Agniest Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 masz tu chusteczkę, wytrzyj nos i nie rycz już :evil_lol: twardym trzeba być, nie mientkim :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='GoniaP']Biedny Menrzuś :-D:calus:[/quote] [quote name='Menrzuś']:placz:....buuuuuuuuuu.....:cry:[/quote] [quote name='Agniest']masz tu chusteczkę, wytrzyj nos i nie rycz już :evil_lol: twardym trzeba być, nie mientkim :diabloti:[/quote] Nie rycz, Mały, nie rycz :p Quote
GoniaP Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale wredoty :lol:[/quote] "kochane", zapomniałeś dodać :mad: Quote
Menrzuś Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Chyba Moderatorka z zazdrości wycięła :evil_lol: Quote
GoniaP Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Chyba Moderatorka z zazdrości wycięła :evil_lol:[/quote] aaaaaaaaaaaa, to całkiem możliwe :roll: Quote
Menrzuś Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='GoniaP']aaaaaaaaaaaa, to całkiem możliwe :roll:[/quote] no i co tam u Ciebie? Quote
GoniaP Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Menrzuś']no i co tam u Ciebie?[/quote] Ano dół.... Psy powystawiane, zero odzewu... Kasy na nie brak... Morze potrzeb... Ciągle pojawiają się następne... A sil i pomysłów brak :-( Quote
GoniaP Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Styczeń.....[/quote] rozumiem...... czyli teraz się pozbywają, zamiast brać, tak???:placz::placz::placz: Quote
Menrzuś Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='GoniaP']rozumiem...... czyli teraz się pozbywają, zamiast brać, tak???:placz::placz::placz:[/quote] To też, ale i brak pieniędzy po świętach.... brzydka pogoda....zimno.... czekają wiosny Quote
GoniaP Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Menrzuś']To też, ale i brak pieniędzy po świętach.... brzydka pogoda....zimno.... czekają wiosny[/quote] Ale mam prawo mieć dół, prawda?? Bo dla mnie to żadna wymówka.... Quote
Menrzuś Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='GoniaP']Ale mam prawo mieć dół, prawda?? Bo dla mnie to żadna wymówka....[/quote] Oczywiście, że nie masz prawa jego mieć. Przeciwieństwa powinnaś pokonywać większym zaangażowaniem :roll: Quote
GoniaP Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Oczywiście, że nie masz prawa jego mieć. Przeciwieństwa powinnaś pokonywać większym zaangażowaniem :roll:[/quote] Kurna, już nie da się większym!!!!!!!!!!!!!!:placz: Quote
Menrzuś Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='GoniaP']Kurna, już nie da się większym!!!!!!!!!!!!!!:placz:[/quote] Zawsze się da, tylko trzeba przemyśleć, no i być przebojowym - chociaż taką to już jesteś :lol: Quote
Menrzuś Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Ale muli.....już dwa razy wklejałem zdjęcia i mnie wyrzuca :placz: Quote
credita Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 no ale teraz trochę lepiej się kula , tylko już pózno na nocny tryb by trzeba przejść ,ale to nie na mnie teraz już o 22 mnie zmaga :p dobrej nocy ;) Quote
Menrzuś Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='credita']no ale teraz trochę lepiej się kula , tylko już pózno na nocny tryb by trzeba przejść ,ale to nie na mnie teraz już o 22 mnie zmaga :p dobrej nocy ;)[/quote] Trzymaj się ciepło i dbaj o siebie :p Quote
Menrzuś Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Sen wszystkim nam jest potrzebny - dobrej nocki wszystkim. Już Argon we mnie ślepia wlepia - to jest wręcz rozkaz pójścia do łóżka :roll: Quote
halbina Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Dobranoc, mój książę!... Argonku! Dobranoc, Menrzusiu! Quote
Agniest Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 wyspani już ? :razz: to pora na kawkę ;) PS: Halbinko, czytając twojego posta w pierwszej sekundzie pomyślałam, że ten "Książe" to Menrzuś :evil_lol::evil_lol: :cool3: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='halbina']Dobranoc, mój książę!... Argonku! Dobranoc, Menrzusiu![/quote] Dzieńdobry moja księżniczko.....Inko! :lol: [quote name='Agniest']wyspani już ? :razz: to pora na kawkę ;) PS: Halbinko, czytając twojego posta w pierwszej sekundzie pomyślałam, że ten "Książe" to Menrzuś :evil_lol::evil_lol: :cool3:[/quote] Kawka na stole :p PS. Kurcze....ja też tak pomyślałem :oops: Quote
szyszka.fr Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Dziendobry!! Jest ptasie mleczko? Bo jakis dopalacz mi na dzisiaj potrzebny?:) Quote
Menrzuś Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='szyszka.fr']Dziendobry!! Jest ptasie mleczko? Bo jakis dopalacz mi na dzisiaj potrzebny?:)[/quote] Szyszka wróciła :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Nic juz nie mam.....Argon ostatnie zeżarł :shake: Quote
szyszka.fr Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 nieladnie... ja robie WIELKIE wejscie, a Ty ptasiego nie masz:shake: przeciez glodna po urzedach lazic nie bede:lol: Quote
Recommended Posts