Menrzuś Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Bosz, jestem boska :B-fly::B-fly::B-fly:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Agniest Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 witanko :) ja też bym zjadła takiego zrazika....... Menrzuś, a czemu twoja łydka została pozbawiona owłosienia ? :evil_lol: bo cuś nie mogę doczytać........ Quote
Menrzuś Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Agniest']witanko :) ja też bym zjadła takiego zrazika....... Menrzuś, a czemu twoja łydka została pozbawiona owłosienia ? :evil_lol: bo cuś nie mogę doczytać........[/quote] Następna :mdleje:.....jak się mi coś będzie osypywało to już Was nie będę informował :eviltong: Jeszcze 3 mi zostały :razz: Jakie to ciekawe :evil_lol: Quote
apple Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Bosz, jestem boska :B-fly::B-fly::B-fly:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]odgapiaczka:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]odgapiaczka:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Papuga to też Ptasior :diabloti: Quote
apple Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Menrzuś']Papuga to też Ptasior :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahaha na tak nie da sie zaprzeczyc:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agniest Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Menrzuś']Następna :mdleje:.....jak się mi coś będzie osypywało to już Was nie będę informował :eviltong: Jeszcze 3 mi zostały :razz: Jakie to ciekawe :evil_lol:[/quote] powiedziałabym, żebyś wysłał, ale poczta strajkuje, przesyłki dochodzą z opóźnieniem, więc zalatywać by mogły... :evil_lol: a ciekawość świata jest zaletą mój drogi :eviltong: Quote
apple Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Agniest']powiedziałabym, żebyś wysłał, ale poczta strajkuje, przesyłki dochodzą z opóźnieniem, więc zalatywać by mogły... :evil_lol: a ciekawość świata jest zaletą mój drogi :eviltong:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Bossszz normalnie ta poczta mnie dobija już ponad tydzień temu wyslałam komus przesyłkę poleconym priorytetem i jeszcze nie doszła:angryy:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahaha na tak nie da sie zaprzeczyc:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No więc mi tu za wypominanie :eviltong: [quote name='Agniest']powiedziałabym, żebyś wysłał, ale poczta strajkuje, przesyłki dochodzą z opóźnieniem, więc zalatywać by mogły... :evil_lol: a ciekawość świata jest zaletą mój drogi :eviltong:[/quote] Więc nawet nie proponuje wysyłki :roll: Taaaaaaa......świata.......yhy [B]to klasyczna babska ciekawość :eviltong::evil_lol:[/B] Quote
apple Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Menrzuś']No więc mi tu za wypominanie :eviltong: Więc nawet nie proponuje wysyłki :roll: Taaaaaaa......świata.......yhy [B]to klasyczna babska ciekawość :eviltong::evil_lol:[/B][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jakie wypominanie:roll:...to była prowokacja:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jakie wypominanie:roll:...to była prowokacja:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ahaaaaaaa....to Ty tak nastrój urodzinkowy chcesz na maxa wykorzystać? :evil_lol: Quote
apple Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Menrzuś']Ahaaaaaaa....to Ty tak nastrój urodzinkowy chcesz na maxa wykorzystać? :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Noo a co druga taka okazja dopiero za rok:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Noo a co druga taka okazja dopiero za rok:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Jeszcze kiedyś imieninki ma - trzeba to wyczaić :razz: Muszę śmigać na swój przegląd techniczny :roll: Nie chcem, ale muszem :hand: Quote
apple Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Menrzuś']Jeszcze kiedyś imieninki ma - trzeba to wyczaić :razz: Muszę śmigać na swój przegląd techniczny :roll: Nie chcem, ale muszem :hand:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No to pa:buzi:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to pa:buzi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] pa pa pa:kiss_2: Quote
apple Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Menrzuś']pa pa pa:kiss_2:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Oko ci sie świeci:loveu: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
apple Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nie udawaj że cie nie ma.....przecież cie widzę:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]NO nic......nie ma cię to se ide:sadCyber:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Menrzuś']Jezdem, jezdem już :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nareszcie:multi: a ty co tak długo:roll: ja tu czekam i czekam i juz zaraz muszę zmykać kąpać Ale:roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nareszcie:multi: a ty co tak długo:roll: ja tu czekam i czekam i juz zaraz muszę zmykać kąpać Ale:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Czyściłem PW :oops: Quote
apple Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Menrzuś']Czyściłem PW :oops:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No wiesz stydaj sromotnie- to ja tu czekam a ty sie pierdołami zajmujesz:mad::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No wiesz stydaj sromotnie- to ja tu czekam a ty sie pierdołami zajmujesz:mad::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Sromotnie się stydam :oops: ale w mordkę, musiałem czyścić, bo było 198 :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Wybaczam:B-fly::B-fly::B-fly: I znikam niestety bo Ala jest już bardzo śpiąca:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]PApa:loveu::hand:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Dobrej nocki Wam :loveu::hand: Quote
apple Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Menrzuś']Sromotnie się stydam :oops: ale w mordkę, musiałem czyścić, bo było 198 :crazyeye:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Wybaczam:B-fly::B-fly::B-fly: I znikam niestety bo Ala jest już bardzo śpiąca:roll: PApa:loveu::hand:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Recommended Posts