Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Zabawne, zabawne.... Ale nie dla bidulinki! A Ty byś chciała, żeby Cię tak w kunia robili, jakbyś była wpół niepełnosprawna ? :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No własnie nie i zaznaczyłam to w pierwszej części postu cioteczko:diabloti:

Ale tak sobie ją wyobraziłam i musi być wtedy taka pocieszna:loveu:

No i tradycyjnie się zasiedziałam i musze zmykac bo już kronos bawi się w kota i miauczy że chce na polko:cool1:

Lecem papa:loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Moja biedna, grubaśna Sylwunia! :loveu:[/quote]
Wcale nie grubaśna.....a do tego będzie miała niedługo wczasy odchudzające. Rok temu tak schudła, że az jej skóra wisiała :p

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Zabawne, zabawne.... Ale nie dla bidulinki! A Ty byś chciała, żeby Cię tak w kunia robili, jakbyś była wpół niepełnosprawna ? :evil_lol:[/quote]
No własnie - robi wtedy taką dziwną minkę, chyba podejrzewając mnie o jakąś złośliwość :lol:
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No własnie nie i zaznaczyłam to w pierwszej części postu cioteczko:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale tak sobie ją wyobraziłam i musi być wtedy taka pocieszna:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No i tradycyjnie się zasiedziałam i musze zmykac bo już kronos bawi się w kota i miauczy że chce na polko:cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Lecem papa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Miłego :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Wcale nie grubaśna.....a do tego będzie miała niedługo wczasy odchudzające. Rok temu tak schudła, że az jej skóra wisiała :p[/quote]

No bo najpierw ją utuczysz, później chudnie i jej wszystko wisi! No i musi spowrotem przybrać, żeby nie wyglądać jak dziwoląg!

:loveu:

[quote name='Menrzuś']No własnie - robi wtedy taką dziwną minkę, chyba podejrzewając mnie o jakąś złośliwość :lol:

Miłego :loveu:[/quote]

Ty? I złośliwy? :crazyeye: Nieeeeeeeeeeeeeeeee :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No bo najpierw ją utuczysz, później chudnie i jej wszystko wisi! No i musi spowrotem przybrać, żeby nie wyglądać jak dziwoląg!

:loveu:

Ty? I złośliwy? :crazyeye: Nieeeeeeeeeeeeeeeee :evil_lol:[/quote]
Zaraz, zaraz - ja jej nie tuczę.....to Alfa cały czas mówi, że Sylwa cuś mało je :eviltong:

Też tak myslę ..... :B-fly:

Posted

Dzień dobry ;)

Oglądając ostatnie filmiki można podziwiać cierpliwość Sylwy-iście matczyną do tej małej zakały jaką jest Gacek :mad:
Gacek jest wprawdzie słodki, ale strasznie drański przy tym :evil_lol:
i wszystko uchodzi mu siągle na sucho :roll:
Piękne jest życie szczeniaka :multi:

:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

:-o Ty dałbyś się zamęczyć tej małej zarazie? :eviltong::p

Argonek jest za bardzo spolegliwy i mały już mu wszedł całkowicie na głowę-robiąc co chce :mad::roll:

:diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']:-o Ty dałbyś się zamęczyć tej małej zarazie? :eviltong::p

Argonek jest za bardzo spolegliwy i mały już mu wszedł całkowicie na głowę-robiąc co chce :mad::roll:

:diabloti:[/quote]
Nie no.....Argon się z zarazkiem bawi, tylko, że ta zabawa własciwie zawsze kończy się na podgryźnięciu jajek :shake:......a Argon przecież młodszych nie bije :p

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie no.....Argon się z zarazkiem bawi, tylko, że ta zabawa własciwie zawsze kończy się na podgryźnięciu jajek :shake:......a Argon przecież młodszych nie bije :p[/quote]

Bo Argon to dżentelmen w każdym calu :cool1:, ma klase facet-trzeba mu to przyznać ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Mój wychów :diabloti:[/quote]

:-o nie przypisujesz sobie zbyt wielu zasług? :razz:

[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]jejku ciągle używam pytajników, do czego to doszło [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]:roll:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie no.....Argon się z zarazkiem bawi, tylko, że ta zabawa własciwie zawsze kończy się na podgryźnięciu jajek :shake:......a Argon przecież młodszych nie bije :p[/quote]

A może Gacuś ma jakieś inklinacje weterynaryjne:hmmmm:. Dobry wieczór:cool3:

Posted

[quote name='Iv_']:-o nie przypisujesz sobie zbyt wielu zasług? :razz:

[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]jejku ciągle używam pytajników, do czego to doszło [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]:roll:[/COLOR][/SIZE][/quote]
Absolutnie nie - to mój Nunuś od prawie urodzenia :p

[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]bardzo ładnie wyglądają[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Bila']A może Gacuś ma jakieś inklinacje weterynaryjne:hmmmm:. Dobry wieczór:cool3:[/quote]
Uuuuupsssss......nie zauważyłem Twojego wpisu :oops:

Gacuś gryzie wszystko co odstaje :evil_lol:.....mnie liże po twarzy, a jak natknie się na nos, albo ucho, to od razu mu sie opcja gryzienia włącza :shake:

Czeeeeeść :multi:

Posted

Parę fotek na dobranoc

łózkowe :razz:
[IMG]http://img244.imageshack.us/img244/7013/obraz176ry8.jpg[/IMG]

przytulanie się
[IMG]http://img390.imageshack.us/img390/5623/obraz177km0.jpg[/IMG]

[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/3073/obraz178fq8.jpg[/IMG]

[IMG]http://img390.imageshack.us/img390/2174/obraz180ee3.jpg[/IMG]

...i spaaaaanie :lol:
[IMG]http://img244.imageshack.us/img244/6411/obraz188qs0.jpg[/IMG]

Dobrej nocki :hand:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]uffffffffffffffffffff.................nadrobiłam

Przed spacerkiem rewela :multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

do Dżapkowej ....a pytałam czy się zastanowiłas dając córci na imię Alicja :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]uffffffffffffffffffff.................nadrobiłam [/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Przed spacerkiem rewela :multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]do Dżapkowej ....a pytałam czy się zastanowiłas dając córci na imię Alicja :grins:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Niedobra chrzestna - do chrześniaka nie pisze :shake:

Dobrej :hand:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]

do Dżapkowej ....a pytałam czy się zastanowiłas dając córci na imię Alicja :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Siem zastanowiłam:roll:............no ale przemyślec to jedno a przeżyć to drugie:evil_lol:

Fota rewelacja:cool2: Lubiem łóżkowe sceny:diabloti:......ale to jest wspaniałe:wszyscy już rozbudzieni tylko Gacek jeszcze w głębokim śnie:evil_lol:
[url]http://img244.imageshack.us/img244/7013/obraz176ry8.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[url]http://img244.imageshack.us/img244/7013/obraz176ry8.jpg[/url]

Ale miejsca jeszcze macie w łóżku dużo:cool3::cool3:. Dzień dobry. mamy medal wreszcie olimpiadowy:multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Niedobra chrzestna - do chrześniaka nie pisze :shake:

Dobrej :hand:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu::loveu:nosz koffam chrześniaka i podziwiam , rodzeństwo przyszywane też :grins: ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Nie pierwszy, ale i chyba nie ostatni

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Wszystko co było Twoim marzeniem, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]co jest i będzie w przyszłości [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]niech nie uleci z cichym westchnieniem [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]lecz niech się spełni w całosci...[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[IMG]http://img79.imageshack.us/img79/6058/applemc3.jpg[/IMG]

Sto lat Jabłuszkowa :multi::multi::loveu:
[FONT=Times New Roman][/FONT]