Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Menrzusiu! Nie chowaj się przed nami!!![/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Normalnie przepadł jak kamień w wodę:roll: Chyba wyslę ekipę poszukiwawczą:roll:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][/B]
[B][/B]
[B][/B]
[B][SIZE=7][COLOR=#008000]MENRZUŚ.............!:placz:[/COLOR][/SIZE][/B]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ja wczoraj po południu też nie mogłam:angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To ja:B-fly::B-fly::B-fly:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dzisiaj wspaniały dzień się zapowiada, błękitne niebo, ani jednej chmurki a na termometrze juz 20 stopni- LATO:multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

No widzisz? Tak dąłem, że dodąłem :evil_lol:

[quote name='evaxon']heloł robaczku:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]

cześć dżdżowniczko :evil_lol:

[quote name='GoniaP']Menrzusiu...... Mój TZ z zazdrości czy z nie wiem czego schował Twoją przesyłkę... :oops::oops::oops:
Właśnie ją znalazłam... Nie oglądałam, ale dziękuję... :loveu:[/quote]

No to w Poznaniu jestem spalony :placz:

Posted

[quote name='apple']
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj gospodarzu:multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Menrzusiu a ciebie gdzie wcięło co:crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Menrzusiu! Nie chowaj się przed nami!!![/quote]

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Normalnie przepadł jak kamień w wodę:roll: Chyba wyslę ekipę poszukiwawczą:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[/quote]

Jezdem - nie wiem jak długo, ale jezdem ;)
Przynajmniej nadrobiłyście inne blogasy :lol:

Posted

Parę fotek, bo dawno nie było :roll:

Domowe zabawy
[IMG]http://img240.imageshack.us/img240/687/p5040001ef2.jpg[/IMG]

[IMG]http://img229.imageshack.us/img229/5383/p5040006qy0.jpg[/IMG]

[IMG]http://img183.imageshack.us/img183/831/p5040007rl6.jpg[/IMG]

Kopanie dołka
[IMG]http://img88.imageshack.us/img88/2264/p5040011ay7.jpg[/IMG]

.... no i widok po :evil_lol:
[IMG]http://img367.imageshack.us/img367/7135/p5040013ug9.jpg[/IMG]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Noooo Argonku, nie ładnie tak kobitki przewracać:nono:, proszę pomóc Panience wstac:razz:
[URL]http://img229.imageshack.us/img229/5383/p5040006qy0.jpg[/URL]

Noffal piaskowy:loveu::loveu::loveu:
[URL]http://img367.imageshack.us/img367/7135/p5040013ug9.jpg[/URL]

Witaj zaginiony[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Noooo Argonku, nie ładnie tak kobitki przewracać:nono:, proszę pomóc Panience wstac:razz:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][URL]http://img229.imageshack.us/img229/5383/p5040006qy0.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Noffal piaskowy:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][URL]http://img367.imageshack.us/img367/7135/p5040013ug9.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj zaginiony[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Kobitka sama się przewaliła :eviltong:
Nie zaginiony, tylko ktoś nie chciał mnie wpuścić :shake:

Dzieńdoberek :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Kobitka sama się przewaliła :eviltong:
Nie zaginiony, tylko ktoś nie chciał mnie wpuścić :shake:

Dzieńdoberek :multi:[/quote]:shocked!::mdleje::mdleje::mdleje::klacz::klacz::klacz::bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

[quote name='apple']:shocked!::mdleje::mdleje::mdleje::klacz::klacz::klacz::bigcool::bigcool::bigcool:[/quote]

Te oklaski, że nie chciał mnie wpuścić? :crazyeye:
Reakcję na dzieńdoberek jak najbardziejn rozumiem :lol:

Musiałem odczekać, bo różnica w zegarze już wynosi 5 minut. Niedługo trzeba będzie pisać z godzinnym opóźnieniem :cool1:

Posted

[quote name='Menrzuś']Te oklaski, że nie chciał mnie wpuścić? :crazyeye:
Reakcję na dzieńdoberek jak najbardziejn rozumiem :lol:

Musiałem odczekać, bo różnica w zegarze już wynosi 5 minut. Niedługo trzeba będzie pisać z godzinnym opóźnieniem :cool1:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ale ja mam tą samą godzinę co Dogo.:cool1:

A oklaski to dla ciebie, że sobie poradziłeś i się dostałeś na Dogo:lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale ja mam tą samą godzinę co Dogo.:cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A oklaski to dla ciebie, że sobie poradziłeś i się dostałeś na Dogo:lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A jednak nie:evil_lol: dogo pokazało 8.56 a u mnie 8.51:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Widzisz jaki jestem zdolny - tylko dwa dni nauki i już wiem jak tu wchodzić :evil_lol:
Ot kobieca logika - mam, ale jednak nie mam :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Widzisz jaki jestem zdolny - tylko dwa dni nauki i już wiem jak tu wchodzić :evil_lol:
Ot kobieca logika - mam, ale jednak nie mam :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No bo miałam i mi się zmieniło :roll: nagle tak:roll::diabloti:

A ja normalnie od wczoraj dostaje kota do głowy jak do końca tygodnia nie sfiksuje to bedzie dobrze:placz: kronos mnie doprowadza do szewskiej pasji. Nie wiem co jest czy czuje jakąś suczkę czy co ale normalnie chodzi i skuczy non stop. Moja cierpliwość się kończy, jakby co to załużcie mi w Hebziach internet:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No bo miałam i mi się zmieniło :roll: nagle tak:roll::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A ja normalnie od wczoraj dostaje kota do głowy jak do końca tygodnia nie sfiksuje to bedzie dobrze:placz: kronos mnie doprowadza do szewskiej pasji. Nie wiem co jest czy czuje jakąś suczkę czy co ale normalnie chodzi i skuczy non stop. Moja cierpliwość się kończy, jakby co to załużcie mi w Hebziach internet:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Zmieniło się, bo ponoć kobietka zmienną jest :diabloti:

Jeszcze tylko powiedz, co to jest "skuczy" i "Hebzie" a powinienem zrozumieć wypowiedź :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Zmieniło się, bo ponoć kobietka zmienną jest :diabloti:

Jeszcze tylko powiedz, co to jest "skuczy" i "Hebzie" a powinienem zrozumieć wypowiedź :loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak to: Skuczy tzn piszczy, miauczy a Hebzie to miejscowość w której stoi wariatkowo:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak to: Skuczy tzn piszczy, miauczy a Hebzie to miejscowość w której stoi wariatkowo:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

A może jeszcze dzisiaj z nim nie wychodziłaś na sika - tylko ten komuter i komputer? :razz:
To mów, że Kocborowo :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']A może jeszcze dzisiaj z nim nie wychodziłaś na sika - tylko ten komuter i komputer? :razz:
To mów, że Kocborowo :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Był na siq i na grubszej sprawie też 2 godz temu zaledwie więc niech nie przesadza a poza tym on skuczy cały boży dzień:angryy:

Kocbo....co?:crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Był na siq i na grubszej sprawie też 2 godz temu zaledwie więc niech nie przesadza a poza tym on skuczy cały boży dzień:angryy:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Kocbo....co?:crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Moje też piszczą jak przychodzi czas na spacerek do lasu. A dokładnie wiedzą o której godzinie to zrobić - 10:20 plus minus 5 minut :evil_lol:

..... no tam gdzie jest wariatkowo :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Moje też piszczą jak przychodzi czas na spacerek do lasu. A dokładnie wiedzą o której godzinie to zrobić - 10:20 plus minus 5 minut :evil_lol:

..... no tam gdzie jest wariatkowo :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Mówię ci nie chodzi o spacerek, on nawet jak przychodzi ze spacerku to miauczy, normalnie nie wiem co muz zrobię dzisiaj:placz:

Dobra lece bo musze skoczyć do sklepu i Alę nakarmić. Bede jak zwykle jeśli mnie Dogo wpuści!

całuje papa:loveu:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Mówię ci nie chodzi o spacerek, on nawet jak przychodzi ze spacerku to miauczy, normalnie nie wiem co muz zrobię dzisiaj:placz:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dobra lece bo musze skoczyć do sklepu i Alę nakarmić. Bede jak zwykle jeśli mnie Dogo wpuści![/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]całuje papa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Trzymaj się :loveu:

Posted

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No i mnie wpuściło a ciebie?:razz:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]aaaaa i właśnie odebrałam pewną przesylkę czy ty nie masz z nią przypadkiem nic wspólnego:roll::razz:[/COLOR][/FONT][/B]