storozak Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 ja nie mam samochodu, a studentką nie jestem już od hmmmm lat:D Trzymam kciuki, żeby się udało!!! Mati zasługuje na super domek!! Quote
roma_121 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 deer_1987 napisał(a):Ja mialam do wyboru wlasnie cos kolo tego, moze troche wiecej pociagiem ale wybralam transport z patrycja, 750 zlotych bo wiedzialam ze moga sie zatrzymac isc na spacer i bedzie miec milej. koszt w polsce jej dojazdu byl taki sam jak moja podroz promem do polski i spowrotem :diabloti: wiem ze cos zostalo z jej uzbieranych pieniedzy ale ja sama placilam i bylam na to gotowa. Ale wiem ze czasami transport moze wyjsc drogo, trzymamy kciuki! transport Matiego z Wawy do Kato to 3 godziny drogi ;) ostatnio jak jechałam z nim to mieliśmy konfort wygodne siedzenia ;) niestety do 7.02 mam zawalone egzaminami na uczelni i nie mam jak jechać :( a rodzina ma teraz ferie więc byłyby dwa tygdonie na klimatyzacje ;) Quote
Aldrumka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 na trasie Warszawa - Katowice pieski (nieodpłatnie) wozi figu; teraz mniej się udziela na dogo ale w podpisie miala nr telefonu łatwo znalazłam 606 262 956 Quote
Vilena Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 [quote name='Aldrumka']na trasie Warszawa - Katowice pieski (nieodpłatnie) wozi figu; teraz mniej się udziela na dogo ale w podpisie miala nr telefonu łatwo znalazłam 606 262 956 Wiemy o tym :) Quote
blackgerl Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 no to jak, mogę już banerek z matim skoasować? czekałam na ten moment cąły czas:) Quote
storozak Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 moment kasowania banerka z okazji znalezienia domku to ja lubię najbardziej:) Quote
Vilena Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 blackgerl napisał(a):no to jak, mogę już banerek z matim skoasować? czekałam na ten moment cąły czas:) Mati na razie jest jeszcze w hoteliku... jak chcesz ;) Quote
blackgerl Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 hmmm, szkoda, czeka cierpliwie? macie problem z zorganizowaniem transportu? ja neistety nie moge pomoc, teraz już nie jeżdze: ( moge zadać pytanie? dlaczego niektore transporty kosztuja np po 750zł, jak powyzej cioteczka napisała? bo kurcze, takie sumy troche przerażające są. jak to sie oblicza? Quote
bellatriks Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 roma_121 napisał(a):korzystaliśmy z jej pomocy ;) tylko niewiem czy właściciele zgodzą się pokryć taki koszt transportu bo to troche wyjdzie... Mati nadaje sie do transportu pociągiem i tu koszt wyszedł by niecałe 60 zł razem w dwie strony jaqk by student jechał Mati będzie grzeczny w pociągu? Jak tak, to mogę jechać choćby w ten weekend. I tak - jestem studentką. ;) Quote
Vilena Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 bellatriks napisał(a):Mati będzie grzeczny w pociągu? Jak tak, to mogę jechać choćby w ten weekend. I tak - jestem studentką. ;) Roma jechała z Matim pociągiem i mówiła, że jechał grzecznie. Ze mną w aucie też był grzeczny. Podaj proszę swój numer telefonu :) Quote
storozak Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Piesku cudny, życzę Ci abyś był najszczęśliwszy pod słońcem!! Quote
Vilena Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 bellatriks napisał(a):Pojedzie w sobotę :) Bardzo się cieszę i Ci dziękuję! Jesteś Kochana :D Quote
blackgerl Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 juhu! buziaczek wielki dla ciebie kochana :) ucałuj matiego i daj znac jak już bedzie w domu, nadejdzei wtedy piekny czas usuwania banerka:) Quote
bellatriks Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Mati już grzeje kuperek w nowym domku :) W podróży był bardzo grzeczny, ale nie mógł sie zdecydować czy woli jechać na podłodze i przekonywać pasażerów dookoła, żeby go pomiziali, czy u mnie na kolanach. :D Był bardzo dzielny, nie bał się nawet pociągu głośno wjeżdżającego na peron, na początku jazdy był jeszcze trochę spięty, ale szybko się zrelaksował i podbijał serca innych pasażerów. Był tylko ciut zdziwiony, że musi się przesunąć, bo blokuje przejazd wózka z kawą i herbatą. Na dworcu w Katowicach spotkaliśmy pana, który był Matim zachwycony tak bardzo, że aż postanowił zrobić mu zdjęcie i był zadziwiony, że to kundelek ze schroniska, bo pan z przekonaniem stwierdził, że Mati wygląda jak dalmatyńczyk :cool3: Potem zaliczyliśmy spacerek po mroźnych Katowicach (niestety do żadnego lokalu nie chcieli nas wpuścić, bo "wie pani, tutaj jest jedzenie":razz:). A potem spotkaliśmy się z nową rodziną Matiego - przesympatyczni państwo, ucieszyli się z niego bardzo. Matioszku, bądź teraz szczęśliwy w nowym domku! :loveu: Quote
karolkamadry Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 KOchany Piesku wszystkiego naj naj naj na nowej drodze życia Quote
Vilena Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 bellatriks napisał(a):Mati już grzeje kuperek w nowym domku :) W podróży był bardzo grzeczny, ale nie mógł sie zdecydować czy woli jechać na podłodze i przekonywać pasażerów dookoła, żeby go pomiziali, czy u mnie na kolanach. :D Był bardzo dzielny, nie bał się nawet pociągu głośno wjeżdżającego na peron, na początku jazdy był jeszcze trochę spięty, ale szybko się zrelaksował i podbijał serca innych pasażerów. Był tylko ciut zdziwiony, że musi się przesunąć, bo blokuje przejazd wózka z kawą i herbatą. Na dworcu w Katowicach spotkaliśmy pana, który był Matim zachwycony tak bardzo, że aż postanowił zrobić mu zdjęcie i był zadziwiony, że to kundelek ze schroniska, bo pan z przekonaniem stwierdził, że Mati wygląda jak dalmatyńczyk :cool3: Potem zaliczyliśmy spacerek po mroźnych Katowicach (niestety do żadnego lokalu nie chcieli nas wpuścić, bo "wie pani, tutaj jest jedzenie":razz:). A potem spotkaliśmy się z nową rodziną Matiego - przesympatyczni państwo, ucieszyli się z niego bardzo. Matioszku, bądź teraz szczęśliwy w nowym domku! :loveu: Dziewczyno Kochana, dziękuję Ci z całego serca! :Rose::Rose: Jesteś wspaniała :B-fly: Oby to był ostatni przystanek dla Matiego! :sweetCyb: Quote
Isiak Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 To najpiękniejsze wieści, jakie dzisiaj czytam! Kochany Mati, oby to była jego właściwa, ostatnia przystań. Quote
bellatriks Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Vilena napisał(a):Dziewczyno Kochana, dziękuję Ci z całego serca! :Rose::Rose: Jesteś wspaniała :B-fly: Oby to był ostatni przystanek dla Matiego! :sweetCyb: Zaraz wpadnę w samozachwyt :eviltong: Najwspanialsi w tym wszystkim, to są nowi właściciele Matiego. To wszystko dzięki nim! Quote
blackgerl Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Isiak napisał(a):To najpiękniejsze wieści, jakie dzisiaj czytam! Kochany Mati, oby to była jego właściwa, ostatnia przystań. ja tak samo! ąz mi sie łezka kreci ze szczęścia! oficjalnie informuje, że kasuje banerek Matiego, na znak tego ze Mati zamieszkał na stałe w swiom kochanym domku i jest tam szcześliwy! takie robie małe czary mary zeby sei dobrze pieskowi powodziło!! ;) Quote
blackgerl Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 wpadaj, wpadaj, jesteś wspaniała i bardzo wszyscy jestesmy wdzieczni ci za pomoc :*:*:*:* Quote
Recommended Posts