Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='shirrrapeira']Asiorku a mozesz mi jakis fajny polecic, bo ja nie znam Krakowa. Gdzie można wynająć jakiś fajny pokój.[/QUOTE]

rozglądne się i dam CI znać. Na kiedy potrzebujesz???

Posted

dzisiaj pięknie przywitało mnie słoneczko więc ja też witam was ciepło i słonecznie :loveu:

sernik ? :cool3::cool3:
nie chwal się tyle tylko nakładaj :evil_lol:

Posted

tak dziś o 15 się muszę zgłosić i już nie wyjdę aż do rozwiązania , dzidziuś już się bardzo pcha a jeszcze mam problemy z biodrem,mówię Ci same klopotki :oops:

Posted

[quote name='Agniest']dzisiaj pięknie przywitało mnie słoneczko więc ja też witam was ciepło i słonecznie :loveu:

sernik ? :cool3::cool3:
nie chwal się tyle tylko nakładaj :evil_lol:[/quote]

noooo......fakt, słoneczko jak na wiosnę.....szkoda, że zimy w tym roku nie było.
Masz smaka? :razz:

[quote name='credita']no no nakładaj zostało mi parę godzin na obrzarstwo,w szpitalu już se tak nie pojem :evil_lol:[/quote]

teraz to Ci tylko kleik zostanie :evil_lol:

Posted

[quote name='credita']tak dziś o 15 się muszę zgłosić i już nie wyjdę aż do rozwiązania , dzidziuś już się bardzo pcha a jeszcze mam problemy z biodrem,mówię Ci same klopotki :oops:[/quote]

A na jaki dzień masz planowane?
Odpoczniesz sobie trochę pod troskliwą opieką, tylko jak to pieski przeżyją? Normalnie zatęsknią się
Kłopotki są po to, żeby je rozwiązywać.....nie przejmuj się tym :p

Posted

[quote name='credita']wiesz wolałabym chyba Gapci rosołek z suchą karmą :evil_lol:[/quote]

Ja też czasami stwierdzam, patrząc do lodówki, że moje pieski lepiej jedzą niż ja :evil_lol:

Posted

[quote name='credita']tak dziś o 15 się muszę zgłosić i już nie wyjdę aż do rozwiązania , dzidziuś już się bardzo pcha a jeszcze mam problemy z biodrem,mówię Ci same klopotki :oops:[/quote]

teraz będziesz pod dobrą opieką, więc nie ma się co martwić ;)
pamiętaj, dzidziuś też wyczuwa twoje nastroje, więc musisz myśleć pozytywnie, tak jak my tu wszyscy ;)

Posted

[quote name='credita']no właśnie słyszałam że dzidziuś nastroje wyczuwa ja nic nie chcę mówić ,ale będzie małym nerwusem :evil_lol:[/quote]

Przynajmniej się nie będziesz nudzić ganiając za nim po pokojach :evil_lol:
Muszę śmigać, a Ty wracaj szybko szczęśliwie rozdwojona :multi::loveu:

Posted

[quote name='credita']tak dziś o 15 się muszę zgłosić i już nie wyjdę aż do rozwiązania , dzidziuś już się bardzo pcha a jeszcze mam problemy z biodrem,mówię Ci same klopotki :oops:[/QUOTE]
a na kiedy masz termin???

Posted

[quote name='credita']pa pa ja też już się zbieram i do zobaczonka , dam znać Agniest jak się mały urodzi ,trzymajcie się ciepło :loveu:[/quote]

eeeeech.....i poooooooszła :shake:.....teraz cała nadzieja w Agniestce :razz:

Posted

Witam wszystkich serdecznie!!
Juz po przejsciach wracam powoli do obiegu. Dobrze czasem wyjechac, bo potem wszyscy sie ciesza z powrotu:evil_lol:
Francja przywitala mnie bardzo brzydko bo choroba, w szczgoly nie wchodze bo sie wstydze:oops:.

Posted

[quote name='szyszka.fr']Witam wszystkich serdecznie!!
Juz po przejsciach wracam powoli do obiegu. Dobrze czasem wyjechac, bo potem wszyscy sie ciesza z powrotu:evil_lol:
Francja przywitala mnie bardzo brzydko bo choroba, w szczgoly nie wchodze bo sie wstydze:oops:.[/quote]

Ale już z choroby wyszłaś?

Posted

[quote name='Menrzuś']
A jak Ty? Kwitniesz, czy wegetujesz?:cool3:[/QUOTE]

wegetuje.. :roll:
jeszcze wczoraj mój "pan" dał popis ....... ehhh szkoda gadać :-(:roll:

[quote name='Menrzuś']Mi też nie odpowiedziała, ale pewnie na początku marca.[/QUOTE]
to ją będą 2 mioechy trzymać :o:o

[quote name='szyszka.fr']
Francja przywitala mnie bardzo brzydko bo choroba, w szczgoly nie wchodze bo sie wstydze:oops:.[/QUOTE]

ale chyba nie weneryczną :evil_lol::evil_lol: Bo innej to się nie ma co wstydzić ;)

Posted

[quote name='Asior']
to ją będą 2 mioechy trzymać :o:o

[B]Przecież jest początek lutego - najwyżej miesiąc[/B] :eviltong:

ale chyba nie weneryczną :evil_lol::evil_lol: Bo innej to się nie ma co wstydzić ;)[/quote]

ja tam nie wnikam jaka to choroba :diabloti: