leczenie, karmę itd? Quote
joaaa Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Tylko czy pan odda szczeniaki za darmo, skoro sprzedaje je na allegro po 50zł? Patia, a Ty wziełabyś też szczenięta? Tylko do Patii daleko. Quote
agabe Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 szesć istnień to bardzo wielka odpowiedzialność i wyzwanie a ja jestem jedynie nastawiona na "podtuczenie"tej chudzinki.i nawet znalazłabym jej stały dom jakby się nie zgodziła z moim snoopem,a jak by żyli sobie w zgodzie zostałaby na zawsze i oczywiście bym się już postarała o to by nie musiała być już "maszynką do rodzenia szczeniorów":placz: Quote
Malibu Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ja zapłace za szczeniaki .Z bordożego forum pomoga już dwie osoby . Krzysztof zaoferował 100 zł. i jeszcze jedna frumowiczka dołozy do paliwa i prześle worek karmy Eukanuby Puupy do domu w którym znajda sie szczeniaki sunia . Facet logował sie na Allegro ostatnio 26.XII br. Mam nadzieje , że niedługo tam zajrzy bo aukacja suni kończy sie za 2 dni . Aukcji szczeniatek już nie ma . Tak wiec można spokojnie ustalić gdzie wyladuje sunia ze szczenitkami i dokłanie ustalić jej dowóz do domu zastepczego . Mam nadzieje , że nie bedzie za późno ani dla suni ani dla jej dzieci. Quote
Malibu Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [B]79beata.[/B]Kiedy kontaktowałas sie z tym panem u którego jest sunia ze szczenietami? Kiedy przysłał Ci te zdjecia? A może masz do niego numer telefonu? Kurcze tu sie liczy czas . A człowiek sie nie odzywa. Quote
agabe Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 jak będziecie coś wiedzieć dajcie znać a tymczasem :multi: :multi: [SIZE=4][COLOR=red][B]SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2007 [SIZE=1][COLOR=black]i oby wszystkie psie bidulki znalazły swoje szczęścliwe domki!!!!!! :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE] Quote
79beata Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Zdjęcia dostałam wczoraj, nr tel. nie posiadam. Pisałam do niego ostatnio z godz. temu ale nie dostałam jeszcze odp. Quote
AniaB Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 no cóż - sylwester każdy myśli może juz o balu...:lol: mam nadzieje, ze sunka jeszcze u tego pana jest oby tylko zdązyc - nie wiedomo kto na takiej aukcji moze sie przyplątac Quote
Malibu Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Na Bordożym forum już jest kilka osób chetnych pomóc finansowo. Zeby tylko człowiek szybko sie odezwał. Quote
79beata Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Jak tylko ten pan odpisze to dam wam znać Quote
Ksera Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Beata, może zalicytuj, jakby się nie odezwał zawsze jego dane przyjdą po zakończeniu aukcji. Quote
Malibu Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Aukcja szczeniat sie skończyła. Jest tylko aukcja suni jeszcze przez dwa dni. Jeżeli facet sie dzisiaj nie odezwie trzeba bedzie zalicytować sunie . Ewenulna licytacja suni musi sie odbyć przez osobe do której sunia poedzie do domu zastepczego. Quote
Malibu Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [B]Patia, agabe.[/B] Nie jest narazie ustalone na 100% u której z Was znajdzie sie sunia. [B]Pytanie do Was[/B].Czy przyjmiecie sunie razem ze szczenietami do chwili znalezienia dla nich domów? Dobrze by było żeby na najwazniejsza sprawa została ustalona . Quote
Benia-b Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='agabe']szesć istnień to bardzo wielka odpowiedzialność i wyzwanie a ja jestem jedynie nastawiona na "podtuczenie"tej chudzinki.i nawet znalazłabym jej stały dom jakby się nie zgodziła z moim snoopem,a jak by żyli sobie w zgodzie zostałaby na zawsze i oczywiście bym się już postarała o to by nie musiała być już "maszynką do rodzenia szczeniorów":placz:[/quote] Agabe raczej tylko suńkę by wzięła..Może nawet na stałe.... Quote
halbina Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Znowu ofiara "człowieczeństwa", biedactwo! Podnoszę! Quote
AniaB Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 ale czy te 3-tygodniowe szczeniaki to moga tak oddzielnie jechać? chyba, ze juz rozdane/sprzedane po 50 zł tak odległosciowo to chyba agabe jest duzo dużo blizej a patia w krakowie/wieliczce - wiec cała polska do przejechania Quote
Benia-b Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Najlepiej aby szczeniaki razem z sunką były w jednym domku-wątpię, aby były już sprzedane.. 3 tygodniowe są jeszcze karmione mlekiem matki-więc rozdzielenie ich nie byłoby wskazane.. Agabe jest bliżej-ale nie może wziąśc szczeniaków-jesli Patia może-to ja jestem za tym, aby do niej cała rodzinka pojechała.. Quote
AniaB Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 no właśnie, ale gdyby sunie wzieła agabe, to raczej - jak rozumiem bez małych...?? no i nie byłabym taka pewna, czy szczeniole sie nie sprzedały - 50 zł za przynajmniej kilkuprocentowe prawdopodobienstwo posiadania psa w typie ddb to naprawde niewiele w koncu jak wyrośnie co innego to przeciez są schroniksa.... albo drzewa w lesie... Quote
halbina Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='AniaB']no właśnie, ale gdyby sunie wzieła agabe, to raczej - jak rozumiem bez małych...?? no i nie byłabym taka pewna, czy szczeniole sie nie sprzedały - 50 zł za przynajmniej kilkuprocentowe prawdopodobienstwo posiadania psa w typie ddb to naprawde niewiele w koncu jak wyrośnie co innego to przeciez są schroniksa.... albo drzewa w lesie...[/quote] Na dodatek "świąteczny" czas, piszczące prezenty pod choinką to takie rozczulające przecież... :mad: Quote
Recommended Posts