halbina Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 dla Danusi?... na pewno!... dla Argonka i Sylwy?... też... Quote
Menrzuś Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Aleś Ty się poprawna politycznie zrobiła :diabloti: Quote
halbina Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 hm... no dla dogomaniaczek też, zwłaszcza dla Ptasiorków... :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Taaaaa...pewnie.... Ptasiorków pisze sie przez duże P :cool3: Quote
halbina Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='halbina']hm... no dla dogomaniaczek też, zwłaszcza dla Ptasiorków... :evil_lol:[/quote] no przeca napisałam! :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Specjalnie nie cytowałem :eviltong::evil_lol: Quote
halbina Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i widzisz, jak się rozumiemy... bez słów... :loveu: Quote
Menrzuś Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 .....tak od opowieści sylwestrowej :loveu: Quote
halbina Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Śpij słodko, .... i buziaczek... w czółko! taki matczyny! :cool3: Quote
halbina Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Ona: Ciao Janek On: No nareszcie, juz tak dlugo czekam! Ona: moze chcesz zebym poszla? On: NIE! Co ci przyszlo do glowy? Sama mysl o tym jest dla mnie straszna! Ona: Kochasz mnie? On: Oczywiscie. O kazdej porze dnia i nocy! Ona: Czy mnie kiedys zdradziles? On: NIE! Nigdy! Dlaczego pytasz? Ona: Chcesz mnie pocalowac? On: Tak, za kazdym razem i przy kazdej okazji! Ona: Czy bys mnie kiedykolwiek uderzyl? On: Zwariowalas? Przeciez wiesz jaki jestem! Ona: Czy moge ci zaufac? On: Tak. Ona: Kochanie.... Siedem lat PO slubie: Czytajcie to samo ale od dołu :)))) Quote
AgaiTheta Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='Menrzuś']No nie mów, że bez Menrzusia świat miałby inne barwy :evil_lol:[/quote] a nie? . Quote
Iza i Avanti Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Melduję się w sobotę!!! Doberek! Menrzuś! Taką ładną rymowankę mi na bazarku zrobiłeś, że ją w tytuł wstawiłam!!! Quote
Medorowa Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='halbina']Ona: Ciao Janek On: No nareszcie, juz tak dlugo czekam! Ona: moze chcesz zebym poszla? On: NIE! Co ci przyszlo do glowy? Sama mysl o tym jest dla mnie straszna! Ona: Kochasz mnie? On: Oczywiscie. O kazdej porze dnia i nocy! Ona: Czy mnie kiedys zdradziles? On: NIE! Nigdy! Dlaczego pytasz? Ona: Chcesz mnie pocalowac? On: Tak, za kazdym razem i przy kazdej okazji! Ona: Czy bys mnie kiedykolwiek uderzyl? On: Zwariowalas? Przeciez wiesz jaki jestem! Ona: Czy moge ci zaufac? On: Tak. Ona: Kochanie.... Siedem lat PO slubie: Czytajcie to samo ale od dołu :))))[/quote] Buhahahhaha, dlatego sie nie ochajtam:loveu::loveu::evil_lol: Cze Menrzulku:p Quote
Medorowa Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='halbina']Ona: Ciao Janek On: No nareszcie, juz tak dlugo czekam! Ona: moze chcesz zebym poszla? On: NIE! Co ci przyszlo do glowy? Sama mysl o tym jest dla mnie straszna! Ona: Kochasz mnie? On: Oczywiscie. O kazdej porze dnia i nocy! Ona: Czy mnie kiedys zdradziles? On: NIE! Nigdy! Dlaczego pytasz? Ona: Chcesz mnie pocalowac? On: Tak, za kazdym razem i przy kazdej okazji! Ona: Czy bys mnie kiedykolwiek uderzyl? On: Zwariowalas? Przeciez wiesz jaki jestem! Ona: Czy moge ci zaufac? On: Tak. Ona: Kochanie.... Siedem lat PO slubie: Czytajcie to samo ale od dołu :))))[/quote] Buhahahhaha, dlatego sie nie ochajtam:loveu::loveu::evil_lol: Cze Menrzulku:p Quote
Asior Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 ehh a ja po kompletnie nieprzespanej nocy... :roll: Starszy syn wymiotował ( zawsze tak się "oczyszcza" jak ma mocny kaszel.... ) Do tego gorączka prawie 40 stopni.... (39,9 :shake:) Wezwałam dziś lekarza do domu z tego dyżuru w scanmedzie.... Pani w rejestracji była bardzo niemiła, i kazała nam przyjechać.. ja jej na to,m ze po pierwsze to dziecko ma 40 stopni gorączki, po drugie drugie dziecko też chore (katarek) i też by się przydało go obejrzeć a po 3-cie nie mamy czym dojechać.. A ona mi na to, ze brak środka transportu nie jest powodem do tego, zeby wzywac lekarza do domu :mad::mad::mad: Nosz kur... na co ja płacę te składki.. To jest ich za przeproszeniem psi obowiązek, zeby zapewnić opiekę lekarską w nocy i w weekendy, a oni łachę robią W końcu mnie zapisała, ale niźle się uczekałam.... lekarz przyjechał dopiero o 15.. a wzywałam rano. No ale juz po.... Grzesiek - starszy ma ostre apalenie krtani z początkami zapalenia oskrzeli ( przypominam , ze w tamtym m-cu miał zapalenie płuc) a Kacepr TYLKO na szczęscie katarek, ...... zowu pójdzie ze 100 na leki.... ( od początku m-ca poszło ponad 300 zł, z tymi preparatami dla Kacpra i innymi lekami... ) Najgorsze, ze gorączka wogóle nie spada..... teraz ma 40,2 :-( A ja przez cały tydzień nie byłam w stanie zarejestrować się do lekarza.. bo nie było miejsc.. czujecie....A przeniosłam Grześka z al. Pokoju, tu , na osiedle, bo wiedziałam, ze jak będzie dziecko małe to bęzie przerąbane tak jeździć... i teraz pluje sobie w brodę.. Bo przez pół roku nie będe mogła zmienić lekarza... :shake: Zadzwoniłam zapytać ile jest oczekiwania na wizyte z nuiemowlakiem na zdrowym dziecku.... Jak usłysząłam 10 luty to zamurowało mnie I pojechaliśmy zapisać Kacpra na al. Pokoju... I teraz Grzesiek jest tu w przychodzi zapisany a Kacper na al. pokoju.. ale wiem, ze tam mnie lekarz zawsze przyjmie....nawet jak nie będzie miejsc... [B]shirrrapeira[/B] .... jak dziś samopoczucie?? mam nadzieje, że lepiej Quote
Menrzuś Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='AgaiTheta']a nie? .[/quote] i tak wiem co było wcześniej napisane :eviltong: pewnie, że nie :p [quote name='Iza i Avanti']Melduję się w sobotę!!! Doberek! Menrzuś! Taką ładną rymowankę mi na bazarku zrobiłeś, że ją w tytuł wstawiłam!!![/quote] widziałem :roll: ..... polecam się na przyszłość :lol: [quote name='Medorowa']Buhahahhaha, dlatego sie nie ochajtam:loveu::loveu::evil_lol: Cze Menrzulku:p[/quote] Dobra, dobra - przyjdzie kryska na matyska :evil_lol: Wit Medorciu :p Quote
Menrzuś Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='halbina']Ona: Ciao Janek On: No nareszcie, juz tak dlugo czekam! Ona: moze chcesz zebym poszla? On: NIE! Co ci przyszlo do glowy? Sama mysl o tym jest dla mnie straszna! Ona: Kochasz mnie? On: Oczywiscie. O kazdej porze dnia i nocy! Ona: Czy mnie kiedys zdradziles? On: NIE! Nigdy! Dlaczego pytasz? Ona: Chcesz mnie pocalowac? On: Tak, za kazdym razem i przy kazdej okazji! Ona: Czy bys mnie kiedykolwiek uderzyl? On: Zwariowalas? Przeciez wiesz jaki jestem! Ona: Czy moge ci zaufac? On: Tak. Ona: Kochanie.... Siedem lat PO slubie: Czytajcie to samo ale od dołu :))))[/quote] Coś w tym jest :evil_lol::roll: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Asiorka - sama widzisz, że narowistość w działaniu nie zawsze przynosi pożądane rezultaty :eviltong: Trzymaj się mamuśko - ten okres trzeba przeżyć jakoś. Zresztą, co ja Ci będę gadał, sama wiesz :p Quote
credita Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Asiorka jeżeli mogę się wtrącić to rada na przyszłość nie daj się traktować w ten sposób przez panią która jest nie przyjemna w rejestracji po pierwsze jeżeli w ten sposób się do Ciebie odnosi masz prawo wiedzieć z kim rozmawiasz więc jeżeli się nie przedstawiła to bierzesz imię nazwisko,i przy najbliższej okazji składasz skargę do kierownika poradni:mad:a jeżeli chodzi o lekarza to jak nie chce przyjąć w nagłym przypadku tylko wyznacza termin lub coś kręci,to karz mu napisać jaka jest przyczyna tego że ci odmawia mało tego powiedz że oto z tą kartką złożysz pismo do izby lekarskiej,i przy okazji jak będziesz w poradni to spisz sobie nr tel do NFZ musi wisieć na tablicy informacyjnej taki jest obowiązek poradni żeby go zawiesić i zadzwoń sobie do NFZ i naświetl sprawę i dowiesz się jakie masz prawa jako pacjent a żdziwisz się jak wielkie ;) Deklaracje możesz składać 2 razy w roku,ale to też zależy do jakiej kasy należysz,a tego też się dowiesz w NFZ.Pamiętaj że to są dzieci i nie lekceważ takiego zachowania łaski nie robią pozdrawiam. Quote
Menrzuś Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Credita - jesteś cudowna :loveu: (jakoś nie mogłem napisać, że wielka) Nie znamy swoich praw, a oni to wykorzystują Quote
Iza i Avanti Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Dzień dobry :-) Ja juz po drugiej kawusi! A Ty??? Quote
Menrzuś Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry :-) Ja juz po drugiej kawusi! A Ty???[/quote] Ja po kawusi i przed spacerkiem :lol: Witanko :multi: Quote
Agniest Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 wpadłam na szybkie dzień dobry :) może później będę miała troszkę więcej czasu...... Quote
Menrzuś Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ty tak szybko tu nie wpadaj, bo skończysz jak Asiorka :evil_lol: Quote
Recommended Posts