Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

roma_121 napisał(a):
Vilena już zrobiła ogłoszenia, ale jeżeli twoje miasto posiada jakieś lokane strony internetowe gdzie można by było zamieścić ogłoszenie to by było super ;) Vilena nawet świtną treść do ogłoszeń zrobiła ;)

Dokładnie :) Tekst do ogłoszeń w pierwszym poście :)

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja postaram sie umieścic na lokalnych w moim mieście.

ale Vilena, mati tak sie świetnie dogaduje z twoją kropką ;) może jednak;) choć wiem jak to jest, ja tez mam psiaka i cąły czas myślę o następnych ale na razie nei mam warunków : (

Posted (edited)

[quote name='roma_121']Vilena już zrobiła ogłoszenia, ale jeżeli twoje miasto posiada jakieś lokane strony internetowe gdzie można by było zamieścić ogłoszenie to by było super ;) Vilena nawet świtną treść do ogłoszeń zrobiła ;)
Niestety moje "miasto" nie posiada zadnych portali ewentualnie anonse.pl to idzie na cale kujawsko-pomorskie wiec zrobie zaraz Matiemu ogloszenie na anonsach:)
http://zwierzeta.anonse.pl/kujawsko-pomorskie/swiecie/psy,594/swiecie-mati-w-zamian-za-wlasny-dom-jestem-gotow,3358032.html?type=free

Edited by kkasiiiar
Posted

dałam matiego ogłoszenia u mnie na sieradzak.pl na tablicy i na pinesce. i tu prośba do osoby obsługującej pocztę sos dalmatyńczyków ktora jest podana w ogłoszeniu. z pineski tam trafi mail by potwierdzić ogłoszenie, wiec prosze o potwierdzenie :) niestety tak przez przypadek wyszło. a i jeszcze jedno. nie wiem co wpisywać w rubrykach- ktore sa obowiaskowe, wojewódctwo i okolice- gdzieteraz mati jest? nie da sie "na całą polsce"

Posted

roma_121 napisał(a):
dziwie się że nikt go niechce bo jak go wiozłam to wszyscy byli nim zachwyceni :( a teraz ? ehh..

eh, roma, jakby sei wiedzialo ze tak sie skonczy to by sie zachecało wspolpasazerów do adopcji matiego ;)

Posted

nooo.. zwłaszcza że wzbudził zainteresowanie w Gienku Lostce ( zwyciezca X- Factora ) mogłam po prosić o zdjęcie z nim i Matim :D wtedy moglibyśmy pisac że patronem adopci jest on ;)

Posted (edited)

o! to dobrze strzelałam:D moze bielsko biała? bo w jednym serwisie trzeba było też podac miasto. nie jednak tak mysle ze bielsko białą przecież nie lezy w tym woj. nie pamietam co tam wpisałam.

Edited by blackgerl
Posted

i wrociło z gumtree :/ wiem wiem, mail ten poszedł z pineski od razu na mail zamieszczony w ogloszeniu, a nie wiedziałam ze na ten sam mail pojdzie jego aktywacja. a nie mogę już tego cofnąć.

chyba nie lubie gumtree, ale jest ono znane i tam z tego co patrzyłam nei ma matiego. ale zawsze jak chciałam tam zamieścić jakieś ogłoszenie były z tym problemy, wrrr

Posted

Piękne foty :) Mati i Kinia już w "moim" kąciku adopcyjnym na blogu :) Jutro (a właściwie to już dzisiaj) jeszcze zmajstruję ogłoszenia na pszczyńskim portalu.

Posted

Isiak napisał(a):
Piękne foty :) Mati i Kinia już w "moim" kąciku adopcyjnym na blogu :) Jutro (a właściwie to już dzisiaj) jeszcze zmajstruję ogłoszenia na pszczyńskim portalu.

Super, dziękuję bardzo :)