Menrzuś Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Agniest']to już dawno zapomniany zwyczaj...... :evil_lol: Ok idę pomyśleć ;) (patrz: poszukać coś w necie) :p[/quote] czas wrócić do tradycji świeckiej :eviltong: A powinno być na stole: 1. Coś lekkostrawnego, żeby potem nie ciążyło. 2. Cos mało absorbującego w jedzeni, żeby można było sobie w oczka patrzeć. Tak więc pieczony kurczak, rolady, itp odpadają. 3. Żadne zupy - siorbanie by niszczyło subtelną atmosferę. 4. Może być cosik na bazie lubczyku - wiadomo czemu :razz: , albo makaronik nitki, jak to w pewnym filmie o pieskach było Quote
Agniest Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 makaron spaghetti u nas jest częstym daniem, więc dziś odpada. a zapiekane brokuły z twarogiem mogą być ? bo większość składników akurat mam w lodówce :evil_lol: i znalazłam też przepis na karkówkę z owocami - brzmi pysznie ;) dobra, to ja się powoli zbieram i życzę wam miłego popołudnia :multi: Quote
Asior Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Menrzuś'][COLOR=magenta][B]Specjalnie dla Agniestki[/B] [/COLOR] [IMG]http://img175.imageshack.us/img175/3464/263gd3.jpg[/IMG][/QUOTE] czuję się pominieta :roll: Quote
GoniaP Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Przesyłam Wam wszystkim Walentynkowe buziaczki!!! Do sklikania za 10 dni :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Agniest']makaron spaghetti u nas jest częstym daniem, więc dziś odpada. a zapiekane brokuły z twarogiem mogą być ? bo większość składników akurat mam w lodówce :evil_lol: i znalazłam też przepis na karkówkę z owocami - brzmi pysznie ;) dobra, to ja się powoli zbieram i życzę wam miłego popołudnia :multi:[/quote] Czekam na relację - miłego wieczorku ;) [quote name='Asior']czuję się pominieta :roll:[/quote] [IMG]http://img138.imageshack.us/img138/3241/ustazsercamizm3.gif[/IMG] [URL]http://img145.imageshack.us/img145/4977/06042810355944zj4.gif[/URL] [quote name='GoniaP']Przesyłam Wam wszystkim Walentynkowe buziaczki!!! Do sklikania za 10 dni :loveu:[/quote] I wzajemnie - moc buziaków [IMG]http://img145.imageshack.us/img145/5405/tuli2vo4.gif[/IMG] Poczekamy :multi: Quote
Asior Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Menrzuś'] [IMG]http://img138.imageshack.us/img138/3241/ustazsercamizm3.gif[/IMG] [URL]http://img145.imageshack.us/img145/4977/06042810355944zj4.gif[/URL] [/QUOTE] pff to się nie liczy bo wymuszone o!!! Quote
Menrzuś Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Asior']pff to się nie liczy bo wymuszone o!!![/quote] każdego przywitałem co przyszedł od Ciebie za to nic nie dostałem ale jak nie, to nie.....o!!!! Quote
Asior Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 jak to kurde nie????????? a na maila :mad::mad: Quote
Menrzuś Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Asior']jak to kurde nie????????? a na maila :mad::mad:[/quote] takie tam przyjacielskie.....phiiiiiii :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 A śnieżek sobie padai zima wreszcie wraca :multi:.....szkoda tylko przebiśniegów :shake: Quote
Agniest Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 cześć :multi: Menrzuś, wszystko w porządku ? To ja dziś zaparzę kawkę :cool3: no więc była zapiekanka z brokułów z białym i żóltym serem ;) i czerwone wino ;) a od męża dostałam - uwaga ! - trzy czerwone tulipany :crazyeye: zwykle nie dostaję kwiatów, więc byłam zaskoczona........ Quote
Menrzuś Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Cześć Agniestka :multi: Wszystko w porządku ;) Przepis proszę na PW Widać mężuś czyta Dogomanię i poczuł sie zagrożony :evil_lol: Śmigam do lasu na śnieg. Psy rano oszalały ze szczęścia wręcz tarzając się w nim :lol: Quote
Imbirka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 na jakie Pw, co za Pw, ja poproszę o przepis na forum:cool3: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a tak w ogóle to dzień dobry Wszystkim:lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Imbirka']na jakie Pw, co za Pw, ja poproszę o przepis na forum:cool3: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a tak w ogóle to dzień dobry Wszystkim:lol:[/quote] Ja też poproszę mimo, że na Menrzusia się :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: [SIZE=1]Menrzuś! Ty wiesz za co! O! :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic:[/SIZE] Quote
Menrzuś Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Asior']ekhmm o so cho :roll: ????[/quote] Jakie socho? :razz: Quote
Menrzuś Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Imbirka']na jakie Pw, co za Pw, ja poproszę o przepis na forum:cool3: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a tak w ogóle to dzień dobry Wszystkim:lol:[/quote] A Ty mi tu być cicho - wskakujesz tu raz na ruski miesiąc i już wszystko kcesz :eviltong::evil_lol::loveu: Witanko :multi: [quote name='Iza i Avanti']Ja też poproszę mimo, że na Menrzusia się :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: [SIZE=1]Menrzuś! Ty wiesz za co! O! :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic:[/SIZE][/quote] Izaaaaaaaa:placz::placz:.....co znowu? Mła nic nie kuma :shake: Quote
Asior Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Jakie socho? :razz:[/QUOTE] aaa bo taki tajemniczy jesteś :razz: Quote
Menrzuś Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Asior']aaa bo taki tajemniczy jesteś :razz:[/quote] No maaaaaasz - tajemniczość pociąga :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Menrzuś']A Ty mi tu być cicho - wskakujesz tu raz na ruski miesiąc i już wszystko kcesz :eviltong::evil_lol::loveu: Witanko :multi: Izaaaaaaaa:placz::placz:.....co znowu? Mła nic nie kuma :shake:[/quote] Kuma, kuma. Nie udaje!!! A to to, to co jest??? [IMG]http://img528.imageshack.us/img528/7640/baaagamgd6.gif[/IMG] :loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Kuma, kuma. Nie udaje!!! A to to, to co jest??? :loveu::loveu::loveu:[/quote] No, ale wtedy nie kumałem :shake::p Quote
Iza i Avanti Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Menrzuś']No, ale wtedy nie kumałem :shake::p[/quote] Siakoś Ci nie wierzę! ;) Quote
Menrzuś Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Siakoś Ci nie wierzę! ;)[/quote] :placz::placz:.....................................................:mdleje: Quote
Iza i Avanti Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Menrzuś']:placz::placz:.....................................................:mdleje:[/quote] :loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:loveu::loveu::loveu:[/quote] w tym uśmiechu wyziera [B]sadyzm[/B] ;) Quote
Recommended Posts