Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='GoniaP']No jezdem, jezdem, doberek :loveu::loveu::loveu:

Pani już adoptowała boksia z koszalińskiego schronu. No i niech im się wiedzie![/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]skoro ze schronu to ma wybaczone :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GoniaP']No jezdem, jezdem, doberek :loveu::loveu::loveu:

Pani już adoptowała boksia z koszalińskiego schronu. No i niech im się wiedzie![/quote]

Noooooo.....Ty to zawsze jesteś ;)......doberek :loveu:

Szkoda, że nie Pręgusek - ten to ma pecha. Ale przynajmniej inny boksio jest uratowny :multi:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]skoro ze schronu to ma wybaczone :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

No widzisz? Wątek dalej do niczego się nie przydaje :-(

Posted

No dobra.....

[B]Jabłkowa,[/B]
[B]Iza,[/B]
[B]Creditka,[/B]
[B]Aga,[/B]

[SIZE=4][B]NA DYWANIK[/B][/SIZE]
[B][/B]
[B][/B]
[B][SIZE=6]Mówić, o co tu chodzi :diabloti:[/SIZE][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']No dobra.....

[B]Jabłkowa,[/B]
[B]Iza,[/B]
[B]Creditka,[/B]
[B]Aga,[/B]

[B][SIZE=6]Mówić, o co tu chodzi :diabloti:[/SIZE][/B][/quote]

:crazyeye: Ale o sooooooooooooooo chodzi? :crazyeye:

:evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:crazyeye: Ale o sooooooooooooooo chodzi? :crazyeye:

:evil_lol:[/quote]

Pierwsza do spowiedzi? Dobra :mad:.....i żebym nie słyszał: "....wiecej grzechów nie pamiętam" :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Pierwsza do spowiedzi? Dobra :mad:.....i żebym nie słyszał: "....wiecej grzechów nie pamiętam" :evil_lol:[/quote]

ależ, ależ, ależ ja nic nie wiem!!!

To wszystko to wina... :turn-l: nie moja!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']ależ, ależ, ależ ja nic nie wiem!!!

To wszystko to wina... :turn-l: nie moja![/quote]

[SIZE=3][B]Taaaaaaak?[/B][/SIZE][SIZE=2]....to gdzie ta druga?????? :mad::evil_lol:[/SIZE]

Posted

[quote name='Menrzuś']No dobra.....

[B]Jabłkowa,[/B]
[B]Iza,[/B]
[B]Creditka,[/B]
[B]Aga,[/B]

[B][SIZE=6]Mówić, o co tu chodzi :diabloti:[/SIZE][/B][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Co? :crazyeye:O czym ty mówisz:hmmmm:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Co? :crazyeye:O czym ty mówisz:hmmmm:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Ooooooo.....jest ta druga......ancymonek jeden :mad:

[SIZE=5]mówić mi tu zara :mad::loveu:[/SIZE]

Posted

[quote name='Menrzuś'][SIZE=3][B]Taaaaaaak?[/B][/SIZE][SIZE=2]....to gdzie ta druga?????? :mad::evil_lol:[/SIZE][/quote]

Te! Druga! Gdzieś Ty?

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Co? :crazyeye:O czym ty mówisz:hmmmm:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

O! Jezdeś :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ooooooo.....jest ta druga......ancymonek jeden :mad:

[SIZE=5]mówić mi tu zara :mad::loveu:[/SIZE][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale sooo:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Iza i Avanti']Te! Druga! Gdzieś Ty?

O! Jezdeś :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jezdem:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti'][CENTER][SIZE=7]zara :evil_lol:[/SIZE][/CENTER]
[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Buhahahahaha:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']:mad::mad::mad:.......zara.....:loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale so ty dzisiaj taki bojowy- krzyczysz, machasz kijami, bosszzzz .......normalnie nie wiem o co chodzi:roll: czy coś się stało miedzy 9-13.30:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Buhahahahaha:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Dowciapnam, nie? :cool3:

[quote name='Menrzuś']:mad::mad::mad:.......zara.....:loveu:[/quote]

I co mi tu wykałaczką macha? Myśli, że się boję? Hm?

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale so ty dzisiaj taki bojowy- krzyczysz, machasz kijami, bosszzzz .......normalnie nie wiem o co chodzi:roll: czy coś się stało miedzy 9-13.30:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

A stało się - listonosz wreszcie przyszedł :cool1::razz:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale so ty dzisiaj taki bojowy- krzyczysz, machasz kijami, bosszzzz .......normalnie nie wiem o co chodzi:roll: czy coś się stało miedzy 9-13.30:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='Menrzuś']A stało się - listonosz wreszcie przyszedł :cool1::razz:[/quote]

A listonosz zawsze dzwoni dwa razy.... :cool1:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Dowciapnam, nie? :cool3:
[B][FONT=Century Gothic][/FONT][/B]

[/quote][B][COLOR=#008000]NIO[/COLOR][/B]:evil_lol::loveu:

[quote name='Menrzuś']A stało się - listonosz wreszcie przyszedł :cool1::razz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bosszzz do Alfy:crazyeye::diabloti: Biedaczek:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][B][COLOR=#008000]NIO[/COLOR][/B]:evil_lol::loveu:

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bosszzz do Alfy:crazyeye::diabloti: Biedaczek:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

aaaaaaaaaaaaaaaaaa buuuuuuuuuahahahahahahahaha

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Dowciapnam, nie? :cool3:

I co mi tu wykałaczką macha? Myśli, że się boję? Hm?[/quote]

Dobra, dobra.....ale na wszelki wypadek usiadłaś, żeby chronić doopalona :eviltong:
[quote name='Iza i Avanti']A listonosz zawsze dzwoni dwa razy.... :cool1:[/quote]
więcej tu było psiego wrzasku :evil_lol:
[quote name='apple'][B][COLOR=#008000]NIO[/COLOR][/B]:evil_lol::loveu:

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bosszzz do Alfy:crazyeye::diabloti: Biedaczek:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ano biedaczek :mad::diabloti:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']aaaaaaaaaaaaaaaaaa buuuuuuuuuahahahahahahahaha[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ciiiiiiiiiiii:evil_lol:...buhahahahahah :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Menrzuś']

Ano biedaczek :mad::diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Współczuwam:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ciiiiiiiiiiii:evil_lol:...buhahahahahah :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Współczuwam:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Pć by się nie zgadzała do zawartości listu :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Pć by się nie zgadzała do zawartości listu :eviltong:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Soooooooo? Bosszzz nie załapałam:cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']Dobra, dobra.....ale na wszelki wypadek usiadłaś, żeby chronić doopalona :eviltong:

więcej tu było psiego wrzasku :evil_lol:

Ano biedaczek :mad::diabloti:[/quote]

Wcale nie usiadłam! Ja siedzę cały czas! Aż mi się odciski na doopie robią ;)