Jump to content
Dogomania

Heks - ast uratowany przed uśpieniem WRÓCIŁ Z ADOPCJI, BŁAGAMY O POMOC!!!!! :(((

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paula95 napisał(a):
Zaraz będzie ostatni filmik, bo dostałam tylko 6.

Gdybym tylko mogła zwrócić jedną uwagę-pan nie powinien tak często wołać Heksa, gdy nie chce wrócić, bo sobie chłopak pomyśli "przecież zawoła jeszcze raz". :) Poza tym ja coraz bardziej się w chłopaku zakochuje... Oczy ma cudowne!:loveu:

to jest Łukasz, który się dopiero uczy, nie będę na pewno mówić mu co ma robić, od tego jest P.Marek, który świetnie zna się na rzeczy ;) i tak wielki jego sukces, że Heks mu zaufał

dziekuje za wstawienie filmików :D chyba jednak było 6 a nie 7, pomyliłam się

Posted

Noelle napisał(a):
to jest Łukasz, który się dopiero uczy, nie będę na pewno mówić mu co ma robić, od tego jest P.Marek, który świetnie zna się na rzeczy ;) i tak wielki jego sukces, że Heks mu zaufał

dziekuje za wstawienie filmików :D chyba jednak było 6 a nie 7, pomyliłam się

Nie chciałam, żeby to jako pouczanie wyszło. :)

Posted

jak się ktoś przypatrzy, to na 6 filmiku Heks się już spiął na Łukasza (pod koniec), widać niepewność, przestraszył się i już spiął. :)

Posted

Ja z pewną dozą nieśmiałości przyznam, że nie za bardzo znam tą rasę, nigdy nie miałam do czynienia z takimi psiurami, ale Heksem jestem zachwycona:loveu: On ma po prostu niespożyte pokłady energii, a ogonek chodzi mu jak śmigiełko nawet jak ma posadzoną dupkę na ziemi:D
Pan Łukasz jest od przytulaczek i całusków, a Pan Marek od dyscypliny ;)
Tak na marginesie powiem Wam, że jestem pod wrażeniem tego, jak hotelik dba o to, żebyście miały wieści o Heksie.

Posted (edited)

Wpłynęła deklaracja od Kingi K. (30zł) i 10zł z bazarku cegiełkowego MALWY od Rossy.
Czyli z bazarku cegiełkowego mam na koncie już wszystko, jeśli dobrze liczę 190zł :loveu:

Edited by Avaloth
Posted

Bardzo mocno kibicuję Heksowi ale... to paskudne "ale" . Jeśli zachodzi taka potrzeba to mogę się doraźnie dorzucić. Zresztą już mamy jednego podopiecznego u Pana Marka - to Krawcu i świetnie sobie radzą oboje.

Posted

rudakacha napisał(a):
Bardzo mocno kibicuję Heksowi ale... to paskudne "ale" . Jeśli zachodzi taka potrzeba to mogę się doraźnie dorzucić. Zresztą już mamy jednego podopiecznego u Pana Marka - to Krawcu i świetnie sobie radzą oboje.

każde pieniążki bardzo się dla nas liczą!! zwlaszcza dlatego, ze nie mamy wystarczajaco stalych deklaracji, wszystkie jednorazowe wplaty sa na wagę złota!!

Posted

Noelle napisał(a):
każde pieniążki bardzo się dla nas liczą!! zwlaszcza dlatego, ze nie mamy wystarczajaco stalych deklaracji, wszystkie jednorazowe wplaty sa na wagę złota!!

To poproszę o nr konta:)

Posted

[quote name='rudakacha']Zawsze mnie rozczulają takie gołe brzucholce, jak na pierwszym zdjęciu:p[/QUOTE]
Macie w takim razie coś wspólnego ze sobą z Noelle, ona ma hopsia na punkcie psich brzuchów :D

Heksiu wygląda w końcu jak ast, a nie glonojad, jakby jeszcze miał szyję trochę krótszą to by był idealny:diabloti:

Posted

no to prawda, najchętniej to bym wszystkim psom pozjadała brzuchy z miłości (o ile one by tego wcześniej mnie nie zrobiły, i to juz nie z miłości haha), a wcześniej wycałowała *_* :loveu:

z glonojadka zawsze mu coś pozostanie, szyjkę ma jak żyrafa, ale w schronie był zdecydowanie za chudy, teraz utył, wygląda jak prawdziwa astowa świnka :)