Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jakies odgłosy grzywaczy usłyszałam:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]tak powiadasz? :roll: No to pewno masz rację ale dała bym głowe że słyszałam Iiaaaaaaaaaaaaa! Prrrrrrrr!:razz: Ale moge się mylić:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Może furmanka Ci pod oknem przejechała :roll:

[quote name='Iza i Avanti']Nie bój się! Lobotomia nie boli.................

:evil_lol:[/quote]

Jesteś okrutna :evil_lol:

Posted

[quote name='shirrrapeira']Witam i jestem juz po fryzjerze i jest mi super. Nie ma to jak poprawic sobie humorek. I mam nadzieje, ze jaki poniedzialek taki caly tydzien. Trzymajcie sie.[/quote]

[quote name='shirrrapeira']Troszke podciete wlosy i odswiezenie koloru.[/quote]

Fryzjer i zakupy - to Wasze sposobu na humorek :lol: To jaki teraz masz kolor :razz:

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Witaj Menrzusiu[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-446.gif[/IMG] a tak cię bezwstydnie cmoknę na dzień dobry a co mi tam;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Witaj Menrzusiu[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-446.gif[/IMG] a tak cię bezwstydnie cmoknę na dzień dobry a co mi tam;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Faktycznie - bezwstyda z Ciebie :evil_lol:.......dzieńdoberek :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Faktycznie - bezwstyda z Ciebie :evil_lol:.......dzieńdoberek :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ojejku no dobra to tak dla picu obleje sie rumieńcem[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-418.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ojejku no dobra to tak dla picu obleje sie rumieńcem[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-418.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/quote]

A ja już to widzę :evil_lol:

No i jak tam u Ciebie w ten piękny poranek?:razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']A ja już to widzę :evil_lol:

No i jak tam u Ciebie w ten piękny poranek?:razz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Średnio na jeża..........mogło być lepiej:cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Średnio na jeża..........mogło być lepiej:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

a co Ciebie tak koli od samego rana? :-o

Posted

[quote name='Menrzuś']a co Ciebie tak koli od samego rana? :-o[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aaaaa bo wczoraj mialam zły dzień i tak mi się na dzisiaj przeniosło i jeszcze mnie tak jakoś gniecie:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aaaaa bo wczoraj mialam zły dzień i tak mi się na dzisiaj przeniosło i jeszcze mnie tak jakoś gniecie:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

ale dzisiaj jest nowy dzień.....jabłonki zaraz zaczną kwitnąć :razz:.....idzie ku lepszemu :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']ale dzisiaj jest nowy dzień.....jabłonki zaraz zaczną kwitnąć :razz:.....idzie ku lepszemu :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No niby tak zawsze są jakieś plusy:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No niby tak zawsze są jakieś plusy:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

już niedługo na urlop się wypuścisz :razz:....oj będzie się działo :p

Posted

[quote name='Menrzuś']już niedługo na urlop się wypuścisz :razz:....oj będzie się działo :p[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]tak wypuszczę się jak znajde kogoś kto mi się krosiem zaopiekuje:cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]tak wypuszczę się jak znajde kogoś kto mi się krosiem zaopiekuje:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

No to masz problema :shake:

[SIZE=1](znowu dziadkowi ręće sie wyciągną na spacerkach)[/SIZE]

Posted

[quote name='Menrzuś']No to masz problema :shake:

[SIZE=1](znowu dziadkowi ręće sie wyciągną na spacerkach)[/SIZE][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No i to nie małego ale gram na zmęczenie materiału:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No i to nie małego ale gram na zmęczenie materiału:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Ponoć siwizna u facetów jest teraz modna :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ponoć siwizna u facetów jest teraz modna :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]hahahahahaha to się teściu ucieszy:diabloti:

dobra Menrzusiu musze lecieć do małej bo marudzi bardzo......może już głodna jest:roll: Całuski gorące ci posyłam i do sklikania:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]hahahahahaha to się teściu ucieszy:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]dobra Menrzusiu musze lecieć do małej bo marudzi bardzo......może już głodna jest:roll: Całuski gorące ci posyłam i do sklikania:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Trzymajcie się :multi:.......i pociesz teścia :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Trzymajcie się :multi:.......i pociesz teścia :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pa Pa:hand:[/B][/COLOR][/FONT]