Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']Goniu ...foty ogladałam .....:shake::shake:

A u nas nadal nic ....psiak przepadł ... oby sie znalazł ...boję się że taki pędziwiatr może gdzieś leżeć już na poboczu :-(....

nie nadaje się do wyadoptowywania psiaków .....a najbardziej mnie wkurzyło to że pan szukając psa wziął ze schronu już innego psiaka bo dziecka płakały:angryy:.....a schron do doopy ...dali mu psiaka z szewkami po kastracji , i z zaznaczeniem ze jak tamten sie znajdzie to on tego odda ....chyba źle prześwietliłyśmy domek ....:shake:...tylko jeśli szczęśliwie się Kudłaczek znajdzie to pan go już nie dostanie ......oj nie :shake::shake:

Fotaski słodziaczków fafelków widziałam :loveu::loveu::loveu:DOBERECZEK

A bo to do końca można domek prześwietlić?

Jeszcze się psiak znajdzie.....spokojnie

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Tylko jak Iza przyjdzie, to Ci zdejmie tą ulgę :diabloti:

(cała nadzieja w tym, że nie czyta wszystkich postów :roll:)taaaaaaa.......nie czyta na bank nie czyta:roll: prawda? Powiedz że nie czyta :roll:

Posted

[quote name='apple']taaaaaaa.......nie czyta na bank nie czyta:roll: prawda? Powiedz że nie czyta :roll:

Iza - nie czytaj wsteczowych postów....tam naprawdę nie ma nic ciekawego. Szkoda czasu :shake:

:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Iza - nie czytaj wsteczowych postów....tam naprawdę nie ma nic ciekawego. Szkoda czasu :shake:

:evil_lol:Ooooo żesz ty.................................................orzeszku :evil_lol:

Dobra lece bo czas na kaszkę bede po 14 w pracy to kliknę ...papa :hand:

Posted

[quote name='apple']Ooooo żesz ty.................................................orzeszku :evil_lol:

Dobra lece bo czas na kaszkę bede po 14 w pracy to kliknę ...papa :hand:

Czymnij się ciepło :bye:

....orzeszku? :crazyeye:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Menrzusiu Kofffffffffany!

A czy jakieś zdjęcia weekendowe są?

Bo nie chce mi się szukać ;-)

były z poprzedniej niedzieli, a z tej są w przygotowaniu

(leniwiec jeden):eviltong:

Witanko :multi:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No soooooooooo Ty! Omamy słuchowe masz? :crazyeye: Do lekarza kobieto! :evil_lol:tak powiadasz? :roll: No to pewno masz rację ale dała bym głowe że słyszałam Iiaaaaaaaaaaaaa! Prrrrrrrr!:razz: Ale moge się mylić:roll:

Posted

[quote name='shirrrapeira']Witam i jestem juz po fryzjerze i jest mi super. Nie ma to jak poprawic sobie humorek. I mam nadzieje, ze jaki poniedzialek taki caly tydzien. Trzymajcie sie.No to hurraaa! Super że zadowolona jestes a jaka fryzurka?:razz:

[quote name='Iza i Avanti']Nie bój się! Lobotomia nie boli.................

:evil_lol: L L L L L oooo ooo bo co?:roll: