Menrzuś Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Alicja']Goniu ...foty ogladałam .....:shake::shake: A u nas nadal nic ....psiak przepadł ... oby sie znalazł ...boję się że taki pędziwiatr może gdzieś leżeć już na poboczu :-(.... nie nadaje się do wyadoptowywania psiaków .....a najbardziej mnie wkurzyło to że pan szukając psa wziął ze schronu już innego psiaka bo dziecka płakały:angryy:.....a schron do doopy ...dali mu psiaka z szewkami po kastracji , i z zaznaczeniem ze jak tamten sie znajdzie to on tego odda ....chyba źle prześwietliłyśmy domek ....:shake:...tylko jeśli szczęśliwie się Kudłaczek znajdzie to pan go już nie dostanie ......oj nie :shake::shake: Fotaski słodziaczków fafelków widziałam :loveu::loveu::loveu:DOBERECZEK A bo to do końca można domek prześwietlić? Jeszcze się psiak znajdzie.....spokojnie Quote
Menrzuś Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='apple']To mi ulgło:eviltong: Tylko jak Iza przyjdzie, to Ci zdejmie tą ulgę :diabloti: (cała nadzieja w tym, że nie czyta wszystkich postów :roll:) Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Tylko jak Iza przyjdzie, to Ci zdejmie tą ulgę :diabloti: (cała nadzieja w tym, że nie czyta wszystkich postów :roll:)taaaaaaa.......nie czyta na bank nie czyta:roll: prawda? Powiedz że nie czyta :roll: Quote
Menrzuś Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='apple']taaaaaaa.......nie czyta na bank nie czyta:roll: prawda? Powiedz że nie czyta :roll: Iza - nie czytaj wsteczowych postów....tam naprawdę nie ma nic ciekawego. Szkoda czasu :shake: :evil_lol: Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Iza - nie czytaj wsteczowych postów....tam naprawdę nie ma nic ciekawego. Szkoda czasu :shake: :evil_lol:Ooooo żesz ty.................................................orzeszku :evil_lol: Dobra lece bo czas na kaszkę bede po 14 w pracy to kliknę ...papa :hand: Quote
Menrzuś Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='apple']Ooooo żesz ty.................................................orzeszku :evil_lol: Dobra lece bo czas na kaszkę bede po 14 w pracy to kliknę ...papa :hand: Czymnij się ciepło :bye: ....orzeszku? :crazyeye: Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Czymnij się ciepło :bye: Ty też:loveu::multi: ....orzeszku? :crazyeye: hihihihihi :diabloti: Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Menrzuś']....ale jaki - laskowy, włoski.......a może brazylijski? :razz: KOKOSOWY:diabloti: Quote
Menrzuś Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='apple']hihihihihi :diabloti: ....ale jaki - laskowy, włoski.......a może brazylijski? :razz: Quote
Iza i Avanti Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Cześć Menrzusiu Kofffffffffany! A czy jakieś zdjęcia weekendowe są? Bo nie chce mi się szukać ;-) Quote
Menrzuś Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Menrzusiu Kofffffffffany! A czy jakieś zdjęcia weekendowe są? Bo nie chce mi się szukać ;-) były z poprzedniej niedzieli, a z tej są w przygotowaniu (leniwiec jeden):eviltong: Witanko :multi: Quote
Iza i Avanti Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Menrzuś']były z poprzedniej niedzieli, a z tej są w przygotowaniu (leniwiec jeden):eviltong: Witanko :multi: A u mnie już są!!! :eviltong: Quote
Menrzuś Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a):A u mnie już są!!! :eviltong: A widziałem :eviltong:.....moje takiej minki nie potrafią strzelić Quote
Iza i Avanti Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Menrzuś napisał(a):A widziałem :eviltong:.....moje takiej minki nie potrafią strzelić Bo tylko ja posiadam takiego "sierotka- Marianka" :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Bo tylko ja posiadam takiego "sierotka- Marianka" :evil_lol: To TZ też takie strzela? :crazyeye: Quote
Iza i Avanti Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Menrzuś napisał(a):To TZ też takie strzela? :crazyeye: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia! Prrrrrrrrrrr ;) Quote
Menrzuś Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a):iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia! Prrrrrrrrrrr ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Jakies odgłosy grzywaczy usłyszałam:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='apple']Jakies odgłosy grzywaczy usłyszałam:diabloti: No soooooooooo Ty! Omamy słuchowe masz? :crazyeye: Do lekarza kobieto! :evil_lol: Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No soooooooooo Ty! Omamy słuchowe masz? :crazyeye: Do lekarza kobieto! :evil_lol:tak powiadasz? :roll: No to pewno masz rację ale dała bym głowe że słyszałam Iiaaaaaaaaaaaaa! Prrrrrrrr!:razz: Ale moge się mylić:roll: Quote
shirrrapeira Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Witam i jestem juz po fryzjerze i jest mi super. Nie ma to jak poprawic sobie humorek. I mam nadzieje, ze jaki poniedzialek taki caly tydzien. Trzymajcie sie. Quote
Iza i Avanti Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='apple']tak powiadasz? :roll: No to pewno masz rację ale dała bym głowe że słyszałam Iiaaaaaaaaaaaaa! Prrrrrrrr!:razz: Ale moge się mylić:roll: DO LE-KA-RZA ! Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Iza i Avanti']DO LE-KA-RZA !Hmmmmmmm kiedy ja się boję:roll: Quote
Iza i Avanti Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='apple']Hmmmmmmm kiedy ja się boję:roll: Nie bój się! Lobotomia nie boli................. :evil_lol: Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='shirrrapeira']Witam i jestem juz po fryzjerze i jest mi super. Nie ma to jak poprawic sobie humorek. I mam nadzieje, ze jaki poniedzialek taki caly tydzien. Trzymajcie sie.No to hurraaa! Super że zadowolona jestes a jaka fryzurka?:razz: [quote name='Iza i Avanti']Nie bój się! Lobotomia nie boli................. :evil_lol: L L L L L oooo ooo bo co?:roll: Quote
Recommended Posts