Alicja Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='GoniaP']No jezdem, jezdem, doberek :loveu::loveu::loveu: Pani już adoptowała boksia z koszalińskiego schronu. No i niech im się wiedzie![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]skoro ze schronu to ma wybaczone :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='GoniaP']No jezdem, jezdem, doberek :loveu::loveu::loveu: Pani już adoptowała boksia z koszalińskiego schronu. No i niech im się wiedzie![/quote] Noooooo.....Ty to zawsze jesteś ;)......doberek :loveu: Szkoda, że nie Pręgusek - ten to ma pecha. Ale przynajmniej inny boksio jest uratowny :multi: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]skoro ze schronu to ma wybaczone :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No widzisz? Wątek dalej do niczego się nie przydaje :-( Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 No dobra..... [B]Jabłkowa,[/B] [B]Iza,[/B] [B]Creditka,[/B] [B]Aga,[/B] [SIZE=4][B]NA DYWANIK[/B][/SIZE] [B][/B] [B][/B] [B][SIZE=6]Mówić, o co tu chodzi :diabloti:[/SIZE][/B] Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']No dobra..... [B]Jabłkowa,[/B] [B]Iza,[/B] [B]Creditka,[/B] [B]Aga,[/B] [SIZE=4][B]NA DYWANIK[/B][/SIZE] [B][SIZE=6]Mówić, o co tu chodzi :diabloti:[/SIZE][/B][/quote] :crazyeye: Ale o sooooooooooooooo chodzi? :crazyeye: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:crazyeye: Ale o sooooooooooooooo chodzi? :crazyeye: :evil_lol:[/quote] Pierwsza do spowiedzi? Dobra :mad:.....i żebym nie słyszał: "....wiecej grzechów nie pamiętam" :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Pierwsza do spowiedzi? Dobra :mad:.....i żebym nie słyszał: "....wiecej grzechów nie pamiętam" :evil_lol:[/quote] ależ, ależ, ależ ja nic nie wiem!!! To wszystko to wina... :turn-l: nie moja! Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']ależ, ależ, ależ ja nic nie wiem!!! To wszystko to wina... :turn-l: nie moja![/quote] [SIZE=3][B]Taaaaaaak?[/B][/SIZE][SIZE=2]....to gdzie ta druga?????? :mad::evil_lol:[/SIZE] Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']No dobra..... [B]Jabłkowa,[/B] [B]Iza,[/B] [B]Creditka,[/B] [B]Aga,[/B] [SIZE=4][B]NA DYWANIK[/B][/SIZE] [B][SIZE=6]Mówić, o co tu chodzi :diabloti:[/SIZE][/B][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Co? :crazyeye:O czym ty mówisz:hmmmm:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Co? :crazyeye:O czym ty mówisz:hmmmm:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ooooooo.....jest ta druga......ancymonek jeden :mad: [SIZE=5]mówić mi tu zara :mad::loveu:[/SIZE] Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś'][SIZE=3][B]Taaaaaaak?[/B][/SIZE][SIZE=2]....to gdzie ta druga?????? :mad::evil_lol:[/SIZE][/quote] Te! Druga! Gdzieś Ty? [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Co? :crazyeye:O czym ty mówisz:hmmmm:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] O! Jezdeś :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Ooooooo.....jest ta druga......ancymonek jeden :mad: [SIZE=5]mówić mi tu zara :mad::loveu:[/SIZE][/quote] [CENTER][SIZE=7]zara :evil_lol:[/SIZE][/CENTER] Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Ooooooo.....jest ta druga......ancymonek jeden :mad: [SIZE=5]mówić mi tu zara :mad::loveu:[/SIZE][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale sooo:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Iza i Avanti']Te! Druga! Gdzieś Ty? O! Jezdeś :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jezdem:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti'][CENTER][SIZE=7]zara :evil_lol:[/SIZE][/CENTER] [/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Buhahahahaha:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']:mad::mad::mad:.......zara.....:loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale so ty dzisiaj taki bojowy- krzyczysz, machasz kijami, bosszzzz .......normalnie nie wiem o co chodzi:roll: czy coś się stało miedzy 9-13.30:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Buhahahahaha:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Dowciapnam, nie? :cool3: [quote name='Menrzuś']:mad::mad::mad:.......zara.....:loveu:[/quote] I co mi tu wykałaczką macha? Myśli, że się boję? Hm? Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale so ty dzisiaj taki bojowy- krzyczysz, machasz kijami, bosszzzz .......normalnie nie wiem o co chodzi:roll: czy coś się stało miedzy 9-13.30:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A stało się - listonosz wreszcie przyszedł :cool1::razz: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale so ty dzisiaj taki bojowy- krzyczysz, machasz kijami, bosszzzz .......normalnie nie wiem o co chodzi:roll: czy coś się stało miedzy 9-13.30:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='Menrzuś']A stało się - listonosz wreszcie przyszedł :cool1::razz:[/quote] A listonosz zawsze dzwoni dwa razy.... :cool1: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Dowciapnam, nie? :cool3: [B][FONT=Century Gothic][/FONT][/B] [/quote][B][COLOR=#008000]NIO[/COLOR][/B]:evil_lol::loveu: [quote name='Menrzuś']A stało się - listonosz wreszcie przyszedł :cool1::razz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bosszzz do Alfy:crazyeye::diabloti: Biedaczek:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple'][B][COLOR=#008000]NIO[/COLOR][/B]:evil_lol::loveu: [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bosszzz do Alfy:crazyeye::diabloti: Biedaczek:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] aaaaaaaaaaaaaaaaaa buuuuuuuuuahahahahahahahaha Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Dowciapnam, nie? :cool3: I co mi tu wykałaczką macha? Myśli, że się boję? Hm?[/quote] Dobra, dobra.....ale na wszelki wypadek usiadłaś, żeby chronić doopalona :eviltong: [quote name='Iza i Avanti']A listonosz zawsze dzwoni dwa razy.... :cool1:[/quote] więcej tu było psiego wrzasku :evil_lol: [quote name='apple'][B][COLOR=#008000]NIO[/COLOR][/B]:evil_lol::loveu: [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bosszzz do Alfy:crazyeye::diabloti: Biedaczek:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ano biedaczek :mad::diabloti: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']aaaaaaaaaaaaaaaaaa buuuuuuuuuahahahahahahahaha[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ciiiiiiiiiiii:evil_lol:...buhahahahahah :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Menrzuś'] Ano biedaczek :mad::diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Współczuwam:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ciiiiiiiiiiii:evil_lol:...buhahahahahah :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Współczuwam:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Pć by się nie zgadzała do zawartości listu :eviltong: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Pć by się nie zgadzała do zawartości listu :eviltong:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Soooooooo? Bosszzz nie załapałam:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Dobra, dobra.....ale na wszelki wypadek usiadłaś, żeby chronić doopalona :eviltong: więcej tu było psiego wrzasku :evil_lol: Ano biedaczek :mad::diabloti:[/quote] Wcale nie usiadłam! Ja siedzę cały czas! Aż mi się odciski na doopie robią ;) Quote
Recommended Posts