Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piękny pies, który tak długo nie może znaleźć swojego domu.

Gacek jest czarny jak smoła, młody - ma ok 3 lata.
W schronisku od października 2005.

Jest łagodny, żyje zgodnie z innymi psami. I jakoś nie ma szczęścia w życiu.... :-(

Pomózmy znaleźc mu dom...

Chyba jest mixem owczarka belgijskiego groenendala. Bardzo podobny jest... może to zwiększy jego szanse....?

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

No to szukamy domku - on jest piękny. Myślę, że poprosimy Halbinkę kochaną o super tekst, ja ostatnio wypalona i chora znowu (chyba nie daję rady odleżec choroby) a Halbinka super tekściara jest.
I pomoge też powstawiać na portale.

Posted

no niestety niewiele wiecej wiem... :shake:
psiak jest w mało wyeksponowanej czesci schronu, w boksach w budynku... mało osób tam zagląda... jest w kilkoma innymi czarnymi psami wiec nie zwraca na siebie uwagi...

ale ma cos niezwykłego w sobie...
jest spokojnym i zrównowazonym psem...

Posted

Ten psiak jest rzeczywiście fajny, wygląda na łagodnego. Pozwólcie ze bedę go chociaz podbijać. Mam juz jedną,ale z łódzkich, psinkę (sunię) póki co na tymczasie. Ona wygladała na zdjeciach tak samo łagodnie i w rzeczywistości okazalo się ze jest przewspanialym rodzinnym psem nadającym się do małych dzieci.

Posted

Tak psiak jest łagodny...
Niestety mieszka w boksach w budynku, gdzie rzadko kto wchodzi z odwiedzających, w boksie jest z 4 chyba czarnymi dużymi psami, więc ... jak on ma zwrócic na siebie uwage :placz: ?

Posted

Jestem czarny jak smoła i mam taki błysk w oku... niektórzy mówią, że to fajerwerki intelektu nadają memu spojrzeniu taki blask.
Ci, którzy znają się na psach rasowych, doszukują się we mnie krwi szlachetnej - owczarka belgijskiego groenendala. Inni znawcy żartują, że jestem raczej czarnym ''białym owczarek szwajcarskim".
Jedno jest pewne: przystojniak ze mnie, w dodatku całkiem młody, bo trzyletni, ale - niestety - nie mam szczęścia...
Mieszkam w schronisku od 2005 roku. Na dodatek w miejscu, gdzie rzadko kto zagląda, mam więc niewielkie szanse na adopcje.
A przecież mógłbym być doskonałym towarzyszem dla człowieka, mógłbym stać się dla niego dozgonnym przyjacielem, takim gotowym oddać nawet życie w jego obronie.
Mogę mieszkać w domu z ogrodem, mogę zamieszkać w mieszkaniu, to dla mnie bez znaczenia. Akceptuję też inne psy, w chwili obecnej dzielę boks z trzema innymi psami. Ważne, by ktoś zechciał dać mi dom, taki na zawsze...
Kocham ludzi i marzę o tym, aby i oni mnie pokochali... Pokochasz mnie?... Proszę!

• 2 weeks later...