Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Menrzuś']A potem dwie strony by było: "Ja tez kcem"...."Mi też podeślij".... "Dawa mi"....."A ja to co?"......"Olał mnie :placz:"......."Ja też Ci podeślę :razz:" NIE MA :eviltong:[/quote] I tylko patrzeć jak dogomanię obiegłoby zdjęcie "nagiej łydki Menrzusia" ! :cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Iza i Avanti']I tylko patrzeć jak dogomanię obiegłoby zdjęcie "nagiej łydki Menrzusia" ! :cool3::evil_lol:[/quote] No własnie :p Wczoraj Alfa zrazówke kupiła i dzisiaj zameldowała, że: "cuś ma z tego być zrobione" :crazyeye: Ja tego dnia to chyba w całości nie przeżyję. Dogomanię to obiegnie zdjęcie, ale z typu "bo zupa była za słona" :placz: Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Menrzuś']No własnie :p Wczoraj Alfa zrazówke kupiła i dzisiaj zameldowała, że: "cuś ma z tego być zrobione" :crazyeye: Ja tego dnia to chyba w całości nie przeżyję. Dogomanię to obiegnie zdjęcie, ale z typu "bo zupa była za słona" :placz:[/quote] Co zrobić ze zrazówki? ZRAZY! :roflt: Nie "bo zupa była za słona" tylko "bo zrazy były za twarde" :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Co zrobić ze zrazówki? ZRAZY! :roflt: Nie "bo zupa była za słona" tylko "bo zrazy były za twarde" :evil_lol:[/quote] Łatwo powiedzieć :placz: No mówię właśnie - to będzie chyba niedługo cały cykl :placz: Quote
Alicja Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 :razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:to jak z tymi zrazikami :grins: gdzie fota :razz::razz: koszulkę dostałam od .........Klocusiowej :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Łatwo powiedzieć :placz: No mówię właśnie - to będzie chyba niedługo cały cykl :placz:[/quote] Buhahahahahaha Menrzuś i jego łysa łydka... Menrzuś i za twarde zrazy... Menrzuś i przegrane różyczki... Buhahahahahahahaha Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Buhahahahahaha Menrzuś i jego łysa łydka... Menrzuś i za twarde zrazy... Menrzuś i przegrane różyczki... Buhahahahahahahaha[/quote] Ale śmieszne.....ppppfffffffffffffffffff :obrazic:........:eviltong: Eeeeeeeech wykończą mnie :-( Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale śmieszne.....ppppfffffffffffffffffff :obrazic:........:eviltong: Eeeeeeeech wykończą mnie :-([/quote] Kto Cię wykończy? :cool1: Quote
Alicja Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Buhahahahahaha Menrzuś i jego łysa łydka... Menrzuś i za twarde zrazy... Menrzuś i przegrane różyczki... Buhahahahahahahaha[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :oops:a ja przeczytałam twarda łydka :roll:o różyczkach nie zacytuję :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:oops:a ja przeczytałam twarda łydka :roll:o różyczkach nie zacytuję :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Dobrze, że przeczytałaś: twarda łydka (a nie co innego :evil_lol: ) Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Kto Cię wykończy? :cool1:[/quote] A takie jedne :eviltong: [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:oops:a ja przeczytałam twarda łydka :roll:o różyczkach nie zacytuję :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] to Ty też ze śmiechu płaczesz? :crazyeye: :placz: Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Menrzuś']A takie jedne :eviltong: to Ty też ze śmiechu płaczesz? :crazyeye: :placz:[/quote] Jakie jedne? Jakie? Poka mi je! To ja je: :mad: Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jakie jedne? Jakie? Poka mi je! To ja je: :mad:[/quote] Taaaaa......ale jak krążącą po dogo fotkę zobaczysz, to znowu problemy z zaworkiem będziesz miała :placz: :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Taaaaa......ale jak krążącą po dogo fotkę zobaczysz, to znowu problemy z zaworkiem będziesz miała :placz: :evil_lol:[/quote] Ty tylko o moich zaworkach i zaworkach... :roll: Co ja mam począć, że one tajwańskie są? O 30 lat za późno na wymianę... :cool1: Quote
Alicja Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Dobrze, że przeczytałaś: twarda łydka (a nie co innego :evil_lol: )[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :hmmmm: a co proponujesz :grins:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Menrzuś']A takie jedne :eviltong: to Ty też ze śmiechu płaczesz? :crazyeye: :placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops::roll:....nooooooo[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 To tak ma dymić? :crazyeye: Chyba wreszcie do dentysty pójdę.....ale nie na borowanie, tylko po szufladę Alaaaaaaaaa......ja tu mam emergency :placz: Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 A przecież jajka sadzone też są dobre :roll:......zrazów się zachciało :shake: Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Menrzuś']To tak ma dymić? :crazyeye: Chyba wreszcie do dentysty pójdę.....ale nie na borowanie, tylko po szufladę Alaaaaaaaaa......ja tu mam emergency :placz:[/quote] Menrzuś! A Ty na otwartym ogniu je smażysz? Jaki dym? Przy zrazach? No sooooooooooo Ty! Chyba coś z...ałeś! :evil_lol: Ala! Ala! A ja to co? Jakaś ni kumata? :-( [quote name='Menrzuś']A przecież jajka sadzone też są dobre :roll:......zrazów się zachciało :shake:[/quote] A ile razy w tygodniu można jeść jajka smażone? Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Menrzuś! A Ty na otwartym ogniu je smażysz? Jaki dym? Przy zrazach? No sooooooooooo Ty! Chyba coś z...ałeś! :evil_lol: Ala! Ala! A ja to co? Jakaś ni kumata? :-( A ile razy w tygodniu można jeść jajka smażone?[/quote] 6.....w piątek jest ryba :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Menrzuś']6.....w piątek jest ryba :diabloti:[/quote] no i w pissssssssssssssssssssssssdu z zaworkiem... :oops: Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Iza i Avanti']no i w pissssssssssssssssssssssssdu z zaworkiem... :oops:[/quote] :roflt::mdleje: nie mogę :diabloti: Quote
Alicja Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [IMG]http://www.chechlo.com.pl/foto/osp_male5.jpg[/IMG] [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Red][B] jadę ...........................................[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Menrzuś']6.....w piątek jest ryba :diabloti:[/quote] :roflt: Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Alicja'] [B][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=red]jadę ...........................................[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] :roflt:[/quote] Śmiej się, śmiej :lol: Iza życie mi uratowała, chociaż wizja odwiedzin chirurga wciąż aktualna :roll: Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Menrzuś']:roflt::mdleje: nie mogę :diabloti:[/quote] Co nie możesz? A myślisz, że ja tak mogę? A moje zaworki mogą? One tym bardziej nie mogą :cool1: [quote name='Alicja'][IMG]http://www.chechlo.com.pl/foto/osp_male5.jpg[/IMG] [B][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=red]jadę ...........................................[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] :roflt:[/quote] Dawaj Ala, dawaj! Zabierz mnie po drodze (ciut będziesz musiała zboczyć, ale co tam...) Quote
Alicja Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Co nie możesz? A myślisz, że ja tak mogę? A moje zaworki mogą? One tym bardziej nie mogą :cool1: Dawaj Ala, dawaj! Zabierz mnie po drodze (ciut będziesz musiała zboczyć, ale co tam...)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie no spoko na Warszawe polecimy a potem się zboczy :roll:, chyba dobra droga będzie ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts