Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']....ale nie baran :shake::evil_lol:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A ty od rau podejrzewasz ze ja chcialam baran napisać...eeee z tobą to tak zawsze........WARAN miało być:cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A ty od rau podejrzewasz ze ja chcialam baran napisać...eeee z tobą to tak zawsze........WARAN miało być:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

A czy ja cuś mówiłem? - lepszy waran niż baran :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']A czy ja cuś mówiłem? - lepszy waran niż baran :eviltong:[/quote][COLOR=green][B]Wolalam uprzedzic fakty bo znowu by bylo na mnie ...o janieszczesna:placz:.......A waran faktycznie lepszy ale czy przyjemniejsz to nie powiem:roll:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='apple'][COLOR=green][B]Wolalam uprzedzic fakty bo znowu by bylo na mnie ...o janieszczesna:placz:.......A waran faktycznie lepszy ale czy przyjemniejsz to nie powiem:roll:[/B][/COLOR][/quote]

ideał piękności to może i nie jest, ale od pająka jest przyjemniejszy :eviltong:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']To co? Lejemy doooooooooooooopalona? :mad:[/quote]

ja tam się boję - Jabłkowa ma dłoń jak mały Cygan nogę - gębę bym miał jak befsztyk tatarski :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']ideał piękności to może i nie jest, ale od pająka jest przyjemniejszy :eviltong:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]tak tu sie zgodze;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Menrzuś']To Ona zaczęła mnie wyzywać od jaszczurek :roll:[/quote]

:eviltong::eviltong::eviltong:

[quote name='Iza i Avanti']To co? Lejemy doooooooooooooopalona? :mad:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiesz i ty jaszczurko:loveu: przeciwko mnie:shake:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Menrzuś']ja tam się boję - Jabłkowa ma dłoń jak mały Cygan nogę - gębę bym miał jak befsztyk tatarski :shake:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiecie ide sobie bo ze mnie tu jakiegos cyganskiego babochłopa robicie:shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]tak tu sie zgodze;)[/B][/COLOR][/FONT]

:eviltong::eviltong::eviltong:

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiesz i ty jaszczurko:loveu: przeciwko mnie:shake:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiecie ide sobie bo ze mnie tu jakiegos cyganskiego babochłopa robicie:shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Oć do mnie! Ja Cie koffffffffffffffffffffffam :loveu:

nie to co ten "waran-baran" :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Oć do mnie! Ja Cie koffffffffffffffffffffffam :loveu:

nie to co ten "waran-baran" :evil_lol:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Idem.......:sadCyber:utulkaj mnie:calus:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Idem.......:sadCyber:utulkaj mnie:calus:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

:calus: Tuliiiiiiiiiiiiiimyyyyyyyyyyyyyyy :calus:

[quote name='Menrzuś']Już oberwałem :placz:[/quote]

I tak za słabo :evil_lol:

[quote name='Menrzuś']Złota Renetko :calus:[/quote]

I jeszcze siem bezczelnie podlizujesz! Pf!

Posted

[quote name='Menrzuś']Złota Renetko :calus:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Noooo !tylko mocno tulkaj :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Iza i Avanti']:calus: Tuliiiiiiiiiiiiiimyyyyyyyyyyyyyyy :calus:

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Koffana :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

I jeszcze siem bezczelnie podlizujesz! Pf![/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahahaha......i Iza cie na odchodne opppffffffyfała:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Idem się :grab: do kuchni.......:placz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No so ty..........siedz na doopce......no chyba że coś gotować idziesz to ja tez chcę dostać.....a i Menrzusiu mam do ciebie biznesa prywatnego to potem klknę na pw ok?:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Noooo !tylko mocno tulkaj :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Już monitor zgniotłem :evil_lol:

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahahaha......i Iza cie na odchodne opppffffffyfała:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

zazdrośnica jedna - to za tą Renetkę :roll:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No so ty..........siedz na doopce......no chyba że coś gotować idziesz to ja tez chcę dostać.....a i Menrzusiu mam do ciebie biznesa prywatnego to potem klknę na pw ok?:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

jak biznesa, to nie ma sprawy :razz:

ale i tak już muszę iść :-(

Posted

[quote name='Menrzuś']zazdrośnica jedna - to za tą Renetkę :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hahahahahahahha......powiedz jej że jak jutro przyjdzie to tez ja nazwiesz renetką:lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hahahahahahahha......powiedz jej że jak jutro przyjdzie to tez ja nazwiesz renetką:lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

to zależy od Jej nastroju - jak będzie źle, to będzie Antonówką :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']jak biznesa, to nie ma sprawy :razz:

ale i tak już muszę iść :-([/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No ic ic:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Menrzuś']to zależy od Jej nastroju - jak będzie źle, to będzie Antonówką :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahahahahahahaha:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]