Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Noooo na pewno bedzie impra roczek to BIG DEAL;) a skąd ja to wiem?:razz:..........bo robie w następny weekend:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

eeeeech......to chociaż fotkę z torcikiem wstaw ;)......może pogoda dopisze ;)

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']eeeeech......to chociaż fotkę z torcikiem wstaw ;)......może pogoda dopisze ;)[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]no pewno ze bedzie i to nie jedna...........no jak inaczej;) A ty co tak szalejesz po chaupie gości masz czy co:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]no pewno ze bedzie i to nie jedna...........no jak inaczej;) A ty co tak szalejesz po chaupie gości masz czy co:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

No Ty mnie szokujesz - jestem dobrze wychowanym TZ-tem.

[SIZE=5]Alfę [/SIZE][SIZE=2]mam kobito!!!! :p[/SIZE]

Posted

[quote name='Menrzuś']No Ty mnie szokujesz - jestem dobrze wychowanym TZ-tem.

[SIZE=5]Alfę [/SIZE][SIZE=2]mam kobito!!!! :p[/SIZE][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]no dobrze dobrze, po prostu ja nienawyłam do tego.....no juz dobrze zapamietam:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]no dobrze dobrze, po prostu ja nienawyłam do tego.....no juz dobrze zapamietam:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

eeeech......jeszcze mi wanna została :shake:....muszę śmigać :placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']eeeech......jeszcze mi wanna została :shake:....muszę śmigać :placz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]no trudno.............smigaj pucować..........a wieczorkiem jakas kapiel romantyczna w pianie:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]no trudno.............smigaj pucować..........a wieczorkiem jakas kapiel romantyczna w pianie:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

ciiiiiiiii.......nie zapesz tylko :diabloti:..... :hand:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]no na kwilke tylko;) Iza szaleje bo pewno w niedziele robi roczek:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='Menrzuś']Myślisz, że to taaaaaaaaka impreza będzie? :crazyeye:......biedna Iza - zaryra się na maxa :shake:[/quote]

Imprezka będzie maleńka- tylko my, babcie i dziadkowie! Ale tort będzie na 100%! I zdjęcia będą! :p

Posted

[quote name='Menrzuś']ciiiiiiiii.......nie zapesz tylko :diabloti:..... :hand:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No sooo ty szczymie za romantyczny wieczór:happy1:[/COLOR][/FONT][/B]
:hand:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No sooo ty szczymie za romantyczny wieczór:happy1:[/COLOR][/FONT][/B]
:hand:[/quote]

Kurde.....świeczek nie kupiłem :shocked!:

Posted

[quote name='Menrzuś']Kurde.....świeczek nie kupiłem :shocked!:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Spoko;) Po ciemku tez fajnie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']Ależ piękną mamy dziś pogodę :lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zgrabnie, zgrabnie nie ma co:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zgrabnie, zgrabnie nie ma co:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Wdzięczna zmiana tematu, to sztuka :diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Wdzięczna zmiana tematu, to sztuka :diabloti::eviltong:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Opanowałes ją do perfekcji:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Opanowałes ją do perfekcji:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Oh.....bogini mądrości i sprawiedliwości :modla:.....mów dalej

:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Oh.....bogini mądrości i sprawiedliwości :modla:.....mów dalej

:evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B] Ah Ah Ah Ah Ah Ah Ah Ah Ah Ah Ah Ah Ah Ah Menrzuś ty to jestes wyjatkowy - JUŻ:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B] Ah Ah Ah Ah Ah Ah Ah Ah Ah Ah Ah Ah Ah Ah Menrzuś ty to jestes wyjatkowy - JUŻ:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:sweetCyb::sweetCyb::kciuki:.......idę ochłonąć na spacerek, bo mi tu już mruczą ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']:sweetCyb::sweetCyb::kciuki:.......idę ochłonąć na spacerek, bo mi tu już mruczą ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buziolki dla mruczków:loveu: leć leć się dotlenić bo od tych detergentów do wanny to sie jeszcze potruć można:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buziolki dla mruczków:loveu: leć leć się dotlenić bo od tych detergentów do wanny to sie jeszcze potruć można:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Wziąłem pierwsze z brzegu co miało jakiś sanitariat namalowany na opakowaniu - jakiś różowy "pif-paf" czy jak tam mu było. Ale śmierdział....boszszsz

Posted

[quote name='GoniaP']Cześć kofffffani :loveu: Wpadam jak po ogień by Was zapewnić, że jestem :)
Mamy kolejnego boksia katastrofę :shake:[/quote]

O tym zółtym mówisz?

Cześć Gonia :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']O tym zółtym mówisz?

Cześć Gonia :multi:[/quote] Cześć Menrzusiu kofffany :loveu:
Tak o żółtym: [URL]http://picasaweb.google.pl/Bolutojo/BokserPunch[/URL]