GoniaP Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 :calus: :calus::calus:[quote name='shirrrapeira']Witam Goniu nie plakusiaj bedzie dobrze. Ja tez placze rzewnymi lzami nad psim nieszczesciem.[/quote] Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]że Waran niby?:diabloti::razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] ....ale nie baran :shake::evil_lol: Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']....ale nie baran :shake::evil_lol:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A ty od rau podejrzewasz ze ja chcialam baran napisać...eeee z tobą to tak zawsze........WARAN miało być:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A ty od rau podejrzewasz ze ja chcialam baran napisać...eeee z tobą to tak zawsze........WARAN miało być:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A czy ja cuś mówiłem? - lepszy waran niż baran :eviltong: Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']A czy ja cuś mówiłem? - lepszy waran niż baran :eviltong:[/quote][COLOR=green][B]Wolalam uprzedzic fakty bo znowu by bylo na mnie ...o janieszczesna:placz:.......A waran faktycznie lepszy ale czy przyjemniejsz to nie powiem:roll:[/B][/COLOR] Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][COLOR=green][B]Wolalam uprzedzic fakty bo znowu by bylo na mnie ...o janieszczesna:placz:.......A waran faktycznie lepszy ale czy przyjemniejsz to nie powiem:roll:[/B][/COLOR][/quote] ideał piękności to może i nie jest, ale od pająka jest przyjemniejszy :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']ideał piękności to może i nie jest, ale od pająka jest przyjemniejszy :eviltong:[/quote] Ależ Wy znóf ;) macie tematy :roll: Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ależ Wy znóf ;) macie tematy :roll:[/quote] To Ona zaczęła mnie wyzywać od jaszczurek :roll: Quote
Iza i Avanti Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']To Ona zaczęła mnie wyzywać od jaszczurek :roll:[/quote] To co? Lejemy doooooooooooooopalona? :mad: Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Iza i Avanti']To co? Lejemy doooooooooooooopalona? :mad:[/quote] ja tam się boję - Jabłkowa ma dłoń jak mały Cygan nogę - gębę bym miał jak befsztyk tatarski :shake: Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']ideał piękności to może i nie jest, ale od pająka jest przyjemniejszy :eviltong:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]tak tu sie zgodze;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Menrzuś']To Ona zaczęła mnie wyzywać od jaszczurek :roll:[/quote] :eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='Iza i Avanti']To co? Lejemy doooooooooooooopalona? :mad:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiesz i ty jaszczurko:loveu: przeciwko mnie:shake:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Menrzuś']ja tam się boję - Jabłkowa ma dłoń jak mały Cygan nogę - gębę bym miał jak befsztyk tatarski :shake:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiecie ide sobie bo ze mnie tu jakiegos cyganskiego babochłopa robicie:shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']ja tam się boję - Jabłkowa ma dłoń jak mały Cygan nogę - gębę bym miał jak befsztyk tatarski :shake:[/quote] Będziesz miał przewalone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]tak tu sie zgodze;)[/B][/COLOR][/FONT] :eviltong::eviltong::eviltong: [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiesz i ty jaszczurko:loveu: przeciwko mnie:shake:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiecie ide sobie bo ze mnie tu jakiegos cyganskiego babochłopa robicie:shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Oć do mnie! Ja Cie koffffffffffffffffffffffam :loveu: nie to co ten "waran-baran" :evil_lol: Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Oć do mnie! Ja Cie koffffffffffffffffffffffam :loveu: nie to co ten "waran-baran" :evil_lol:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Idem.......:sadCyber:utulkaj mnie:calus:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Będziesz miał przewalone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :diabloti:[/quote] Już oberwałem :placz: Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Idem.......:sadCyber:utulkaj mnie:calus:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Złota Renetko :calus: Quote
Iza i Avanti Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Idem.......:sadCyber:utulkaj mnie:calus:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :calus: Tuliiiiiiiiiiiiiimyyyyyyyyyyyyyyy :calus: [quote name='Menrzuś']Już oberwałem :placz:[/quote] I tak za słabo :evil_lol: [quote name='Menrzuś']Złota Renetko :calus:[/quote] I jeszcze siem bezczelnie podlizujesz! Pf! Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']Złota Renetko :calus:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Noooo !tylko mocno tulkaj :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Iza i Avanti']:calus: Tuliiiiiiiiiiiiiimyyyyyyyyyyyyyyy :calus: [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Koffana :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] I jeszcze siem bezczelnie podlizujesz! Pf![/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahahaha......i Iza cie na odchodne opppffffffyfała:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']Idem się :grab: do kuchni.......:placz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No so ty..........siedz na doopce......no chyba że coś gotować idziesz to ja tez chcę dostać.....a i Menrzusiu mam do ciebie biznesa prywatnego to potem klknę na pw ok?:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Noooo !tylko mocno tulkaj :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Już monitor zgniotłem :evil_lol: [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahahaha......i Iza cie na odchodne opppffffffyfała:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] zazdrośnica jedna - to za tą Renetkę :roll: Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No so ty..........siedz na doopce......no chyba że coś gotować idziesz to ja tez chcę dostać.....a i Menrzusiu mam do ciebie biznesa prywatnego to potem klknę na pw ok?:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] jak biznesa, to nie ma sprawy :razz: ale i tak już muszę iść :-( Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']zazdrośnica jedna - to za tą Renetkę :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hahahahahahahha......powiedz jej że jak jutro przyjdzie to tez ja nazwiesz renetką:lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hahahahahahahha......powiedz jej że jak jutro przyjdzie to tez ja nazwiesz renetką:lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] to zależy od Jej nastroju - jak będzie źle, to będzie Antonówką :diabloti: Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']jak biznesa, to nie ma sprawy :razz: ale i tak już muszę iść :-([/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No ic ic:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Menrzuś']to zależy od Jej nastroju - jak będzie źle, to będzie Antonówką :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahahahahahahaha:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts