Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Domciu dla staruszka czeka, z tym, że może go przyjąć dopiero na przełomie listopada i grudnia. Do tego czasu czasu dobcio ma zagwarantowaną izolatke, na żadne boksy nie pójdzie. Transport już jest chyba załatwiony, z tego co wiem, tak że wszystko gra, trzeba tylko poczekać te kilka dni.
A Onys/Odys ma się coraz lepiej. Oczko się goi, już nie leży całymi dniami, na widok smyczy staje na baczność w gotowości do spaceru:)

Posted

[quote name='Elza22']Dobrze że takie dobre wieści bo już zaczynała martwić mnie ta cisza ale na szczęście wszystko dobrze:-)

Całkowicie się z szanowną koleżanką zgadzam :-)

Napiszcie ile i na co Odys (jakoś bardziej mi to imię podchodzi ;-)) potrzebuje pieniążków.

Posted

BERKANO napisał(a):
Napiszcie ile i na co Odys (jakoś bardziej mi to imię podchodzi ;-)) potrzebuje pieniążków.

RPG napisał(a):
Staly , staly , jeszcze chwila i ja sie pogubie .
)

RPG napisał(a):
Nic nie trzeba , koszty pokryja doberswiry .

z tego co jest na wątku to ONYS (to jego imię od zawsze jak czytam) nie potrzebuje pieniędzy

Posted

Na dniach bazar się kończy i chciałybyśmy wiedzieć, czy możemy przeznaczyć pieniążki z bazarku na Odyska/ Onyska na innego naszego potrzebującego staruszkowego podopiecznego.

Posted

BERKANO napisał(a):
Na dniach bazar się kończy i chciałybyśmy wiedzieć, czy możemy przeznaczyć pieniążki z bazarku na Odyska/ Onyska na innego naszego potrzebującego staruszkowego podopiecznego.

a czy jest mozliwosc aby pieniazki na ONYSA zostały przekazane na innego dobka? mamy potrzebe przewiezc psa z Wrocławia do Warszawy do DT i trzeba nam troszke kasy zeby starczylo.

Posted

BERKANO napisał(a):
a to już wiem o co chodzi ;-)
Wydaje mi się, że nie ma problemu z podzieleniem pieniążków z bazarku na transport i Szydłowce

no to super! my zbieramy na forum dobermanów i juz ciutek tam jest ale trzeba nam około 350 zł w sumie!

Posted

BERKANO napisał(a):
a to już wiem o co chodzi ;-)
Wydaje mi się, że nie ma problemu z podzieleniem pieniążków z bazarku na transport i Szydłowce

i ja sie pod tym podpisuję obiema rękami:p