Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Prześwietlacz najwyżej :eviltong:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No niech bedzie....ale efekt ten sam :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Cześć przy siorbaniu :evil_lol:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja nie siorbiem.....ja sączę :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Jak się pierze w 90 stopniach to się ma efekty :shake:
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]
No w 40 prałam.................:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Jabłuszkowa i gorzka kawa.....niesamowite :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] Koffany na zawsze i od zwasze kaffa z mlekim nie słodzona :razz:[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Menrzuś']Nieeeeeee......no jezdem przecież :razz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Co się spaźniasz?[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]:razz::mad:[/COLOR][/FONT][/B]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Halooooooooooooooo! Jest tu kto?

Pszłam się przywitać :-)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No kosmacza nie ma ale jestem joooo i sie czajem po kątach i jak ktos przyjdzie do Menrzusia to ja go CAP!:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie słodź...........szkoda cukru........organizm na pewno zacukrzony więc sam se posłodzi :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Moja pralka tez mi spodnie skurczyła......[SIZE=5][COLOR=black]skurczybyca jedna[/COLOR][/SIZE] nooooo :angryy::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

:roflt::roflt::cool2: aleś mnie z rana rozbawiła :lol:

[quote name='Menrzuś']Cześć przy siorbaniu :evil_lol:

Cuś takiego :p......to trzeba było się spódniczką opasać :roll:
Ja zawsze kawke gorzką pijam i nie mam problemów ze [SIZE=5]sopdniami [/SIZE]:evil_lol:

[/quote]

Menrzuś, ze sopdniami to też nie mam problemów :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='Agniest']:roflt::roflt::cool2: aleś mnie z rana rozbawiła :lol:

[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zawsze do usług:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No kosmacza nie ma ale jestem joooo i sie czajem po kątach i jak ktos przyjdzie do Menrzusia to ja go CAP!:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Aleś mnie capnełą! AUĆ! :p

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A czemu Menrzuś to "kosmacz"? Kosmaty jest?

Menrzuś! Jesteś kosmaty????[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak to....sama powiedziałaś ze ma kosmate mysli........i tak te kosmy się rozprzestrzeniły i jest kosmaty teraz..............:roll:............... coś się zaplątałam.................ale co tam......no chyba się nie obrazi:roll::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak to....sama powiedziałaś ze ma kosmate mysli........i tak te kosmy się rozprzestrzeniły i jest kosmaty teraz..............:roll:............... coś się zaplątałam.................ale co tam......no chyba się nie obrazi:roll::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:splat:Kuna! Mnie to chyba ten sernik odmóżdżył :ylsuper:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green] Koffany na zawsze i od zwasze kaffa z mlekim nie słodzona :razz:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Co się spaźniasz?[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:razz::mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Czarna bez cukru, ale z ptasim mleczkiem - to jest degustacja kaffki :lol:

[quote name='Iza i Avanti']Halooooooooooooooo! Jest tu kto?

Pszłam się przywitać :-)[/quote]

Nie dane jakoś nam było dzisiaj - do jutra :razz:

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No kosmacza nie ma ale jestem joooo i sie czajem po kątach i jak ktos przyjdzie do Menrzusia to ja go CAP!:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Ja Ci dam kosmacza :mad:......grzeczny jestem dla Ptasiorków :loveu:

[quote name='Agniest']
Menrzuś, ze sopdniami to też nie mam problemów :eviltong: :evil_lol:[/quote]

A Ty się nie czepiaj literówki:eviltong:....zobacz ile Jabłkowa robi ich ;)

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A czemu Menrzuś to "kosmacz"? Kosmaty jest?

Menrzuś! Jesteś kosmaty????[/quote]

Ja kosmaty? :crazyeye: jak kurczak rosołowy.... :evil_lol:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak to....sama powiedziałaś ze ma kosmate mysli........i tak te kosmy się rozprzestrzeniły i jest kosmaty teraz..............:roll:............... coś się zaplątałam.................ale co tam......no chyba się nie obrazi:roll::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Jeszcze nie :cool3:....ale miło jest zobaczyć jak się pierwszy raz zapętliłaś :diabloti:

Posted

[quote name='Medorowa']Cze Menrzuś z psiarnią:hand::hand:[/quote]

A czeeeeeść :multi:.....a gdzieś Ty była jak Ciebie nie było, co? :razz:

[quote name='evaxon']no cze Madzia:hand::hand:

:evil_lol:[/quote]

A Ty za gosposię robisz? :razz:

Witanko :p

Posted

[quote name='shirrrapeira']Witam Was moi kochani. o Swietach obzarta. A jak Wasze psiaki po Swietach.[/quote]

Psiaki trochę mniej obżarte niż ich pan :evil_lol: Dużo więcej leśnych spacerków miały;)

Posted

[quote name='Menrzuś']
Jeszcze nie :cool3:....ale miło jest zobaczyć jak się pierwszy raz zapętliłaś :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Rozkoszuj się tą chwila bo była pierwszą i ostatnią :diabloti::evil_lol:

Witaj Menrzusiu!!!!! U was tez taka ciapa z oknem???? Jakieś biale placki z nieba lecą???:placz:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Witam się i się zapytowywuję czy mogę na kaffffffffffę przysiąść?[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No jak możesz tu przysiąść jak ja u cia czekam na wspólną kaffcie[IMG]http://emoty.blox.pl/resource/0060.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No jak możesz tu przysiąść jak ja u cia czekam na wspólną kaffcie[IMG]http://emoty.blox.pl/resource/0060.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Apple! Przeca Ci tłumaczyłam.... Jestem ja, druga ja, moje alter-ego, itd.... :cool3:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Rozkoszuj się tą chwila bo była pierwszą i ostatnią :diabloti::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Menrzusiu!!!!! U was tez taka ciapa z oknem???? Jakieś biale placki z nieba lecą???:placz:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Słońce tak wali po oczach, że chyba zacznę okulary słoneczne nosić :cool3:

[quote name='Iza i Avanti']Witam się i się zapytowywuję czy mogę na kaffffffffffę przysiąść?[/quote]

Ależ oczywiście.....tylko bez serniczka :eviltong:

Witanko Wam :multi:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Apple! Przeca Ci tłumaczyłam.... Jestem ja, druga ja, moje alter-ego, itd.... :cool3:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]O ja gupia pipa.........zapomniałam:splat:[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Menrzuś']Słońce tak wali po oczach, że chyba zacznę okulary słoneczne nosić :cool3:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Sadysta :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Ależ oczywiście.....tylko bez serniczka :eviltong:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A ja jeszcze troszkę mam.....może się ktoś skusi :razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Witanko Wam :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Witaj Menrzusiu! Zaspałeś znowu czy co? My juz tu urzedujemy na całego a cię nie ma:razz:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]O ja gupia pipa.........zapomniałam:splat:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Menrzusiu! Zaspałeś znowu czy co? My juz tu urzedujemy na całego a cię nie ma:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Nie sadysta, tylko stwierdzam fakt :eviltong:

I tak jestem wcześnie - zawsze zaglądam tutaj po 9tej;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie sadysta, tylko stwierdzam fakt :eviltong:

I tak jestem wcześnie - zawsze zaglądam tutaj po 9tej;)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No to faktycznie....dzisiaj byłes za 15 brawo!!!!:klacz:[/COLOR][/FONT][/B]