Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Wy mnie tym różem wykończycie :evil_lol: Quote
halbina Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Menrzuś']a ja wiem? ...... może przez skórę...[SIZE=7][COLOR=magenta]cycuś [/COLOR][/SIZE]takiego? :roll:[/quote] [IMG]http://img401.imageshack.us/img401/5554/pb221091vk3.jpg[/IMG] a cycuś takiego chciałeś?... Torcik na dokładkę! I urodzinową poprawkę! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Boszszsz......:crazyeye: to nie cycuś, tylko cycusie :eviltong: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 No to chyba wypada zamknąć ten dzionek.....dobrej nocki Wam :loveu: Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wstaje rano....mysle sobie wpadne do Menrzusia się przywitać a tu cycami na dzień dobry dostaje:evil_lol: [SIZE=7] WITAJ !:loveu:[/SIZE] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wstaje rano....mysle sobie wpadne do Menrzusia się przywitać a tu cycami na dzień dobry dostaje:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][SIZE=7][FONT=Century Gothic][COLOR=green]WITAJ !:loveu:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [/quote] Dzieńdoberek :multi: Oj działo się, działo.....różem mnie obsypano.....i czymś tam jeszcze :lol: Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Dzieńdoberek :multi: Oj działo się, działo.....różem mnie obsypano.....i czymś tam jeszcze :lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wiesz...kobiety....róż.......cycóś..........no no no ale masz rwanie [IMG]http://yelims3.free.fr/Inclassables/Inclassable74.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiesz...kobiety....róż.......cycóś..........no no no ale masz rwanie [IMG]http://yelims3.free.fr/Inclassables/Inclassable74.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote] No mówię Ci - szok.....żebt z tego tygodniówka nie wyszła :lol: Nie wiem czy to dogo tak muli, czy ja jestem zamulony.....najlepiej pisz dużymi literami i do tego ze spacjami pomiędzy nimi :roll: Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Menrzuś']No mówię Ci - szok.....żebt z tego tygodniówka nie wyszła :lol: Nie wiem czy to dogo tak muli, czy ja jestem zamulony.....najlepiej pisz dużymi literami i do tego ze spacjami pomiędzy nimi :roll:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Uuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuu się wczoraj zabalowało co :razz: A Dogo muli swoją drogą :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Uuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuu się wczoraj zabalowało co :razz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A Dogo muli swoją drogą :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] to jednak dogo muli :evil_lol: Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Menrzuś']to jednak dogo muli :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]jeszcze nie widziałam faceta który by się przyznał że ma kaca:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]jeszcze nie widziałam faceta który by się przyznał że ma kaca:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] ja bym się przyznał :diabloti: Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Menrzuś']ja bym się przyznał :diabloti:[/quote]:roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Menrzuś Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='apple']:roflt::roflt::roflt::roflt:[/quote] No so? poważnie ;) Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Menrzuś']No so? poważnie ;)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Menrzuś prosze oszczędź mnie[/COLOR][/FONT][/B] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Menrzuś Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Menrzuś prosze oszczędź mnie[/COLOR][/FONT][/B] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/quote] Ok.....:ekmm::saint1: Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Ok.....:ekmm::saint1:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]A coż to za świetliste kółeczko nad twoją główką......czy chcesz mi powiedzieć że masz coś z anioła:cool3:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A coż to za świetliste kółeczko nad twoją główką......czy chcesz mi powiedzieć że masz coś z anioła:cool3:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] nieeeeee...to jakieś UFO za mną lata :evil_lol: Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Bosszzz co z tym dogo? [/COLOR][/FONT][/B] Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Menrzuś']nieeeeee...to jakieś UFO za mną lata :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]A ja myślałam że chcesz mnie w konia zrobić że niby taki anioł z ciebie[IMG]http://yelims1.free.fr/Anges/Ange26.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Bosszzz co z tym dogo? [/COLOR][/FONT][/B] [/quote] ja się zmywam, [B]bo zaraz szlag mnie trafi :mad::mad:[/B] Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Menrzuś']ja się zmywam, [B]bo zaraz szlag mnie trafi :mad::mad:[/B][/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]Ić ić.....nie chcemy tego :evil_lol: Ja też ide tu ciage serwer busy :angryy:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
Agniest Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 PRZEZ KILKA DNI NIE MIAŁAM NETU !!! :placz::placz::placz: więc nie przyszłam zaśpiewać ci [B]STO LAT[/B] ale jeśli dziś możesz wysłuchać to uwaga: śpiewam ! sto lat sto lat (itd. :evil_lol: ) i jeszcze mam taki wierszyk ;): "Jeśli rano budząc się stwierdzasz, że jesteś w ubraniu, masz podkrążone oczy, masz kaca i twój dom wygląda jakby przeszedł po nim huragan to oznacza.... że dobrze świętowałeś urodziny i czas na poprawiny !!! i mam jeszcze super wiadomość, którą nie mogłam podzielić się wcześniej: mamy nowego dogomaniaka Oskarka !!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Agniest'] i mam jeszcze super wiadomość, którą nie mogłam podzielić się wcześniej: mamy nowego dogomaniaka Oskarka !!!!! :loveu: :loveu: :loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No to Huuuurrrraaaa:multi::multi::multi: trza to oblac[IMG]http://yelims1.free.fr/Alcooliques/Alcooliques.gif[/IMG] [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Agniest Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 koniecznie :cool3: ale Menrzuś nam chyba uciekł :roll: dla niewtajemniczonych: Oskarka urodziła Credita - czują się dobrze, teraz będziemy czekać, aż wrócą do domku i Credita nam wszystko opisze ;) Quote
Recommended Posts