Menrzuś Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Nareszcie mnie wpuściło :mad: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Tak! No i co?:razz: To ty czy nie ty?:roll: No bo już nie mam pomysłu a zawartość przesyłki mogła by sugerować ciebie:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Aaaa i Witaj w lecie:multi:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Nic nie wysyłałem, ani nie zlecałem wysłania czegokolwiek Tobie :p Lato - najgorszy okres w roku :shake: [quote name='Iza i Avanti'][B]Ave Menrzusiu![/B][/quote] Witanko Izuniu :multi: Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Bry :grins:................[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agniest Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='Menrzuś']dla mnie to max dopuszczalnej temperatury.....no i trochę chmur mogłoby być :shake: Psy po spacerze nawet jeść nie chciały :shake:[/quote] Menrzuś - jakie chmury :mad: wreszcie ciepełko się fajne zrobiło.....;) ( a ja jeszcze na zimówkach jeżdżę......:oops::oops: aż wstyd się przyznać, dzisiaj od razu jadę wymienić) witajcie w ten piękny poniedziałek :multi: Quote
apple Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Nareszcie mnie wpuściło :mad: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:mdleje:to ja już nie wiem komu mam podziękować:placz:[/COLOR][/FONT][/B] Nic nie wysyłałem, ani nie zlecałem wysłania czegokolwiek Tobie :p Lato - najgorszy okres w roku :shake: [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jak najgorszy:crazyeye:Najlepsiejszy:multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][/B] [B][COLOR=#008000]Witaj popołudniową porą;)[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Menrzuś podeślij ty mnie dane do przelewu do Dominiki , Ozzy i Clockwork na Dzień Dziecka dostali ode mnie rekawice do drapanka ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Bry :grins:................[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='shirrrapeira']Witam po dlugiej nieobecnosci.[/quote] dobry wieczorek, bo goopio mówić dobranoc na powitanie :roll:..... ale dopiero teraz mnie wpuściło :shake: Quote
Menrzuś Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='Agniest']Menrzuś - jakie chmury :mad: wreszcie ciepełko się fajne zrobiło.....;) ( a ja jeszcze na zimówkach jeżdżę......:oops::oops: aż wstyd się przyznać, dzisiaj od razu jadę wymienić) witajcie w ten piękny poniedziałek :multi:[/quote] Witanko Agniestko :multi: Wiesz, że ja jakiś inny jestem :oops: Na zimówkach możesz jeździć - to nie jest niebezpieczne dla jazdy, tylko dla portfela ;) [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jak najgorszy:crazyeye:Najlepsiejszy:multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][COLOR=#008000]Witaj popołudniową porą;)[/COLOR][/B][/quote] Eeeee tam...ja wiem swoje :eviltong: A dziękuj osobie wysyłającej ;) [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Menrzuś podeślij ty mnie dane do przelewu do Dominiki , Ozzy i Clockwork na Dzień Dziecka dostali ode mnie rekawice do drapanka ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Dla Ciebie prawie wszystko :lol: U mnie rękawica się sprawdza Quote
apple Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [CENTER][B][FONT=Century Gothic][SIZE=6][COLOR=Green]JESTEM :B-fly::B-fly::B-fly:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [/CENTER] Quote
apple Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja teeeeż :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Wpuściło cię:multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Wpuściło cię:multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Noooooo.....drzwi uchyliło, a ja od razu wtarabaniłem się :razz: Jak z Twoim nastrojem? Quote
apple Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Menrzuś']Noooooo.....drzwi uchyliło, a ja od razu wtarabaniłem się :razz: Jak z Twoim nastrojem?[/quote]M[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]ój nastrój? Hmmmm SUPER! JAk jest piękna pogoda to ja mam piękny nastrój:lol: A u ciebie?:razz:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Pies mnie tylko wkurza, nadal piszczy:wallbash::flaming: już nie wiem co mam z nim zrobić:shake:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Może wykastruję?:roll:Będzie spokój[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ja wczoraj z Argonem byłem u weta m.in. w tej sprawie Quote
apple Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pies mnie tylko wkurza, nadal piszczy:wallbash::flaming: już nie wiem co mam z nim zrobić:shake: Może wykastruję?:roll:Będzie spokój[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Musze zaraz uciekać na zakupy, musimy zrobić zapas pampersów i mleka:lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To śmigaj, bo jeszcze zabraknie :evil_lol: Quote
apple Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Musze zaraz uciekać na zakupy, musimy zrobić zapas pampersów i mleka:lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Byłem sobie wczoraj na przedpołudniowym leśnym spacerku. Wracając zahaczyłem o sklep w celach zakupowych. Psy zwaliły cielska w cieniu ciężko dysząc - jak ja nie cierpią gorąca. Gdy po zakupach odwiązałem je i ruszyłem w kierunku domu - zaczęło się. Argon co chwila ładował się na Sylwowy tyłek. Ta z wrzaskiem się odgryzała. Ten uskuteczniał tańce, robił rogale, prychał, walił ją łapą w poopę. I tak było do wieczora. Sylwa w końcu zaczęła się chować za mnie - Popołudniowy spacer, to była walka z oplatającymi mnie smyczami. Horror. Krótki telefon do wetki i skończyło się zastrzykiem zmniejszającym popęd płciowy Argona. Mamy w planie jego kastrację, ale wyniki wątrobowe jeszcze nie są zadowalające, chociaż już mieszczą się w dopuszczalnych widełkach. Tak więc z rżnięciem poczekamy jeszcze do końca lata. Najprawdopodobniej jakieś Sylwowe komórki podjęły produkcję progesteronu i stąd taka reakcja Argona. Wieczorkiem wyszedłem z nimi osobno, a dzisiaj już jest normalnie. Kosztowało to nas 40zł, ale spokój jest bezcenny ;) Quote
Alicja Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]aaaaaaaaaaaaa ....bedzie radykalne cięcie ;) dzięki za nr :roll:....Dominika też mi już podesłała;) Ja już miałam kiedyś rekawicę dla Harleya jeszcze ale miała grubsze guzalki , ale Ozzulkowi ta też pasuje bo mam jeszcze zgrzebełko ale ono dla mnie za sztywne jest i nie wszędzie dosięgnę ;) Ozzy ma zieloną rękawicę a Clockwork czarną :p a dobereczek miałam rzec :p [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]aaaaaaaaaaaaa ....bedzie radykalne cięcie ;)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]dzięki za nr :roll:....Dominika też mi już podesłała;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Ja już miałam kiedyś rekawicę dla Harleya jeszcze ale miała grubsze guzalki , ale Ozzulkowi ta też pasuje bo mam jeszcze zgrzebełko ale ono dla mnie za sztywne jest i nie wszędzie dosięgnę ;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Ozzy ma zieloną rękawicę a Clockwork czarną :p[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]a dobereczek miałam rzec :p[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Nooooo.....i to już czwarte rżnięcie w jego krótkim życiu - ma facet pecha :shake: Te z grubszymi to może są lepsze do miziania, a te za to chyba lepiej wyciągają martwe włosie. Tak mi się wydaje. Ja mam wściekle żółtą - działa na Sylwę jak płachta na byka :evil_lol: Quote
halbina Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 no tak... facet to zawsze znajdzie usprawiedliwienie, żeby nie kastrować... :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [CENTER]aj jaj jaj mały zboczuszek:biggrina::lol!::errrr:[/CENTER] Quote
apple Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Menrzuś']Byłem sobie wczoraj na przedpołudniowym leśnym spacerku. Wracając zahaczyłem o sklep w celach zakupowych. Psy zwaliły cielska w cieniu ciężko dysząc - jak ja nie cierpią gorąca. Gdy po zakupach odwiązałem je i ruszyłem w kierunku domu - zaczęło się. Argon co chwila ładował się na Sylwowy tyłek. Ta z wrzaskiem się odgryzała. Ten uskuteczniał tańce, robił rogale, prychał, walił ją łapą w poopę. I tak było do wieczora. Sylwa w końcu zaczęła się chować za mnie - Popołudniowy spacer, to była walka z oplatającymi mnie smyczami. Horror. Krótki telefon do wetki i skończyło się zastrzykiem zmniejszającym popęd płciowy Argona. Mamy w planie jego kastrację, ale wyniki wątrobowe jeszcze nie są zadowalające, chociaż już mieszczą się w dopuszczalnych widełkach. Tak więc z rżnięciem poczekamy jeszcze do końca lata. Najprawdopodobniej jakieś Sylwowe komórki podjęły produkcję progesteronu i stąd taka reakcja Argona. Wieczorkiem wyszedłem z nimi osobno, a dzisiaj już jest normalnie. Kosztowało to nas 40zł, ale spokój jest bezcenny ;)[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]jaaaaa ja też chcę taki zastrzyk dla Kronosa, Menrzuś napisz co to było, ja to chcę, już, teraz, zaraz bo zwariuję:placz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ty to masz chciaż sunię w domu a ja nie a mój pies oszalał:placz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A D nie zgadza się na kastrację. Powiedział: "po moim trupie":razz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]hmmmmm :cool1:zastanawiam sie:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
credita Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 kule ,ale ci wasi faceci to faktycznie jacyś nadpobudliwi:evil_lol: Huzar aż tak to nie szaleje:cool3: powodzenia w poskramianiu :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='halbina']no tak... facet to zawsze znajdzie usprawiedliwienie, żeby nie kastrować... :evil_lol:[/quote] Jeżeli to do mnie ten wytyk, to stwierdzam, że zabieg obcinania kuleczek został przeze mnie zaaprobowany i określony wstępnie jakieś 3 mies temu (problemy Argona z prostatą) na jesień tego roku :eviltong: A pomysł z wstrzyknięciem teraz "uspokajacza" wyszedł od wetki z powodu jeszcze niezbyt dobrych wyników próby wątrobowej. Te dwie szybko po sobie następujące narkozy wywaliły trochę Argonowi wątrobę. :eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='evaxon'][CENTER]aj jaj jaj mały zboczuszek:biggrina::lol!::errrr:[/CENTER] [/quote] Normalny facet :p Quote
Recommended Posts