apple Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nic nikogo nie ma:roll: muszę smigać- może sklikamy się później;) papapa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
GoniaP Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Menrzuś'] nie dałbym Ci rady odpisać - Gnojkowa Ty moja kofffffana :shake::evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Miłego dnia Menrzusiu :) Miłego dnia Dziewczyny :) [SIZE=1]P.S. Dwa moje boksie maja domki, ale już mamy kolejnego ...[/SIZE] Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple'][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]Nooo to 25 na doopke za takie straszenie Argonkowi się należy jeszcze troche a Pańcio osiwieje przez niego[/FONT][/B][/COLOR] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No a teraz proszę piesa wymiziać od cioteczki Japkowej i na uszko szepnąć[/COLOR][/FONT][/B][SIZE=1][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic][COLOR=cyan]że sie baaaardzo ciesze że to nic poważnego[/COLOR]:loveu:[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=1][SIZE=2][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]A tak z innej beczki- informuję że u mnie dzisiaj lekko mgliście z ranka[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=1][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Aaaaaa i Menrzusiu twoje piękne róże widziałam.................no no no Halbinka się postarała [/COLOR][/FONT][COLOR=green][FONT=Century Gothic]ale........................jest nadzieja - słonko widzę[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B] [/SIZE][/quote] Argon dostał z lacza:evil_lol:.....a z drugiej strony to my już chyba hopla mamy na jego punkcie. A co chodzi siwizny, to mi wyskoczyła na lewej łydce :placz: Szepnąłem......no i co? Prychnął mi w nos :razz:.... nie wiem co to oznacza A ić mi z tym zamgleniem - słońce znowu świeci jak goopie, a ponoć miało dzisiaj padać :shake: No widzisz.....Gonia for me dała :p:multi: Dzieńdoberek :kiss_2: Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No nic nikogo nie ma:roll: muszę smigać- może sklikamy się później;)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]papapa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A ic się opalać jak musisz ;) pa :hand: [quote name='GoniaP'] Miłego dnia Menrzusiu :) Miłego dnia Dziewczyny :) [SIZE=1]P.S. Dwa moje boksie maja domki, ale już mamy kolejnego ...[/SIZE][/quote] Miłego Goniu ;) [SIZE=1]proza życia........[/SIZE] Quote
apple Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Argon dostał z lacza:evil_lol:.....a z drugiej strony to my już chyba hopla mamy na jego punkcie. [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Noooo gdzie mi z laczkiem na psa, miało być na doopkę ręką, klepanko:roll:[/B][/COLOR][/FONT] A co chodzi siwizny, to mi wyskoczyła na lewej łydce :placz: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buahhahahahahaha a na łydce to jeszcze nieszkodliwe, gorzej jak zaczniesz łysieć:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Szepnąłem......no i co? Prychnął mi w nos :razz:.... nie wiem co to oznacza [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Znaczy sie powiedział- dooooobraaaaa:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] A ić mi z tym zamgleniem - słońce znowu świeci jak goopie, a ponoć miało dzisiaj padać :shake: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]U nas już świeci- ale jakby słabo tylko 20 stopini- średnia pogoda- zamienimy się?:razz:[/B][/COLOR][/FONT] No widzisz.....Gonia for me dała :p:multi: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Masz wtyki nie powiem;)[/B][/COLOR][/FONT] Dzieńdoberek :kiss_2:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No jesteś:multi: A ja niestety muszę znikać:placz: Witaj Goniu:loveu: qurcze znowu się chyba jakiś worek z boksiami wysypał:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No jesteś:multi: A ja niestety muszę znikać:placz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Goniu:loveu: qurcze znowu się chyba jakiś worek z boksiami wysypał:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Było z lacza, żeby zapamiętał - fafluniec jeden :mad: Co chodzi łysienia, to mi nie grozi :eviltong: To nadstaw się - niech i Ciebie oprychnie......bleeeeeee Zamienię się na każdą bezsłoneczną pogode Idąc do sklepiku, spójrz do lodówki czy jeszcze zapasik jogurciku masz :razz: Quote
Alicja Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]U nas też suonko i 23 w cieniu :cool1:...za ciepło jak na Ozzulka :shake: bereczek :multi::multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
GoniaP Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] Witaj Goniu:loveu: qurcze znowu się chyba jakiś worek z boksiami wysypał:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Czeeee Lobo :loveu: Miłego dzionka srana Ci życzę :loveu: Uff jak gorąco :roll: Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]U nas też suonko i 23 w cieniu :cool1:...za ciepło jak na Ozzulka :shake:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]bereczek :multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Bo psy wiedzą, że wszystko ponad 22C jest be.......a ja się z nimi solidaryzuję :lol: miłego kaffffkowania :multi: (bo właśnie kafkuję sobie ;)) Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='GoniaP']Czeeee Lobo :loveu: Miłego dzionka srana Ci życzę :loveu: Uff jak gorąco :roll:[/quote] Jeszcze nie zdążyła się opalić - teraz jeszcze jest Krąselką :evil_lol: Czemu Alaska jest tak daleko? :shake: Quote
Alicja Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Bo psy wiedzą, że wszystko ponad 22C jest be.......a ja się z nimi solidaryzuję :lol: miłego kaffffkowania :multi: (bo właśnie kafkuję sobie ;))[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to z wzajemnością bo też siedzę z kawusią :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no to z wzajemnością bo też siedzę z kawusią :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] .... ale ja mam jeszcze ptasie mleczko :razz: Czy Wam też wyskakują te wku.........rzające niebieskie reklamy? Ten reklamodawca jest chyba skończonym kretynem, jeżeli myśli że to przyniesie pozytywne rezultaty :angryy: Quote
Iza i Avanti Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Doberek Menrzusiu! :-) Fajnie tak gadać o nieobecnej???? -> patrz: moja galeria! Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Doberek Menrzusiu! :-) Fajnie tak gadać o nieobecnej???? -> patrz: moja galeria![/quote] To czemu nieobecna ciągle jest nieobecna??? :eviltong: Doberek Iza :razz: Quote
apple Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Było z lacza, żeby zapamiętał - fafluniec jeden :mad: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]zapamiętał:razz::roll:[/COLOR][/FONT][/B] Co chodzi łysienia, to mi nie grozi [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]marzyciel:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] To nadstaw się - niech i Ciebie oprychnie......bleeeeeee [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Czuję się oprychnieta:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Zamienię się na każdą bezsłoneczną pogode [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]zabrakło:roll:[/COLOR][/FONT][/B] Idąc do sklepiku, spójrz do lodówki czy jeszcze zapasik jogurciku masz [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No właśnie po jogurcik byłam bo mi brakło a ty mnie tu o jakies opalanie podejrzewasz- wieeeeessszzzz coooo:shake:[/B][/COLOR][/FONT] [B][COLOR=#008000]Akaj eś znowu polazł jak przed chwilą ci sie oczko świeciło:-([/COLOR][/B] [quote name='GoniaP']Czeeee Lobo :loveu: Miłego dzionka srana Ci życzę Uff jak gorąco [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dziękuję za miłe słowa srana:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No właśnie po jogurcik byłam bo mi brakło a ty mnie tu o jakies opalanie podejrzewasz- wieeeeessszzzz coooo:shake:[/B][/COLOR][/FONT] [B][COLOR=#008000]Akaj eś znowu polazł jak przed chwilą ci sie oczko świeciło:-([/COLOR][/B] [/quote] nie wiem, ale czwarty mu nie urósł :lol: niestety, ale to pewnik jest :p to ić się wytrzyj :evil_lol: dla mnie zawsze zabraka :placz: to chcesz taka biała na plażę jechać? :crazyeye:.....pomyślą, że to lodziarka lody sprzedaje :eviltong: a tak mi się mrugnęło :loveu: Quote
GoniaP Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No właśnie po jogurcik byłam bo mi brakło a ty mnie tu o jakies opalanie podejrzewasz- wieeeeessszzzz coooo:shake: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] A ja, mimo diety, kupiłam sobie własnie i pożarłam sznekę z glancem :evil_lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dziękuję za miłe słowa srana:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Proszem :) A wonnej piwonii dla Ptasiorków to już nikt nie dostrzegł i nie docenił :shake: Quote
apple Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Menrzuś']nie wiem, ale czwarty mu nie urósł :lol: niestety, ale to pewnik jest :p [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]to co już łysy jesteś:roll:[/COLOR][/FONT][/B] to chcesz taka biała na plażę jechać? :crazyeye:.....pomyślą, że to lodziarka lody sprzedaje :eviltong: a tak mi się mrugnęło :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bossszzzzz lodziarka :mdleje:Może lepiej córka młynarza co?:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ja ci pomrugam:evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='GoniaP']A ja, mimo diety, kupiłam sobie własnie i pożarłam sznekę z glancem :evil_lol: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]brawo:multi: też bym zjadła:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] Proszem :) A wonnej piwonii dla Ptasiorków to już nikt nie dostrzegł i nie docenił :shake:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No ja dostrzegłam:multi: ładna była taka świeża:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='GoniaP']A ja, mimo diety, kupiłam sobie własnie i pożarłam sznekę z glancem :evil_lol: Proszem :) A wonnej piwonii dla Ptasiorków to już nikt nie dostrzegł i nie docenił :shake:[/quote] mmmmmmmm....szneka z glancem......mmmmmm.....z twarożkiem może? :razz: No właśnie - sam się dziwię :crazyeye: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bossszzzzz lodziarka :mdleje:Może lepiej córka młynarza co?:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ja ci pomrugam[/B][/COLOR][/FONT][/quote] więc opalaj się szybko :razz: cuś mi wpadło :roll::evil_lol: Quote
apple Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Menrzuś'] więc opalaj się szybko :razz: cuś mi wpadło :roll::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No staram się ale ty cały czas słonko gasisz:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ta wpadło:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No staram się ale ty cały czas słonko gasisz:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ta wpadło:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] aaa tam pitolisz - świeci jakby się pod elektownie podłączyło......bleeeeee no powaga :eviltong:..... muszka cycuś takiego :p Quote
apple Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Menrzuś']aaa tam pitolisz - świeci jakby się pod elektownie podłączyło......bleeeeee [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]u mnie nie:shake: ja mam słonko z chmurkami:roll:[/COLOR][/FONT][/B] no powaga :eviltong:..... muszka cycuś takiego :p[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]cycuś? To jakis malutki:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]cycuś? To jakis malutki:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] muszka malutka :eviltong: co za jeNdza :shake::evil_lol: Quote
apple Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Menrzuś']muszka malutka :eviltong: co za jeNdza :shake::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]no jaka jeNdza przeca sam powiedziałes że cycuś:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][/B] [B][COLOR=#008000]Dopssszzzz juz doppszzz jak zwał tak zwał - niech bedzie że muszka:diabloti:[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts