Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GoniaP']Biedny Menrzuś :-D:calus:[/quote]

[quote name='Menrzuś']:placz:....buuuuuuuuuu.....:cry:[/quote]

[quote name='Agniest']masz tu chusteczkę, wytrzyj nos i nie rycz już :evil_lol:
twardym trzeba być, nie mientkim :diabloti:[/quote]

Nie rycz, Mały, nie rycz :p

Posted

[quote name='Menrzuś']no i co tam u Ciebie?[/quote]
Ano dół.... Psy powystawiane, zero odzewu... Kasy na nie brak... Morze potrzeb... Ciągle pojawiają się następne... A sil i pomysłów brak :-(

Posted

[quote name='GoniaP']rozumiem...... czyli teraz się pozbywają, zamiast brać, tak???:placz::placz::placz:[/quote]

To też, ale i brak pieniędzy po świętach.... brzydka pogoda....zimno.... czekają wiosny

Posted

[quote name='Menrzuś']To też, ale i brak pieniędzy po świętach.... brzydka pogoda....zimno.... czekają wiosny[/quote] Ale mam prawo mieć dół, prawda?? Bo dla mnie to żadna wymówka....

Posted

[quote name='GoniaP']Ale mam prawo mieć dół, prawda?? Bo dla mnie to żadna wymówka....[/quote]

Oczywiście, że nie masz prawa jego mieć. Przeciwieństwa powinnaś pokonywać większym zaangażowaniem :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Oczywiście, że nie masz prawa jego mieć. Przeciwieństwa powinnaś pokonywać większym zaangażowaniem :roll:[/quote] Kurna, już nie da się większym!!!!!!!!!!!!!!:placz:

Posted

[quote name='GoniaP']Kurna, już nie da się większym!!!!!!!!!!!!!!:placz:[/quote]

Zawsze się da, tylko trzeba przemyśleć, no i być przebojowym - chociaż taką to już jesteś :lol:

Posted

[quote name='credita']no ale teraz trochę lepiej się kula , tylko już pózno na nocny tryb by trzeba przejść ,ale to nie na mnie teraz już o 22 mnie zmaga :p dobrej nocy ;)[/quote]

Trzymaj się ciepło i dbaj o siebie :p

Posted

wyspani już ? :razz:

to pora na kawkę ;)

PS: Halbinko, czytając twojego posta w pierwszej sekundzie pomyślałam, że ten "Książe" to Menrzuś :evil_lol::evil_lol: :cool3:

Posted

[quote name='halbina']Dobranoc, mój książę!... Argonku! Dobranoc, Menrzusiu![/quote]

Dzieńdobry moja księżniczko.....Inko! :lol:

[quote name='Agniest']wyspani już ? :razz:

to pora na kawkę ;)

PS: Halbinko, czytając twojego posta w pierwszej sekundzie pomyślałam, że ten "Książe" to Menrzuś :evil_lol::evil_lol: :cool3:[/quote]

Kawka na stole :p

PS. Kurcze....ja też tak pomyślałem :oops:

Posted

[quote name='szyszka.fr']Dziendobry!!
Jest ptasie mleczko? Bo jakis dopalacz mi na dzisiaj potrzebny?:)[/quote]

Szyszka wróciła :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Nic juz nie mam.....Argon ostatnie zeżarł :shake: