modliszka84 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Piękny pies, który tak długo nie może znaleźć swojego domu. Gacek jest czarny jak smoła, młody - ma ok 3 lata. W schronisku od października 2005. Jest łagodny, żyje zgodnie z innymi psami. I jakoś nie ma szczęścia w życiu.... :-( Pomózmy znaleźc mu dom... Chyba jest mixem owczarka belgijskiego groenendala. Bardzo podobny jest... może to zwiększy jego szanse....? Quote
modliszka84 Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 pokaż sie... dzis Twoja premiera na dogo.... Quote
modliszka84 Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 .......................... Quote
modliszka84 Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 nikt nawet nie zajrzał... 1,5 roku w schronie to za mało... :-( ? Quote
Karilka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 To raczej czarny ''biały owczarek szwajcarski":evil_lol: Piekny piesek! Quote
modliszka84 Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Karilka... jaki on biały hę :evil_lol: ? Quote
Karilka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 No nie gadaj że nie podobny! Według mnie bardzo tylko... czarny:D...:evil_lol: Quote
modliszka84 Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 bierzemy sie ostro za szukanie domu ! :mad: Quote
supergoga Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 No to szukamy domku - on jest piękny. Myślę, że poprosimy Halbinkę kochaną o super tekst, ja ostatnio wypalona i chora znowu (chyba nie daję rady odleżec choroby) a Halbinka super tekściara jest. I pomoge też powstawiać na portale. Quote
halbina Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 no dobrze, dobrze... skrobnę coś wieczorem, ale późno, bo idę na imprezę... :cool3: Quote
halbina Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Dziewczyny, czy te informacje na pierwszej stronie, to wszystko, co wiecie o piesku?... Trochę mało... Quote
modliszka84 Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 no niestety niewiele wiecej wiem... :shake: psiak jest w mało wyeksponowanej czesci schronu, w boksach w budynku... mało osób tam zagląda... jest w kilkoma innymi czarnymi psami wiec nie zwraca na siebie uwagi... ale ma cos niezwykłego w sobie... jest spokojnym i zrównowazonym psem... Quote
flatka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ten psiak jest rzeczywiście fajny, wygląda na łagodnego. Pozwólcie ze bedę go chociaz podbijać. Mam juz jedną,ale z łódzkich, psinkę (sunię) póki co na tymczasie. Ona wygladała na zdjeciach tak samo łagodnie i w rzeczywistości okazalo się ze jest przewspanialym rodzinnym psem nadającym się do małych dzieci. Quote
modliszka84 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Tak psiak jest łagodny... Niestety mieszka w boksach w budynku, gdzie rzadko kto wchodzi z odwiedzających, w boksie jest z 4 chyba czarnymi dużymi psami, więc ... jak on ma zwrócic na siebie uwage :placz: ? Quote
halbina Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Jestem czarny jak smoła i mam taki błysk w oku... niektórzy mówią, że to fajerwerki intelektu nadają memu spojrzeniu taki blask. Ci, którzy znają się na psach rasowych, doszukują się we mnie krwi szlachetnej - owczarka belgijskiego groenendala. Inni znawcy żartują, że jestem raczej czarnym ''białym owczarek szwajcarskim". Jedno jest pewne: przystojniak ze mnie, w dodatku całkiem młody, bo trzyletni, ale - niestety - nie mam szczęścia... Mieszkam w schronisku od 2005 roku. Na dodatek w miejscu, gdzie rzadko kto zagląda, mam więc niewielkie szanse na adopcje. A przecież mógłbym być doskonałym towarzyszem dla człowieka, mógłbym stać się dla niego dozgonnym przyjacielem, takim gotowym oddać nawet życie w jego obronie. Mogę mieszkać w domu z ogrodem, mogę zamieszkać w mieszkaniu, to dla mnie bez znaczenia. Akceptuję też inne psy, w chwili obecnej dzielę boks z trzema innymi psami. Ważne, by ktoś zechciał dać mi dom, taki na zawsze... Kocham ludzi i marzę o tym, aby i oni mnie pokochali... Pokochasz mnie?... Proszę! Quote
modliszka84 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 dzięękuujeemyy! :loveu: jutro wystawiamy aukcje!:razz: Quote
modliszka84 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 http://www.allegro.pl/item169218523_piekny_duzy_czarny_pies_czeka_na_ciebie_.html Quote
halbina Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Mnie się podoba :multi: :multi: :multi: Quote
Jona Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Sliczniak. Ja juz jednego podobnego mam- z Rybnika;) za tego tutaj pieska trzymam mocno kciuki, urokliwy jest, trzeba go reklamowac! Quote
olenka_f Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 halo co z psem sie dzieje czy ktos juz go zabrał do domu Quote
Recommended Posts