Iza i Avanti Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Dzień dobry w ten piękny dzionek :-) Tylko szkoda, że poniedziałkowy :-( Menrzusiu! Dzięki za "rozbawiacza" :-) Quote
apple Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Powiem nieśmiało:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B][SIZE=6]JESTEM :B-fly::B-fly::B-fly: [SIZE=2]Fajna ta ranna rechotka:evil_lol:;)[/SIZE] [/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry w ten piękny dzionek :-) Tylko szkoda, że poniedziałkowy :-( Menrzusiu! Dzięki za "rozbawiacza" :-)[/quote] Ale za to jaki krótki ten tydzień :razz: Nie za ma co :p Witanko :multi: [quote name='apple'][CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Powiem nieśmiało:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B][SIZE=6]JESTEM[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] [B][SIZE=6][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:B-fly::B-fly::B-fly:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=6][FONT=Century Gothic][COLOR=green][SIZE=2]Fajna ta ranna rechotka:evil_lol:;)[/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][SIZE=6][/CENTER] [/SIZE][/quote] Dawno Ciebie nie było - jak tam weekendzik? Dzieńdoberek :multi: Quote
apple Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale za to jaki krótki ten tydzień :razz: Nie za ma co :p Witanko :multi: Dawno Ciebie nie było - jak tam weekendzik? Dzieńdoberek :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Bardzo szybko i pracowicie ale fajnie zrobilismy imprezke, byliśmy w kościółku na mszy rocznicowej i na spacerku z Krosiem bo pogoda była piękna. W sumie wrażenia pozytywne a u ciebie?:razz:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Bardzo szybko i pracowicie ale fajnie zrobilismy imprezke, byliśmy w kościółku na mszy rocznicowej i na spacerku z Krosiem bo pogoda była piękna. W sumie wrażenia pozytywne a u ciebie?:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] ..... no i pewnie mnóstwo jedzonka było, co? :razz: A tak se - spacerki....zmiana wystroju pokoju, bo się Alfie znudził poprzedni :shake: Quote
apple Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Menrzuś']..... no i pewnie mnóstwo jedzonka było, co? :razz: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nie bede się chwalić:roll: ale duuzo i dobreńkie- no ja jestem po prostu genialna:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT] A tak se - spacerki....zmiana wystroju pokoju, bo się Alfie znudził poprzedni :shake:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]zmiana wystroju.....hmmmmm poka poka:razz: bede w pracy to obejrze jak mi kompa naprawili bo jak nie to:placz: Na razie musze zmykac....do popołudnia:hand: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]zmiana wystroju.....hmmmmm poka poka:razz: bede w pracy to obejrze jak mi kompa naprawili bo jak nie to:placz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Na razie musze zmykac....do popołudnia:hand:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Zmiana wystroju polegała na wywalaniu :evil_lol: Miłego dzionka :bye: Quote
Iza i Avanti Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]zmiana wystroju.....hmmmmm poka poka:razz: bede w pracy to obejrze jak mi kompa naprawili bo jak nie to:placz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Na razie musze zmykac....do popołudnia:hand:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] No gdzie lecisz? Tyle co przyszłaś! Już nas nie kofasz? :placz: Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No gdzie lecisz? Tyle co przyszłaś! Już nas nie kofasz? :placz:[/quote] Sprzątania ma pełno po wczorajszej balandze :shake: Quote
Iza i Avanti Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Sprzątania ma pełno po wczorajszej balandze :shake:[/quote] Jakie sprzątanie? Naczynia do zmywarki marki Krosiu, śmieci poodkurza odkurzacz marki alutka-Lux ;) i już po sprzątaniu! Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jakie sprzątanie? Naczynia do zmywarki marki Krosiu, śmieci poodkurza odkurzacz marki alutka-Lux ;) i już po sprzątaniu![/quote] Ty to masz wprawę w sprzątaniu :evil_lol:..... Quote
Iza i Avanti Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Witam! [B]Fundacja Boksery w Potrzebie zwraca się do Was z prośbą, potrzeba 5 minut aby nam pomóc proszę[/B]. Na stronie sklepu krakvet raz w miesiącu odbywa się głosowanie internautów na schronisko lub fundację. Schronisko - Fundacja, które otrzyma największą ilość głosów otrzyma pomoc w postaci wybranych przez niego produktów zoologicznych (np karm) o wartości: • sumy rabatów, z których Klienci sklepu Krakvet zrezygnowali na rzecz pomocy schronisku • kwoty, którą przeznaczy sklep Krakvet jako zapomogę dla schroniska To suma nawet kilku tysięcy złotych. Wystarczy wejść na poniższy link [URL="http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7597"][COLOR=#800080]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7597[/COLOR][/URL] zarejestrować się i oddać głos na Fundację Boksery w Potrzebie To tylko kilka minut, a można uszczęśliwić wiele bokserów!!! Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Ok....ok.....już takiego maila nawet miałem ;) Quote
Alicja Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Menrzuś'] Byłem już tam, ale jakoś mało męskie są to bazarki :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]śrubokrętów nie było :p ale są opakowanie na komórki :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]śrubokrętów nie było :p[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]ale są opakowanie na komórki :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] ....czyli tzw ******** :evil_lol:.....nie, nie używam :evil_lol: A tak w ogóle, to wypstrykałem się na boksie i ledwo wiążę koniec z końcem :shake: Quote
Alicja Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Menrzuś']....czyli tzw ******** :evil_lol:.....nie, nie używam :evil_lol: A tak w ogóle, to wypstrykałem się na boksie i ledwo wiążę koniec z końcem :shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops:mi TZ zrobił blokade na konto :razz::razz:i wydzielił limit benzyny jaki może wyjeździć na piesy :roll:.....tak jakby nie mógł do pracy na piechotę albo na rowerze :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:oops:mi TZ zrobił blokade na konto :razz::razz:i wydzielił limit benzyny jaki może wyjeździć na piesy :roll:.....tak jakby nie mógł do pracy na piechotę albo na rowerze :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Eeeeeee.....to masz jeszcze sporo pracy w wychowywaniu TZa :diabloti: Quote
credita Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Ha ha a ja poprosiłam mojego męża żeby zrobił zlecenie stałe na comiesięczne przelewy na konto BWP bo nie zawsze mam czas żeby przesłać pieniąchy,no i zgodził się :lol: Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='credita']Ha ha a ja poprosiłam mojego męża żeby zrobił zlecenie stałe na comiesięczne przelewy na konto BWP bo nie zawsze mam czas żeby przesłać pieniąchy,no i zgodził się :lol:[/quote] No to zostaje mi tylko zasugerować, żebyś się skliknęła z Alicją i powiedziała Jej jak ma wyglądać najbliższa lekcja wychowawcza :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1:......jeszcze pół biedy z przelewami .....ale samochodzik mamy jeden i na dodatek ja ofiara losu nie mam prawka :razz: i jak gdzieś trzeba jechać to muszę go zmolestować :roll:.....ostatnio jak szukaliśmy Qdłaczka o 23 został poinformowany że o 8 ano jedziemy do Zabrza ....a potem musiałam mu zapłacić myjnię i sprzątanko wnętrza auta :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 No to nie jest tak źle, jak daje się zmolestować ...... :roll:...no, a sprzątać - no cóż, trzeba było mu dać odkurzacz i wio :lol: Quote
Bodziulka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 A głosowaliście już na boksery na Krakvecie? [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7597[/URL] :razz: Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Bodziulka']A głosowaliście już na boksery na Krakvecie? [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7597[/URL] :razz:[/quote] Nie obrażaj mnie :mad:......i Alicji też ;) już dużo nie brakuje Quote
Bodziulka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie obrażaj mnie :mad:......i Alicji też ;) [/quote] :oops::oops: ja tylko tak asekuracyjnie :) Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Bodziulka']:oops::oops: ja tylko tak asekuracyjnie :)[/quote] No wiem, wiem - to dlatego, że sie do listy nie dopisałem :roll: Quote
Recommended Posts