Vilena Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 roma_121 napisał(a):Vilena już zrobiła ogłoszenia, ale jeżeli twoje miasto posiada jakieś lokane strony internetowe gdzie można by było zamieścić ogłoszenie to by było super ;) Vilena nawet świtną treść do ogłoszeń zrobiła ;) Dokładnie :) Tekst do ogłoszeń w pierwszym poście :) Quote
blackgerl Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 ja postaram sie umieścic na lokalnych w moim mieście. ale Vilena, mati tak sie świetnie dogaduje z twoją kropką ;) może jednak;) choć wiem jak to jest, ja tez mam psiaka i cąły czas myślę o następnych ale na razie nei mam warunków : ( Quote
kkasiiiar Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 (edited) [quote name='roma_121']Vilena już zrobiła ogłoszenia, ale jeżeli twoje miasto posiada jakieś lokane strony internetowe gdzie można by było zamieścić ogłoszenie to by było super ;) Vilena nawet świtną treść do ogłoszeń zrobiła ;) Niestety moje "miasto" nie posiada zadnych portali ewentualnie anonse.pl to idzie na cale kujawsko-pomorskie wiec zrobie zaraz Matiemu ogloszenie na anonsach:) http://zwierzeta.anonse.pl/kujawsko-pomorskie/swiecie/psy,594/swiecie-mati-w-zamian-za-wlasny-dom-jestem-gotow,3358032.html?type=free Edited January 9, 2012 by kkasiiiar Quote
Stevie Rae Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Filmik - świetny. Mati to taki mały wyczynowiec, skacze po półkach i nogami w górę :) Quote
roma_121 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 dziwie się że nikt go niechce bo jak go wiozłam to wszyscy byli nim zachwyceni :( a teraz ? ehh.. Quote
blackgerl Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 dałam matiego ogłoszenia u mnie na sieradzak.pl na tablicy i na pinesce. i tu prośba do osoby obsługującej pocztę sos dalmatyńczyków ktora jest podana w ogłoszeniu. z pineski tam trafi mail by potwierdzić ogłoszenie, wiec prosze o potwierdzenie :) niestety tak przez przypadek wyszło. a i jeszcze jedno. nie wiem co wpisywać w rubrykach- ktore sa obowiaskowe, wojewódctwo i okolice- gdzieteraz mati jest? nie da sie "na całą polsce" Quote
blackgerl Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 roma_121 napisał(a):dziwie się że nikt go niechce bo jak go wiozłam to wszyscy byli nim zachwyceni :( a teraz ? ehh.. eh, roma, jakby sei wiedzialo ze tak sie skonczy to by sie zachecało wspolpasazerów do adopcji matiego ;) Quote
roma_121 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 nooo.. zwłaszcza że wzbudził zainteresowanie w Gienku Lostce ( zwyciezca X- Factora ) mogłam po prosić o zdjęcie z nim i Matim :D wtedy moglibyśmy pisac że patronem adopci jest on ;) Quote
blackgerl Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 o, np. ;) powiedz mi co mam wipsać w miejscu przebywania matiego teraz? jakie wojewódstwo? Quote
Vilena Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 woj. Śląskie. Nie podawaj raczej maila [email protected] bo Magda nie ma czasu na aktywowanie ogłoszeń... od tego jesteśmy my ;) Quote
blackgerl Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 (edited) o! to dobrze strzelałam:D moze bielsko biała? bo w jednym serwisie trzeba było też podac miasto. nie jednak tak mysle ze bielsko białą przecież nie lezy w tym woj. nie pamietam co tam wpisałam. Edited January 9, 2012 by blackgerl Quote
blackgerl Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 i wrociło z gumtree :/ wiem wiem, mail ten poszedł z pineski od razu na mail zamieszczony w ogloszeniu, a nie wiedziałam ze na ten sam mail pojdzie jego aktywacja. a nie mogę już tego cofnąć. chyba nie lubie gumtree, ale jest ono znane i tam z tego co patrzyłam nei ma matiego. ale zawsze jak chciałam tam zamieścić jakieś ogłoszenie były z tym problemy, wrrr Quote
blackgerl Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 ech i wrociło ponownie :/ jednak jestem pewna- nie lubie gumtree :/ w koncowym efekcie napisali ze nie mozna oglaszac nie ze swojej okolicy.... Quote
Isiak Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Piękne foty :) Mati i Kinia już w "moim" kąciku adopcyjnym na blogu :) Jutro (a właściwie to już dzisiaj) jeszcze zmajstruję ogłoszenia na pszczyńskim portalu. Quote
Vilena Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Isiak napisał(a):Piękne foty :) Mati i Kinia już w "moim" kąciku adopcyjnym na blogu :) Jutro (a właściwie to już dzisiaj) jeszcze zmajstruję ogłoszenia na pszczyńskim portalu. Super, dziękuję bardzo :) Quote
Isiak Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Ogłoszenie Matiego (razem z Kinią) http://www.wujekfranek.pl/0,22,0,0,0,0,zwierzeta,0,45464,szukamy-domu,ogloszenie,ogloszenia.html Quote
Vilena Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Mati jest super kochany! Całą noc śpi mi na głowie, chrapie albo sapie do ucha i chucha do nosa :lol: No słodziak :loveu: Quote
Vilena Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Dzisiaj pozbyliśmy się żaluzji z drzwi balkonowych dzięki Matiemu - chciał się chłopak przewietrzyć :diabloti: Quote
Vilena Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 [quote name='Aldrumka']piękny psiaczek jeszcze tu wrócę[/QUOTE] Zapraszam :) Quote
Recommended Posts