apple Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Zabawne, zabawne.... Ale nie dla bidulinki! A Ty byś chciała, żeby Cię tak w kunia robili, jakbyś była wpół niepełnosprawna ? :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No własnie nie i zaznaczyłam to w pierwszej części postu cioteczko:diabloti: Ale tak sobie ją wyobraziłam i musi być wtedy taka pocieszna:loveu: No i tradycyjnie się zasiedziałam i musze zmykac bo już kronos bawi się w kota i miauczy że chce na polko:cool1: Lecem papa:loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Moja biedna, grubaśna Sylwunia! :loveu:[/quote] Wcale nie grubaśna.....a do tego będzie miała niedługo wczasy odchudzające. Rok temu tak schudła, że az jej skóra wisiała :p Quote
Menrzuś Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Zabawne, zabawne.... Ale nie dla bidulinki! A Ty byś chciała, żeby Cię tak w kunia robili, jakbyś była wpół niepełnosprawna ? :evil_lol:[/quote] No własnie - robi wtedy taką dziwną minkę, chyba podejrzewając mnie o jakąś złośliwość :lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No własnie nie i zaznaczyłam to w pierwszej części postu cioteczko:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale tak sobie ją wyobraziłam i musi być wtedy taka pocieszna:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No i tradycyjnie się zasiedziałam i musze zmykac bo już kronos bawi się w kota i miauczy że chce na polko:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Lecem papa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Miłego :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Wcale nie grubaśna.....a do tego będzie miała niedługo wczasy odchudzające. Rok temu tak schudła, że az jej skóra wisiała :p[/quote] No bo najpierw ją utuczysz, później chudnie i jej wszystko wisi! No i musi spowrotem przybrać, żeby nie wyglądać jak dziwoląg! :loveu: [quote name='Menrzuś']No własnie - robi wtedy taką dziwną minkę, chyba podejrzewając mnie o jakąś złośliwość :lol: Miłego :loveu:[/quote] Ty? I złośliwy? :crazyeye: Nieeeeeeeeeeeeeeeee :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No bo najpierw ją utuczysz, później chudnie i jej wszystko wisi! No i musi spowrotem przybrać, żeby nie wyglądać jak dziwoląg! :loveu: Ty? I złośliwy? :crazyeye: Nieeeeeeeeeeeeeeeee :evil_lol:[/quote] Zaraz, zaraz - ja jej nie tuczę.....to Alfa cały czas mówi, że Sylwa cuś mało je :eviltong: Też tak myslę ..... :B-fly: Quote
Iv_ Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Dzień dobry ;) Oglądając ostatnie filmiki można podziwiać cierpliwość Sylwy-iście matczyną do tej małej zakały jaką jest Gacek :mad: Gacek jest wprawdzie słodki, ale strasznie drański przy tym :evil_lol: i wszystko uchodzi mu siągle na sucho :roll: Piękne jest życie szczeniaka :multi: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Sam Sylwy nie poznaję - widać wie, że szczeniak musi sie wyszaleć, to lepiej śpi :lol: Gdyby nie ona, to ten szkodnik by chyba mnie albo Argona zamęczył Quote
Iv_ Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 :-o Ty dałbyś się zamęczyć tej małej zarazie? :eviltong::p Argonek jest za bardzo spolegliwy i mały już mu wszedł całkowicie na głowę-robiąc co chce :mad::roll: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Iv_']:-o Ty dałbyś się zamęczyć tej małej zarazie? :eviltong::p Argonek jest za bardzo spolegliwy i mały już mu wszedł całkowicie na głowę-robiąc co chce :mad::roll: :diabloti:[/quote] Nie no.....Argon się z zarazkiem bawi, tylko, że ta zabawa własciwie zawsze kończy się na podgryźnięciu jajek :shake:......a Argon przecież młodszych nie bije :p Quote
Iv_ Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie no.....Argon się z zarazkiem bawi, tylko, że ta zabawa własciwie zawsze kończy się na podgryźnięciu jajek :shake:......a Argon przecież młodszych nie bije :p[/quote] Bo Argon to dżentelmen w każdym calu :cool1:, ma klase facet-trzeba mu to przyznać ;) Quote
Menrzuś Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Iv_']Bo Argon to dżentelmen w każdym calu :cool1:, ma klase facet-trzeba mu to przyznać ;)[/quote] Mój wychów :diabloti: Quote
Iv_ Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Mój wychów :diabloti:[/quote] :-o nie przypisujesz sobie zbyt wielu zasług? :razz: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]jejku ciągle używam pytajników, do czego to doszło [/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]:roll:[/COLOR][/SIZE] Quote
Bila Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie no.....Argon się z zarazkiem bawi, tylko, że ta zabawa własciwie zawsze kończy się na podgryźnięciu jajek :shake:......a Argon przecież młodszych nie bije :p[/quote] A może Gacuś ma jakieś inklinacje weterynaryjne:hmmmm:. Dobry wieczór:cool3: Quote
Menrzuś Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Iv_']:-o nie przypisujesz sobie zbyt wielu zasług? :razz: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]jejku ciągle używam pytajników, do czego to doszło [/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]:roll:[/COLOR][/SIZE][/quote] Absolutnie nie - to mój Nunuś od prawie urodzenia :p [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]bardzo ładnie wyglądają[/COLOR][/SIZE] Quote
Menrzuś Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Bila']A może Gacuś ma jakieś inklinacje weterynaryjne:hmmmm:. Dobry wieczór:cool3:[/quote] Uuuuupsssss......nie zauważyłem Twojego wpisu :oops: Gacuś gryzie wszystko co odstaje :evil_lol:.....mnie liże po twarzy, a jak natknie się na nos, albo ucho, to od razu mu sie opcja gryzienia włącza :shake: Czeeeeeść :multi: Quote
Menrzuś Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Parę fotek na dobranoc łózkowe :razz: [IMG]http://img244.imageshack.us/img244/7013/obraz176ry8.jpg[/IMG] przytulanie się [IMG]http://img390.imageshack.us/img390/5623/obraz177km0.jpg[/IMG] [IMG]http://img293.imageshack.us/img293/3073/obraz178fq8.jpg[/IMG] [IMG]http://img390.imageshack.us/img390/2174/obraz180ee3.jpg[/IMG] ...i spaaaaanie :lol: [IMG]http://img244.imageshack.us/img244/6411/obraz188qs0.jpg[/IMG] Dobrej nocki :hand: Quote
Alicja Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]uffffffffffffffffffff.................nadrobiłam Przed spacerkiem rewela :multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: do Dżapkowej ....a pytałam czy się zastanowiłas dając córci na imię Alicja :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]uffffffffffffffffffff.................nadrobiłam [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Przed spacerkiem rewela :multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]do Dżapkowej ....a pytałam czy się zastanowiłas dając córci na imię Alicja :grins:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Niedobra chrzestna - do chrześniaka nie pisze :shake: Dobrej :hand: Quote
apple Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] do Dżapkowej ....a pytałam czy się zastanowiłas dając córci na imię Alicja :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Siem zastanowiłam:roll:............no ale przemyślec to jedno a przeżyć to drugie:evil_lol: Fota rewelacja:cool2: Lubiem łóżkowe sceny:diabloti:......ale to jest wspaniałe:wszyscy już rozbudzieni tylko Gacek jeszcze w głębokim śnie:evil_lol: [url]http://img244.imageshack.us/img244/7013/obraz176ry8.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [url]http://img244.imageshack.us/img244/7013/obraz176ry8.jpg[/url] Ale miejsca jeszcze macie w łóżku dużo:cool3::cool3:. Dzień dobry. mamy medal wreszcie olimpiadowy:multi: Quote
Alicja Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Niedobra chrzestna - do chrześniaka nie pisze :shake: Dobrej :hand:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu::loveu:nosz koffam chrześniaka i podziwiam , rodzeństwo przyszywane też :grins: ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Śpiące zdjęcia-rewelacja :razz: Dzień dobry :loveu: Quote
credita Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 no no to ciasno macie troszkę :evil_lol: Boksie się rozpychają jak to wytrzymujecie;) Pozdro od Agniestki byczy się nad morzem:p Quote
apple Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Byłam:grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Nie pierwszy, ale i chyba nie ostatni [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Wszystko co było Twoim marzeniem, [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]co jest i będzie w przyszłości [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]niech nie uleci z cichym westchnieniem [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]lecz niech się spełni w całosci...[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [IMG]http://img79.imageshack.us/img79/6058/applemc3.jpg[/IMG] Sto lat Jabłuszkowa :multi::multi::loveu: [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Recommended Posts