Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]zdążę ......pieczarki , salami :cool1:, cebulka a ciasto z dodatkiem czosnku i oregano ;) i bardzzoooooooo dużo serka [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

booooooooszsz.....mmmmmmmmmm :loveu:.....aleś mi smaka zrobiła :p

[SIZE=1](mam własnorobne oregano na zbyciu - świeży susz :razz:)[/SIZE]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GoniaP']Adres znasz :cool3::cool3::cool3:[/quote]

:loveu:.......to zbierasz takie cuś też? A gdzie Ty to zmieścisz w mieszkaniu pełnym kartonów? :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']:loveu:.......to zbierasz takie cuś też? A gdzie Ty to zmieścisz w mieszkaniu pełnym kartonów? :evil_lol:[/quote]
Pomiędzy kartonami są szparki :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]doopalony jędrne jak jabłuszka

[/B][/COLOR][/FONT][/quote][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-418.gif[/IMG]

[quote name='Menrzuś']No jak nie, jak tak .....jakoś trzeba pomóc Jabłuszkowej znieść te bóle
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]

ochhhhh jak dobrze ze ktoś mi współczuje:loveu:..........nie tak jak mój Tz wiecie ze on sie na mnie obraził.....czujecie to....obraził się bo mu powiedziałam że źle poodkurzał i inne takie:roll:No i żeby się od razu obrażac:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

no to na drugi raz...........z uczuciem do Jabłuszka, bo nie dojrzeje
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
No właśnie....................słuchaj fachowca:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Widzisz? Nawet nie odpisała na tego Twojego posta
Trzeba będzie się chyba jakoś zebrać i jechać do Jaworzna sprawdzić co i jak [/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Odpisałam:eviltong:

A do Jaworzna zapraszam.............................bo mi nie ma kto herbatki zrobić - D sie wkurzył i zabrał do parcy:shake: Bezduszny taki:placz:;):lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ooooo a Menrzuś z Gonią dilują oregano :evil_lol:

Witaneczko :hand: a ja se z rana latam na mopie :grins:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
Witaneczko :hand: a ja se z rana latam na mopie :grins:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Poka fote, poka:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-418.gif[/IMG]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Odpisałam:eviltong: [/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A do Jaworzna zapraszam.............................bo mi nie ma kto herbatki zrobić - D sie wkurzył i zabrał do parcy:shake: Bezduszny taki:placz:;):lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Bo Wy się zawsze czepiacie wszystkiego.....perfekcjonistki :roll:
Nie zauważysz zaangażowania, tego co zrobione, tylko jakiś jeden pyłek :eviltong:
Też bym się obraził......pppppffffffffffffff

[SIZE=5]TZeeeeeeet......łączę się w bólu :p[/SIZE]

Posted

[quote name='Menrzuś']Bo Wy się zawsze czepiacie wszystkiego.....perfekcjonistki :roll:
Nie zauważysz zaangażowania, tego co zrobione, tylko jakiś jeden pyłek :eviltong:
Też bym się obraził......pppppffffffffffffff

[SIZE=5]TZeeeeeeet......łączę się w bólu :p[/SIZE][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pppppppppppppffffffffffffffffffffffff:roll:..........................bo my jak robimy to RAZ A DOBRZE- O!!!!! a nie tak po łebkach:cool1:

[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]P.S. Widzę ze znowu nowy avatar- normalnie Menrzuś coś ostatnio taki zmienny:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Poprzedni był taki jedniodniowy :razz:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ooooo a Menrzuś z Gonią dilują oregano :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Witaneczko :hand: a ja se z rana latam na mopie :grins: [/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Ja diluję, a Gonia to z tych uzależnionych od oregano :razz::evil_lol:

To jakiś sabat się zbliża......cycuś takiego? :hmmmm:

[B]Dzieńdoberek Wam[/B] :multi::multi:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Pppppppppppppffffffffffffffffffffffff:roll:..........................bo my jak robimy to RAZ A DOBRZE- O!!!!! a nie tak po łebkach:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[/quote]

A my mamy na tyle taktu, że pyłka nie zauważamy :eviltong::cool1:

Posted

[quote name='Menrzuś']Poprzedni był taki jedniodniowy :razz:

[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ten jest cudny................taki.......refleksyjny:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ten jest cudny................taki.......refleksyjny:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Po ostatnich wypadkach tylko taki mógł być :roll::lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']A my mamy na tyle taktu, że pyłka nie zauważamy :eviltong::cool1:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Buhahahahahahahaha a toś mnie rozbawił, pyłak nie zauważacie...........buuuhhhaaaaaahahaha nawet jakbyście go przydepli to byście go nie zauważyli..............tzn mój TZ:evil_lol: ty pewnie byś zauważył:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Menrzuś']Po ostatnich wypadkach tylko taki mógł być :roll::lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jakich wypadkach? O czym znowu nie wiem:razz:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Poka fote, poka:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no so Ty :roll:.....w piżamce jeszcze jestem :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]no so Ty :roll:.....w piżamce jeszcze jestem :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tym bardziej poka tego pokemonka na koszulce:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no so Ty :roll:.....w piżamce jeszcze jestem :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

.....takiej zwiewnej.......i z mopem w ręku......w takt muzyczki :cunao:

:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no so Ty :roll:.....w piżamce jeszcze jestem :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Poka Ala, poka! Z mopem, w piżamce.. Norrrrrrrrrrrrrrrrrrrmalnie :crazyeye: czaaaaaaaaaaaaaaaaaaarownicaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Tym bardziej poka tego pokemonka na koszulce:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

No własnie - pokemon, koronka, kokardka ........... kobiety :p

Posted

[quote name='Menrzuś'].....takiej zwiewnej.......i z mopem w ręku......w takt muzyczki :cunao:

:evil_lol:[/quote]

[quote name='Iza i Avanti']Poka Ala, poka! Z mopem, w piżamce.. Norrrrrrrrrrrrrrrrrrrmalnie :crazyeye: czaaaaaaaaaaaaaaaaaaarownicaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ala no nie stydaj - poka - popatrz ilu chetnych:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Menrzuś']No własnie - pokemon, koronka, kokardka ........... kobiety :p[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Buhahahahahha no nie takie połaczenie to tylko mezczyzna mógł wymyslić bo na pewno nie żadna kobieta przy zdrowych zmysłach:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']Poprzedni był taki jedniodniowy :razz:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]okazjonalny ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Ja diluję, a Gonia to z tych uzależnionych od oregano :razz::evil_lol:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]aaaaa....no bo nie ma nic lepszego jak odrobina oregano ;)[/B][/COLOR][/FONT]

To jakiś sabat się zbliża......cycuś takiego? :hmmmm:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]taaaaa cuś siem zbliża :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B]Dzieńdoberek Wam[/B] :multi::multi:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
Dobereczek :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tym bardziej poka tego pokemonka na koszulce:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='Menrzuś'].....takiej zwiewnej.......i z mopem w ręku......w takt muzyczki :cunao:

:evil_lol:[/quote]

[quote name='Iza i Avanti']Poka Ala, poka! Z mopem, w piżamce.. Norrrrrrrrrrrrrrrrrrrmalnie :crazyeye: czaaaaaaaaaaaaaaaaaaarownicaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye:[/quote]

[quote name='Menrzuś']No własnie - pokemon, koronka, kokardka ........... kobiety :p[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz:nie mam koszulki zwiewnej ........mam niebiewski t-shirt z napisem: [/B][/COLOR][/FONT][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=Red][B] 2% angel+ 98 % devil = that's me!
[SIZE=2]i granatowe szorciki :oops:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]
[/SIZE]