credita Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 witam a Sylwa chyba troszkę przytyła co:rolleyes: oczywiście bez urazy ;) Quote
Iza i Avanti Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Witam wieczorową porą! Gacek- cudo jak zawsze! Ale jak możesz boksy na balkonie zamykać? Oj, ti ti ti!!! Quote
Menrzuś Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='halbina']ET powala! a Sylwa i Argon zza drzwi balkonowych bardzo wymowni... :eviltong:[/quote] Ale wczoraj my go powaliliśmy - zafundowaliśmy mu taki spacer po dziczy, że spał pół dnia :lol: [quote name='Ula_czarnuszka']:lol: No i Argon przed drzwiami, z wyrzutem w oczach..:evil_lol: A zdjęcia rozbójników śpiących .. :loveu:[/quote] Argon chwilami ma dosyć Gacka i szuka spokojnego miejsca. W taki upał to by tylko spał. [quote name='Medorowa']Byłam widziałam i lece dalej;;:hand:[/quote] ......zapomniałaś dodać, że sobie jeszcze posta zaliczyłaś :eviltong: [quote name='credita']witam a Sylwa chyba troszkę przytyła co:rolleyes: oczywiście bez urazy ;)[/quote] Je już same "śmiecie", ale nic nie chudnie :shake:.....cały czas trzyma wagę [quote name='Iza i Avanti']Witam wieczorową porą! Gacek- cudo jak zawsze! Ale jak możesz boksy na balkonie zamykać? Oj, ti ti ti!!![/quote] Witam porankiem :multi: Były tylko na chwilkę przymknięte w celach doświadczalnych :p Argon-pielęgniarz [URL="http://www.youtube.com/v/z4t9LKUIiXw"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#0000ff]http://www.youtube.com/v/z4t9LKUIiXw[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL] Na balkonie [URL="http://www.youtube.com/v/s5joYmgVUjM"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#0000ff]http://www.youtube.com/v/s5joYmgVUjM[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL] Quote
Ula_czarnuszka Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Menrzuś'] Argon-pielęgniarz [URL="http://www.youtube.com/v/z4t9LKUIiXw"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#0000ff]http://www.youtube.com/v/z4t9LKUIiXw[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL] [/quote] A to nie było zmiękczanie pokarmu przed pożarciem?:evil_lol: [quote name='Menrzuś']Na balkonie [URL="http://www.youtube.com/v/s5joYmgVUjM"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#0000ff]http://www.youtube.com/v/s5joYmgVUjM[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL][/quote] Mały dentysta:diabloti::loveu: Quote
apple Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jestem:B-fly::multi: Trochę spóźniona:roll: dzisiaj ale jestem....leciałam na zapalenie płuc a tu nawet nikt nie zauważył że mnie nie było Pfffff:obrazic: Widziałam fotki- czuję się baaardzo usatysfakcjonowana:loveu: No i filmy...........boskie...........jaki on pomysłowy ten Gacek normalnie bomba:loveu::evil_lol: No ale to mnie zabiło:loveu::roflt: [url]http://img210.imageshack.us/img210/1018/obraz072hp5.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 A te zabiegi higieniczne Argona:evil_lol::evil_lol:, mlasku, mlasku, chlipu, chlipu. A Sylwa udręczona zwiała z balkonu:cool3::cool3:, pewnie chciała pochrapać, a tu... ET i nie ma spania:lol: Quote
credita Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Witam ,ale oczywiście jak ja jestem to ciebie nie ma:shake: pozdrawiam;) Quote
halbina Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 filmiki słodkie... ale jakoś fotki wolę jednak... Quote
Alicja Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:przyszłam zobaczyć fotaski :loveu::loveu::loveu:i nabić posta :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ja znowu:multi: a ciebie znowu nie ma:cool1: ide se...............:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Ula_czarnuszka']A to nie było zmiękczanie pokarmu przed pożarciem?:evil_lol: Mały dentysta:diabloti::loveu:[/quote] Nieeeee.......no co Ty. Sylwa ma czyste uszy, a i Gackowi małe zapalonko ucha dawno minęło - wszystko dzięki Argonowi. Regularnie myje uszy wszystkim psiakom. Tylko nikt jemu nie chce umyć :roll: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jestem:B-fly::multi: Trochę spóźniona:roll: dzisiaj ale jestem....leciałam na zapalenie płuc a tu nawet nikt nie zauważył że mnie nie było Pfffff:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Widziałam fotki- czuję się baaardzo usatysfakcjonowana:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No i filmy...........boskie...........jaki on pomysłowy ten Gacek normalnie bomba:loveu::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No ale to mnie zabiło:loveu::roflt:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][URL]http://img210.imageshack.us/img210/1018/obraz072hp5.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B][/quote] Nie za bardzo zrozumiałem to "leciałam na zapalenie płuc" :roll: Niech Ciebie nie zabija - zaraz nowe powklejam ;) [quote name='Bila']A te zabiegi higieniczne Argona:evil_lol::evil_lol:, mlasku, mlasku, chlipu, chlipu. A Sylwa udręczona zwiała z balkonu:cool3::cool3:, pewnie chciała pochrapać, a tu... ET i nie ma spania:lol:[/quote] Na balkonie to był sobotni poranek - zawsze poranny relaxik.....a tu nic z tego :evil_lol: Ogólny dzieńdoberek :multi: Quote
Menrzuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='credita']Witam ,ale oczywiście jak ja jestem to ciebie nie ma:shake: pozdrawiam;)[/quote] Ty to chyba tak specjalnie robisz :eviltong: Do następnegoooo :multi: [quote name='halbina']filmiki słodkie... ale jakoś fotki wolę jednak...[/quote] Zara będą :p [SIZE=1](to nie oglądaj :eviltong::evil_lol:)[/SIZE] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::multi::multi:przyszłam zobaczyć fotaski :loveu::loveu::loveu:i nabić posta :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To jest uczciwe postawienie sprawy :evil_lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To ja znowu:multi: a ciebie znowu nie ma:cool1: ide se...............:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jak zacząłem pisać poprzedniego posta, to Twoje oczko się nie paliło :shake: Quote
apple Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Menrzuś'] Jak zacząłem pisać poprzedniego posta, to Twoje oczko się nie paliło :shake:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak..........byłam tu przed tobą:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Menrzuś'] Nie za bardzo zrozumiałem to "leciałam na zapalenie płuc" :roll: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No że leciałam co sił w nogach, prędko, szybko, najszybciej jak potrafię:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Niech Ciebie nie zabija - zaraz nowe powklejam ;) [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dawaj już się nie mogę doczekać:multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak..........byłam tu przed tobą:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dawaj już się nie mogę doczekać:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Tylko gg się paliło :shake: To potrwa, a Ty mi zwiejesz.....później wkleję :razz: No i co z tymi płucami było? Quote
apple Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Tylko gg się paliło :shake: To potrwa, a Ty mi zwiejesz.....później wkleję :razz: No i co z tymi płucami było?[/quote][FONT=Century Gothic][B][COLOR=Green]Ciekawe:cool1:[/COLOR][/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]no nic tak biegłam, tak się spieszyłam ze moje płuca są w stanie zapalenia.................i nikt tego nie docenił:placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][B][COLOR=green]Ciekawe:cool1:[/COLOR][/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]no nic tak biegłam, tak się spieszyłam ze moje płuca są w stanie zapalenia.................i nikt tego nie docenił:placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Tak się spieszyłaś, że aż się spóźniłaś? :crazyeye:......tylko kobitki tak potrafią :diabloti: Quote
apple Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Tak się spieszyłaś, że aż się spóźniłaś? :crazyeye:......tylko kobitki tak potrafią :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pffffffffff cud ze w ogóle dotarłam:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Pffffffffff cud ze w ogóle dotarłam:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Znam te numery - spóźni się i jeszcze na wszelki wypadek się rozpfyfa :diabloti: A cóż takiego się stało? Quote
apple Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Znam te numery - spóźni się i jeszcze na wszelki wypadek się rozpfyfa :diabloti: A cóż takiego się stało?[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Auuuutoooo:roll: sie popsuło:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Auuuutoooo:roll: sie popsuło:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Bidulka :glaszcze:......i mósiałaś dyrdać na pytkach? :shake: Quote
apple Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Bidulka :glaszcze:......i mósiałaś dyrdać na pytkach? :shake:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie musiałam czekać na pana naprawnika:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
halbina Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Bidulka :glaszcze:......i mósiałaś dyrdać na pytkach? :shake:[/quote] musiałaś... chyba... :cool1: nie klikać w klawiaturę tyle, tylko fotki wstawiać, ale juz! :eviltong: Quote
apple Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='halbina']musiałaś... chyba... :cool1:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahahahahahaha aaaaaaaaaaaa! Nie zauważyłam! Buhahahahahahahahaha:roflt: Dawaj jeszcze Pani psorko:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Bo miałem napisane "mówiłaś" i za mało skasowałem :oops::oops:.....ale kicha :roll: Quote
Recommended Posts