apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jak my mu zrobimy psychoterapię, to żółte papiery dostanie :cool1:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nooo sooo ty ja jestem fachowcem w każdej dziedzinie:B-fly: zapomniałaś:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Juz zrobiłyście - jakieś podejrzanie monochromatyczne sny mam :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Taaaaaak opowiedz:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Taaaaaak opowiedz:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :eviltong: a Ty jeszcze tu? :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nooo sooo ty ja jestem fachowcem w każdej dziedzinie:B-fly: zapomniałaś:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Zapomniałam.... [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Taaaaaak opowiedz:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A Ty to wszystko chciałabyś wiedzieć!!! [quote name='Menrzuś']:eviltong: a Ty jeszcze tu? :evil_lol:[/quote] Ona tu zawsze będzie. Nawet jak jej nie będzie! Quote
Menrzuś Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti'] Ona tu zawsze będzie. Nawet jak jej nie będzie![/quote] Ale co to będzie, jak jej nie będzie :placz:......kiedy se na urlop pojedzie :placz: Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale co to będzie, jak jej nie będzie :placz:......kiedy se na urlop pojedzie :placz:[/quote] Oj, bida, bida :placz: Quote
Menrzuś Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Oj, bida, bida :placz:[/quote] Pociesza mnie to że pełno fot będzie :razz:....Japko na wodzie, Japko na piasku, Japko na deptaku, Japko na statku, Japko w bikini...... :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Pociesza mnie to że pełno fot będzie :razz:....Japko na wodzie, Japko na piasku, Japko na deptaku, Japko na statku, Japko w bikini...... :evil_lol:[/quote] Japko tu, Japko tam... Ach, co to będą za zdjęcia! Papa Wrócę później! Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Zapomniałam.... [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to żeby mnie to było osatni raz......alebo zafunduje ci koszulkę z nampiesm[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]JAPKOWA WSZYSTKO WIE NAJLEPIEJ:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] A Ty to wszystko chciałabyś wiedzieć!!! [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No a ty to niby nie co?:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Ona tu zawsze będzie. Nawet jak jej nie będzie![/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Święte słowa:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Menrzuś']Ale co to będzie, jak jej nie będzie ......kiedy se na urlop pojedzie [/quote] [quote name='Iza i Avanti']Oj, bida, bida [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ojjjjj nie płakajcie szybko wrócę, nawet nie zdążycie zatęsknić;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Menrzuś']Pociesza mnie to że pełno fot będzie :razz:....Japko na wodzie, Japko na piasku, Japko na deptaku, Japko na statku, Japko w bikini...... :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Coooooo w bikini.....never:shake:....no chyba ze się opiję:roll:.............[/B][/COLOR][/FONT][COLOR=cyan]morskiej wody oczywiście:evil_lol:[/COLOR] [quote name='Iza i Avanti']Japko tu, Japko tam... Ach, co to będą za zdjęcia! Papa Wrócę później![/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Noooo normalnie boskie będą..ba ja na nich bede:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Święte słowa:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ojjjjj nie płakajcie szybko wrócę, nawet nie zdążycie zatęsknić;)[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Coooooo w bikini.....never:shake:....no chyba ze się opiję:roll:.............[/B][/COLOR][/FONT][COLOR=cyan]morskiej wody oczywiście:evil_lol:[/COLOR] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Noooo normalnie boskie będą..ba ja na nich bede:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nooooooooo, bo wszystko co jest z Japuszkiem związane jest:... [CENTER][B][SIZE=7]BOSKIE[/SIZE][/B][/CENTER] Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Nooooooooo, bo wszystko co jest z Japuszkiem związane jest:... [CENTER][B][SIZE=7]BOSKIE[/SIZE][/B][/CENTER] [/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No przecież wiem:roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No przecież wiem:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [CENTER][B][SIZE=7][COLOR=magenta]>>>>AVE<<<<[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti'][CENTER][B][SIZE=7][COLOR=magenta]>>>>AVE<<<<[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] [/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Tak siostro:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][/B] [B][COLOR=#008000]A ciekawe gdzie się Menrzuś podział:razz:....hmmmm pewno znowy szaleje w kuchni......juz czuje te zapachy:roll:....głodna jestem:cool1:[/COLOR][/B] Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Tak siostro:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][COLOR=#008000]A ciekawe gdzie się Menrzuś podział:razz:....hmmmm pewno znowy szaleje w kuchni......juz czuje te zapachy:roll:....głodna jestem:cool1:[/COLOR][/B][/quote] :crazyeye: Głodna? :crazyeye: Ty mi mówisz o głodzie? :crazyeye: Jesooooooooooo... Ja to już z głodu zapomniałam jak się nazywam... Od śniadania upłynęło wieeeeeeeeeeeeeeeele godzin (tylko 2 kanapeczki :placz:), a ja zjadłam tylko: - 1 brzoskwinię - 1 nektarynkę - 5 delicji - 2 kostki czekolady Do tego 4 kawy i 2 litry wody Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:crazyeye: Głodna? :crazyeye: Ty mi mówisz o głodzie? :crazyeye: Jesooooooooooo... Ja to już z głodu zapomniałam jak się nazywam... Od śniadania upłynęło wieeeeeeeeeeeeeeeele godzin (tylko 2 kanapeczki ), a ja zjadłam tylko: - 1 brzoskwinię - 1 nektarynkę - 5 delicji - 2 kostki czekolady Do tego 4 kawy i 2 litry wody[/quote]:cool1::cool1::cool1:[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:mad::mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ja zjadłam tylko 0,5 l jogurciku o godzinie 9,30...................................:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='apple']:cool1::cool1::cool1:[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:mad::mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ja zjadłam tylko 0,5 l jogurciku o godzinie 9,30...................................:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Boszszszszszsz! Przecież Ty się zagłodzisz!!! Goopia czy co? :crazyeye: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Boszszszszszsz! Przecież Ty się zagłodzisz!!! Goopia czy co? :crazyeye:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie no zaraz zjem obiad.....tzn o 16:roll:....dwa pomidorki z mozarella i sałatą.......- mniam:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie no zaraz zjem obiad.....tzn o 16:roll:....dwa pomidorki z mozarella i sałatą.......- mniam:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A ja po powrocie wsunę ziemniory z mięchem. ogórek małosolny i sałatka z kapusty kiszonej!!! :eviltong: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']A ja po powrocie wsunę ziemniory z mięchem. ogórek małosolny i sałatka z kapusty kiszonej!!! :eviltong:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Poszła precz:roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Poszła precz:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No i zapiję to wszystko piwskiem! :evil_lol: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No i zapiję to wszystko piwskiem! :evil_lol:[/quote] [SIZE=7][COLOR=red]Aaaaakysz!!!![/COLOR][/SIZE] Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='apple'][SIZE=7][COLOR=red]Aaaaakysz!!!![/COLOR][/SIZE][/quote] A! I zapomniałam wspomnieć o lodach z bitą śmietaną i truskawkami :evil_lol: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']A! I zapomniałam wspomnieć o lodach z bitą śmietaną i truskawkami :evil_lol:[/quote] [CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=red]TO sie nazywa[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=red] [SIZE=7]ZNĘCANIE![/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] :roll:[/CENTER] Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='apple'][CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=red]TO sie nazywa[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=red][SIZE=7]ZNĘCANIE![/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] :roll:[/CENTER] [/quote] Nie! To jest ZACHĘCANIE!!! Jabcokowa! A co Ty tak barwy zmieniłaś? :evil_lol: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Nie! To jest ZACHĘCANIE!!! Jabcokowa! A co Ty tak barwy zmieniłaś? :evil_lol:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Sie zaczerwieniłam ze złosci:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Recommended Posts