szyszka.fr Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Dzisiaj trzy ważne rzeczy się zdarzyły Gackowi. 1. Powstało klapnięte uszko - ale o tym juz pisałem 2. Usłyszał pierwszy raz odkurzacz:evil_lol: Od razu smyrgnął schować się za przednimi łapami Argona, który właśnie leżał pod stołem. Ale ssawka w końcu dotarła i do stołu. Argon skoczył sobie na fotel - Gacek próbowal, ale nie dał rady wskoczyć. Uciekł za donicę z palemką. Ale tam też ssawka go dopadła, więc uciekł za telewizor. W końcu nie miał gdzie uciekać i desperackim skokiem przez metalową rurę odkurzacza uciekł do tyłu. Myślałem, że się schował pod stołem, ale nie - odwróciłem się, a ten mały szczylek atakował karbowana rurę odkurzacza :evil_lol: Odważny jest. 3. Wyjąłem plecak na stelażu z szafy i postawiłem go oparłszy o ścianę. Coś nowego, więc Gacek musiał sprawdzić. Pociągnął za coś i plecak sie przewrócił. Gacek odskoczył, schował się znowu za Argona, ale za chwile wyskoczył na środek, pochylił sie lekko i....zaczął warczeć :evil_lol: tak cieniutko. A po chwili dwa razy szczeknął - pierwszy raz z Alfą to słyszeliśmy :multi:[/quote] 1. A już myślałam, że będzie "Miś Uszatek":evil_lol: 2. Czyli bedzie psem zaczepno-obronnym: on zaczepia, Ty bronisz:evil_lol::diabloti: 3. Jeszcze będzie z niego wojak, poustawia pewnie wszystkich na osiedlu:evil_lol: ja tez mała jestem , a jak zawarcze to wióra lecą:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='szyszka.fr']w poniedziałek przyjechałam, tydzien witałam sie z cała jego rodziną a troche ich jest:evil_lol:(nie tkne już alkoholu :ekmm:), przyjechałam na stałe, TZ po kolejnej operacji, tym razem udanej właśnie widze najważniejszą Gackową zmianę:evil_lol: [/quote] Gacek to jest jedna ze zmian ;) Musiałaś przyjechać, czy poprostu miałaś dość? wiesz, nawet nie wiem o co pytać - to kupa czasu.....ale cieszę się, że jesteś. Co tu się działo to przez tydzień powinnaś nadrobić :evil_lol: a sama też musisz opowiedzieć :razz: Quote
halbina Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='szyszka.fr'] czesc :multi:!!jak książka? juz wydana?[/quote] na razie przerzuciłam sie na fotografię... :evil_lol: buziaczki, Szyszko! :loveu: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Jachu1957']GoniaP......Jachu1957 też wrócił:diabloti:, jak dobrze jest poczytać Twoje posty Rybeńko! Moje serce, stargo oficera łomocze z radości:loveu:[/quote] Kolego - to jest wątek Argona, Sylwy i Gacka....jak chcesz coś powiedzieć na ten temat - proszę bardzo, ale jeżeli chcesz trollować, to zrób to gdzieindziej. Załóż sobie offtopikowy wątek na te sprawy Quote
halbina Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Kolego - to jest wątek Argona, Sylwy i Gacka....jak chcesz coś powiedzieć na ten temat - proszę bardzo, ale jeżeli chcesz trollować, to zrób to gdzieindziej. Załóż sobie offtopikowy wątek na te sprawy[/quote] zazdrośnik... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Gacek to jest jedna ze zmian ;) Musiałaś przyjechać, czy poprostu miałaś dość? wiesz, nawet nie wiem o co pytać - to kupa czasu.....ale cieszę się, że jesteś. Co tu się działo to przez tydzień powinnaś nadrobić :evil_lol: a sama też musisz opowiedzieć :razz:[/quote] opowiadaj wszystko jak leci, jakie zmiany? troche miałam dość , troche musiałam jeszcze się wyspowiadam:evil_lol: pytaj o co chcesz, po kolei, cieszę sie ze sie cieszysz:loveu: i że jestem też się cieszę:diabloti: w tydzień nie wyrobie:shake:, naprodukowaliście stron i teraz ratami odrabiam:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='szyszka.fr']1. A już myślałam, że będzie "Miś Uszatek":evil_lol: 2. Czyli bedzie psem zaczepno-obronnym: on zaczepia, Ty bronisz:evil_lol::diabloti: 3. Jeszcze będzie z niego wojak, poustawia pewnie wszystkich na osiedlu:evil_lol: ja tez mała jestem , a jak zawarcze to wióra lecą:evil_lol::evil_lol::diabloti:[/quote] Też się obawiałem, ale się naprawił :evil_lol: Nie ja - Argona wybrał na obrońcę:p Przecież to bulldog - pies na byki :diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='halbina']zazdrośnik... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] przecież wiesz, że nie o to chodzi;) Quote
Jachu1957 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Kolego - to jest wątek Argona, Sylwy i Gacka....jak chcesz coś powiedzieć na ten temat - proszę bardzo, ale jeżeli chcesz trollować, to zrób to gdzieindziej. Załóż sobie offtopikowy wątek na te sprawy[/quote] Dla Ciebie Panie Kolego albo lepiej Obywatelu Pułkowniku, to były wyrazy serdecznej sympatii dla GoniP i tyle! Młody człowieku. Quote
szyszka.fr Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='halbina']na razie przerzuciłam sie na fotografię... :evil_lol: buziaczki, Szyszko! :loveu:[/quote] to coś co szyszki lubią najbardziej:loveu: Ściskam Cię mocno Halbinko! Quote
Medorowa Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Menrzuś'][SIZE=4]Za wszystkimi Wami tęsknię tak samo :multi:[/SIZE] tylko dzisiaj przeżyłem szoka:p[/quote] Tak samo, tak samiutko, bez minimalnej różnicy:diabloti::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='szyszka.fr']opowiadaj wszystko jak leci, jakie zmiany? troche miałam dość , troche musiałam jeszcze się wyspowiadam:evil_lol: pytaj o co chcesz, po kolei, cieszę sie ze sie cieszysz:loveu: i że jestem też się cieszę:diabloti: w tydzień nie wyrobie:shake:, naprodukowaliście stron i teraz ratami odrabiam:evil_lol:[/quote] No to jest wesoło :lol: A tak jakoś wyszło to produkowanie....sam się dziwię, że ktoś jeszcze chce tu klikać:roll: Quote
szyszka.fr Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Też się obawiałem, ale się naprawił :evil_lol: Nie ja - Argona wybrał na obrońcę:p Przecież to bulldog - pies na byki :diabloti:[/quote] Bo Argon instynkt macierzyński ma we krwi:evil_lol: te na pastwisku, czy raczej na papierze?:cool3: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Jachu1957']Dla Ciebie Panie Kolego albo lepiej Obywatelu Pułkowniku, to były wyrazy serdecznej sympatii dla GoniP i tyle! Młody człowieku.[/quote] Wyrazy serdecznej sympatii dla Goni są tu codziennie.....a teraz opuść to miejsce - mówiłem co masz zrobić szeregowcu....odmaszerować Ja ładuję tego typa do "ignorowanych" i proponuję to samo reszcie....i nie cytujcie go, bo po co.....dzięki Wam Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='szyszka.fr']Bo Argon instynkt macierzyński ma we krwi:evil_lol: te na pastwisku, czy raczej na papierze?:cool3:[/quote] A żebyś wiedziała - Argon szokuje mnie coraz bardziej....i to nir to, że daje sobie wszystko zrobić maluchowi - bawi się z nim, śpi z nim. Na spacerze już nie wącha kwiatków :evil_lol: tylko cały czas jest czujny Quote
szyszka.fr Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Menrzuś']No to jest wesoło :lol: A tak jakoś wyszło to produkowanie....sam się dziwię, że ktoś jeszcze chce tu klikać:roll:[/quote] czemu się dziwisz????? Zawsze kawusia i ptasie mleczko, w pokoiku kanapa na której można się rozłożyć, dwa (włąściwie już 3) faflaki do myziania i rodzynek na dokładke:evil_lol: ,ciotki imprezowiczki i ptasiory jak sie patrzy, jak trzeba to jest muzyka i wódka sie leje, jak trzeba to kaca się leczy i plotkuje a nad wszystkim panuje twardą ręką ALFA nigdzie tak nie ma:loveu: Quote
szyszka.fr Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Menrzuś']A żebyś wiedziała - Argon szokuje mnie coraz bardziej....i to nir to, że daje sobie wszystko zrobić maluchowi - bawi się z nim, śpi z nim. Na spacerze już nie wącha kwiatków :evil_lol: tylko cały czas jest czujny[/quote] i dobrze..... żeby Gacusia mu nikt nie zwędził:evil_lol: Quote
GoniaP Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Wyrazy serdecznej sympatii dla Goni są tu codziennie.....[/quote] Dzięki ........... Jachu to natręt :placz::placz::placz: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='szyszka.fr']czemu się dziwisz????? Zawsze kawusia i ptasie mleczko, w pokoiku kanapa na której można się rozłożyć, dwa (włąściwie już 3) faflaki do myziania i rodzynek na dokładke:evil_lol: ,ciotki imprezowiczki i ptasiory jak sie patrzy, jak trzeba to jest muzyka i wódka sie leje, jak trzeba to kaca się leczy i plotkuje a nad wszystkim panuje twardą ręką ALFA nigdzie tak nie ma:loveu:[/quote] I to mówi ta co już pić nie będzie :evil_lol:....ani razu do następnego razu :diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='GoniaP']Dzięki ........... Jachu to natręt :placz::placz::placz:[/quote] Spokojnie Goniu - wsadź go do ignorowanych. Jest dużo możliwości pozbycia się takich typów :loveu: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='szyszka.fr']i dobrze..... żeby Gacusia mu nikt nie zwędził:evil_lol:[/quote] Widziałaś zdjęcia - to jest Argonowy pupilek :lol: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Medorowa']Tak samo, tak samiutko, bez minimalnej różnicy:diabloti::evil_lol:[/quote] No może tyci-tyci :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Menrzuś']I to mówi ta co już pić nie będzie :evil_lol:....ani razu do następnego razu :diabloti:[/quote] wiesz....:oops: ja z tych co ślęczą nad drinkiem całą impreze i mimo wszystko wracają na czworaka a tutaj czystą piłam pod stołem nie leżałam i kaca nie było:lol: ale ostatnia impreza dała mi do wiwatu i muszę przystopować u TZ-ta jestem więc muszę trzymać fason:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='szyszka.fr']wiesz....:oops: ja z tych co ślęczą nad drinkiem całą impreze i mimo wszystko wracają na czworaka a tutaj czystą piłam pod stołem nie leżałam i kaca nie było:lol: ale ostatnia impreza dała mi do wiwatu i muszę przystopować u TZ-ta jestem więc muszę trzymać fason:evil_lol:[/quote] Już sobie to wyobrażam te Twoje podnoszenie szkła :diabloti: A co z boksiem? :razz: Quote
szyszka.fr Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Widziałaś zdjęcia - to jest Argonowy pupilek :lol:[/quote] oj widziałam!!! i napatrzeć się nie mogę:loveu: bo: 1. Gacusiowe oczęta jak u shrekowego kota, takie piękne, wielkie i naiwne 2.razem wyglądają świetnie:evil_lol: wielki i tyci, Flip i Flap po prostu rewelacja! .....hmmmmm... mogłam dodać ja i TZ:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts