Asior Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='shirrrapeira']Asiorku a mozesz mi jakis fajny polecic, bo ja nie znam Krakowa. Gdzie można wynająć jakiś fajny pokój.[/QUOTE] rozglądne się i dam CI znać. Na kiedy potrzebujesz??? Quote
Menrzuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Witanko dziewczyny :multi: Do kawki mam chyba z kilogram sernika.....normalnie, sam nie dam rady A dobry jest :razz: Quote
Agniest Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 dzisiaj pięknie przywitało mnie słoneczko więc ja też witam was ciepło i słonecznie :loveu: sernik ? :cool3::cool3: nie chwal się tyle tylko nakładaj :evil_lol: Quote
credita Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 no no nakładaj zostało mi parę godzin na obrzarstwo,w szpitalu już se tak nie pojem :evil_lol: Quote
Agniest Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Cześć Creditko :) wracasz do szpitala ? Quote
credita Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 tak dziś o 15 się muszę zgłosić i już nie wyjdę aż do rozwiązania , dzidziuś już się bardzo pcha a jeszcze mam problemy z biodrem,mówię Ci same klopotki :oops: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Agniest']dzisiaj pięknie przywitało mnie słoneczko więc ja też witam was ciepło i słonecznie :loveu: sernik ? :cool3::cool3: nie chwal się tyle tylko nakładaj :evil_lol:[/quote] noooo......fakt, słoneczko jak na wiosnę.....szkoda, że zimy w tym roku nie było. Masz smaka? :razz: [quote name='credita']no no nakładaj zostało mi parę godzin na obrzarstwo,w szpitalu już se tak nie pojem :evil_lol:[/quote] teraz to Ci tylko kleik zostanie :evil_lol: Quote
credita Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 no tak jak Gapcia wszystko miętkie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='credita']tak dziś o 15 się muszę zgłosić i już nie wyjdę aż do rozwiązania , dzidziuś już się bardzo pcha a jeszcze mam problemy z biodrem,mówię Ci same klopotki :oops:[/quote] A na jaki dzień masz planowane? Odpoczniesz sobie trochę pod troskliwą opieką, tylko jak to pieski przeżyją? Normalnie zatęsknią się Kłopotki są po to, żeby je rozwiązywać.....nie przejmuj się tym :p Quote
Menrzuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='credita']no tak jak Gapcia wszystko miętkie :evil_lol:[/quote] a jakie pożywne? mmmmmmmmm.....:lol: Quote
credita Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 wiesz wolałabym chyba Gapci rosołek z suchą karmą :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='credita']wiesz wolałabym chyba Gapci rosołek z suchą karmą :evil_lol:[/quote] Ja też czasami stwierdzam, patrząc do lodówki, że moje pieski lepiej jedzą niż ja :evil_lol: Quote
Agniest Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='credita']tak dziś o 15 się muszę zgłosić i już nie wyjdę aż do rozwiązania , dzidziuś już się bardzo pcha a jeszcze mam problemy z biodrem,mówię Ci same klopotki :oops:[/quote] teraz będziesz pod dobrą opieką, więc nie ma się co martwić ;) pamiętaj, dzidziuś też wyczuwa twoje nastroje, więc musisz myśleć pozytywnie, tak jak my tu wszyscy ;) Quote
credita Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 no właśnie słyszałam że dzidziuś nastroje wyczuwa ja nic nie chcę mówić ,ale będzie małym nerwusem :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='credita']no właśnie słyszałam że dzidziuś nastroje wyczuwa ja nic nie chcę mówić ,ale będzie małym nerwusem :evil_lol:[/quote] Przynajmniej się nie będziesz nudzić ganiając za nim po pokojach :evil_lol: Muszę śmigać, a Ty wracaj szybko szczęśliwie rozdwojona :multi::loveu: Quote
credita Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 pa pa ja też już się zbieram i do zobaczonka , dam znać Agniest jak się mały urodzi ,trzymajcie się ciepło :loveu: Quote
Asior Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='credita']tak dziś o 15 się muszę zgłosić i już nie wyjdę aż do rozwiązania , dzidziuś już się bardzo pcha a jeszcze mam problemy z biodrem,mówię Ci same klopotki :oops:[/QUOTE] a na kiedy masz termin??? Quote
Menrzuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Asior']a na kiedy masz termin???[/quote] Mi też nie odpowiedziała, ale pewnie na początku marca. A jak Ty? Kwitniesz, czy wegetujesz?:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='credita']pa pa ja też już się zbieram i do zobaczonka , dam znać Agniest jak się mały urodzi ,trzymajcie się ciepło :loveu:[/quote] eeeeech.....i poooooooszła :shake:.....teraz cała nadzieja w Agniestce :razz: Quote
szyszka.fr Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Witam wszystkich serdecznie!! Juz po przejsciach wracam powoli do obiegu. Dobrze czasem wyjechac, bo potem wszyscy sie ciesza z powrotu:evil_lol: Francja przywitala mnie bardzo brzydko bo choroba, w szczgoly nie wchodze bo sie wstydze:oops:. Quote
Menrzuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='szyszka.fr']Witam wszystkich serdecznie!! Juz po przejsciach wracam powoli do obiegu. Dobrze czasem wyjechac, bo potem wszyscy sie ciesza z powrotu:evil_lol: Francja przywitala mnie bardzo brzydko bo choroba, w szczgoly nie wchodze bo sie wstydze:oops:.[/quote] Ale już z choroby wyszłaś? Quote
szyszka.fr Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 prawie..... jescze nie jest tak jak byc powinno Quote
Asior Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Menrzuś'] A jak Ty? Kwitniesz, czy wegetujesz?:cool3:[/QUOTE] wegetuje.. :roll: jeszcze wczoraj mój "pan" dał popis ....... ehhh szkoda gadać :-(:roll: [quote name='Menrzuś']Mi też nie odpowiedziała, ale pewnie na początku marca.[/QUOTE] to ją będą 2 mioechy trzymać :o:o [quote name='szyszka.fr'] Francja przywitala mnie bardzo brzydko bo choroba, w szczgoly nie wchodze bo sie wstydze:oops:.[/QUOTE] ale chyba nie weneryczną :evil_lol::evil_lol: Bo innej to się nie ma co wstydzić ;) Quote
Menrzuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Asior'] to ją będą 2 mioechy trzymać :o:o [B]Przecież jest początek lutego - najwyżej miesiąc[/B] :eviltong: ale chyba nie weneryczną :evil_lol::evil_lol: Bo innej to się nie ma co wstydzić ;)[/quote] ja tam nie wnikam jaka to choroba :diabloti: Quote
Recommended Posts