Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Danusia12']Wiem, wiem - natworzyliśmy tych postów. Ale przecież dostałem dzisiaj piętą łapkę - toż to święto jest, no nie?[/QUOTE]

kochaaany, co tam piąta łapka...ja dostałam ognika...kurde normalinie nie wiedziałam jak się zachować normalnie :evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Danusia12']
No, a z tymi obietnicami, to przesadziłaś. Żadna dupa zbita. Jak Menrzuś cos obiecuje to pewnik, że zrobi :cool1:[/QUOTE]

iiitam...siakoś nie mam zaufania do facetów i dobrego zdania tez nie :roll:
najprawdziwsze zdanie towarzyszące mi ostatnio jest takie:
Faceci są jak plemniki - tylko jeden na milion może stac się człowiekiem :shake:
:)

Posted

[quote name='Asior']kochaaany, co tam piąta łapka...ja dostałam ognika...kurde normalinie nie wiedziałam jak się zachować normalnie :evil_lol:[/quote]

A ja pamietam tą chwilę - to było kilka dni temu. I, w mordę, ja Ci to powiedziałem, że masz ognika. Nie pamiętasz? :mad:

Posted

[quote name='Asior']iiitam...siakoś nie mam zaufania do facetów i dobrego zdania tez nie :roll:
najprawdziwsze zdanie towarzyszące mi ostatnio jest takie:
Faceci są jak plemniki - tylko jeden na milion może stac się człowiekiem :shake:
:)[/quote]

Dobra, idę spać :-(

Posted

oj Asiorek Asiorek chyba się nie poszczęściło :shake:
...wiesz ja.... po 12 latach byciectwa.... też mam niekiedy rózne zdanie na temat PANÓW, ale mamy Menrzusia :loveu: (tylko co Danusia na to?, podzieli się? )

Posted

[quote name='AgaiTheta']oj Asiorek Asiorek chyba się nie poszczęściło :shake:
...wiesz ja.... po 12 latach byciectwa.... też mam niekiedy rózne zdanie na temat PANÓW, ale mamy Menrzusia :loveu: (tylko co Danusia na to?, podzieli się? )[/quote]

Az się boję pytać :crazyeye:

Posted

Dobra, ok, skoro Danusia pierwsza łapkę na Menrzusiu położyła ma prawo decyzyjne, ok z bólem serca, ale niech tam, niech zostanie jej Menrzusiem :evil_lol: Ale na pstrąga musicie mnie zaprosić, nie ma to tamto!!!

Posted

cześć gaduły, zawsze jak tu wpadnę to mi się humorek porawia:evil_lol::multi:

przyszłam się przywitać i zapowiedzieć, że jak jeszcze troszkę o tym pstrągu pogadacie, to się z Imbirem władujemy w pociąg i przyjedziemy, więc ostrzegam:p