Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No papa bo wyjść jakoś nie moge:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Śmigaj - Alutce w brzuszku już burczy :mad:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Jak bedą poziomki, to zrobię :razz:

:multi::multi::multi::multi:

Dobra już - przecież nie mogę dopuścić, żebyś w drgawkach do pracy poszła :evil_lol:

:loveu::loveu::loveu:

Przecież Ty zawsze wiesz :eviltong:[/quote]:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Śmigaj - Alutce w brzuszku już burczy :mad:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]uszzz mnie nie ma:roll::oops:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']czy Ty też nie możesz edytować podpisu?[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie wiem nie próbowałam:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']No to dostaliśmy po ostrzeżeniu :crazyeye:......:placz:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Eeeeeeeeeeee cos ty.............jak po ostrzezeniu:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Eeeeeeeeeeee cos ty.............jak po ostrzezeniu:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

No to czemu nie mogę wejść w podpis? :roll:

cza już iść :-(

Posted

[quote name='GoniaP']Cześć Kofffani :loveu:
Wpadam, by Wam powiedzieć, że spotkało mnie dziś coś bardzo pięknego i wzruszającego :loveu: Mianowicie dostałam pocztą niespodziankę :loveu: Piękną maskotkę piesia :loveu: Od niejakiej Dominiki z Torunia... Tylko kto to jest Dominika z Torunia???? Może Wy wiecie???[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]hahahahahahah super piekny prezent ale nie wiem kto to ta Dominika:evil_lol: No co zachodzisz w głowę...........ciesz się:multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='GoniaP']Cześć Kofffani :loveu:
Wpadam, by Wam powiedzieć, że spotkało mnie dziś coś bardzo pięknego i wzruszającego :loveu: Mianowicie dostałam pocztą niespodziankę :loveu: Piękną maskotkę piesia :loveu: Od niejakiej Dominiki z Torunia... Tylko kto to jest Dominika z Torunia???? Może Wy wiecie???[/quote]

Ja wiem :multi:....ja :multi:....ja wiem :multi:

ma pseudo "Matka" :razz:

Posted

Cześć Kofffani :loveu:
Wpadam, by Wam powiedzieć, że spotkało mnie dziś coś bardzo pięknego i wzruszającego :loveu: Mianowicie dostałam pocztą niespodziankę :loveu: Piękną maskotkę piesia :loveu: Od niejakiej Dominiki z Torunia... Tylko kto to jest Dominika z Torunia???? Może Wy wiecie???

Posted

[quote name='Menrzuś']No to czemu nie mogę wejść w podpis? :roll:

cza już iść :-([/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No ja tez musze znikac- papapa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No ja tez musze znikac- papapa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Czymnij się ciepło i nie przepracowuj się :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Czymnij się ciepło i nie przepracowuj się :loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ja?:evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]