Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jak my mu zrobimy psychoterapię, to żółte papiery dostanie :cool1:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nooo sooo ty ja jestem fachowcem w każdej dziedzinie:B-fly: zapomniałaś:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Juz zrobiłyście - jakieś podejrzanie monochromatyczne sny mam :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Taaaaaak opowiedz:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nooo sooo ty ja jestem fachowcem w każdej dziedzinie:B-fly: zapomniałaś:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Zapomniałam....

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Taaaaaak opowiedz:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

A Ty to wszystko chciałabyś wiedzieć!!!

[quote name='Menrzuś']:eviltong:

a Ty jeszcze tu? :evil_lol:[/quote]

Ona tu zawsze będzie. Nawet jak jej nie będzie!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']
Ona tu zawsze będzie. Nawet jak jej nie będzie![/quote]

Ale co to będzie, jak jej nie będzie :placz:......kiedy se na urlop pojedzie :placz:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Oj, bida, bida :placz:[/quote]

Pociesza mnie to że pełno fot będzie :razz:....Japko na wodzie, Japko na piasku, Japko na deptaku, Japko na statku, Japko w bikini...... :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Pociesza mnie to że pełno fot będzie :razz:....Japko na wodzie, Japko na piasku, Japko na deptaku, Japko na statku, Japko w bikini...... :evil_lol:[/quote]

Japko tu, Japko tam... Ach, co to będą za zdjęcia!

Papa

Wrócę później!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Zapomniałam....

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to żeby mnie to było osatni raz......alebo zafunduje ci koszulkę z nampiesm[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]JAPKOWA WSZYSTKO WIE NAJLEPIEJ:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

A Ty to wszystko chciałabyś wiedzieć!!!

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No a ty to niby nie co?:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Ona tu zawsze będzie. Nawet jak jej nie będzie![/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Święte słowa:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Menrzuś']Ale co to będzie, jak jej nie będzie ......kiedy se na urlop pojedzie [/quote]

[quote name='Iza i Avanti']Oj, bida, bida [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ojjjjj nie płakajcie szybko wrócę, nawet nie zdążycie zatęsknić;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Menrzuś']Pociesza mnie to że pełno fot będzie :razz:....Japko na wodzie, Japko na piasku, Japko na deptaku, Japko na statku, Japko w bikini...... :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Coooooo w bikini.....never:shake:....no chyba ze się opiję:roll:.............[/B][/COLOR][/FONT][COLOR=cyan]morskiej wody oczywiście:evil_lol:[/COLOR]

[quote name='Iza i Avanti']Japko tu, Japko tam... Ach, co to będą za zdjęcia!

Papa

Wrócę później![/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Noooo normalnie boskie będą..ba ja na nich bede:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Święte słowa:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ojjjjj nie płakajcie szybko wrócę, nawet nie zdążycie zatęsknić;)[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Coooooo w bikini.....never:shake:....no chyba ze się opiję:roll:.............[/B][/COLOR][/FONT][COLOR=cyan]morskiej wody oczywiście:evil_lol:[/COLOR]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Noooo normalnie boskie będą..ba ja na nich bede:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Nooooooooo, bo wszystko co jest z Japuszkiem związane jest:...

[CENTER][B][SIZE=7]BOSKIE[/SIZE][/B][/CENTER]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Nooooooooo, bo wszystko co jest z Japuszkiem związane jest:...

[CENTER][B][SIZE=7]BOSKIE[/SIZE][/B][/CENTER]
[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No przecież wiem:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Iza i Avanti'][CENTER][B][SIZE=7][COLOR=magenta]>>>>AVE<<<<[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Tak siostro:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][/B]
[B][COLOR=#008000]A ciekawe gdzie się Menrzuś podział:razz:....hmmmm pewno znowy szaleje w kuchni......juz czuje te zapachy:roll:....głodna jestem:cool1:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Tak siostro:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][COLOR=#008000]A ciekawe gdzie się Menrzuś podział:razz:....hmmmm pewno znowy szaleje w kuchni......juz czuje te zapachy:roll:....głodna jestem:cool1:[/COLOR][/B][/quote]

:crazyeye: Głodna? :crazyeye: Ty mi mówisz o głodzie? :crazyeye:

Jesooooooooooo... Ja to już z głodu zapomniałam jak się nazywam... Od śniadania upłynęło wieeeeeeeeeeeeeeeele godzin (tylko 2 kanapeczki :placz:), a ja zjadłam tylko:

- 1 brzoskwinię
- 1 nektarynkę
- 5 delicji
- 2 kostki czekolady

Do tego 4 kawy i 2 litry wody

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:crazyeye: Głodna? :crazyeye: Ty mi mówisz o głodzie? :crazyeye:

Jesooooooooooo... Ja to już z głodu zapomniałam jak się nazywam... Od śniadania upłynęło wieeeeeeeeeeeeeeeele godzin (tylko 2 kanapeczki ), a ja zjadłam tylko:

- 1 brzoskwinię
- 1 nektarynkę
- 5 delicji
- 2 kostki czekolady

Do tego 4 kawy i 2 litry wody[/quote]:cool1::cool1::cool1:[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:mad::mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ja zjadłam tylko 0,5 l jogurciku o godzinie 9,30...................................:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple']:cool1::cool1::cool1:[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:mad::mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ja zjadłam tylko 0,5 l jogurciku o godzinie 9,30...................................:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Boszszszszszsz! Przecież Ty się zagłodzisz!!! Goopia czy co? :crazyeye:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Boszszszszszsz! Przecież Ty się zagłodzisz!!! Goopia czy co? :crazyeye:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie no zaraz zjem obiad.....tzn o 16:roll:....dwa pomidorki z mozarella i sałatą.......- mniam:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie no zaraz zjem obiad.....tzn o 16:roll:....dwa pomidorki z mozarella i sałatą.......- mniam:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

A ja po powrocie wsunę ziemniory z mięchem. ogórek małosolny i sałatka z kapusty kiszonej!!! :eviltong:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A ja po powrocie wsunę ziemniory z mięchem. ogórek małosolny i sałatka z kapusty kiszonej!!! :eviltong:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Poszła precz:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A! I zapomniałam wspomnieć o lodach z bitą śmietaną i truskawkami :evil_lol:[/quote]
[CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=red]TO sie nazywa[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=red] [SIZE=7]ZNĘCANIE![/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
:roll:[/CENTER]

Posted

[quote name='apple'][CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=red]TO sie nazywa[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=red][SIZE=7]ZNĘCANIE![/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]

:roll:[/CENTER]
[/quote]

Nie! To jest ZACHĘCANIE!!!

Jabcokowa! A co Ty tak barwy zmieniłaś? :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Nie! To jest ZACHĘCANIE!!!

Jabcokowa! A co Ty tak barwy zmieniłaś? :evil_lol:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Sie zaczerwieniłam ze złosci:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]