Iza i Avanti Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Już się boisz, co? :evil_lol: Zaraz tam kumpla - jest przecież psią alfą :p.....juz teraz nie mogę napyskować na Gacka, bo od razu mnie obszczekuje :lol:[/quote] Ja się nigdy nie bojeeeeeeee :evil_lol::eviltong: No bo jakim prawem podnosisz głos na młodszego, mniejszego, nieobytego Gacusia! :mad: Quote
Bila Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Już się boisz, co? :evil_lol: Zaraz tam kumpla - jest przecież psią alfą :p.....juz teraz nie mogę napyskować na Gacka, bo od razu mnie obszczekuje :lol:[/quote] To mały ma opiekunów. Skarcić go nie będziecie mogli, żeby się wielkopsom nie narazić:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ja się nigdy nie bojeeeeeeee :evil_lol::eviltong: No bo jakim prawem podnosisz głos na młodszego, mniejszego, nieobytego Gacusia! :mad:[/quote] Czasami muszę, jak np wgryza się w palmę, albo co gorsza - w mojego palucha :eviltong: [quote name='Bila']To mały ma opiekunów. Skarcić go nie będziecie mogli, żeby się wielkopsom nie narazić:evil_lol:[/quote] Tu chodzi tylko o Sylwę - ona jest szefową psiego stada i czuje się moralnie za nie odpowiedzialna :evil_lol: [quote name='shirrrapeira']Piekne zdjecia, pieknego psa...[/quote] piesek się udał - taka mała hiena (ze względu na umaszczenie i gryzienie wszystkiego):evil_lol: Quote
halbina Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 fajny ten Wasz Gacek... hienka... wiesz, że i ja mam hienkę gacka... zgadza się wszystko: uszy jak radary, umaszczenie, cechy charakteru... tylko ta moja się nie śmieje... :roll: Quote
apple Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Menrzuś']A ja myślałem, że Brunchilda :hmmmm:.......:diabloti: pa pa :hand:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Baaaaardzo śmieszne....baaaardzo:cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='Iza i Avanti']Od dziś mój TZ ma nowe imię: Mamut! :diabloti: Siem ucieszy![/quote]:B-fly::B-fly::B-fly: [quote name='Menrzuś']I nie zapomnij dopowiedzieć kto jest matką chrzestną :diabloti:[/quote]:B-fly::B-fly::B-fly: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] Witaj Menrzusiu - wstawaj nadchodzi kolejny zasr..... zakoopalony dzień:diabloti: Ale tam masz wariatkowo:evil_lol: [url]http://img299.imageshack.us/img299/6198/p7110007zy5.jpg[/url] I Sylwa poczuła powołanie:loveu: [url]http://img172.imageshack.us/img172/8957/p7090002vg5.jpg[/url] Nie długo tak go wyniańczy że bedzie synkiem Sylwusi;)[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='halbina']fajny ten Wasz Gacek... hienka... wiesz, że i ja mam hienkę gacka... zgadza się wszystko: uszy jak radary, umaszczenie, cechy charakteru... tylko ta moja się nie śmieje... :roll:[/quote] I pewnie tak nie szaleje, bo nie wyobrażam sobie, że możnaby szaleć bardziej niż ten mój dzikus:p [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Baaaaardzo śmieszne....baaaardzo:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] :B-fly::B-fly::B-fly: :B-fly::B-fly::B-fly: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Menrzusiu - wstawaj nadchodzi kolejny zasr..... zakoopalony dzień:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale tam masz wariatkowo:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][URL]http://img299.imageshack.us/img299/6198/p7110007zy5.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I Sylwa poczuła powołanie:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][URL]http://img172.imageshack.us/img172/8957/p7090002vg5.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie długo tak go wyniańczy że bedzie synkiem Sylwusi;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Właśnie skończyłem czyścić, a Gacek zapadł w chwilowy letarg :p Może i będzie synkiem, ale narazie opieprza go za to gryzienie fafli - może to przyniesie skutek Witanko Jabłuszko :multi: Quote
apple Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Menrzuś'] Właśnie skończyłem czyścić, a Gacek zapadł w chwilowy letarg :p Może i będzie synkiem, ale narazie opieprza go za to gryzienie fafli - może to przyniesie skutek Witanko Jabłuszko :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Hihihihihihihihihi Witaj Menrzusiu:multi: No już go tak nie żałuj......troszkę dyscypliny jeszcze nikomu nie zaszkodziło:diabloti: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Hihihihihihihihihi[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Menrzusiu:multi:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No już go tak nie żałuj......troszkę dyscypliny jeszcze nikomu nie zaszkodziło:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Kupiliśmy mu taką małą budę i ma chłopak fajną zabawę - z rozbiegu wskakuje w nią, obraca się, chwilę się czai i dostając powera w tyłku śmiga przez cały dom, żeby znowu w pełnym biegu wskoczyć do środka. Taki slalom-gigant urządza między psiakami :p Quote
apple Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Kupiliśmy mu taką małą budę i ma chłopak fajną zabawę - z rozbiegu wskakuje w nią, obraca się, chwilę się czai i dostając powera w tyłku śmiga przez cały dom, żeby znowu w pełnym biegu wskoczyć do środka. Taki slalom-gigant urządza między psiakami :p[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hahahahahha super, chciała bym to widzieć to taki rozkoszny widok musi być i te pozwijane chodniki, dywaniki i zdziwione miny Argona i Sylwy mówiące - zwariował - mały świr normalnie:evil_lol: A ja musze zmykac- Przede mną jeszcze spacerek i zakupy a mam na to 1,5 h tylko 1,5 przez moją gorszą polówkę- zamordować to mało:angryy: Przez niego Ala ma dzisiaj zły dzień bo tak hałasował wychodząc do pracy ze ją obudził i w tej chwili jest zła, niewyspana i niezadowolona no i oczywiście przesunęła jej sie godzina spania......na prawde zamordować to mało:shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Jestem w trakcie zakupu aparatu, to może i filmiki będę wstawiał :razz: To jeszcze sobie TZta nie wychowałaś? :crazyeye:.....Ścierą po grzbiecie :diabloti: Biedna Alutka :loveu: Quote
apple Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Jestem w trakcie zakupu aparatu, to może i filmiki będę wstawiał :razz: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Oooooo to super...to kupuj szybko bo już się niecierpliwie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] To jeszcze sobie TZta nie wychowałaś? :crazyeye:.....Ścierą po grzbiecie :diabloti: Biedna Alutka :loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No niestety z tą kwestią sobie nie radze.......rano porusza się jak sołon w składzie porcelany:shake: masakra......było by wyjscie wstać i np. robić mu śniadanie do pracy...mnie hałasu by było .......ale coś ty- NEVER EVER:diabloti: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No niestety z tą kwestią sobie nie radze.......rano porusza się jak sołon w składzie porcelany:shake: masakra......było by wyjscie wstać i np. robić mu śniadanie do pracy...mnie hałasu by było .......ale coś ty- NEVER EVER:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Ja też się niecierpliwię :evil_lol: Biedny TZ - sam musi sobie śniadanie robić :shake:.....teraz mu się nie dziwię, że tak tego rannego stresa przeżywa :lol: Śmigaj już bo się nie wyrobisz :loveu: Quote
apple Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja też się niecierpliwię :evil_lol: Biedny TZ - sam musi sobie śniadanie robić :shake:.....teraz mu się nie dziwię, że tak tego rannego stresa przeżywa :lol: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ppppffff:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Śmigaj już bo się nie wyrobisz :loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Bosszzz ale się zasiedziałam:crazyeye: .......................papapa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Bosszzz ale się zasiedziałam:crazyeye: .......................papapa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Czymnij się :multi::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Pszłam powiedzieć "dzień dobry" i zakopać się dalej w papierach! Quote
Agniest Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 hej :multi: u nas też okres raportów i raporcików za I półrocze :angryy: Quote
Menrzuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Ja też w papierach teraz siedzę, tylko że innego rodzaju :diabloti: Quote
Bila Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja też w papierach teraz siedzę, tylko że innego rodzaju :diabloti:[/quote] Toaletowych:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Jak tam dzień minął Waszemu psiemu trio? Quote
Menrzuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Bila']Toaletowych:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Jak tam dzień minął Waszemu psiemu trio?[/quote] Wywalił ziemię z doniczki, nie daje mi zawiązać sznurowadeł, bo zaraz rozwiązuje, zsikał mi się w samochodzie, ciągnął Sylwę za cycorki, zeżarł pudełko, odpędził Argona od michy..... :shake: Waży już 3,4 kg :multi: Quote
Bila Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Wywalił ziemię z doniczki, nie daje mi zawiązać sznurowadeł, bo zaraz rozwiązuje, zsikał mi się w samochodzie, ciągnął Sylwę za cycorki, zeżarł pudełko, odpędził Argona od michy..... :shake: Waży już 3,4 kg :multi:[/quote] Ogrodnik, lejek, strongman, wielbiciel tektury, dietetyk-żarłok. O rany. :cool3::cool3::cool3: Rozwija się na wszelkich frontach Quote
Menrzuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Bila']Ogrodnik, lejek, strongman, wielbiciel tektury, dietetyk-żarłok. O rany. :cool3::cool3::cool3: Rozwija się na wszelkich frontach[/quote] A żebyś wiedziała :evil_lol: Wszystko czym się bawi targa do swojej budy - dużo ciekawych rzeczy tam ma :lol: Jak Argon chciał wyciągnąć ściereczkę - ciągnął ją, aż wyrwał i spowrotem w budzie schował :evil_lol: Quote
Bila Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 I do tego chomik. Jedna mała bulwa, a ile twarzy:evil_lol:. Znaczy pycholi Quote
Menrzuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Bila']I do tego chomik. Jedna mała bulwa, a ile twarzy:evil_lol:. Znaczy pycholi[/quote] Ale to jeszcze jednak dzieciak. Przed samym zaśnięciem stara się Sylwie cycorka pociągnąć :loveu: Quote
Bila Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale to jeszcze jednak dzieciak. Przed samym zaśnięciem stara się Sylwie cycorka pociągnąć :loveu:[/quote] A Sylwa co na to?:cool3: Quote
Recommended Posts