Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Moja mamusia:crazyeye: na pewno nie:p[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jakie okłady? Z czego niby?:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Inaczej by sie posłuchała przecież ;)

MiszCZynię w okładach będę uczył......to tak jak księdza pacierza :diabloti:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Selket']Cześć,
wcale nie cienko tutaj jezd:shake: Gadacie całkiem sprawnie:placz:[/quote]
Witanko :multi:

Już nie płakaj :glaszcze:

Iv już skończyła? :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Pewnie tak myślała - no przecież nie ja :crazyeye:

Okłady Jabłuszko - okłady :multi::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Moja mamusia:crazyeye: na pewno nie:p

Jakie okłady? Z czego niby?:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Jak mam nie płakać, jak oblałam anatomię:-( I żebym się tych durnych mięśni nie uczyła to spoko, ale ja się uczyłam:placz: I tylko 2 nie umiałam przyczepów i w nie trafiłam i oooo:-(:-(:-(

Co Iv, miała skończyć??:roll:[/quote]
Dla mnie to i tak ciemna magia - bez tech dwóch dla mnie jesteś miszCZem :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Witanko :multi:

Już nie płakaj :glaszcze:

Iv już skończyła? :razz:[/quote]
Jak mam nie płakać, jak oblałam anatomię:-( I żebym się tych durnych mięśni nie uczyła to spoko, ale ja się uczyłam:placz: I tylko 2 nie umiałam przyczepów i w nie trafiłam i oooo:-(:-(:-(

Co Iv, miała skończyć??:roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Inaczej by sie posłuchała przecież ;)

MiszCZynię w okładach będę uczył......to tak jak księdza pacierza :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Że niby święconą wodą:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]

jeszcze by mi tyłeczek wypaliło:evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Że niby święconą wodą:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]jeszcze by mi tyłeczek wypaliło:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
:roflt:......sorki

:roflt:

Posted

[quote name='Selket']Jak mam nie płakać, jak oblałam anatomię:-( I żebym się tych durnych mięśni nie uczyła to spoko, ale ja się uczyłam:placz: I tylko 2 nie umiałam przyczepów i w nie trafiłam i oooo:-(:-(:-(

Co Iv, miała skończyć??:roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]eeeee tam...poprawisz...poćwiczysz przez święta na żywym modelu i bedzie ok;)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]eeeee tam...poprawisz...poćwiczysz przez święta na żywym modelu i bedzie ok;)[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]
A gdzież ja taki model znajdę:diabloti: Coby go wypreparować:diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']:roflt:......sorki

:roflt:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]nie wiem co w tym śmiesznego:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[QUOTE]A gdzież ja taki model znajdę:diabloti: Coby go wypreparować:diabloti:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No chyba masz pod ręką jakiegos aktualnego TZ-ta:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple']

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No chyba masz pod ręką jakiegos aktualnego TZ-ta:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Mam................ale wiesz wolę go intensywnie poużywać niż jednorazowo wypreparować:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Selket']O jaaaaaaaa...................:oops::oops: serio??????:oops::oops:Ale to nie jest trudne ta anatomia, ino tego dużo:roll:
Iv jest w pracy:p[/quote]
:razz::razz:

To zacznij od facetów - oni mają mniej :diabloti:

łeeeeeeee....a tak dobrze się zapowiadało :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Dla mnie to i tak ciemna magia - bez tech dwóch dla mnie jesteś miszCZem :multi:

#24859[/quote]
O jaaaaaaaa...................:oops::oops: serio??????:oops::oops:Ale to nie jest trudne ta anatomia, ino tego dużo:roll:
Iv jest w pracy:p

Posted

[quote name='Selket']Mam................ale wiesz wolę go intensywnie poużywać niż jednorazowo wypreparować:diabloti::diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu to ja już milczę w tej kwestii:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]niewiele go ...ale już zaczyna wygladać:p[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A dlaczemu masz iksa zamiast ust?:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Muszę śmigać do domku kochani............moze uda mi się wpaść w weekend...jak nie to standardowo- do zobaczenia w poniedziałek:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
a u mnie ziemisto :roll:

bo to jest "ekmmm" :eviltong:

Paaaaaaaa....cmokasy 102 :loveu:

Ja też na trochę śmigam ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']:ekmm:

ładnie śnieżek za oknem wygląda? :razz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]niewiele go ...ale już zaczyna wygladać:p

A dlaczemu masz iksa zamiast ust?:roll:

Muszę śmigać do domku kochani............moze uda mi się wpaść w weekend...jak nie to standardowo- do zobaczenia w poniedziałek:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Cześć moje kochane wątkowicze (tak niegramatycznie napisałam, żeby żadna płeć nie poczuła się dyskryminowana tym powitaniem):multi::multi::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Bila']Cześć moje kochane wątkowicze (tak niegramatycznie napisałam, żeby żadna płeć nie poczuła się dyskryminowana tym powitaniem):multi::multi::loveu::loveu:[/quote]
Grunt, że wszystkie rozumiemy :evil_lol:

czeeeeee :multi::loveu:

Posted

[quote name='Bila']A net mi dziś muli:shake:, chyba już się buntuje na te chałtury:evil_lol:, ale Menrzuś żadnych nowych filmików ani fotów:crazyeye:[/quote]
Mi też jakoś muli :shake:

Bida z multimediami :roll:....i tak Was za bardzo rozpieszczam :razz::evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Jak ci muli, to nas nie rozpieścisz:placz::placz::placz:

Już mnie szalg trafia:angryy:, wszystko mi się otwiera i otwiera i otwiera:roll: i nie może otworzyć:mad:[/quote]
Jutro coś spróbuję nowego zrobić ;)

To daj se na luz.....tylko nerwy stracisz :shake: