Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Powiem nieśmiało:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B][SIZE=6]JESTEM
:B-fly::B-fly::B-fly:

[SIZE=2]Fajna ta ranna rechotka:evil_lol:;)[/SIZE]
[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry w ten piękny dzionek :-)

Tylko szkoda, że poniedziałkowy :-(

Menrzusiu! Dzięki za "rozbawiacza" :-)[/quote]

Ale za to jaki krótki ten tydzień :razz:
Nie za ma co :p

Witanko :multi:

[quote name='apple'][CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Powiem nieśmiało:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B][SIZE=6]JESTEM[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]
[B][SIZE=6][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:B-fly::B-fly::B-fly:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER]

[CENTER][B][SIZE=6][FONT=Century Gothic][COLOR=green][SIZE=2]Fajna ta ranna rechotka:evil_lol:;)[/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][SIZE=6][/CENTER]
[/SIZE][/quote]

Dawno Ciebie nie było - jak tam weekendzik?

Dzieńdoberek :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale za to jaki krótki ten tydzień :razz:
Nie za ma co :p

Witanko :multi:

Dawno Ciebie nie było - jak tam weekendzik?

Dzieńdoberek :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Bardzo szybko i pracowicie ale fajnie zrobilismy imprezke, byliśmy w kościółku na mszy rocznicowej i na spacerku z Krosiem bo pogoda była piękna. W sumie wrażenia pozytywne a u ciebie?:razz:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Bardzo szybko i pracowicie ale fajnie zrobilismy imprezke, byliśmy w kościółku na mszy rocznicowej i na spacerku z Krosiem bo pogoda była piękna. W sumie wrażenia pozytywne a u ciebie?:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

..... no i pewnie mnóstwo jedzonka było, co? :razz:

A tak se - spacerki....zmiana wystroju pokoju, bo się Alfie znudził poprzedni :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']..... no i pewnie mnóstwo jedzonka było, co? :razz:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nie bede się chwalić:roll: ale duuzo i dobreńkie- no ja jestem po prostu genialna:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT]

A tak se - spacerki....zmiana wystroju pokoju, bo się Alfie znudził poprzedni :shake:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]zmiana wystroju.....hmmmmm poka poka:razz: bede w pracy to obejrze jak mi kompa naprawili bo jak nie to:placz:

Na razie musze zmykac....do popołudnia:hand:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]zmiana wystroju.....hmmmmm poka poka:razz: bede w pracy to obejrze jak mi kompa naprawili bo jak nie to:placz:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Na razie musze zmykac....do popołudnia:hand:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Zmiana wystroju polegała na wywalaniu :evil_lol:

Miłego dzionka :bye:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]zmiana wystroju.....hmmmmm poka poka:razz: bede w pracy to obejrze jak mi kompa naprawili bo jak nie to:placz:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Na razie musze zmykac....do popołudnia:hand:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

No gdzie lecisz? Tyle co przyszłaś! Już nas nie kofasz? :placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Sprzątania ma pełno po wczorajszej balandze :shake:[/quote]

Jakie sprzątanie? Naczynia do zmywarki marki Krosiu, śmieci poodkurza odkurzacz marki alutka-Lux ;) i już po sprzątaniu!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jakie sprzątanie? Naczynia do zmywarki marki Krosiu, śmieci poodkurza odkurzacz marki alutka-Lux ;) i już po sprzątaniu![/quote]

Ty to masz wprawę w sprzątaniu :evil_lol:.....

Posted

Witam!

[B]Fundacja Boksery w Potrzebie zwraca się do Was z prośbą, potrzeba 5 minut aby nam pomóc proszę[/B].

Na stronie sklepu krakvet raz w miesiącu odbywa się głosowanie internautów na schronisko lub fundację.
Schronisko - Fundacja, które otrzyma największą ilość głosów otrzyma pomoc w postaci wybranych przez niego produktów zoologicznych (np karm) o wartości:
• sumy rabatów, z których Klienci sklepu Krakvet zrezygnowali na rzecz pomocy schronisku
• kwoty, którą przeznaczy sklep Krakvet jako zapomogę dla schroniska

To suma nawet kilku tysięcy złotych.

Wystarczy wejść na poniższy link

[URL="http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7597"][COLOR=#800080]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7597[/COLOR][/URL]
zarejestrować się i oddać głos na

Fundację Boksery w Potrzebie

To tylko kilka minut, a można uszczęśliwić wiele bokserów!!!

Posted

[quote name='Menrzuś']
Byłem już tam, ale jakoś mało męskie są to bazarki :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]śrubokrętów nie było :p

ale są opakowanie na komórki :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]śrubokrętów nie było :p[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]ale są opakowanie na komórki :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

....czyli tzw ******** :evil_lol:.....nie, nie używam :evil_lol:
A tak w ogóle, to wypstrykałem się na boksie i ledwo wiążę koniec z końcem :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']....czyli tzw ******** :evil_lol:.....nie, nie używam :evil_lol:
A tak w ogóle, to wypstrykałem się na boksie i ledwo wiążę koniec z końcem :shake:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops:mi TZ zrobił blokade na konto :razz::razz:i wydzielił limit benzyny jaki może wyjeździć na piesy :roll:.....tak jakby nie mógł do pracy na piechotę albo na rowerze :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:oops:mi TZ zrobił blokade na konto :razz::razz:i wydzielił limit benzyny jaki może wyjeździć na piesy :roll:.....tak jakby nie mógł do pracy na piechotę albo na rowerze :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Eeeeeee.....to masz jeszcze sporo pracy w wychowywaniu TZa :diabloti:

Posted

Ha ha a ja poprosiłam mojego męża żeby zrobił zlecenie stałe na comiesięczne przelewy na konto BWP bo nie zawsze mam czas żeby przesłać pieniąchy,no i zgodził się :lol:

Posted

[quote name='credita']Ha ha a ja poprosiłam mojego męża żeby zrobił zlecenie stałe na comiesięczne przelewy na konto BWP bo nie zawsze mam czas żeby przesłać pieniąchy,no i zgodził się :lol:[/quote]

No to zostaje mi tylko zasugerować, żebyś się skliknęła z Alicją i powiedziała Jej jak ma wyglądać najbliższa lekcja wychowawcza :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1:......jeszcze pół biedy z przelewami .....ale samochodzik mamy jeden i na dodatek ja ofiara losu nie mam prawka :razz: i jak gdzieś trzeba jechać to muszę go zmolestować :roll:.....ostatnio jak szukaliśmy Qdłaczka o 23 został poinformowany że o 8 ano jedziemy do Zabrza ....a potem musiałam mu zapłacić myjnię i sprzątanko wnętrza auta :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Bodziulka']A głosowaliście już na boksery na Krakvecie?
[URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7597[/URL] :razz:[/quote]

Nie obrażaj mnie :mad:......i Alicji też ;)

już dużo nie brakuje