Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja mam nadzieję, że ktoś ogarnie wszystko.
Skoro DT jest nadal zwarte i gotowe w Olsztynie, a i transport jest, to chętnie bym się wyłączyła. Strasznie dużo emocji było tutaj i jechałam na takiej adrenalinie, że teraz czuję się zmęczona i poza pilnowaniem Baloniarek i bazarkiem, na którym nie bardzo mam co robić;) - zrobiłabym sobie parę dni wolnego.

Posted

Ja to widzę tak - kto się podejmuje bycia osobą decyzyjna w sprawie szczyla?

Chwała zawziętym osobom z tego wątku. Gdyby nie one, szczyl dalej byłby sobie w "chliwku".

Poza tym uważam, że trzeba szukac wsparcia na opłacenie transportu (pomimo deklaracji mmd), na szczepienia (wirusy), na zakup karmy.

Posted

Co z tym transportem do Olsztyna?? BEATRIX dograsz szczegóły związane z transportem? Musimy wiedzieć ile kosztuje transport ?
I kolejna kwestia - czy ta osoba od transportu dojedzie do Warszawy z Gdańska? Tym bardziej, że widnieje tam informacja o możliwości transportu co drugi week i jeden dzień w tygodniu.
To jeśli Sajlana dałaby radę potrzymać szczeniaka jeszcze tydzień, to może znalazłby się ktoś z Warszawy kto mógłby zawieźć szczeniaka do Asi? Myslę, że ktos by sie znalazł na spokojnie.

Sajlana Ty masz książeczkę zdrowia malucha? Umknęła mi gdzieś ta informacja.
Kochana napisz jeszcze ile czasu dasz radę potrzymać Malucha?

Posted

W skrócie: Młodzi zrezygnowali (może i dobrze), Mmd należy się odpoczynek, a Łódź będzie dla Szczylka robieniem bałaganu w łebku a to odpada! :angryy: szczyl muai jechac do sprawdzonego (!) domu do OLsztyna!

Posted

Nie, Marta - finanse zorganizuję, jestem Ci naprawdę niezmiernie wdzięczna, bo o mnie dbasz (u Jonika też, pamiętam ;) ), ale - jakkolwiek to zabrzmi - dam radę ;) Lubię malucha, a to są tylko pieniądze.

A z tego dyrygowania i wtrącania się - chciałabym się wypisać.

Aha - ogłoszenia biorę na siebie, właśnie odnowiłam wyróżnienie.

I dziękuję za zrozumienie.

Posted

[U]Bardzo przepraszam, ale sprawa pilna!!![/U] :roll:

Dziewczyny, szukam kogoś kto by mógł, jutro wyciągnąć zagłodzoną 2-kilową sunię ze schronu na Paluchu - z mojego podpisu, mamy transport do mnie na jutro po 16-tej,

a ja w najbliższym czasie niestety nie mogę jechać :(

Posted

[quote name='sajlana']maluch zostanie u mnie, uile będzie trzeba....ksiązeczkę zdrowia też mamy :)[/QUOTE]

Teraz to i ja juz nie nadążam;)
Takie miałam przeczucie, ze nici z tego domu, ale nie ma tego złego...
Czyli jednak do Olsztyna?

Posted

na czym miałoby wyglądać to "wyciągnięcue"...? [quote name='Ewanka'][U]Bardzo przepraszam, ale sprawa pilna!!![/U] :roll:

Dziewczyny, szukam kogoś kto by mógł, jutro wyciągnąć zagłodzoną 2-kilową sunię ze schronu na Paluchu - z mojego podpisu, mamy transport do mnie na jutro po 16-tej,

a ja w najbliższym czasie niestety nie mogę jechać :([/QUOTE]

Posted

[quote name='majqa']Ale przecież on zostaje u Sajlany więc nie ma co rozważać psów w Olsztynie.[/QUOTE

Zostaje, jedzie, transport, Olsztyn... ja rozumiem coraz mniej, czyli zostaje "ile będzie trzeba", to do czasu znalezienia domu ostatecznego, bezterminowo?

Posted

Zostaje u mnie, ponieważ nie ma jak na razie transportu do Olsztyna, góra do przyszłego weekendu, wolałabym wcześniej ale nic na siłę! Wczoraj miał szczepienia więc lepiej żeby nic nie złapał, do Olsztyna jedzie jak tylko będzie transport wiem ze Beatrix cos uzgadniała w tym temacie ale nie mam z nią kontaktu, we wtorek musze wziąć L4 do piatku ponieważ nie mogę z nim przyjśc juz do pracy bo mamy przeprowadzkę...

Posted

No to trzymammy kciuki żeby wszystko się udało..A Twój Rudzielec..( no brak mi słów, ja przecież jestem kociara, mojemu też nic nie brakuje za wyjątkiem jajec)...