piesia Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Przyszłam do Onysa z bazarku . Na razie zapisuję , ale potem wrócę poczytać dokładnie . Chłopak jakoś skradł moje serce . Quote
Maruda666 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Trwa bazarek książkowy dla Onysa. Na co przeznaczamy te pieniądze? Jest już jakiś transport? Quote
Karilka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Dziewczyny myśle cały czas ale .. cisza jak makiem zasiał :(. Quote
yolanovi Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 ja też zaglądam co jakiś czas i czekam na info. Co z Onyskiem? Dlaczego taka cisza? Quote
sunia2000 Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Domciu dla staruszka czeka, z tym, że może go przyjąć dopiero na przełomie listopada i grudnia. Do tego czasu czasu dobcio ma zagwarantowaną izolatke, na żadne boksy nie pójdzie. Transport już jest chyba załatwiony, z tego co wiem, tak że wszystko gra, trzeba tylko poczekać te kilka dni. A Onys/Odys ma się coraz lepiej. Oczko się goi, już nie leży całymi dniami, na widok smyczy staje na baczność w gotowości do spaceru:) Quote
yolanovi Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Dzięki za wieści, a szczególnie, że takie fajne wieści:kiss_2: Quote
Elza22 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Dobrze że takie dobre wieści bo już zaczynała martwić mnie ta cisza ale na szczęście wszystko dobrze:-) Quote
BERKANO Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='Elza22']Dobrze że takie dobre wieści bo już zaczynała martwić mnie ta cisza ale na szczęście wszystko dobrze:-) Całkowicie się z szanowną koleżanką zgadzam :-) Napiszcie ile i na co Odys (jakoś bardziej mi to imię podchodzi ;-)) potrzebuje pieniążków. Quote
NikaEla Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 BERKANO napisał(a):Napiszcie ile i na co Odys (jakoś bardziej mi to imię podchodzi ;-)) potrzebuje pieniążków. RPG napisał(a):Staly , staly , jeszcze chwila i ja sie pogubie . ) RPG napisał(a):Nic nie trzeba , koszty pokryja doberswiry . z tego co jest na wątku to ONYS (to jego imię od zawsze jak czytam) nie potrzebuje pieniędzy Quote
BERKANO Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 czyli pieniążki zebrane z bazarku możemy przeznaczyć na inne potrzebujące psiaki? Quote
BERKANO Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Na dniach bazar się kończy i chciałybyśmy wiedzieć, czy możemy przeznaczyć pieniążki z bazarku na Odyska/ Onyska na innego naszego potrzebującego staruszkowego podopiecznego. Quote
Klementynkaa Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 BERKANO napisał(a):Na dniach bazar się kończy i chciałybyśmy wiedzieć, czy możemy przeznaczyć pieniążki z bazarku na Odyska/ Onyska na innego naszego potrzebującego staruszkowego podopiecznego. a czy jest mozliwosc aby pieniazki na ONYSA zostały przekazane na innego dobka? mamy potrzebe przewiezc psa z Wrocławia do Warszawy do DT i trzeba nam troszke kasy zeby starczylo. Quote
Maruda666 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Dobek do przewiezienia ma jakiś wątek ? Quote
phase Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 A czy da radę prosić jakieś foteczki Onysa?. Może się Bóg wie jak nie zmienił niż na pierwszych zdjęciach, ale miło by się go zobaczyło... Quote
Klementynkaa Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Maruda666 napisał(a):Dobek do przewiezienia ma jakiś wątek ? nie, tutaj nie ma, jedynie na forum dobermanów, ale jest ogólnie pod opieką Nadziei Dobermana. Quote
Nikt Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Ja dodam,że ten dobuś ma jechać ze schroniska do DT na miejsce,które było przeznaczone dla Onysa :multi: Quote
Klementynkaa Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Maruda666 napisał(a):Dobek do przewiezienia ma jakiś wątek ? wsadziłam go wreszcie na naszą www: http://nadzieja-dobermana.pl/psiak/593 Quote
BERKANO Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 a to już wiem o co chodzi ;-) Wydaje mi się, że nie ma problemu z podzieleniem pieniążków z bazarku na transport i Szydłowce Quote
Klementynkaa Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 BERKANO napisał(a):a to już wiem o co chodzi ;-) Wydaje mi się, że nie ma problemu z podzieleniem pieniążków z bazarku na transport i Szydłowce no to super! my zbieramy na forum dobermanów i juz ciutek tam jest ale trzeba nam około 350 zł w sumie! Quote
yolanovi Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 BERKANO napisał(a):a to już wiem o co chodzi ;-) Wydaje mi się, że nie ma problemu z podzieleniem pieniążków z bazarku na transport i Szydłowce i ja sie pod tym podpisuję obiema rękami:p Quote
BERKANO Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 i co tam u naszego Dziadka słodkiego słychać? Jak się czuje? Quote
Elza22 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Ja też się zastanawiam co się dzieje że tu taka cisza Quote
Klementynkaa Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 wszystko jest w porządku, organizujemy transport na najbliższy weekend! Quote
Recommended Posts