Menrzuś Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='szyszka.fr']nieladnie... ja robie WIELKIE wejscie, a Ty ptasiego nie masz:shake: przeciez glodna po urzedach lazic nie bede:lol:[/quote] A skąd miałem wiedzieć, że przyjdziesz? Chyba z rok Ciebie nie było :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jak To? Kawa bez ptasiego??? :-([/quote] Masz może pożyczyć? :razz: Quote
szyszka.fr Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='Menrzuś']A skąd miałem wiedzieć, że przyjdziesz? Chyba z rok Ciebie nie było :eviltong:[/quote] a gdzie Twoja slynna intuicja?:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='szyszka.fr']a gdzie Twoja slynna intuicja?:evil_lol:[/quote] Na taką odległość widać cienko z nią :oops: Quote
szyszka.fr Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 musze juz isc, bo w urzedach zawsze kolejki , a chce sie uwinac z wszystkim do konca tygodnia milego dnia Quote
Menrzuś Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Trzymaj się i przychodź częściej Ja też na spacerek mykam Quote
Agniest Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 o rany ! Szyszkę przegapiłam :placz: widać moja kobieca intuicja też szwankuje :evil_lol: a tak na marginesie, to Szyszuniu jakież to "wielkie wejście" ? Po tak długiej nieobecności powinny tu fajerwerki strzelać, szampan się lać strumieniami, itp. itd. :evil_lol: ;) albo chociaż kilka zdań co u ciebie słychać....... [COLOR=lightblue](upierdliwa jestem)[/COLOR] Quote
Menrzuś Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Czy to co powinno być, to żaluzja do mnie? :razz: Quote
Agniest Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 nie, do Szyszki :p taki jakiś niedosyt mam.....:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 A myślisz, że ja mam? - gdzie te całodzienne rozmowy?:shake:..........:evil_lol: Quote
Agniest Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 miejmy nadzieję, że szybko wróci z tych urzędów :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Wszędzie urzędy są takie same :shake: Ale najważniejsze, że o nas nie zapomniała.....jakoś tak tutaj cicho się zrobiło bez Jej fajerwerków :evil_lol: Quote
shirrrapeira Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Witam znowu, menrzusiu piekne psiaki. Quote
Bodziulka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Głosujcie na Boksery!![/COLOR][/SIZE][/B] [URL="http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=6739"][SIZE=4][COLOR=#ff0000][B]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=6739[/B][/COLOR][/SIZE][/URL] Quote
szyszka.fr Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='Agniest']o rany ! Szyszkę przegapiłam :placz: widać moja kobieca intuicja też szwankuje :evil_lol: a tak na marginesie, to Szyszuniu jakież to "wielkie wejście" ? Po tak długiej nieobecności powinny tu fajerwerki strzelać, szampan się lać strumieniami, itp. itd. :evil_lol: ;) albo chociaż kilka zdań co u ciebie słychać....... [COLOR=lightblue](upierdliwa jestem)[/COLOR][/quote] zamiast szampana byla kawa:evil_lol:, a fajerwerki w bialy dzien nie robia takiego wrazenia hmmm... a u mnie wlasciwie nic ciekawego... Tz nadal w Elblagu, ja tutaj wlasciwie bez zmian, tylko problemow wiecej (mnoza sie czy co?) jeden tylko plus- w srode jade na tydzien do Polski- do tego czasu meka urzedowa a co u dziewczyn? jak sie dogaduja? Quote
szyszka.fr Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Wszędzie urzędy są takie same :shake: Ale najważniejsze, że o nas nie zapomniała.....jakoś tak tutaj cicho się zrobiło bez Jej fajerwerków :evil_lol:[/quote] bo o Was NIE Da sie zapomniec:lol: Quote
Imbirka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 No tak, jak szyszka powróciła to Menrzusiowi ... sprzęt się zawiesił :cool3::evil_lol: Menrzuś odwieś tego kompa i wracaj tu do nasz szybko... a tak w ogóle to dzieńdoberek wszystkim:lol: Quote
Agniest Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Systkie powróciły !!! :multi: i Szyszka, i Shirrapeira, i Imbirka :multi: Menrzuś kanapy odkurzaj, kawkę parz i po ptasie mleczko biegnij ;) Quote
Iza i Avanti Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Cześć Menrzuś! Gdzie ptasie i kawka???? Quote
Imbirka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 No przecież piszę, ze mu się sprzęt zawiesił:diabloti::diabloti::diabloti: Agniestka, przecież ja tu od czasu do czasu zaglądam:roll: Quote
szyszka.fr Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Dziendobry!! witam wszystkie ciotki! ... i Menzusia, chociaz nieobecny.. Quote
Agniest Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Imbirko, zaglądasz ale tak rzadko....... mówisz, że mu się zawiesił ? :diabloti: a skąd ty takie poufne informacje masz? :cool3::cool3: Quote
Recommended Posts